Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Cooley avatar
Bershka: Ezen a képen rajta sincs az audiobemenet. Amúgy 3 jack csatis az SBS 560, amit az xbox-ra nem tudsz rákötni átalakító nélkül, miután kizárólag HDMI-n megy a hang.
Szerk.: Fenéket, most látom, hogy van S/PDIF is. Mindegy, azt a hangfalrendszert akkor is csak átalakítóval tudod rákötni, ha egyáltalán létezik átalakító.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Igen ez az AMD zerocore technológiája miatt van.
0
0
0
0
kabalapasi avatar
sziasztok. vettem egy videokártyát pontosabban egy Gigabyte 7770. És az lenne a kérdésem hozzátok hogy az gyárilag van benne hogy ha a gép bevan kapcsolva de nem használom kb 30 percig akkor a ventillátor leáll. nincs baja tőle meg ugyan úgy tőkéletesen csak megáll ha elkezdek gépezni akkor meg beindul.
Köszi elő
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Inkább írd le milyen hangrendszered van mert eza kép nem túl jó.. RCA-ra tippelek de jó lenne megnézni hivatalosan is.
0
0
0
0
Bershka avatar
http://kepfeltoltes.hu/view/130924/20130924_182827_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Csináltam egy képet, mert nem nagyon tudom a bemenetek pontos nevét😃 Egyébként 2.1 lett belőle mert 3 hangfal sajnos kifingott, nem éppen mai darab😃
0
0
0
0
nyozo avatar
Üdv! ezek a hangkártyák közül melyik a legjobb?
-Sound Blaster X-Fi XtremeGamer (SB0730)
-Creative X-fi XtremeGamer
-Eladó ASUS Xonar DS (OPA2134)
0
0
0
0
Revan007 avatar
Összeraktam 2 gépet jövőbeli gépem variáció 1-2 ,megnéznétek őket .nem igazán értek hozzá.
Melyik a jobb. vagy minden össze passzol nem lesz gond velük?
És mennének rajtuk még 2-3 évig a játékok medium beálításokon?
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
5.1-es hangfalszettednek milyen bemenetei vannak?
0
0
0
0
Bershka avatar
Helló. Xbox-ot mindeféle átalkító nélkül hozzá lehet csatlakoztatni valamilyen hangfalakhoz vagy hangfalszettekhez? A monitorommal és az 5.1-es hangfalszettemmel szeretném használni, lehetséges ez?
0
0
0
0
cseszka avatar
Kösz,megnézem,eddig gameltem,lehetséges h a procim 4.1Ghz orajelenn 96.484W fogyaszt crysis 3 alatt?Pont ezt irja:CPU Power: 96.484W
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Az Xfire + In game monitorozás eléggé nem kedveli egymást. Sokszor összeomlik tőlük a játék.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Igen az afterburnerben a monitoring fülnél lenn bepipálod ami kell és utána még rányomod azt is h show in OSD. De az is ehet, hogy jó lenne, hogy belépsz fraps nélkül és utána indítod a frapset.
0
0
0
0
cseszka avatar
Ok,mindjárt megnézem.
-------Szerk-----------
Megvan.Kilöttem a Frapsot,és igy ok.De ebben betudom állitani h mutassa az FPS-t?
0
0
0
0
cseszka avatar
Fraps megy.Lehet az a gond?
0
0
0
0
cseszka avatar
Semmi.Ezeket nem használom,de átnéztem és a saintsrow 4 ben se irja ki.Mortal kombatban,worms,counter strike-ban ki irja,csak az emlitett két játékban nem.Egyenlöre ezek vannak fent.?
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Steam xfire vagy hasonló in-game-t szintén akarni használó progi fut közben? Lehet ütköznek az afterburner in-game-mel.
0
0
0
0
cseszka avatar
Hali.Leszedtem a rivatuner,meg a HWInfo nevü progikat.Mindent beállitottam rajta,de a crysis 3 alatt nem mutatja a dolgokat.Semmitse.Se cpu höfokot,se gpu höfokot,szal semmitse.Másik játékoknál meg igen.Csak a Cry 3 kexel velem...?5let valakinek?
0
0
0
0
FoLey avatar
hali holnapra terveznék ram hűtőt vásárolni Kingmax-ra menne rá amit most vásároltam,ha erre ráraknám akkor a ram garancia elmegy?
Ezlenne

[LINK]
0
0
0
0
Bronson avatar
kung:igen,elképzelhető,csak szerintem nem egy 2 magos procival... 😊
0
0
0
0
kung avatar
ninnya9292: elképzelhető, hogy ésszerű közepes beállítások mellett, még Full-Hd ben is játszható a Crysis 3.

[LINK]
0
0
0
0
Bronson avatar
Hogyhogy hogy értem??Hát nem fogod tudni full HD felbontáson tolni meg maxra húzni,ilyenek...
0
0
0
0
ninnya9292 avatar
Mire érted hogy ne várjak sokat?
0
0
0
0
Bronson avatar
Tudsz majd,de ne várj sokat,lowon ha menni fog...
0
0
0
0
ninnya9292 avatar
kung: értem, és köszönöm a segítséget.
Még egy kérdés ezzel a lappal és vgaval plusz egy E7300 core 2 duo és 4gb DDR3 1333 hmz-s memóriával tudok majd játszani a Crysis 3-al? Ja egy HKC 22' monitoron.
0
0
0
0
ninnya9292 avatar
sziasztok. Van egy ilyen alaplapom Asus P5G41T-M LX link: http://www.asus.com/Motherboards/P5G41TM_LX/
És szeretnék venni ilyen kártyát: GIGABYTE GV-R777OC-1GD HD7770 1GB GDDR5 PCIE link: http://www.***/videokartya-c3142/gigabyte/radeon-hd7770-1ghz-edition-oc-1gb-128bit-ddr5-pci-e-gv-r777oc-1gd-p80009223/

És azt szeretném kérdezni hogy erre a lapra rátehetem, mármint fog vele müködni?

Bocsánat, biztos butaságot kérdezek, de nem értek hozzá. Azért fordultam ide segítségért. Köszönöm
0
0
0
0
Bronson avatar
Nagyjából ezer és egy oka lehet...
0
0
0
0
adam1253 avatar
miért van az, hogy valamelyik youtube video akad ?
0
0
0
0
cseszka avatar
Szerintem ige,de még boxom nemvolt,se a kolegáknak,igy azt nemtudom milyen csati van rajtuk.de kü jobb pl ha Hi-Fi,vagy 5.1 szetten keresztül filmezel,zenélsz,játszol,jobb a hangzása.
0
0
0
0
Bershka avatar
Xbox-hoz kéne a monitor. Azt is meg lehet oldani?😃
0
0
0
0
cseszka avatar
Egy ilyen https://www.olympus.hu/site/rmt/media/consumer/pim/images_product_voice_processing_accessories/KA-334_TL__x290.png kábellel tudod bevezetni a hangot.Az egyik végét a monitor line in csatiba dugod,a másikat a pl alaplapi hangkártya (alapértelmezett) zöld kivmenetelébe.De probakpp birod az elölapi füles kimenetelébe is,a lényeg h adja a jelet.
0
0
0
0
Bershka avatar
Tegnap már megpróbáltam bele dugni a line in csatlakozóba, de nem ment. Tuti, hogy van benne hangszóró?
0
0
0
0
cseszka avatar
Szólj hozzá...[LINK]
Alulrol a harmadik hejenn irja 1W*2,vagyis 2*1W hangszóró van beépitve.A hangkaridbol vezesd be a jelet a monitorba és szólni fog.😉
0
0
0
0
cseszka avatar
Milyen a monitor tipusa?
0
0
0
0
Bershka avatar
Nincsenek benne beépített hangfalak.
0
0
0
0
cseszka avatar
a line-in az vonal bemenet.Van beépitettt hangszóró a monitorban?Mert végül is arra való,h a jelet a line-in csatlakozónn bevezesd a monitorba.
0
0
0
0
Bershka avatar
Van a monitoromon line-in csatlakozó, arra lehet csatlakoztatni hangfalakat?
0
0
0
0
Conoren avatar
Eltaláltad, Netmania S-em van. Akkor ez egy normális érték, megnyugodtam, köszönöm.
0
0
0
0
Ducky avatar
Minél olcsóbb RGH-s boxot szeretnék venni. Az a lényeg hogy lemez nélkül fusson a játék. GTA5 is. Nekem jó a 4 gigás slim is? Ha külső hdd-n van a játék, akkor az ugyanolyan mintha a belső hdd-n lenne? Vagy a 4 gigás kiesett?
0
0
0
0
Cooley avatar
wwwshark: Éppenséggel várhatod, de nem lesz több. ^^ Gondolom 10Mbps-os (1.25MBps) Netmánia S neted van, az ennyit tud.
0
0
0
0
kabalapasi avatar
Sziasztok.
A napokban vettem egy VGA-t pontosabban:
GIGABYTE Radeon HD7770 1GHz Edition OC 1GB 128bit DDR5
kép:http://kepfeltoltes.hu/view/130920/93498739.gigabyte-radeon-hd7770-1ghz-edition-oc-1gb-128bit-ddr5-pci-e-gv-r777oc-1gd_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

És hozzáértőket szeretnék kérdezni. Hogy mi hozható ki ebből a kártyából, miért jó miért rossz és minden más dolgot megszeretnék tudni róla.
Előre is köszönöm kedves fórum társaim Smiley
0
0
0
0
Bershka avatar
Helló. Szeretnék venni egy xbox 360-at. Egy ideig a monitorommal használnám, viszont nincsenek benne beépített hangfalak. Valahogy hozzá lehet csatlakoztatni a hangfalaimat a monitorhoz esetleg az xbox-hoz?
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Ha végre leírnád mennyiért fizettél elő akkor talán meg is tudnánk mondani😃
0
0
0
0
Conoren avatar
Ó basszus. Ezt teljesen elfelejtettem, azt hittem, ez már megabyteban van megadva...😲 Köszönöm szépen. Akkor nagyobb sebességet ne is várjak?
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Ja én azt hittem úgy érti, hogy van egy 30 Mbites netje pl és csak 1,3MBájttal jön.
0
0
0
0
Cooley avatar
wwwshark: Mert a megabit és a megabyte közt nagy a különbség. Egész pontosan 8 szoros. 😉
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Ezt úgy, hogy nem írod mennyinek kéne lennie honnan tudjuk?😃
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció