sanya999 írta:
sziasztok.
szert tettem egy x360ra,az lenne a kérdésem h vinni fog minden eredeti játékot? a legújabbakat is? vagy kell hozzá vmi program? mert a gép van már 4-5 éves is.
hát ha nincsen flaselve akkor igen vinni fog mindent megaztán ha játszani akarsz akkor előbb frissitsed meg a boxot😀
nincs flashelve, és hogyan lehet frissíteni?
rá kell dugnod csak az internet kábelt és bejelentkezel live-ra és majd megkérdezi tőled hogy szeretnél frissiteni most nyomsz egy A-t és már elkezdi letölteni egyszerújraindul és telepíti is fel.
sanya999 írta:
sziasztok.
szert tettem egy x360ra,az lenne a kérdésem h vinni fog minden eredeti játékot? a legújabbakat is? vagy kell hozzá vmi program? mert a gép van már 4-5 éves is.
hát ha nincsen flaselve akkor igen vinni fog mindent megaztán ha játszani akarsz akkor előbb frissitsed meg a boxot😀
sanya999 írta:
sziasztok.
Képtelenség mivel még nem támogatja a 3D-t a játék mert régi,a legújabb játékok de max ps3on is tudsz olyanakot pl battlefield 3 vagy uncharted 3 killzone3...
De a uj metro-ban biztos lesz 3D de csak ps3-ra 😆!
sziasztok.
greenmelon írta:
A vaterának pont az a lényege, hogy akkor tudod megvenni a cuccot, ha te nyered a aukciót... Jóhogy bannolnak, ha az aukción kívül akarsz megállapodni. Megnyered/leütöd a terméket, kapod is az eladó adatait mailben. Azt viszont továbbra sem értem, hogy miért ne lehetne felvenni hardveraprón és expresszen a kapcsolatot az eladóval.
A vaterának pont az a lényege, hogy akkor tudod megvenni a cuccot, ha te nyered a aukciót... Jóhogy bannolnak, ha az aukción kívül akarsz megállapodni. Megnyered/leütöd a terméket, kapod is az eladó adatait mailben. Azt viszont továbbra sem értem, hogy miért ne lehetne felvenni hardveraprón és expresszen a kapcsolatot az eladóval.
robiiikaa írta:
Xbox 360-at vennék!! Olcsón! 25-30-40 közöttire gondoltam! Üzenetben,aki tud valahonnan! PLS!! A részleteket megbeszélem vele!
Expresszen és Hardveraprón keresgélj.
De az a baj,hogy ezeken nem lehet beszélni az illetővel. Mert én csak június elején tudok venni,mivel addigra leszek itthon. És azért gondoltam,hogy felveszem valakivel a kapcsolatot,és megbeszélem vele! Mert ahogy mostanában nézegetem,olcsók a cuccok! :/
Nem tudnád felvenni a kapcsolatot az eladóval, akkor érdekesen jönne össze a megvétel 😃
Ez xbox 360 téma 😆 kár h mindig flash kell a boxba😕
Xbox még a vv-ben is volt kinektezve 😆
Ám xboxlive-zik valaki?
[url]http://***/?p=9629[/url]
dzsanni94 köszönöm a segítséget 😀
szivesen😀
sziasztok.
rá kell dugnod csak az internet kábelt és bejelentkezel live-ra és majd megkérdezi tőled hogy szeretnél frissiteni most nyomsz egy A-t és már elkezdi letölteni egyszerújraindul és telepíti is fel.
sziasztok.
Helló!
A Metro 2033 rá lehet venni valahogy hogy 3D-sen fusson ? (3d-s tv-n persze) 😆
hát ha xbox 360ra gondoltál akkor nem csak a gépeknél van ilyen😀
azért gondoltam rá mert a gépen lehetne ugye mondom hátha lehet boxon is 😃
sziasztok.
Helló!
hát ha xbox 360ra gondoltál akkor nem csak a gépeknél van ilyen😀
De a uj metro-ban biztos lesz 3D de csak ps3-ra 😆!
Valaki akinek van chipelt/flashelt Xbox360 - a rámírna szeretnék egyet - kettőt kérdezni, mivel most vettem boxot. 😀
nekem van boxom mi lenne a kérdés??
Ott fel is tudtam,nem azzal volt gond!
sehogysem lehet megoldani??szöveg mellé leirni vagy valami
Próbáltam,de egyből fenyegettek,hogy törölnek az oldalról :// Szóval ink. nem,meg az üzenetet is kitörlik :/
ez is fájt ....email mire van
Vaterán nem lehet,mivel írtátok! Többin már sikerült,csak a vatera és a teszvesz a cigó,mivel ott e-mail-t nem lehet kérni!
Xbox 360-at vennék!! Olcsón! 25-30-40 közöttire gondoltam! Üzenetben,aki tud valahonnan! PLS!! A részleteket megbeszélem vele!
Expresszen és Hardveraprón keresgélj.
De az a baj,hogy ezeken nem lehet beszélni az illetővel. Mert én csak június elején tudok venni,mivel addigra leszek itthon. És azért gondoltam,hogy felveszem valakivel a kapcsolatot,és megbeszélem vele! Mert ahogy mostanában nézegetem,olcsók a cuccok! :/
Nem tudnád felvenni a kapcsolatot az eladóval, akkor érdekesen jönne össze a megvétel 😃
Emailt mindenképp lehet írni, ott meg elkérheted a telszámot is.