Segítség nem megy

Szerző: pasztva, 2009. January 01., téma
Fórum » Szoftver
A segítségeteket szeretném kérni. A gothic 3 forszaken gods játékot szeretném elindítani. Fel van telepítve, betölti, de indulás helyett egy " Where is the guru?" című oldalt ad ki. A játékot nem indítja el. A furcsa, hogy a gothic 3-at, ha akadozva is, lssan, de végig vitte. Miért nem tudok szórakozni? Segítsetek elindítani.
Köszi
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Domfoz avatar
Valaki segítene Medal of Honor Allied Assaultba? The Nebelwerfer Hunt küldibe ha kilövöm az elején azt a járművet lefagy:\
0
0
0
0
Demoz avatar
Lehet, hogy ez lesz a baj...akkor várnom kell egy másik vga-ra.
0
0
0
0
sisko avatar
Demoz írta:
Lenne egy óriási nagy bajom.
BF3 elindításakor folyton ezt írja ki:
https://kepfeltoltes.hu/110929/ezmi_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Felraktam a legújabb drivert,amit direkt erre készítettek, de ugyan ez a hiba...

Alaplapi vga-t használsz ? Mert úgy fest a dolog,hogy a hd 3300 igp csak dx 10.0-t támogat,a minimum ati-amd-nél a dx 10.1,ezt jelenti szerintem a hibaüzenet,ezért nem megy.
0
0
0
0
Demoz avatar
Lenne egy óriási nagy bajom.
BF3 elindításakor folyton ezt írja ki:
https://kepfeltoltes.hu/110929/ezmi_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Felraktam a legújabb drivert,amit direkt erre készítettek, de ugyan ez a hiba...
0
0
0
0
no avatar
Hello nekem akadt egy kis baki a fear 2 nél PLS HELP😢
100-100 letöltötem felse kellet crackelni és elidul de amikor elérem az interval 04-et amikor betöltene 50%nál megáll hiába várok (laptopom van az igaz de ha eddig az első 3 pály perfectülment akkor ennek is kéne hogy menjen)BÁRMIYLEN TIPEET PLS vagy valmit mondjatok Mert teljesen tanácsltalan vok sikerült megcsinálnom magyarra DE azelött is fennált a probléma PLS HELP mer csk nézek ki a felyem ből mint egy helyi h..lye 😲😲 PLS help😕😢😞
0
0
0
0
Jeszy93 avatar
Nekem olyan gondom van, hogy kicseréltem a procimat(E4600->E8400) és raknám fel újra a windowst de annál a képnél amikor bejön hogyha del-t nyomok akkor beugrik a biosba nem megy tovább. De ha del-t nyomogatok akkor sem lép be a biosba, ja és úgy van beállítva h dvd-ről bootoljon mégis semmi. nem tudjátok mi lehet a baj? :/
0
0
0
0
no avatar
Nekem.. Ment a gépemen a FSX de most ?!

Felrakom, minden fain.... Erre elinditom és ugy marad a kép 1 percet , és utána ennyi ! ?!

Csak azért vagyok ideges mert nem megy ! Pedig ment :S Na mind1,. Aki tud az mondjon egy magyarázatot / vagy hogy mi a gond..... Válaszokat előre is kösz...

( FSX = Flight Simulator X )
0
0
0
0
foxbet avatar
na szevasztok Az MSI afterburner progival felhúztam az Ati raedon HD 6670-et engedélyeztem. Majd mikor újraindítottam a gépemet akkor megnéztem és visszaállt az alapértelmezettre.
Miért van ez?
0
0
0
0
Teeborg avatar
Na, a Hitmant sikerült elindítanom, miután letöltöttem a hiányzó Dll-t. De létezik ilyen, hogy ezt minden játéknál el kell játszanom?
0
0
0
0
Teeborg avatar
Hali!

Valaki segítsen. Most raktam fel Win 7-et a gépre, felraktam a Hitman:Blood Money-t, de nem indul. Hibaüzenetet írt ki. Mondom megpróbálok egy újabb játékot. Felraktam az F1 2010-et, de ez sem megy. Mindegyiknél más hibaüzenet, a lényeg h hiányzik ez meg az a "dll"
[LINK]
Mi lehet a gond?
0
0
0
0
matyosowski avatar
patch ha van tedd rá gondolom meg a driver frissítés segíthet de én is csak találgatok :S :/

akos: neten nézz utána a hibaüzenetnek (google) tuti fogsz találni valamit 😉
0
0
0
0
no avatar
Hello!A legújabb CoJ-al lenne egy nagy probémám.Egy kaosos verziot szedtem le.Elindul meg minden de amikor elkezdem a küldiket.Folyton bevibrál a kép.Olyan mint ha 1000xszer mozdítaná meg egymás után szuper gyorsan a karakter a kezét,szinte nem látok semmit memg repül a karakter forg,a testrésze mozgolódik....Mi lehet a baj?
0
0
0
0
akos328 avatar
akos328 írta:
nem ismerem a játékot, de valami patch, vagy javítás nincs hozzá, ami ezt oldja meg?

CoD4-nél ilyen problémával találkoztam hogy a PB minde percben kidob, ilyen hibaüzenettel: Restruction: Corruptred file/memory [81354]
minden ami nem odavalósi a memóriába, vagy felesleges azt kinyomtam, fraps nincs a gépen, és sose semmilyen hack sem volt, vmelyik programot veszi annak vagy nem tudom. 2x újra lett rakva 2 különböző verzióval, és sehogy sem jó.
https://kepfeltoltes.hu/110917/11_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Ezek futnak csak a a memóriában, melyik okozhatja a hibaüzenetet? vagy hogy lehet megoldani?
0
0
0
0
matyosowski avatar
sziasztok!

nekem olyan gondom lenne hogy felraktam a HP Deathly Hallows Part 1 et és elindul meg minden jó de a felbontást nem engedi állítani. Amikor rámegyek a felbontásra akkor nem tudok választani csak 640x480 32 vagy 640x480 16... Egyszerűen nem tudom hogy hogyan lehetne állítani a felbontást :S

Valaki help pls!
0
0
0
0
Gerdzso avatar
beszereztem az rFactor nevü játékot (nem eredeti) és az lenne a gondom hogy connecting lost-al kidob :S
valami ötlet?
0
0
0
0
tibi a tibi avatar
jasko írta:
dirt 2 mikor megcsinálom első versenyt, battersea air, akkor mikor megyek ki a menübe akkor befagy a stand-nál. valami dll-t kell bemásolni asszem,de már nem emléxek. valaki tud segiteni?

Kedvedért megkerestem a dirt2 cd-m 😃 meg van nekem linket salyna nem tudok adni 😃 de ha nagyon kell vegyél fel xfire-re: sekemek 😀 ott majd átt küldöm.
0
0
0
0
jasko avatar
dirt 2 mikor megcsinálom első versenyt, battersea air, akkor mikor megyek ki a menübe akkor befagy a stand-nál. valami dll-t kell bemásolni asszem,de már nem emléxek. valaki tud segiteni?
0
0
0
0
foxbet avatar
niteforce írta:
Sziasztok!

ma elviszem szervizbe a telómat, frissítsék az androidját. Ez hogy történik? ott van napokig, vagy ott egy fél óra alatt felrakják rögtön?
köszi a válaszokat 😀

Attól függ mikorra kerül sorra nekem mondjuk 3 hétre a laptopomat elvitték és pont azon a napon álta neki megszerelni amelyik napon átvettem addig a sarokban porosodott.
Egy android fítés gyorsan megy felrakják a telepítő fájlt a belső memóriára és rákatintanak hogy frissítés utána minden megy magától majd újraindul és kész.
Szóval csak attól függ mikorra kerül sorra.
0
0
0
0
niteforce avatar
Sziasztok!

ma elviszem szervizbe a telómat, frissítsék az androidját. Ez hogy történik? ott van napokig, vagy ott egy fél óra alatt felrakják rögtön?
köszi a válaszokat 😀
0
0
0
0
iowa95 avatar
már rögtön a legelején ahol irja h NEED FOR SPEED SHIFT es alul meg az a fehet csik töltödik be ott és aztan semmi
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
iowa95 írta:
Sziasztok.. tegnap elvittem a haveromhoz a NFS SHIFTEt es rögtön ahogy betölti a játékot a leges legelején nem mén tovabb a játék... segitsetek mi a probléma???

amikor betölti a játékot és mész a BMWvel elindulsz mész első kanyarnál kidobja az exe hibát? neme is ez volt, gondoltam h a gép nem bírja
0
0
0
0
iowa95 avatar
Sziasztok.. tegnap elvittem a haveromhoz a NFS SHIFTEt es rögtön ahogy betölti a játékot a leges legelején nem mén tovabb a játék... segitsetek mi a probléma???
0
0
0
0
matyosowski avatar
ahogy tesla is írta hibás a kód mondtam neked én is. Szerintem simán vidd vissza a boltba és mondd meg hogy mit tapasztaltál és ha lehet cseréljék ki. Ha nem cserélik akkor az ügyfélszolgálatos dolog él ha egyáltalán van olyan.
0
0
0
0
akos328 avatar
ha sehogy sem jó, akkkor mindenképp vidd vissza, az nem normális h egy egyszerű frissítéstől nem fut, hacsak nem volt hibás a frissítet fájl, ami meg hivatalos szerverről leszedve nem hiszem. patchelés elött ment, vagy rögtön patcheléssel kezdted?
0
0
0
0
no avatar
És még mindig nem jó...most ujraraktam,most patchelem,ha így se jó holnap kicseréljük...
0
0
0
0
gacso avatar
ea-st-ar írta:
gacso írta:
Sziasztok! Az lenne a gondom hogy ha játszok a Far Cry-al akkor mindig kiléptet a játékból VPU Recovery hibával és a felbontást és leveszi minimumra ha újraindítom a gépet. A játék eredeti és az 1.4-es patch van fent.

Üdv!
Mielott belevagnal, elmondom, hogy nekem nincs ilyen problemam, nem is volt, csak a forumokon talaltam egy threadet, ami talan segithet...
Szoval ez a VPU recovery-s maszlag surun elojott masoknak is es hasfajast okozott. Sok mindent irtak is, hogy hogyan lehet helyrehozni, driver update, meg az ATI kartyak es az alaplap osszeferhetetlensege miatt uj alaplapot kell venni, stb... Ez viszont jonak tunik.
Le kell toltened egy Omega driver nevu progit. Itt elvileg ki-be tudod kapcsolgatni a VPU recovery-t. Irtak, hogy sokminden mast is lehet allitgatni, amit CCC-ben nem, de szoritkozz erre. Ez a program amolyan fejlettebb CCC.
A programot innen tudod leszedni (otletem sincs, hogy melyik verziot, de gondolom a jelenlegi drivered-del egyenertekut, talan meg a verzioszamuk is ugyanaz):
[url]http://www.omegadrivers.net/index.php?option=com_phocadownload&view=section&id=5&Itemid=125[/url]
Ha megvan, a videokartyad ablakanal keresd meg ezt a fulet:
[img]http://www.broadbandreports.com/r0/download/469413~a3fbaec70ff3ea352c3fe72b55b504bc/advprop.png[/img]
...es elvileg itt fogod tudni kikapcsolni.

Fontos, hogy ha mar nem jatszol a jatekoddal, akkor kapcsold vissza ezt a VPU recovery-t mert ez az ami megvedi a kartyad attol, hogy tulmelegedjen, es tonkremenjen. Az egyetlen gond vele az az, hogy surun kapcsolja ki a jatekot/gepet fals pozitiv riasztas miatt. :>
Ha nem jon be, akkor nincs otletem.
Hajra!

adam990304 írta:
Hello!Megvettem tescoban a BFBC 2-t a tescoban és frissítettem több óra hosszáig,aztán mikor befejeztem a dolgom inditottam volna,azt irta ki hogy:
Nem lehet aktiválni egy szkséges modult.
Ez a program nem hajtható végre(9000).
PLS Help me!

Itt egy magyar forum:
[LINK]
Igaz, hogy nem Battlefieldrol van szo, de a hiba jellege ugyanaz. Probald azt, amit itt leirtak.

köszönöm a választ😃 amint tudom kipróbálom😉😃
0
0
0
0
no avatar
vagy holnap visszavisszük
de még letesztelem hogy jó lett-e akos 328 segitsége
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
matyosowski írta:
adam haverom meg a zero hourt vette meg médiamarktban és nem megy a hozzá kapott kulccsal neki sem. De ilyenkor am a progival van bibi vagy azt a kódot "feltörték"?
Hibás kódot adtak hozzá, asszem ZHnál is volt totál hibás széria. Fel kell hívni az ügyfélszolgálatot.
0
0
0
0
matyosowski avatar
adam haverom meg a zero hourt vette meg médiamarktban és nem megy a hozzá kapott kulccsal neki sem. De ilyenkor am a progival van bibi vagy azt a kódot "feltörték"?
0
0
0
0
akos328 avatar
http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/414135.page

Sajnos angol, de errőla hibáról írnak és kifejezettem a BF BC2-ről egy EA-oldal.
Sztem itt rátalálsza problémára.

megnéztem részletesebben is, 2 hsz volt csak, de az egyik ezt írta.

"Just got it working by simply renaming file:

C:\Program Files (x86)\Electronic Arts\Battlefield Bad Company 2 - BETA\BFBC2.exe

Renamed BFBC2.exe BF2.exe and now the game runs for me."

csak nevezd át a BFBC2 fájlt BF2-re.
0
0
0
0
no avatar
Még mindig nem jó...SHIT!
0
0
0
0
ea-st-ar avatar
gacso írta:
Sziasztok! Az lenne a gondom hogy ha játszok a Far Cry-al akkor mindig kiléptet a játékból VPU Recovery hibával és a felbontást és leveszi minimumra ha újraindítom a gépet. A játék eredeti és az 1.4-es patch van fent.

Üdv!
Mielott belevagnal, elmondom, hogy nekem nincs ilyen problemam, nem is volt, csak a forumokon talaltam egy threadet, ami talan segithet...
Szoval ez a VPU recovery-s maszlag surun elojott masoknak is es hasfajast okozott. Sok mindent irtak is, hogy hogyan lehet helyrehozni, driver update, meg az ATI kartyak es az alaplap osszeferhetetlensege miatt uj alaplapot kell venni, stb... Ez viszont jonak tunik.
Le kell toltened egy Omega driver nevu progit. Itt elvileg ki-be tudod kapcsolgatni a VPU recovery-t. Irtak, hogy sokminden mast is lehet allitgatni, amit CCC-ben nem, de szoritkozz erre. Ez a program amolyan fejlettebb CCC.
A programot innen tudod leszedni (otletem sincs, hogy melyik verziot, de gondolom a jelenlegi drivered-del egyenertekut, talan meg a verzioszamuk is ugyanaz):
[url]http://www.omegadrivers.net/index.php?option=com_phocadownload&view=section&id=5&Itemid=125[/url]
Ha megvan, a videokartyad ablakanal keresd meg ezt a fulet:
[img]http://www.broadbandreports.com/r0/download/469413~a3fbaec70ff3ea352c3fe72b55b504bc/advprop.png[/img]
...es elvileg itt fogod tudni kikapcsolni.

Fontos, hogy ha mar nem jatszol a jatekoddal, akkor kapcsold vissza ezt a VPU recovery-t mert ez az ami megvedi a kartyad attol, hogy tulmelegedjen, es tonkremenjen. Az egyetlen gond vele az az, hogy surun kapcsolja ki a jatekot/gepet fals pozitiv riasztas miatt. :>
Ha nem jon be, akkor nincs otletem.
Hajra!

adam990304 írta:
Hello!Megvettem tescoban a BFBC 2-t a tescoban és frissítettem több óra hosszáig,aztán mikor befejeztem a dolgom inditottam volna,azt irta ki hogy:
PLS Help me!

Itt egy magyar forum:
[LINK]
Igaz, hogy nem Battlefieldrol van szo, de a hiba jellege ugyanaz. Probald azt, amit itt leirtak.
0
0
0
0
akos328 avatar
keress ráa a google-bena hibára, hátha vki másnál is ez van/volt és talált rá megoldást.
0
0
0
0
no avatar
PLS Help me!
0
0
0
0
gacso avatar
0
0
0
0
no avatar
Tudtok linkelni nekem egy lost planet 2 cd kulcsot,ami működik is???
Mert amiket találtam,az vagy fizetős volt,vagy ilyen kérdéssorozatot dobott be,amin nem engedett továbbmenni
:S
0
0
0
0
aknakukac avatar
Ugyanaz a játékleállós történet van a testvírem gépével is...Mi is csak találgattunk de eléggé aggasztó a dolog...
0
0
0
0
foxbet avatar
Egy videót át konvertáltam mp4-be és akár mivel konvertálom át avi-ból mindig benne lesz a hiba az elején. Avi-ba nincs benne hiba csak mikor át konvertálom mp4-be.
Mitől lehet ez?
0
0
0
0
Robi1995 avatar
nyugi mert én is "csak ülök és untakozok" a vga-m miatt úgyhogy nem vagy egyedül😜 amúgy én is a windows újratelepítését ajánlom mert mást nem tudok elképzelni h mi lehet a gond...
0
0
0
0
akos328 avatar
még megpróbálom rendbeszednia rendszert vírusllenőrrel, tisztítókkal, defraggal, aztán lesz ami lesz, de elég hühítő h pont azokkal amikkel szerettem és szoktam játszani most megadták magukat, nagy nyári melegben, csak ülök és "unatkozom"
0
0
0
0
matyosowski avatar
vírus esetleg?? gondolom driver frissítés már volt. háát ötletem sincs talán még egy windows reinstall? de ebben a formában csak találgatok, sajnos fogalmam sincs esetleg majd a srácok tudnak rá valamit mondani 😞
0
0
0
0
akos328 avatar
Segítség vmi nem kóser a gépemnél. Ebbena hónapban minden játék leáll. Ezalatt azt értem h indítanám és akkor xy működése leáll. van h már fellvan rakva és most áll le, van h most ríktam fel és akkor nem indul el. PL: ami fel volt rakva- CoD6, AVP3, AION. Amiket meg rost raktam fel. Gyűrűk ura Battle for the middle earth, Fable, Crysis 2
ez csak 6 játék ezen a 2 héten. Most lett újrarakva a Windowsom mi baja lehet

ui: ezek így egymás után rögötn leálltak. indítoma a CoD-ot leáll, indítom az AVP-t leállt, és így sorban, újraraktam mindet, és ugían úgí
0
0
0
0
Robi1995 avatar
Amúgy most csináltam egy furmark tesztet és néha néha 1 fps erejéig voltak 1-1 pixelhibák majd azután lefagyott a furmark....tehát a vga a ludas biztosan😜
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
SamHill
Süsd meg és máris jó lesz. Részletesebben [LINK]
Bár ezzel pár hetet hónapot kaphatsz és nem épp a legbiztonságosabb. De olyan 3000ft ért javítják a vgakat.
0
0
0
0
Robi1995 avatar
magyarlovag01 írta:
Közben megnéztem a gépét, és láttam h 50%-os OC van a kártyán 😲
Ez a bibi 😃

ez csak alkalmanként van illetve mostmár csak volt mert 1-1 nagyobb játékoknál kellet a +fps😃
0
0
0
0
no avatar
hat aze kosz,de a baj csak az hogy nem nagyon van jelenleg penzem egy ujra,ezt is egy haver adta ingyen,es gondoltam fog mukodni,nah de mind1,aze kosz a valaszt😀
0
0
0
0
niteforce avatar
ha találsz egy vállalkozó kedvű havert aki ért hozzá és megcsinálja akkor csak a memóriát kell, de nem érdemes szerintem, inkább vegyél egy újat. manapság már nem nagyon lehet javítani semmit 😞
0
0
0
0
no avatar
niteforce írta:
SamHill írta:
Helo,lenne egy problemam egy GeForce 8500Gt-vel.Az lenne a baj h nem mutatja a kepet rendesen ,hanem valami "hieroglifa" szerusegu akarmik jonnek be es semmit sem latok a desktopot.Meleklek egy kepet is hogy lasatok mirol beszelek[LINK]

VGA-d memóriájának annyi. Csere 😞
csere a kartyanak vagy csak a memoriaknak?
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció