Segítség nem megy
A segítségeteket szeretném kérni. A gothic 3 forszaken gods játékot szeretném elindítani. Fel van telepítve, betölti, de indulás helyett egy " Where is the guru?" című oldalt ad ki. A játékot nem indítja el. A furcsa, hogy a gothic 3-at, ha akadozva is, lssan, de végig vitte. Miért nem tudok szórakozni? Segítsetek elindítani.
Köszi
Köszi
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Lenne egy óriási nagy bajom.
BF3 elindításakor folyton ezt írja ki:
Felraktam a legújabb drivert,amit direkt erre készítettek, de ugyan ez a hiba...
Alaplapi vga-t használsz ? Mert úgy fest a dolog,hogy a hd 3300 igp csak dx 10.0-t támogat,a minimum ati-amd-nél a dx 10.1,ezt jelenti szerintem a hibaüzenet,ezért nem megy.
BF3 elindításakor folyton ezt írja ki:
Felraktam a legújabb drivert,amit direkt erre készítettek, de ugyan ez a hiba...
100-100 letöltötem felse kellet crackelni és elidul de amikor elérem az interval 04-et amikor betöltene 50%nál megáll hiába várok (laptopom van az igaz de ha eddig az első 3 pály perfectülment akkor ennek is kéne hogy menjen)BÁRMIYLEN TIPEET PLS vagy valmit mondjatok Mert teljesen tanácsltalan vok sikerült megcsinálnom magyarra DE azelött is fennált a probléma PLS HELP mer csk nézek ki a felyem ből mint egy helyi h..lye 😲😲 PLS help😕😢😞
Felrakom, minden fain.... Erre elinditom és ugy marad a kép 1 percet , és utána ennyi ! ?!
Csak azért vagyok ideges mert nem megy ! Pedig ment :S Na mind1,. Aki tud az mondjon egy magyarázatot / vagy hogy mi a gond..... Válaszokat előre is kösz...
( FSX = Flight Simulator X )
Miért van ez?
Valaki segítsen. Most raktam fel Win 7-et a gépre, felraktam a Hitman:Blood Money-t, de nem indul. Hibaüzenetet írt ki. Mondom megpróbálok egy újabb játékot. Felraktam az F1 2010-et, de ez sem megy. Mindegyiknél más hibaüzenet, a lényeg h hiányzik ez meg az a "dll"
[LINK]
Mi lehet a gond?
akos: neten nézz utána a hibaüzenetnek (google) tuti fogsz találni valamit 😉
nem ismerem a játékot, de valami patch, vagy javítás nincs hozzá, ami ezt oldja meg?
CoD4-nél ilyen problémával találkoztam hogy a PB minde percben kidob, ilyen hibaüzenettel: Restruction: Corruptred file/memory [81354]
minden ami nem odavalósi a memóriába, vagy felesleges azt kinyomtam, fraps nincs a gépen, és sose semmilyen hack sem volt, vmelyik programot veszi annak vagy nem tudom. 2x újra lett rakva 2 különböző verzióval, és sehogy sem jó.
Ezek futnak csak a a memóriában, melyik okozhatja a hibaüzenetet? vagy hogy lehet megoldani?
nekem olyan gondom lenne hogy felraktam a HP Deathly Hallows Part 1 et és elindul meg minden jó de a felbontást nem engedi állítani. Amikor rámegyek a felbontásra akkor nem tudok választani csak 640x480 32 vagy 640x480 16... Egyszerűen nem tudom hogy hogyan lehetne állítani a felbontást :S
Valaki help pls!
valami ötlet?
dirt 2 mikor megcsinálom első versenyt, battersea air, akkor mikor megyek ki a menübe akkor befagy a stand-nál. valami dll-t kell bemásolni asszem,de már nem emléxek. valaki tud segiteni?
Kedvedért megkerestem a dirt2 cd-m 😃 meg van nekem linket salyna nem tudok adni 😃 de ha nagyon kell vegyél fel xfire-re: sekemek 😀 ott majd átt küldöm.
Sziasztok!
ma elviszem szervizbe a telómat, frissítsék az androidját. Ez hogy történik? ott van napokig, vagy ott egy fél óra alatt felrakják rögtön?
köszi a válaszokat 😀
Attól függ mikorra kerül sorra nekem mondjuk 3 hétre a laptopomat elvitték és pont azon a napon álta neki megszerelni amelyik napon átvettem addig a sarokban porosodott.
Egy android fítés gyorsan megy felrakják a telepítő fájlt a belső memóriára és rákatintanak hogy frissítés utána minden megy magától majd újraindul és kész.
Szóval csak attól függ mikorra kerül sorra.
ma elviszem szervizbe a telómat, frissítsék az androidját. Ez hogy történik? ott van napokig, vagy ott egy fél óra alatt felrakják rögtön?
köszi a válaszokat 😀
Sziasztok.. tegnap elvittem a haveromhoz a NFS SHIFTEt es rögtön ahogy betölti a játékot a leges legelején nem mén tovabb a játék... segitsetek mi a probléma???
amikor betölti a játékot és mész a BMWvel elindulsz mész első kanyarnál kidobja az exe hibát? neme is ez volt, gondoltam h a gép nem bírja
Sziasztok! Az lenne a gondom hogy ha játszok a Far Cry-al akkor mindig kiléptet a játékból VPU Recovery hibával és a felbontást és leveszi minimumra ha újraindítom a gépet. A játék eredeti és az 1.4-es patch van fent.
Üdv!
Mielott belevagnal, elmondom, hogy nekem nincs ilyen problemam, nem is volt, csak a forumokon talaltam egy threadet, ami talan segithet...
Szoval ez a VPU recovery-s maszlag surun elojott masoknak is es hasfajast okozott. Sok mindent irtak is, hogy hogyan lehet helyrehozni, driver update, meg az ATI kartyak es az alaplap osszeferhetetlensege miatt uj alaplapot kell venni, stb... Ez viszont jonak tunik.
Le kell toltened egy Omega driver nevu progit. Itt elvileg ki-be tudod kapcsolgatni a VPU recovery-t. Irtak, hogy sokminden mast is lehet allitgatni, amit CCC-ben nem, de szoritkozz erre. Ez a program amolyan fejlettebb CCC.
A programot innen tudod leszedni (otletem sincs, hogy melyik verziot, de gondolom a jelenlegi drivered-del egyenertekut, talan meg a verzioszamuk is ugyanaz):
[url]http://www.omegadrivers.net/index.php?option=com_phocadownload&view=section&id=5&Itemid=125[/url]
Ha megvan, a videokartyad ablakanal keresd meg ezt a fulet:
[img]http://www.broadbandreports.com/r0/download/469413~a3fbaec70ff3ea352c3fe72b55b504bc/advprop.png[/img]
...es elvileg itt fogod tudni kikapcsolni.
Fontos, hogy ha mar nem jatszol a jatekoddal, akkor kapcsold vissza ezt a VPU recovery-t mert ez az ami megvedi a kartyad attol, hogy tulmelegedjen, es tonkremenjen. Az egyetlen gond vele az az, hogy surun kapcsolja ki a jatekot/gepet fals pozitiv riasztas miatt. :>
Ha nem jon be, akkor nincs otletem.
Hajra!
Hello!Megvettem tescoban a BFBC 2-t a tescoban és frissítettem több óra hosszáig,aztán mikor befejeztem a dolgom inditottam volna,azt irta ki hogy:
Nem lehet aktiválni egy szkséges modult.
Ez a program nem hajtható végre(9000).
PLS Help me!
Itt egy magyar forum:
[LINK]
Igaz, hogy nem Battlefieldrol van szo, de a hiba jellege ugyanaz. Probald azt, amit itt leirtak.
köszönöm a választ😃 amint tudom kipróbálom😉😃
de még letesztelem hogy jó lett-e akos 328 segitsége
adam haverom meg a zero hourt vette meg médiamarktban és nem megy a hozzá kapott kulccsal neki sem. De ilyenkor am a progival van bibi vagy azt a kódot "feltörték"?
Sajnos angol, de errőla hibáról írnak és kifejezettem a BF BC2-ről egy EA-oldal.
Sztem itt rátalálsza problémára.
megnéztem részletesebben is, 2 hsz volt csak, de az egyik ezt írta.
"Just got it working by simply renaming file:
C:\Program Files (x86)\Electronic Arts\Battlefield Bad Company 2 - BETA\BFBC2.exe
Renamed BFBC2.exe BF2.exe and now the game runs for me."
csak nevezd át a BFBC2 fájlt BF2-re.
Sziasztok! Az lenne a gondom hogy ha játszok a Far Cry-al akkor mindig kiléptet a játékból VPU Recovery hibával és a felbontást és leveszi minimumra ha újraindítom a gépet. A játék eredeti és az 1.4-es patch van fent.
Üdv!
Mielott belevagnal, elmondom, hogy nekem nincs ilyen problemam, nem is volt, csak a forumokon talaltam egy threadet, ami talan segithet...
Szoval ez a VPU recovery-s maszlag surun elojott masoknak is es hasfajast okozott. Sok mindent irtak is, hogy hogyan lehet helyrehozni, driver update, meg az ATI kartyak es az alaplap osszeferhetetlensege miatt uj alaplapot kell venni, stb... Ez viszont jonak tunik.
Le kell toltened egy Omega driver nevu progit. Itt elvileg ki-be tudod kapcsolgatni a VPU recovery-t. Irtak, hogy sokminden mast is lehet allitgatni, amit CCC-ben nem, de szoritkozz erre. Ez a program amolyan fejlettebb CCC.
A programot innen tudod leszedni (otletem sincs, hogy melyik verziot, de gondolom a jelenlegi drivered-del egyenertekut, talan meg a verzioszamuk is ugyanaz):
[url]http://www.omegadrivers.net/index.php?option=com_phocadownload&view=section&id=5&Itemid=125[/url]
Ha megvan, a videokartyad ablakanal keresd meg ezt a fulet:
[img]http://www.broadbandreports.com/r0/download/469413~a3fbaec70ff3ea352c3fe72b55b504bc/advprop.png[/img]
...es elvileg itt fogod tudni kikapcsolni.
Fontos, hogy ha mar nem jatszol a jatekoddal, akkor kapcsold vissza ezt a VPU recovery-t mert ez az ami megvedi a kartyad attol, hogy tulmelegedjen, es tonkremenjen. Az egyetlen gond vele az az, hogy surun kapcsolja ki a jatekot/gepet fals pozitiv riasztas miatt. :>
Ha nem jon be, akkor nincs otletem.
Hajra!
Hello!Megvettem tescoban a BFBC 2-t a tescoban és frissítettem több óra hosszáig,aztán mikor befejeztem a dolgom inditottam volna,azt irta ki hogy:
PLS Help me!
Itt egy magyar forum:
[LINK]
Igaz, hogy nem Battlefieldrol van szo, de a hiba jellege ugyanaz. Probald azt, amit itt leirtak.
PLS Help me!
Mert amiket találtam,az vagy fizetős volt,vagy ilyen kérdéssorozatot dobott be,amin nem engedett továbbmenni
:S
Mitől lehet ez?
ez csak 6 játék ezen a 2 héten. Most lett újrarakva a Windowsom mi baja lehet
ui: ezek így egymás után rögötn leálltak. indítoma a CoD-ot leáll, indítom az AVP-t leállt, és így sorban, újraraktam mindet, és ugían úgí
Süsd meg és máris jó lesz. Részletesebben [LINK]
Bár ezzel pár hetet hónapot kaphatsz és nem épp a legbiztonságosabb. De olyan 3000ft ért javítják a vgakat.
Közben megnéztem a gépét, és láttam h 50%-os OC van a kártyán 😲
Ez a bibi 😃
ez csak alkalmanként van illetve mostmár csak volt mert 1-1 nagyobb játékoknál kellet a +fps😃
Helo,lenne egy problemam egy GeForce 8500Gt-vel.Az lenne a baj h nem mutatja a kepet rendesen ,hanem valami "hieroglifa" szerusegu akarmik jonnek be es semmit sem latok a desktopot.Meleklek egy kepet is hogy lasatok mirol beszelek[LINK]
VGA-d memóriájának annyi. Csere 😞