Playstation 2 (PS2)

2010. December 20., téma
Fórum » Konzol
A Playstation 2 (PS2)-ről minden...
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
NTSC Jani avatar
A God of War easy-n se könnyű Most elsősorban persze azoknak szól, akik először játszanak vele. Miután én végigvittem kb. 5-ször így már nem nehéz annyira. Bár a 2. része az jóval nehezebb, mint az első. 😜
0
0
0
0
ceni98 avatar
jól tetted 😆 én meg nem tok mit letölteni psre mert van 30 gamem + lesz még 1 pár stzal 😆
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Elkezdtem a God of War-t normal szinten, így azért kell védekezni is. 😜
0
0
0
0
Toma97 avatar
Superlompos írta:
PS2 Emulátor = olyan program aminek segítségével tudsz ps2-es játékokkal játszani PC-n.

Köszönöm a segítséget
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
PS2 Emulátor = olyan program aminek segítségével tudsz ps2-es játékokkal játszani PC-n.
0
0
0
0
Toma97 avatar
én 60k ér vettem 3-4 éve ps2-őr 😆 még friss és ropogósan

Az emulatokr mi?
0
0
0
0
ceni98 avatar
szabolaci10 írta:
Hello ! Azt szeretném kérdezni , hogy 20EFT ért lehet olyan használt PS2-t venni ami ki van chippezve ? 😀
én 10ért kaptam 😀
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Beállítások ---> irányítás ---> pad1

Be kéne kapcsolnid a speedhackeket.

Beállítások ---> emuláció beállítások ---> játék hackek

Majd gyorsító hackek engedélyezése majd a csúszkákat fel. meg az alatté lévőket is egy kivételével. azt nem kell bekapcsolni amleyikhez az van írva, hogy fekete képernyőt okoz.
0
0
0
0
krutka avatar
Na sikerült az Emu-t megcsinálni, Dragon Ball Z Budokai 3 be van lassulva 😆 15fps kb. Am a confignál az:

x, kör, négyzet, háromszöget hogy állitom be joy-ra? 😲
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Lehet venni. Az új se kerül sokkal többe. 😜
0
0
0
0
ceni98 avatar
hát még milyen lesz 😆 am tom csak nem megáról szedtem😀
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Este nem jó tölteni megaupload-ról. Reggel kell tölteni onnan. 😀

God of war 2 egyre csavarosabb. 😜
0
0
0
0
ceni98 avatar
megnéztem de poén az h előbb szedem le sok kereséssel mint ezzel partokba😆 életbe nem ér le 😆 de szerencséere megtaláltam 😃
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Pedig ott kellene megnézni! 😜
0
0
0
0
ceni98 avatar
nem tmo ott nem néztem 😳😆D
0
0
0
0
ceni98 avatar
kéne 1 link a Lord Of the rings the third age (ne multi vmi elgyen!!) előre köszi és PÜBE 😀
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
A Crash játékoknak nincs nagy gépigényük. 😀
0
0
0
0
no avatar
mar hallottam rola nem lehet rossz
0
0
0
0
ceni98 avatar
változó 😀 am a jak a egy ilyen érdekes game olyan mint a crash csak iylen sci fi
Jak And Daxter
0
0
0
0
no avatar
Az igaz hogy minden ps 2 játékhoz külön gepigeny kell?😀
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Nincs, de maga a ps2 emulátor készítői mondták, hogy már készülőben van egy ps3 emulátor. Ők nem hazudnak. 😉
0
0
0
0
no avatar
Az emulator zone-on még nincs ps3 emu. 😀
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Emulator-zone-on tényleg rajta van az összes, csak nincs bios hozzá. A ps3 emulátor meg még nagyon kezdetleges, még messze áll attól, hogy egy játék fusson rajta.
0
0
0
0
ceni98 avatar
akkor jó 😆 am ismered a jakokat?😀
0
0
0
0
no avatar
csak azert irtam mert nem vok biztos benne 😆
0
0
0
0
ceni98 avatar
szinte?😆 minden emu fent van 😉
0
0
0
0
no avatar
Ha emulator probaljatok meg az 😀 emulator zone t ott szinte fent van osszes emulator
0
0
0
0
Randy Orton avatar
PS3 emulátor project

Gondolom jó nagy gép kell majd neki! 😜
0
0
0
0
ceni98 avatar
apummal felváltva kis kóla és 1 kis robot pilóta: D
szal 😆
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
PS3 emulátor project: [LINK]

A PCSX2 youtube chaneljén olvastam, magától a pcsx2 fejlesztő csapatától. Persze nagyon kezdetleges stádiumban van.
0
0
0
0
no avatar
Hát mi a legnagyobbat akkor csinátuk mikor faterék nem voltak otthon és hajnalba nyomtuk a 2 órás versenyeket mig az egyikünk játszott addig mi aluttunk és igy valtogattuk egymást😆
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Szerintem nyáron se lenne jó annyit ülni előtte. 1-2 óra oké, de utána unalmas a verseny. 😆
0
0
0
0
ceni98 avatar
hát igen... viszont képes vok rá 😆 (remélem😆😉
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
A GT3-ban 2 órás verseny volt a leghosszabb. Mondjuk volt olyan, hogy sok pályán kellett menne bajnokságban több kört, de futamonként lehetett menteni.
0
0
0
0
ceni98 avatar
van 1 gt fan ismerősöm... ő 😆 2 órás robot pilóta van szal..😆
majd nyáron megcsinálom .D
0
0
0
0
no avatar
😂😂 Megnézném ki lenne aki 24h egy végben nyomatja.A gt3 ban max csak 3-4 órás versenyek voltak ha jól emlékszem
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
A Gt4 még hosszabb, mert van benne 24 órás verseny is.
0
0
0
0
no avatar
Sajna a gt4 az kimaradt de 3 es tokyo geneva meg volt. A gt3 az nagyon jo game hosszu es elvezetes.De ha majd tuningolom a gepet biztos kiprobalom a 4-et emuval😀
0
0
0
0
Screamer avatar
valaki gyengépp p4 es gépre tud konfigot? youtube on látam 1-2 ien vidit h p4 alatt tolnak emuval 1-1 bizonyos game-t de sehol se kaptam ot választ rá, szoval érdkeelne egy kofnig, meg h mien játékok mennének el konfiggal
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
A 4-ben sok volt az autó. Viszont az nem tetszett, hogy mindig ugyanazt az autót nyertük. 😜
0
0
0
0
no avatar
Ps2 on az egyik legnagyobb kedvenc a gran turismo marad.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Az még csak pár év múlva lesz!
0
0
0
0
no avatar
Hat akkor meg erre kell gyurnom.Kivancsi vagyok a ps3 emu nak ha lesz olyan mekkora lesz(4 magos proci, 2gb ram, 1gb vidi)😜
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Shader 3-as 256 mb-os VGA. Erős VGA kell neki, meg 2 magos processzor, 512 mb ram a minimum.
0
0
0
0
no avatar
Minimum mi kene hozza ?😕
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció