A God of War easy-n se könnyű Most elsősorban persze azoknak szól, akik először játszanak vele. Miután én végigvittem kb. 5-ször így már nem nehéz annyira. Bár a 2. része az jóval nehezebb, mint az első. 😜
Beállítások ---> emuláció beállítások ---> játék hackek
Majd gyorsító hackek engedélyezése majd a csúszkákat fel. meg az alatté lévőket is egy kivételével. azt nem kell bekapcsolni amleyikhez az van írva, hogy fekete képernyőt okoz.
Emulator-zone-on tényleg rajta van az összes, csak nincs bios hozzá. A ps3 emulátor meg még nagyon kezdetleges, még messze áll attól, hogy egy játék fusson rajta.
Hát mi a legnagyobbat akkor csinátuk mikor faterék nem voltak otthon és hajnalba nyomtuk a 2 órás versenyeket mig az egyikünk játszott addig mi aluttunk és igy valtogattuk egymást😆
A GT3-ban 2 órás verseny volt a leghosszabb. Mondjuk volt olyan, hogy sok pályán kellett menne bajnokságban több kört, de futamonként lehetett menteni.
Sajna a gt4 az kimaradt de 3 es tokyo geneva meg volt. A gt3 az nagyon jo game hosszu es elvezetes.De ha majd tuningolom a gepet biztos kiprobalom a 4-et emuval😀
valaki gyengépp p4 es gépre tud konfigot? youtube on látam 1-2 ien vidit h p4 alatt tolnak emuval 1-1 bizonyos game-t de sehol se kaptam ot választ rá, szoval érdkeelne egy kofnig, meg h mien játékok mennének el konfiggal
PS2 Emulátor = olyan program aminek segítségével tudsz ps2-es játékokkal játszani PC-n.
Köszönöm a segítséget
Az emulatokr mi?
Hello ! Azt szeretném kérdezni , hogy 20EFT ért lehet olyan használt PS2-t venni ami ki van chippezve ? 😀
Be kéne kapcsolnid a speedhackeket.
Beállítások ---> emuláció beállítások ---> játék hackek
Majd gyorsító hackek engedélyezése majd a csúszkákat fel. meg az alatté lévőket is egy kivételével. azt nem kell bekapcsolni amleyikhez az van írva, hogy fekete képernyőt okoz.
x, kör, négyzet, háromszöget hogy állitom be joy-ra? 😲
God of war 2 egyre csavarosabb. 😜
Jak And Daxter
Gondolom jó nagy gép kell majd neki! 😜
szal 😆
A PCSX2 youtube chaneljén olvastam, magától a pcsx2 fejlesztő csapatától. Persze nagyon kezdetleges stádiumban van.
majd nyáron megcsinálom .D