Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Megvan a kiszemelt kártya. De nem tudok dönteni a két gyártó között.
Asus STRIX RX480 vagy Sapphire RX480. Hűtés miatt jobban hajlok az Asus felé, de az olcsóság miatt a Sapphire felé. Szerintettek jól jön az a +1 ventillátor, vagy nem?
Én azt vallom, hogy ha már van rá lehetőségem, akkor a VGA és a lap azonos márkájú legyen. Ez inkább csak formalitás, de ha nem [annyira] számottevő a különbség árban és tulajdonságokban, akkor miért ne.
De van, akinek az a lényeg, hogy vizuálisan minél közelebb legyen az ízlésvilágának.
Valamint ott vannak azok is, akik progresszíven a hatékonyságra fókuszálnak.
Kicsit többe van, de új: [LINK] vagy ez 50k alatt: [LINK]
Ezek csak példák. Erősebbet nem vennék a CPU mellé.
A gépem adatai:
processzor: amd fx 6100
ram: 12gb 1666mhz
táp: 500w btc
lap: asus m5a78l le
elöre is köszi a segítséget!
Új vga-t szeretnék venni és a kiszemeltem a gtx 1070-es kártya lenne. Az én gépem kihajtaná rendesen? Vagy inkább vegyek gtx 1060-as kártyát?
Előre köszönöm a válaszotokat.
Tegyetek fel win 10-et.Hasonlóan szenvedtem én is a win 7-el mikor a mostani platformra váltottam.Igaz nekem ment az egér és bill, de a rendszer frissítést meg sem találta nem hogy telepítse, na meg atom lassú volt a gép. Ahogy felment a 10 megszűnt a gond.
e: Nem érné meg jobban a 4 gb verzió? Pár ezerrel lenne több, vagy nincs akkor különbség köztük?
Ha valami noname vacak, akkor RX 460 2GB + Chieftec CPS 450/500S.
Gépem:
AMD Athlon(tm) X4 760K Quad Core Processor
8 gb ram
Gigabyte GA-F2A88XM-DS2 (1 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN)
420 W táp
Egy barátom a minap vett egy számiogépet(klomplett gépet,vadonat új)
Nos,felraktuk rá a win 7-et mint mindig és nincs net,csak ha felrakjuk az asus usb-t!! És nem szed le frissitéseket sem,söt ha felrakjuk az usb drivert ami kell ugye,hogy érzékelje normálisan az egeret és a billentyüt akkor a driver totál szétcseszi és az egér is és a billl is kikapcsol végleg...és csak egy újratelepités oldja meg.Valaki tapasztalt már hasonlót?
Vagom,koszi eszben tartom 😀
Gigabyte nVidia GF GTX1050 Ti OC 4G VGA (PCIe 3.0, 4 GB DDR5, 128 bit, DVI+HDMI+DP, Windforce 2X hűtő)
H-ector amit írtál az már majdnem 60k ha jól látom,és most /pillanat annyit nem tudok rá költeni 😞
i5-6500 3,2Ghz
8Gb ram,
Gigabyte ga b150m
550w táp
Újonnan GTX1050Ti 4GB vagy RX460 4GB. használtan GTX960 esetleg. De milyen gépbe, milyen felbontáshoz kellene? És új, vagy használt is jó?
40 és 50k között,tudnátok ajánlani valami jó videokártyát? 😀
koto93: Kényelmesen megbirkózik vele.
i7 2600 + HD 7970 DCU II-vel megbirkózott a CTG 500. A te i5-öd pedig még kevesebbet is fogyaszt.
De tényleg a 380 lenne a legjobb, használtan.
Off: nyilván egy GTX1060 3GB jobb választás lenne, de a rendelkezésre álló keret dönti el úgyis.