Forma 1

Szerző: PrekopDavid1993, 2009. May 29., téma
Fórum » Sport
Minden, ami az F1-el kapcsolatos!
Esély latolgatások, tippek, kedvenc pilóták, videók, szabályok stb...
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Logen33 avatar
ja de nagyon örülök hogy végre nem vettel nyert!😃😃 nem is hiányzott nekem... nem volt rossz futam, de a lekörözések nem mentek vmi jól!😆 maldonado mit csinált már??😕😂
0
0
0
0
cseszka avatar
Ja,jókat nevettem rajtuk.Buemi maldonado ha jol emlékszem.😂
Na meg barichello akart versenyezni Hamiltonnal.Két auto,és pilota 1 kategóriába is vannak.😆😂
0
0
0
0
Adam996 avatar
Ja nekem is az tetszett de sajnos a lekörözöttek sok problémát okoztak 😕
0
0
0
0
cseszka avatar
Ja jóvolt,volt pár jó manöver,de a legjobb moko Vettel kiesett.😆
Abszolult nembántam ez kellet volna h történjen az elsö 10 futamonn is,akkor még érdekesebb lenne.
0
0
0
0
Adam996 avatar
Néztétek a tegnapi futamot? 😃 Ez már azért izgalmasabb volt mint amire számítottam 😃
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
R.I.P. Marco Simoncelli

Sajnos egy olyan baleset volt, amit nem lehetett volma elkerülni, hogy így végződjön. 😞
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok remélem mindenki hallotta az overál-os ügyet és héfőtől lehet szavazni újra ha minden igaz úgy hogy gyerünk fiúk mindenki kattintson egyet a magyar overálra .😆
0
0
0
0
Adam996 avatar
Hát az autó számít a legtöbbet mondjuk nyílván van különbség Daniel Ricciardo és Alonso között de Alonso is nyilatkozta ez a max amit kilehet hozni az idei Ferráriból 😃
0
0
0
0
no avatar
Hát azt azért majd megnézem mikor 1.6 os turbó motoros autókkal fognak menni az vicces lesz 😜 2020 ba már gokart al fognak menni
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Az autó is sokat számít.
0
0
0
0
Adam996 avatar
tudom épp azért ültetném bele vagy inkább csak helyet cserélne Alonsoval Alonso lenne Vettel redbull-jával Vettel pedig Alonso ferráriával kíváncsi lennék mit csinálna vettel 😃
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Azzal az autóval senki se menne jól.
0
0
0
0
Adam996 avatar
Én inkább vettel alá adnék 1 Virgin-t hogy azzal milyen gyors 😃
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Na de nincs összerázódva. 😆

Vettelnek Ip ban kéne. Tényéeg ő minek megy el még a versenyekre? 😂
0
0
0
0
Adam996 avatar
Kanada és, Hungaroringen esett de többre nem emlékszem bár mondjuk Kanada jó is volt bár mondjuk ez az év is izgalmas lenne ha össze lenne rázódva a mezőny a vb szempontjából 😃
0
0
0
0
Gerdzso avatar
Superlompos: így már értem 😃
0
0
0
0
Gerdzso avatar
Szerintem jó lett volna ez az év is.. ha van red-bull fölény ha nincs... csak eső kellett volna... de ha jól emlékszem szinte nem is volt esős futam O.o
0
0
0
0
Adam996 avatar
Amúgy tőlem lehetne olyan év jövőre is mint most csak Alonso alatt legyen ilyen jó autó mint most Vettel alatt 😃 amúgy tavaly nagyon jó volt az Abu-dhabi nagydíj bár akkor azért mert csata volt a VB-ért idén már nem lesz érte csata bár tavaly Brazília is jó volt főleg az időmérő Hülkenberg több mint 1 mp-vel nyert bár idén már nincs a mezőnyben 😃
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
De nem lesz, mert eddig se volt egy futamon se. Minden versenyhétvége előtt hazudnak egy sort, hogy ilyen meg olyan eső lesz, aztán may a szabadedzéseken van. Arra meg ki kíváncsi?
0
0
0
0
no avatar
Mért lenne szárazság? Ott is ugyanúgy van monszuneső, mint pl. Japánban vagy Koreában, szóval ott is lehet eső elvileg..
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Szerintem még a brazil nagydíjban lehet bízni egyedül, hogy lesz valami.

Abu-Dhabi unalom az 100, India pedig új, de az is unalmas lesz a szárazság miatt.
0
0
0
0
Logen33 avatar
Török nagydíj is király volt!😀 de a szezon összességében csalódás eddig!😞
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Az idei év pocsék volt. Kanadai futam volt a legizgalmasabb.
0
0
0
0
Adam996 avatar
Hát remélem a 2012-es év inkább a 2010-hez fog hasonlítani mint ehhez de természetesen úgy hogy Alonso a világbajnok 😃
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
GTRAKY írta:
Na vege a bulinak **************** Vettel nyert ********** Redbull nyert....Mostmar szar lesz....

Lehetnek még jó futamok, főleg ha esne egy kis eső a futamokon.
0
0
0
0
Adam996 avatar
Na találtam 1 oldalt ahol 2010, 2011-es évből bármelyik futamot vissza lehet nézni 😃
0
0
0
0
Xsii avatar
hector maio írta:
Amúgy valaki nem tud olyan oldalt ahonnan lelehet tölteni F1-es versenyeket Mert letölteném a 2011-es Montreal-i nagydíjat mert azon aludtam el pont amikor megállították őket 😃

Xsii: ez így elég furcsa hogy Alonso-Petrov drukker 😃 2010-be Abu-Dhabiba kinek drukkoltál? 😃

http://pirateisland.ws/tema-formula-1-f1-2011-hundub-tvrip-idomerok-futamok-studioriportok-foly-felt

Itt vannak versenyek, full magyar az összes.

Válaszolva kérdésedre, akkor is nekik szurkoltam, csak akkor kicsit más volt a helyzet 😆
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Google: F1 adatbázis. Szuper oldal, onnan töltöttem le majdnem mindet 1993-tól kezdve
0
0
0
0
Adam996 avatar
Amúgy valaki nem tud olyan oldalt ahonnan lelehet tölteni F1-es versenyeket Mert letölteném a 2011-es Montreal-i nagydíjat mert azon aludtam el pont amikor megállították őket 😃

Xsii: ez így elég furcsa hogy Alonso-Petrov drukker 😃 2010-be Abu-Dhabiba kinek drukkoltál? 😃
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Petrov jól nyomja a Zsigulival 😃
0
0
0
0
Xsii avatar
Én Alonso-Petrov drukker vagyok. Alonsot már régóta kedvelem, viszont Petrovot most kedveltem meg igazán. A sok baleset, karambol ellenére én Petrovot jó sofőrnek tartom, és drukkolok neki. Főképp azért kedvelem mert nem adja fel akkor sem ha már reménytelen a helyzet, sokszor volt már jó helyen és ért is el remek helyezést, és remélem el is fog még érni. Igaz a mostani futamba nagyon megjárta, pedig 7. helyen volt, de hát ilyen a F1. Nem lehet tudni mi fog történni.
0
0
0
0
Gerdzso avatar
😃 én független vagyok... engem a nagycsapatok versenye nem izgat 😀
GO FORCE INDIA! 😀
0
0
0
0
Adam996 avatar
Hát de egy Alonso Drukker szemében ez már nem volt olyan szép amit 2010-ben Abu-Dhabiba csinált 😕
0
0
0
0
Gerdzso avatar
szerintem meg amit tavaly Alonso-val művelt az szó szerint zseniális volt... mivel hogy egy Renault-val tartotta fel a Ferrari-t és egy ilyen nyomás alatt egyszer sem hibázott... szerintem meg nagyon szép volt... a mai már nem de hát egyszer fent egyszer lent 😆
0
0
0
0
GTRAKY avatar
Na vege a bulinak **************** Vettel nyert ********** Redbull nyert....Mostmar szar lesz....
0
0
0
0
Adam996 avatar
Az csak részlet kérdés 😆
0
0
0
0
szucsa avatar
hector maio írta:
Hü**e Petrovot úgy el kéne küldeni az egész forma1-ből tavaly Alonso Vb-jét cseszte el most Schumi futamát 😃

De az Alonso Vb-jét szabályosan cseszte el. 😃
0
0
0
0
Adam996 avatar
Hü**e Petrovot úgy el kéne küldeni az egész forma1-ből tavaly Alonso Vb-jét cseszte el most Schumi futamát 😃
0
0
0
0
Gerdzso avatar
Razor1911: ha alonso van belül akkor ő megy bele 😀 petrov mellett ott volt alonso így nem tudott már merre menni... legalábbis én így értékeltem 😃
0
0
0
0
Razor1911 avatar
OMG hogy lehet Petrov ilyen bal**** 😆 a bal lábbal kell fékezni -.-"most nagyon felhuzott ez a baleset ...
0
0
0
0
no avatar
Schumacher hajrá!!!
Nembaj ha kiestel..
Jövőre dobogos leszel.
0
0
0
0
Borbi avatar
Schumi: a druszád kiszállt. sajna 😞
0
0
0
0
no avatar
Az lehet hogy a Mclaren még fejleszt de ezeket a fejlesztéseket át viszik a jövő évi autó épitéshez
0
0
0
0
Gerdzso avatar
őszinte legyek engem a VB címért való harcolás nem izgat... inkább az hogy legyenek csaták... ha ez az él-közép-"hátsó" mezőnyben van nem érdekel 😃 csak legyen "eksön" 😃
0
0
0
0
Adam996 avatar
Hát az igaz mert ez az év már a szünet előtt eldőlt bár már a Ferrári se fejleszt egy ideje még a Mclaren aki még Suzukába új hátsószárnyat hozott 😃
0
0
0
0
Gerdzso avatar
hector maio: nem a mostani futamról beszélek hanem már jó pár futam óta így van ez... 😀
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció