ja de nagyon örülök hogy végre nem vettel nyert!😃😃 nem is hiányzott nekem... nem volt rossz futam, de a lekörözések nem mentek vmi jól!😆 maldonado mit csinált már??😕😂
Ja,jókat nevettem rajtuk.Buemi maldonado ha jol emlékszem.😂
Na meg barichello akart versenyezni Hamiltonnal.Két auto,és pilota 1 kategóriába is vannak.😆😂
Ja jóvolt,volt pár jó manöver,de a legjobb moko Vettel kiesett.😆
Abszolult nembántam ez kellet volna h történjen az elsö 10 futamonn is,akkor még érdekesebb lenne.
Sziasztok remélem mindenki hallotta az overál-os ügyet és héfőtől lehet szavazni újra ha minden igaz úgy hogy gyerünk fiúk mindenki kattintson egyet a magyar overálra .😆
Hát az autó számít a legtöbbet mondjuk nyílván van különbség Daniel Ricciardo és Alonso között de Alonso is nyilatkozta ez a max amit kilehet hozni az idei Ferráriból 😃
tudom épp azért ültetném bele vagy inkább csak helyet cserélne Alonsoval Alonso lenne Vettel redbull-jával Vettel pedig Alonso ferráriával kíváncsi lennék mit csinálna vettel 😃
Kanada és, Hungaroringen esett de többre nem emlékszem bár mondjuk Kanada jó is volt bár mondjuk ez az év is izgalmas lenne ha össze lenne rázódva a mezőny a vb szempontjából 😃
Szerintem jó lett volna ez az év is.. ha van red-bull fölény ha nincs... csak eső kellett volna... de ha jól emlékszem szinte nem is volt esős futam O.o
Amúgy tőlem lehetne olyan év jövőre is mint most csak Alonso alatt legyen ilyen jó autó mint most Vettel alatt 😃 amúgy tavaly nagyon jó volt az Abu-dhabi nagydíj bár akkor azért mert csata volt a VB-ért idén már nem lesz érte csata bár tavaly Brazília is jó volt főleg az időmérő Hülkenberg több mint 1 mp-vel nyert bár idén már nincs a mezőnyben 😃
De nem lesz, mert eddig se volt egy futamon se. Minden versenyhétvége előtt hazudnak egy sort, hogy ilyen meg olyan eső lesz, aztán may a szabadedzéseken van. Arra meg ki kíváncsi?
hector maio írta:
Amúgy valaki nem tud olyan oldalt ahonnan lelehet tölteni F1-es versenyeket Mert letölteném a 2011-es Montreal-i nagydíjat mert azon aludtam el pont amikor megállították őket 😃
Xsii: ez így elég furcsa hogy Alonso-Petrov drukker 😃 2010-be Abu-Dhabiba kinek drukkoltál? 😃
Amúgy valaki nem tud olyan oldalt ahonnan lelehet tölteni F1-es versenyeket Mert letölteném a 2011-es Montreal-i nagydíjat mert azon aludtam el pont amikor megállították őket 😃
Xsii: ez így elég furcsa hogy Alonso-Petrov drukker 😃 2010-be Abu-Dhabiba kinek drukkoltál? 😃
Én Alonso-Petrov drukker vagyok. Alonsot már régóta kedvelem, viszont Petrovot most kedveltem meg igazán. A sok baleset, karambol ellenére én Petrovot jó sofőrnek tartom, és drukkolok neki. Főképp azért kedvelem mert nem adja fel akkor sem ha már reménytelen a helyzet, sokszor volt már jó helyen és ért is el remek helyezést, és remélem el is fog még érni. Igaz a mostani futamba nagyon megjárta, pedig 7. helyen volt, de hát ilyen a F1. Nem lehet tudni mi fog történni.
szerintem meg amit tavaly Alonso-val művelt az szó szerint zseniális volt... mivel hogy egy Renault-val tartotta fel a Ferrari-t és egy ilyen nyomás alatt egyszer sem hibázott... szerintem meg nagyon szép volt... a mai már nem de hát egyszer fent egyszer lent 😆
őszinte legyek engem a VB címért való harcolás nem izgat... inkább az hogy legyenek csaták... ha ez az él-közép-"hátsó" mezőnyben van nem érdekel 😃 csak legyen "eksön" 😃
Na meg barichello akart versenyezni Hamiltonnal.Két auto,és pilota 1 kategóriába is vannak.😆😂
Abszolult nembántam ez kellet volna h történjen az elsö 10 futamonn is,akkor még érdekesebb lenne.
Sajnos egy olyan baleset volt, amit nem lehetett volma elkerülni, hogy így végződjön. 😞
Vettelnek Ip ban kéne. Tényéeg ő minek megy el még a versenyekre? 😂
Abu-Dhabi unalom az 100, India pedig új, de az is unalmas lesz a szárazság miatt.
Na vege a bulinak **************** Vettel nyert ********** Redbull nyert....Mostmar szar lesz....
Lehetnek még jó futamok, főleg ha esne egy kis eső a futamokon.
Itt vannak versenyek, full magyar az összes.
Válaszolva kérdésedre, akkor is nekik szurkoltam, csak akkor kicsit más volt a helyzet 😆
GO FORCE INDIA! 😀
Hü**e Petrovot úgy el kéne küldeni az egész forma1-ből tavaly Alonso Vb-jét cseszte el most Schumi futamát 😃
De az Alonso Vb-jét szabályosan cseszte el. 😃
Nembaj ha kiestel..
Jövőre dobogos leszel.