Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
nyozo avatar
Üdv! Szerintetek meg érné leváltani a konfigomat egy GIGABYTE GA-970A-D3+ fx 8120 kombóra?
0
0
0
0
sudosu avatar
alex13: Csak azt tudom mondani hogy letöltesz egy Ubuntu Live CD-t, pendrive-ról bebootolod és ott megtudsz nyitni mindent, amire szükséged van onnan azt átmásolod egy másik mappába.
0
0
0
0
alex13 avatar
Üdv.

Olyan problémám van, hogy a laptopnál frissítve lett windows 8.1-re az op rendszer, és nem én csináltam, hanem tesóm mert nem voltam itthol, és elírta a jelszót, és van rajt 2 rendszergazda felhasználó, az egyikbe be tudok lépni, csak abba nem amin el lett írva a jelszó, és ott van minden cucc-om, nem tudnék valahogy ebbe a fiókba belépni? Próbáltam úgy,h helyi lemez => document and settings és ott felhasználó csak kéri ott is jelszót... fontos lenne nagyon... Előre is köszi aki tud segíteni. 😀
0
0
0
0
no avatar
Alaplaphoz szedj egy friss Sound Driver-t, gugliba beírod a lap nevét utána meg amit javasoltam, leszeded a legfrissebbet, lehet segít, de az is előfordulhat, hogy nem...😆

Ui: Mostaniból csinálj biztonsági másolatot, vagy jegyezd meg melyik. 😜
0
0
0
0
matth1004 avatar
valaki nem tudja olyankor mivan hogy ha telepítek valamit és közbe netezek akkor mindig de nem mindig ugyanannál a fájlnál CRC hibát ír ki? ha pedig játszok, alt+tabot nyomok megnézek valamit akkor meg kékhalált kap a gép... ?!
0
0
0
0
barnav avatar
valaki aki ért a processzorokhoz az megmondaná ez a proci hány magos?
AMD A6-4455M
0
0
0
0
nyozo avatar
Üdv! Szerintetek meg érné leváltani a konfigomat egy GIGABYTE GA-970A-D3+ fx 8120 kombóra?
0
0
0
0
GodSie avatar
én most vettem fx 8320at és ac 3 maxon 90 fspel megy végre megérte 😀 eddig aPhzenonom nem tudta kihajtani😃
0
0
0
0
kung avatar
Ati8821: Core i5 750 igaz, hogy nem egy mai darab, de még mindig egy elég erős proci. Akár egy Radeon HD 7970 videokártya mellett is megállja a helyét.
0
0
0
0
sisko avatar
FarkasHarcos1000 : az attól függ,mit is szeretnél ??? De általánossággal a BIOS frissítése inkább az újabb hardverek támogatása miatt van szükség vagy,ha nagyon friss(új fejlesztésű) az alaplap (mint pl az intel 8-as sorozata),akkor érdemes frissíteni,egyébként fölösleges.De mit szeretnél elérni ?
0
0
0
0
Klaas avatar
Sziasztok! Nem találtam a megfelelő fórumtémát a kérdéemhez így ide írom le . Ezért elnézést kérek. Szeretnék venni egy Nintendo 3ds-t , de nem tudom hogy hol vegyem meg. Mi a tapasztalatotok a konzolvilág nevezetű boltról és a konzolstúdió nevűről . Ezeken a helyeken találtam a legolcsóbban új gépeket. Köszönöm szépen! 😀
0
0
0
0
BFarkas avatar
sziasztok BIOS frissitéssel elérek valamit?
0
0
0
0
no avatar
amd driver telepitése elött célszerű letörölni régebbi drivert vagy nem fontos?? cataly-ban...
0
0
0
0
Nitram1 avatar
ez egy nagyon fogós kérdés, szerintem FX el jobban járnál persze arra is menne még pluszba OC meg egy f asza vizhütés. de ha 2 videokarit akarsz akkkor mindenképpen intel..
0
0
0
0
no avatar
Üdv mindenkinek.Egy fontos kérdésre szeretnék minél több választ kérni.-eredetileg FX 8350-em volt de most i5 3570k van(csak az alaplap és a proci változott 8GB ram GTX 660ti 2GB))-szinte semmilyen progi nem használta ki a 8magot(tesztben meg kicsit jobban teljesített az i5 kevesebbet fogyaszt) és cseréltem anyagi ráfordítás nélkül vissza 4 magra -most lehetőségem lenne vissza cserélni i5 3570k -t fx 8350-re alaplapostól -MIT TEGYEK? A jövőben jöhetnek a 8 szállra optimalizált gamék?
0
0
0
0
Domfoz avatar
Csak egy betű választja el :'D
0
0
0
0
Athis18 avatar
Lehet rossz helyre nyitom, de streamelésben jártas valaki? 😃
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!

Van egy HP Compaq DC7800 Convertible Minitower típusú számítógépem amit szeretnék fejleszteni!
Csak az a gond hogy nem tudom hogy milyen típusú processzorokat támogat az alaplap. Tudnátok segíteni nekem?
Előre is köszönöm!!!
0
0
0
0
Roleey98 avatar
Sziasztok!

Szeretném frissíteni rajta a BIOS-t, hátha a videókártyám megjavúl.
Mi ennek a menete?
Tudom frissíteni BIOS alól?
Ha nem, akkor pendrivéról hogy kell?
Még ma szeretném frissíteni, pls help!
0
0
0
0
cseszka avatar
Hali.Eddig mikor beakartam menni a biosba,induláskor a DEL gomb nyomkodásával bebirtam menni.Most h win8 van a gépenn,hiába nyomkodom,nem megy be a biosba,hanem megy tovább és bootol be a windows...van valami megoldás amivel még betudok menni ugy h ne kelljen resetelni a biost?
0
0
0
0
Nogitsune avatar
Helló.
Ma ez az üzenet fogadott amikor próbáltam be lépni egy Battle.net-es játékba:
https://p1.picsto.re/lV5Ca.PNG
Internet pedig van. Mit csinálhatnék, hogy menjenek?
0
0
0
0
TuningWorld96 avatar
Sziasztok!
Windows 8.1-en ha játszok egy Steames játékkal,akkor a Shift+Tab-al nem jön be a Steam,meg bármi más gombbal. Ez miért van? Windows 7-nél nem volt ilyen.
0
0
0
0
anyu89 avatar
Üdv!
Olyan problémába ütköztem hogy nem indul el a win7 normál módban (nyitottam egy operát és black screen azóta a win7 betöltésig eljut utána feketeség) Csökkentett módban megy. Próbáltam VGA bios váltást új elindult de miután megkeresi a vga hoz az illesztőprogramot újraínditást követően ugyan az a hiba. Valakinek valami ötlet?
0
0
0
0
mathejocy avatar
Ha BIOS-ban Ctrl+f1-re dob még egy menüt,és benne van.akkor igen.
0
0
0
0
cubetibi avatar
Egy hozzáértőtöl elfogadnék levelet hogy a laptopom hova kategorizálható? (asztalikhoz mérve)
1. netezős, 2. otthoni, 3. közép gémer, 4. felső gémer, 5. hardcore gémer
leveleket leőre is köszönöm
0
0
0
0
mathejocy avatar
No no.Ez olyan lesz,mint az Origin,vagy mint a steam.Másrészt jó pár játékban már fel lelhető a logója.
Reincarnation: dööö..
0
0
0
0
no avatar
Az nagyon cink milyen szemétség hogy zenét nem csak a sony walkman tud lejátszani, többi gyárto lemásolta őt...
0
0
0
0
no avatar
kár hogy nem magyar nyelvű qvára nem tom mit kell és hogyan...
0
0
0
0
PoPet avatar
Jaaaj kajak? 😃 Ez már akkora cink komolyan,, az nVidia kitalált valamit és már az AMD is csinál egy ugyanolyat..
Kb tanácsol egy optimalizált beállítást, amivel 40 FPS körül futna az adott játék.
0
0
0
0
no avatar
aha és ezzel mit lehet elérni az adott játéknál?? pl ami szagat azt lehet finomitani vele vagy mi?
0
0
0
0
mathejocy avatar
Játék beállítás optimalizáló.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok legujabb Amd beta 13.11-nél valamilyen másik dolog is létrejött a tálcán, az mi akar lenni? nem vágom.. " Amd gaming evolved" mire jo??
köszönöm...
0
0
0
0
niteforce avatar
Sziasztok
Gmail-ben hogy lehet megoldani hogy ne spam mappába rakja az üzeneteket?
Mert feliratkoztam egy járatfigyelőre, és küld emailt ha nem jár valami, csak a spambe rakja mindig. Hogy lehet megcsinálni hogy normálisan a levelek közt lássam?
0
0
0
0
no avatar
kung: Intel Core i5 2410M
0
0
0
0
alex13 avatar
Üdv.
Azt, hogy tudnám megoldani XP alatt, hogy ha 2 felhasználó van egyik rendszergazda, és ha átlépek a 2. ba és után kijelentkezek abból akkor nem tudok visszajelentkezni a rendszergazda fiókba mert nem látszik, csak úgy ha újból indítom a gépet mert ugye akkor alapból abba lép be.
0
0
0
0
Balage89 avatar
milan97: Nem cserélhető.
0
0
0
0
kung avatar
milan97 : i5-3230M Processzor van a HP Pawilion G6-os laptopodba, vagy Intel Core i5 2410M?
0
0
0
0
Bronson avatar
Ha jól tudom az is integrált...
0
0
0
0
no avatar
Üdv abban szeretnék segítséget kérni hogy van egy HP Pawilion G6-os laptopom(4GB ramos verzió)Abban van egy Intel(R) HD Grapics300-es VGA meg egy AMD Radeon HD4200 és az utóbbi vajon cserélhető-e?
0
0
0
0
GAMER2 avatar
galex: Bőven elég lesz 😉
0
0
0
0
Abelsu avatar
üdv! tudnátok segíteni? ha eltudnátok magyarázni gyereknyelven, hogy hogy tudnám használni a monitort tv-ként? esetleg ha veszek egy AVerTV Hybrid AirExpress H968 ExpressCard kártyát akkor kábelnélkül tudok nézi? vagy ez hogyvan?
0
0
0
0
Galex1995 avatar
Hello 😃 Egy Chieftec APS-600SB táp bőven elég lenne a gépembe ugye? 😃
0
0
0
0
GAMER2 avatar
Kinek mi.....Nekem most az Opera 😉
0
0
0
0
nyozo avatar
Üdv! Androidhoz melyik a jobb böngésző google chrome vagy opera mini?
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Jó csak mivel FFből volt a képe gondoltam FFhez kell neki.
0
0
0
0
kaizinger avatar
de már google crohme nál is elérhető😃!Hihetetlen hogy pár év allat menyi reklám lett!
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció