alex13: Csak azt tudom mondani hogy letöltesz egy Ubuntu Live CD-t, pendrive-ról bebootolod és ott megtudsz nyitni mindent, amire szükséged van onnan azt átmásolod egy másik mappába.
Olyan problémám van, hogy a laptopnál frissítve lett windows 8.1-re az op rendszer, és nem én csináltam, hanem tesóm mert nem voltam itthol, és elírta a jelszót, és van rajt 2 rendszergazda felhasználó, az egyikbe be tudok lépni, csak abba nem amin el lett írva a jelszó, és ott van minden cucc-om, nem tudnék valahogy ebbe a fiókba belépni? Próbáltam úgy,h helyi lemez => document and settings és ott felhasználó csak kéri ott is jelszót... fontos lenne nagyon... Előre is köszi aki tud segíteni. 😀
Alaplaphoz szedj egy friss Sound Driver-t, gugliba beírod a lap nevét utána meg amit javasoltam, leszeded a legfrissebbet, lehet segít, de az is előfordulhat, hogy nem...😆
Ui: Mostaniból csinálj biztonsági másolatot, vagy jegyezd meg melyik. 😜
valaki nem tudja olyankor mivan hogy ha telepítek valamit és közbe netezek akkor mindig de nem mindig ugyanannál a fájlnál CRC hibát ír ki? ha pedig játszok, alt+tabot nyomok megnézek valamit akkor meg kékhalált kap a gép... ?!
Ati8821: Core i5 750 igaz, hogy nem egy mai darab, de még mindig egy elég erős proci. Akár egy Radeon HD 7970 videokártya mellett is megállja a helyét.
FarkasHarcos1000 : az attól függ,mit is szeretnél ??? De általánossággal a BIOS frissítése inkább az újabb hardverek támogatása miatt van szükség vagy,ha nagyon friss(új fejlesztésű) az alaplap (mint pl az intel 8-as sorozata),akkor érdemes frissíteni,egyébként fölösleges.De mit szeretnél elérni ?
Sziasztok! Nem találtam a megfelelő fórumtémát a kérdéemhez így ide írom le . Ezért elnézést kérek. Szeretnék venni egy Nintendo 3ds-t , de nem tudom hogy hol vegyem meg. Mi a tapasztalatotok a konzolvilág nevezetű boltról és a konzolstúdió nevűről . Ezeken a helyeken találtam a legolcsóbban új gépeket. Köszönöm szépen! 😀
ez egy nagyon fogós kérdés, szerintem FX el jobban járnál persze arra is menne még pluszba OC meg egy f asza vizhütés. de ha 2 videokarit akarsz akkkor mindenképpen intel..
Üdv mindenkinek.Egy fontos kérdésre szeretnék minél több választ kérni.-eredetileg FX 8350-em volt de most i5 3570k van(csak az alaplap és a proci változott 8GB ram GTX 660ti 2GB))-szinte semmilyen progi nem használta ki a 8magot(tesztben meg kicsit jobban teljesített az i5 kevesebbet fogyaszt) és cseréltem anyagi ráfordítás nélkül vissza 4 magra -most lehetőségem lenne vissza cserélni i5 3570k -t fx 8350-re alaplapostól -MIT TEGYEK? A jövőben jöhetnek a 8 szállra optimalizált gamék?
Van egy HP Compaq DC7800 Convertible Minitower típusú számítógépem amit szeretnék fejleszteni!
Csak az a gond hogy nem tudom hogy milyen típusú processzorokat támogat az alaplap. Tudnátok segíteni nekem?
Előre is köszönöm!!!
Szeretném frissíteni rajta a BIOS-t, hátha a videókártyám megjavúl.
Mi ennek a menete?
Tudom frissíteni BIOS alól?
Ha nem, akkor pendrivéról hogy kell?
Még ma szeretném frissíteni, pls help!
Hali.Eddig mikor beakartam menni a biosba,induláskor a DEL gomb nyomkodásával bebirtam menni.Most h win8 van a gépenn,hiába nyomkodom,nem megy be a biosba,hanem megy tovább és bootol be a windows...van valami megoldás amivel még betudok menni ugy h ne kelljen resetelni a biost?
Sziasztok!
Windows 8.1-en ha játszok egy Steames játékkal,akkor a Shift+Tab-al nem jön be a Steam,meg bármi más gombbal. Ez miért van? Windows 7-nél nem volt ilyen.
Üdv!
Olyan problémába ütköztem hogy nem indul el a win7 normál módban (nyitottam egy operát és black screen azóta a win7 betöltésig eljut utána feketeség) Csökkentett módban megy. Próbáltam VGA bios váltást új elindult de miután megkeresi a vga hoz az illesztőprogramot újraínditást követően ugyan az a hiba. Valakinek valami ötlet?
Jaaaj kajak? 😃 Ez már akkora cink komolyan,, az nVidia kitalált valamit és már az AMD is csinál egy ugyanolyat..
Kb tanácsol egy optimalizált beállítást, amivel 40 FPS körül futna az adott játék.
Sziasztok legujabb Amd beta 13.11-nél valamilyen másik dolog is létrejött a tálcán, az mi akar lenni? nem vágom.. " Amd gaming evolved" mire jo??
köszönöm...
Sziasztok
Gmail-ben hogy lehet megoldani hogy ne spam mappába rakja az üzeneteket?
Mert feliratkoztam egy járatfigyelőre, és küld emailt ha nem jár valami, csak a spambe rakja mindig. Hogy lehet megcsinálni hogy normálisan a levelek közt lássam?
Üdv.
Azt, hogy tudnám megoldani XP alatt, hogy ha 2 felhasználó van egyik rendszergazda, és ha átlépek a 2. ba és után kijelentkezek abból akkor nem tudok visszajelentkezni a rendszergazda fiókba mert nem látszik, csak úgy ha újból indítom a gépet mert ugye akkor alapból abba lép be.
Üdv abban szeretnék segítséget kérni hogy van egy HP Pawilion G6-os laptopom(4GB ramos verzió)Abban van egy Intel(R) HD Grapics300-es VGA meg egy AMD Radeon HD4200 és az utóbbi vajon cserélhető-e?
üdv! tudnátok segíteni? ha eltudnátok magyarázni gyereknyelven, hogy hogy tudnám használni a monitort tv-ként? esetleg ha veszek egy AVerTV Hybrid AirExpress H968 ExpressCard kártyát akkor kábelnélkül tudok nézi? vagy ez hogyvan?
Olyan problémám van, hogy a laptopnál frissítve lett windows 8.1-re az op rendszer, és nem én csináltam, hanem tesóm mert nem voltam itthol, és elírta a jelszót, és van rajt 2 rendszergazda felhasználó, az egyikbe be tudok lépni, csak abba nem amin el lett írva a jelszó, és ott van minden cucc-om, nem tudnék valahogy ebbe a fiókba belépni? Próbáltam úgy,h helyi lemez => document and settings és ott felhasználó csak kéri ott is jelszót... fontos lenne nagyon... Előre is köszi aki tud segíteni. 😀
Ui: Mostaniból csinálj biztonsági másolatot, vagy jegyezd meg melyik. 😜
AMD A6-4455M
Van egy HP Compaq DC7800 Convertible Minitower típusú számítógépem amit szeretnék fejleszteni!
Csak az a gond hogy nem tudom hogy milyen típusú processzorokat támogat az alaplap. Tudnátok segíteni nekem?
Előre is köszönöm!!!
Szeretném frissíteni rajta a BIOS-t, hátha a videókártyám megjavúl.
Mi ennek a menete?
Tudom frissíteni BIOS alól?
Ha nem, akkor pendrivéról hogy kell?
Még ma szeretném frissíteni, pls help!
Ma ez az üzenet fogadott amikor próbáltam be lépni egy Battle.net-es játékba:
Internet pedig van. Mit csinálhatnék, hogy menjenek?
Windows 8.1-en ha játszok egy Steames játékkal,akkor a Shift+Tab-al nem jön be a Steam,meg bármi más gombbal. Ez miért van? Windows 7-nél nem volt ilyen.
Olyan problémába ütköztem hogy nem indul el a win7 normál módban (nyitottam egy operát és black screen azóta a win7 betöltésig eljut utána feketeség) Csökkentett módban megy. Próbáltam VGA bios váltást új elindult de miután megkeresi a vga hoz az illesztőprogramot újraínditást követően ugyan az a hiba. Valakinek valami ötlet?
1. netezős, 2. otthoni, 3. közép gémer, 4. felső gémer, 5. hardcore gémer
leveleket leőre is köszönöm
Reincarnation: dööö..
Kb tanácsol egy optimalizált beállítást, amivel 40 FPS körül futna az adott játék.
köszönöm...
Gmail-ben hogy lehet megoldani hogy ne spam mappába rakja az üzeneteket?
Mert feliratkoztam egy járatfigyelőre, és küld emailt ha nem jár valami, csak a spambe rakja mindig. Hogy lehet megcsinálni hogy normálisan a levelek közt lássam?
Azt, hogy tudnám megoldani XP alatt, hogy ha 2 felhasználó van egyik rendszergazda, és ha átlépek a 2. ba és után kijelentkezek abból akkor nem tudok visszajelentkezni a rendszergazda fiókba mert nem látszik, csak úgy ha újból indítom a gépet mert ugye akkor alapból abba lép be.