Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Cooley avatar
Ha USB 3.0-s kábellel teszed ezt, akkor természetesen nem.
0
0
0
0
zsolty87 avatar
Sziasztok. Ha egy USB 3.0-as pen drive-ot usb kábelen keresztül csatlakoztatok a pc USB 3.0-ás portjára akkor az változtat valamit a pen drive írási-olvasási sebességén?
0
0
0
0
cseszka avatar
Hali.Olyan segitség kellene,h XP-re kellene valami müködö virusirtó,nem próbaidös,aki tud dobhat linket privátba...köszi.
0
0
0
0
Kisprobegt avatar
Hi. Ma elcseréltem a HD 4890-et egy 6850-re hasonló teljesítményű kártya de Dx 11-es. Egy öt ezrest ráfizettem pluszba. Szerintetek megérte 😀 ? Mert szerintem igen.
0
0
0
0
newseeh avatar
tuti kérdezték már, de van annyi oldal h az nem iga 😃 hogy lehet fejlődni itt?😃 meg hogy lehet hozzáadni hogy milyen játékaim vannak ?😃
0
0
0
0
Bronson avatar
Én nem vagyok tisztában a magyarországi árakkal,de 130ért szerintem nem fogsz kapni olyan gépet ami 4 évig jó lesz mindenre...ha ilyen pofátlanul haladunk a gépigényekkel mint ami zajlik jelenleg is a mostani középkategóriás gépek aknakeresőzésre lesznek csak jók 3 év múlva 😆
0
0
0
0
nesteaa avatar
Sziasztok!

Gépet szeretnék összerakatni karácsonyra, ugyanis ami van, az nem megfelelő már a mai generációs játékhoz, gondolok itt pl : Battlefiled 4, CoD Ghost 😀

Olyan 120-130 ezer forint körül kellene megfelelő gép, vidikarival,alaplappal,procival, hüttővel meg még amit kihagytam 😃
Olyan kellene,ami kb 4-5 év múlva is megfelelő lesz,lehet bőviteni, nem lesz benne minden elavult.
Sajnos én nem igen értek hozzá,így a ti segítségeteket kérem ! 😀

Az ajánlásokat üzenetbe írjátok léccives!

Helo
0
0
0
0
Game Boy avatar
Reincarnation:Köszi a választ...Hát tudod a melóhely miatt kell ki be kapcsolgatnom mert sokszor vagyok olyan helyen egy nap többször is ahol ezt megkövetelik sajnos....😞
0
0
0
0
no avatar
Game Boy: nem hiszem hogy ki/be kapcs okozna bármilyen problémát a másik jelenségre meg csak annyit hogy éppen dolgozik a telo és állítja föl a rendszert, ilyenkor ekem is villan a kijelző vagy előfordult hasonló jelenség
de egy ekkora regény után felmerült bennem a kérdés szerintem jogosan hogy miért kapcsolodki/be napi 5-6x?😃

nitroforce: nekem volt ilyen jelenségem wow-ban nem is 1x hogy késöbb vete be a billentyűt mint leütöttem, de újra telepítés megoldotta.

Kisprobegt: elég lesz szerintem még játszani is fogsz tudni medium beállítás közelében.
0
0
0
0
Kisprobegt avatar
Sziasztok. Szeretnék FullHD monitorra váltani és azt szeretném kérdezni hogy az én VGA-m elég-e hozzá. Tudom mai játékokhoz kevés ez a kártya FHD-ban (meg úgy az egész gép). Szóval válaszért előre köszi.
0
0
0
0
niteforce avatar
Sziasztok!

Az miért van, hogy a Need for speed undercover játékban késik az irányítás? De nem csak az, a menüben is kicsit késnek a dolgok. Nem akad meg semmi, de ez elég zavaró. Ez a játék sajátossága vagy valami hiba?
Hogy lehet kijavítani? köszi
0
0
0
0
Game Boy avatar
Sziasztok!!!Két kérdésem lenne!Íme az első:Egy mobiltelefon esetében (samsung galaxy S3 mini) ha a készülék naponta több alkalommal van ki illetve be kapcsolva pl. naponta 5-6 alkalommal az okozhat-e a telefonnak valamilyen hardver ill szoftverhibát vagy semmilyen kárt nem tesz a készülékben?Gondolok itt valamilyen alaplapi vagy egyéb elektronika hibára illetve az operációs rendszer összezavarodására a sok ki/be kapcsolgatás miatt. Második kérdésem : Ugyan ennél a telefonnál azt vettem észre,hogy amikor újra van indítva vagy bekapcsolás esetén amikor kapcsol be a telefon akkor megjelenik a samsung felirat és körülötte a lila ovális formájú kör animáció+rövid kis zene.Amikor a lila kis animáció eltűnik akkor ezt követően a SAMSUNG felirat elkezd villogni halvány lilán és fehéren és ezt követően bejön a PIN kódos ablak ahol be kell írni a PIN kódot.Én arra lettem figyelmes,hogy amikor a PIN kódos ablak bejövetele előtt a SAMSUNG felirat enyhén lilán és fehéren villog akkor amikor fogom a telefont a kezembe akkor egy másodpercre egy ilyen nagyon nagyon halk kattanó hangot ad ki a telefon amikor a samsung felirat villog a pin kódos ablak behozatala előtt.Az lenne a kérdésem,hogy ez mitől lehet?Illetve ez nem-e valami hibajelenségre utal?Nagyon szépen köszönöm a segítségeket válaszokat.... 😀
0
0
0
0
sudosu avatar
Azzal lehet valamit kezdeni ha csavar menetje rossz és utoljára a szervizben szedték szét?
Mert most vennék memóriát a notebookomba és bevittem a helyi boltba ott szétszedtük volna ha csavar menete nem lett volna hibás. Boltban nem tudtak rá mondani semmit!

A szervizben még nyáron volt, de azóta nem is volt szétszedve.

Köszi előre a segítséget!
0
0
0
0
no avatar
Az Actionnal mikor veszek fel videót nem menti? Mi lehet a gond? Futtattam már 5 féle módba sehogyan se jó.
Van szabadhelyem igen.
0
0
0
0
FoLey avatar
Üdv!
Egy kérdésem lenne,hogy Win 7 Ultimate 64bit alatt melyik a legjobb driver játékok alatt AMD Catalyst 13.9 vagy a 13.11-es?
Jelenleg 13.11-es beta-t használom.
0
0
0
0
matth1004 avatar
hd sentinel pedig aztirja 100-99..
0
0
0
0
Megaisten avatar
Universal usb installer 1.9.3.4. töltsd le de ne betát, ezzel tudsz bootolhato usb csinálni. erre rárakhatod a linuxot vagy kiválasztod a listájábol és le is töltheted.
0
0
0
0
Megaisten avatar
Ha sok szektor hiba van akkor hdd kuka.
0
0
0
0
matth1004 avatar
apetit1989: és a sector hiba ellene teendő?
0
0
0
0
apetit1989 avatar
matth, gondolom valamilyen összecsomagolt állomány kibontásánál írja, egyszerűen korrupt a fájl és nem tud vele dolgozni a program és crc hibát ír ki. ha minden nagyobb játéknál ez van, akkor sectorhibás a hdd.
0
0
0
0
andreew avatar
matth1004: Nézd meg a Gyakorikérdésekben ott megtalálod a választ...😉
0
0
0
0
matth1004 avatar
valaki help! miért van az hogyha elkezdek valami nagy játékot telepíteni akkor mindig megáll valahol és kiírja hogy CRC hiba...?!
0
0
0
0
no avatar
Siasztok! tudnátok nekem olyan játékokat sorolni ami tört multival működik és nem kell program hozzá? mind1 csak jó játék legyen
0
0
0
0
Halamadrid0827 avatar
Ma érkezett meg a haveromnak fx 6300 cpu-ja. Bedoptam a masinába. Restartot kért mikor bekapcsolt. Felismerte a procit, de a feladat kezelőben csak 3 magot jelez a 6 mag helyett!! Miért? Vagy formatálni kellene szerintetek?
0
0
0
0
shubi1597 avatar
Sziasztok! Régóta várom már, hogy összegyűljön a pénzem egy új gépre, és végre eljött a pillanat! Kb van 120 ezrem egy gépre, de +/-10 ezer, semmi. Tehát itt állok várva, hogy találok valami jó gép összeállítást, de nem tudok összeállítani, vagy amit összeállítanak itt-ott az nem biztos hogy olyan. Mivel ez a gépigények portálja, gondolom, itt több olyan hozzáértő ember van, aki tudna nekem segíteni. Amit szeretnék a géppel kapcsolatosan, hogy AMD-s legyen, plusz az új Assassin's Creed IV, és a Need For Speed Rivals is induljon rajta. Utána nézelődtem, kérdezgettem, és azt mondták, hogy egy AMD Athlon II x4 750K processzor egy 7850-es videókártyával, 4 gb ram 1330 Mhz már elég ehhez. Nade halottam, hogy a 7850 videókari nem használja ki teljesen az 1440x900-as felbontást. Ha valki tud nekem segíteni, azt megköszönném, és lehet hogy ezt a kérést nem ide kelett volna írnom, EZER BOCSÁNAT ha tényleg így van!😀
0
0
0
0
alex13 avatar
apetit1989: köszi a segítséget, nem gondoltam volna, hogy az eredeti oldalról le tudom tölteni, már jön lefelé 12.04.3-as verziója
0
0
0
0
apetit1989 avatar
nemár alex, az ubuntu.com-ról mindenféle herecehurca, regisztrálás, torrent nélkül lejön.
0
0
0
0
alex13 avatar
alex13 2013. 11. 01. 08:09:21 #

Üdv.

Olyan problémám van, hogy a laptopnál frissítve lett windows 8.1-re az op rendszer, és nem én csináltam, hanem tesóm mert nem voltam itthol, és elírta a jelszót, és van rajt 2 rendszergazda felhasználó, az egyikbe be tudok lépni, csak abba nem amin el lett írva a jelszó, és ott van minden cucc-om, nem tudnék valahogy ebbe a fiókba belépni? Próbáltam úgy,h helyi lemez => document and settings és ott felhasználó csak kéri ott is jelszót... fontos lenne nagyon... Előre is köszi aki tud segíteni.

sudosu 2013. 11. 01. 10:22:21 #

alex13: Csak azt tudom mondani hogy letöltesz egy Ubuntu Live CD-t, pendrive-ról bebootolod és ott megtudsz nyitni mindent, amire szükséged van onnan azt átmásolod egy másik mappába.

Valaki nem tud más megoldást, mert sehonnan sem tudtam letölteni sajna:/
0
0
0
0
Megaisten avatar
Ugyan ugy kompatibilis a pci-e 3.0 a pci-e 2.0-el Max az átviteli sebességén veszed észre.PCIe 2.0: 500 MB/s mig a PCIe 3.0: 1000 MB/s.😃 PCIe 1.0: 250 MB/s
PCIe 2.0: 500 MB/s
PCIe 2.1: 500 MB/s
PCIe 3.0: 1000 MB/s
0
0
0
0
Halamadrid0827 avatar
Ma érkezett meg a haveromnak fx 6300 cpu-ja. Bedoptam a masinába. Restartot kért mikor bekapcsolt. Felismerte a procit, de a feladat kezelőben csak 3 magot jelez a 6 mag helyett!! Miért? Vagy formatálni kellene szerintetek?
0
0
0
0
Slier avatar
nem sértődtem meg, nem azért úgy tudtam én is hogy fogja kezelni, csak volt 1 eladó aki azt mondta hogy a pci-e 3.0-ás kártyát csak 3.0-ás foglalatba lehet beletenni és semmi másba..... ezért kérdeztem inkább vissza hogy menni fog-e a dolog mert ha mégse akkor visszamondom a rendelést 😀
0
0
0
0
Megaisten avatar
Tetszenek ezek a beirások hogy megrendeltem de most kell rá kérdezni hogy mégis jó lesz e.😃 Szoktak privibe is kérdezni ilyet sokan, már megrendeltem,de jó lesz a gépem cimmel. (Példa: AM+ alaplap + intel proci....stb.) Ilyenkor szoktam irni hogy rendeltél hozzá kalapácsot+vésöt is.😃 (Neved sértésnek TomSelect ) Csak ezeken szoktam derülni néha.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Ha már megrendelted, akkor igazából a kérdés csak költői volt. 😆
0
0
0
0
Slier avatar
köszi, már megrendeltem csak biztosra akarok menni 😃
0
0
0
0
Bicike avatar
@TomSelect
Igen, PCI Express foglalatos a kari, a lapon is van PCI-e slot, így nincs akadálya

I'm sorry for blaming you for everything I just couldn't do and I've hurt myself by hurting you.
0
0
0
0
Slier avatar
egy gigabyte gtx 650 menne az én lapommal? (asus p5ld2)
0
0
0
0
niteforce avatar
Hát nem tudom, én réginek mondjuk egy pentium 3-mast tekintek.
0
0
0
0
Bronson avatar
Természetesen nem veszem rossz néven és nem is vitatkozni szeretnék! 😀 a legmodernebb játékokhoz természetesen már nem elég egy olyan belépőszintű kártya,ha azt nézzük ezek az új játékok már egy erősebb gépet is megizzasztanak 😃
0
0
0
0
sisko avatar
Bronson : Oké,úgy legyen,de Neked erősebb egy kicsit a procid,és mindkét említett játék relatíve kisebb gépigényű.De megnézném a mostaniakat egy olyan gépen (NFS Rivals,COD Ghost,BF4,Crysis3,).Részemről ennyi,és nem rosszindulatból vagy lenézésből mondtam ezeket.
0
0
0
0
Bronson avatar
Ezzel nem igazán értenék egyet én sem...a Tomb Raider-t meg az Alan Waket év elején még egy Sapphire 6450-essel vittem ki,elvitte azokat is alacsony beállítások mellett.A régebbi játékokat mint a Medal of honor(2010) meg a Modern Warfare-eket akár medium beállítások mellett is.Tény hogy alsó kategóriás kártya de el lehet vele játszadozni ha muszáj! 😀
0
0
0
0
sisko avatar
Azért a 2009-es procit nem nevezném újnak,a vga meg minden bizonnyal DDR3-as,64 bites adatsinnel.Igaz,hogy játékos szemmel osztályoztam és internetre,videózásra tökéletes(de arra még sokkal gyengébb is elég,én pl egy egymagos,1.8Ghz-sempronnal+Ati Radeon Xpress 1150M-el netezek még mindig),de a legújabb játékokhoz (mondjuk ami az utóbbi 1 évben megjelent nagyobb nevek) már igencsak kevés.
0
0
0
0
niteforce avatar
jó gép az, a számítógépek felhasználási területe nem kizárólag a Battlefield 4-el való játék maximum beállításokon 😀

nem régi a processzor sem, a videókártya sem gyenge. Mindennapi dolgokra jó, és játékra is. Minimumon biztos viszi a legújabbakat is.
0
0
0
0
sisko avatar
indestructible : Ha a mai gépeket nézzük,én max 2-3-ast adnék(ha 10 a csúcs).Hogy miért ?
1.régi,2 magos proci,kis L2-vel,L3 nélkül és
2.harmatgyenge vga,sorry 😞
0
0
0
0
no avatar
Szerintetek az én gépem 10-ből hány pontos? csak úgy kíváncsiságból 😀
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Szerintem az 50 tartósan már nem túl egészséges. Érdemes szerintem 40 alatt tartani.
0
0
0
0
Bronson avatar
Nekem a régi 160 -as WD-m játék közben nyáron 52fokig is felment! 😆 alapon is 38-40 körül van...ez úgy tudom elég soknak számít,de azt olvastam 55 fokig nem életveszélyes...
0
0
0
0
no avatar
Nekem az egyik 38 a másik 33°
0
0
0
0
PoPet avatar
Egy vinyónál mi az optimális hőfok? 35 még jó?
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Attól függ, hogy milyen jellegű. De szerintem fél év.
0
0
0
0
no avatar
YouTube-on kaptam figyelmeztetést és azt szeretném megtudni,hogy ez mikor fog lejárni?
https://img12.imageshack.us/img12/7341/ygsp.png
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció