Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Esetleg ezzel kapcsolatban van valamilyen tapasztalatotok? Vagy mi a véleményetek róla? A mai játékokhoz elég? És persze jó-e az alaplapomba?😃 Még egyszer köszi a segítséget.
Nemrég elromlott az nvidia 8500gt videokártyám, és most újat vennék, max 10000ft-ot szánnék rá. Milyet ajánlanátok a jelenlegi konfigomhoz?
Gaboo7: Én az AMD 7950/7970 topikban rákérdeztem a boost problémára és kb nem is tudtak róla meg mondták, hogy nincs vele baj. Most akkor jó vagy nem jó? De miért lenne rossz? Nem hiszem, hogy teszteknél BIOS cserélnek a 7950 boost karikon.
Amúgy ez a HKC táp elég régóta megvan már és eddig semmi baja nincs (Szerencsére)
Egyébként kifejtenétek hogy miért nem jó? 😀
M3ChanicX:Ez a Chieftec CTG 500-80P amiről itt szó van az pl jó lenne neked is MechanicX. Előbb a tápot cseréld és utána kösd rá a 4890 karidat.
Néha kicsit nehéz a felfogásom 😆
Akkor hamarosan lesz egy tápcsere is 😀
De nekem volt HKC tápon másfél hét után leégett és dobhattam ki majdnem mindent! -.-" Szóval HKC-t senki se vegyen ha teheti!
Egyenlőre jó lesz ez a kártya, aztán majd később még fejlesztgetem a gépet 😀
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok hogy:
Találtam egy jó kártyát --> Sapphire HD4890 1GB GDDR5
Szerintetek elég lenne neki egy 550W-os táp?
Pontosan egy : M-TECH tipusú 400 w os táp van benne. Amúgy kb max 35 ezret szánok videó kártyára.
Milyet ajánlasz? Gondolom cserélnem kellene tápot is? Köszi a segítséget. Üdv.
Itt van, hogy mit jelent😃
Pontosan emiatt fontosabb ez a tényező a RAM mennyiségénél. Egy 128 MB-os 256 bites tehát gyorsabb, mint egy 512 MB-os 64 bites.
De ehhez még hozzátartozik, hogy írta, hogy egyenlő frekvenciánál van csak ez. pl GTX 660 és 7870 esetében a 660-nak magasabb a memória órajele, hogy ellensúlyozza a 192 bites buszszélességét.
katajev: HD 7790 de ha picit hozzácsapsz akkor lehetne GTX 660 is akár😀 7-9k kéne hozzá.
http://i pon.hu/webshop/product/gigabyte_gv_n660oc_2gd_gtx660_2gb_gddr5_pcie______/264557 vagy
http://i pon.hu/webshop/product/sapphire_11199_19_20g_hd7870_2gb_gddr5_oc_ghz_edition_pcie/294490