Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Én így voltam a 7870 vs 7950-el.Hogy most 62 vagy 70 fps..pfff.V-Sync ON-al tökmindegy.
CPU: i7 2600k@4500Mhz
GPU: 1.GTX 660Ti (1230/7000Mhz) | 2.GTX680 (1240/6500Mhz)
Maximális beállításokkal 1920x1080 felbontás 4xAA. (Crysis 2 High res. pack + DX11)
Crysis: 55,18 | 60,83 |+9%|
Crysis Warhead: 55,01 | 60,03 |+8%|
Crysis 2: 61,8 | 67,1 |+8%|
Metro 2033: 29,1 | 32,4 |+10%|
Batman Arkham City: 99 | 108 |+8%|
Battlefield 3: 59 | 68 |+13%|
Call of Duty 4: 188 | 201 |+6%|
Sniper Elite V2: 34,8 | 40,5 |+14%|
3DMark11 P: 9586 | 10351 |+7%|
Neymar7: A 280X egy átnevezett 7970Ghz, teljesen mindegy melyiket választod. Azt vedd amelyik olcsóbb.
Egyik kártyáról sem mondanám azt,hogy szar.Úgy fogalmaznék,hogy egyik itt,a másik ott erősebb még egy játékon belül is. Mint ahogy egy Ferrari vs Lamborghini-nél sem mondod egyikre sem hogy ez szar. 😀
Akkor egy GTX 650Ti boost és egy GTX 660 (sima) között mennyi különbség van? Illetve ha a 650Ti boost egy 7850-el ér fel, akkor a 660 egy 7870-el?
nem mindegy melyikről beszélünk😀
Éppen gép vásárlás előtt állok, és fogalmam sincs, hogy nvidia vagy AMD kártyát vegyék bele.
A mostani állás szerint egy Asus M5A97 R2.0 alaplap lenne a gépbe, 4GB ram és egy Sapphire 7870.
Nem tudom, hogy megérné e belerakni egy olcsóbb GTX 650-et, viszont amennyivel olcsóbb, azt az árát a ramokra költhetnén és így lenne 8gb.
Nvidia oldalról ott vannak a játék támogatásaik és a "jobb" driverek.
AMD kedvezőbb ár érték arányban, és... és... Szóval nem tudok dűlőre jutni, így hozzátok fordulok. 😀
A csatlakozót (Monitor) meg elszartam rendesen, reggelre be se indult a gép 😃
SZERK: A tápot holnap megnézem, ma már nincs kedvem elrontani a gépet 😃
Amúgy a táp milyen márka? Mert 300W és 300W között is van különbség..
Majdnem el is rontottam a gépet 😃
Egyébként köszi a gyors segítséget!
DE: nem tudjuk milyen az alaplapod, milyen a tápegység, stb-stb legalább a tápot ismerni kéne mert a hd 4850 és a 9800gtx alá minimun egy 400W-os minőségibb táp kell, a 7750-es újabb kártya kevesebbet fogyaszt, de a gt 240-nél az is torkosabb és a mostani tápegységed nem biztos, hogy elbírná a fent említett VGA-kat.
Azthittem, hogy a RAM miatt, de kérdezősködtem, és aztmondták hogy az ilyen az Vidikártya miatt van.
Milyen jó és olcsó vidikártyát tudnátok nekem mondani?😃
Szerintetek melyik VGA a jobb vétel a kettő közül MSI GTX 760HAWK vagy MSI R9 280X GAMING EDITION?
MSI GTX 660 2GB /// 43k messze a legjobb ár/teljesítmény arányú kártya...
kung: Jobban járna, de annyi pénzért kaphat 660Ti jelzésű karit ami gyorsabb, és olcsóbb.😂 😜
2014-re újítanám a régi vasam...GTA V-re főképpen (tudom nincs még gépigény se hivatalos bejelentés stb stb de a mostani gépem fix hogy nem fogja jól vinni) és nem tudom hogy Sapphire HD 7770 vagy GTX 660/650-et vegyek majd.
Szerintetek melyik éri meg jobban és miért?