Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
madchief avatar
Miért így tölt be a Battlelog?
https://i.imgur.com/uIsS0x4.jpg

Szerk.:Megoldottam! 😃
0
0
0
0
A-Villas-Boas avatar
sisko:
64 bites Windows 8.1 van a gépen
0
0
0
0
Bronson avatar
PC GAMER : ha ennyire izgat a fogyasztás akkor használd a CoolnQuiet-et ha meg jobban le szeretnéd nyomni akkor vegyél egy Athlont! 😂
0
0
0
0
sisko avatar
A-Villas-Boas : Kérdésre kérdés(bár nem illik) : 32 vagy 64 bites az oprendszered ? (ugyanis a 32 bites nem tud több ramot kezelni)
A dram frekvencia az jó,mivel 1333Mhz-s ramjaid vannak(669x2=1338~1333).
A virtuális memória az amit a windows állít be és alapból a fizikai ram max. másféleszerese szokott lenni.
Azt meg,hogy mi zabálja a ramot,a feladatkezelőben tudod megnézni
0
0
0
0
PC GAMER avatar
Sziasztok.
Mennyivel fogyasztana kevesebbet a Phenom 955be procim,ha 4bol csak 2magot kapcsolnak be?
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
Az összes játék 15-20 perc után leáll, kidob az asztalra, de nem fagy le.
A gépem most lett újrahúzva, minden driver fönt van.
Szerintetek mi a baja?
0
0
0
0
A-Villas-Boas avatar
Sziasztok!

Két kérdésem lenne,egyik hogy mi zabálja ennyire a ramot,vagy miért csak 2,4 elérhető. A másik pedig,hogy mit jelent az,hogy a virtuális memória 8 GB?

Memóriahasználat 40 %
Teljes fizikai 4,00 GB
Elérhető fizikai 2,39 GB
Teljes virtuális 8,00 GB
Elérhető virtuális 6,17 GB

Ja és egy harmadik:

DRAM frekvencia 669,6 MHz

Ez miért ilyen alacsony? Lehetséges,hogy azért,mert 4x1 GB?
0
0
0
0
Cooley avatar
450-es Codegen. 😂 Az mennyit tudhat 12V-on? 250W-ot? Azt is 2 ágon? Csodaszámra megy, hogy egyáltalán 1 órát bírt játék alatt. 😆
0
0
0
0
Bronson avatar
Mindig csak ámulni tudok amikor meglátok ilyen gépeket ilyen tápokon... 😆
0
0
0
0
RedRabbit avatar
szilvi96: Tápod romlott/romlik el, vidd szervizbe vagy vegyél újat.
Szerk: Most nézem milyen tápod van. Bameg örülj neki, hogy eddig bírta, és imádkozz...de véletlenül se kapcsolgasd, ha gépről vagy gyorsan húzd ki a falból, kár lenne azokért a hardverekért. 😕
0
0
0
0
szilvi96 avatar
Sziasztok.
Egy nagyon nagy gondba vagyok......
Valami probléma lépett fel a gépemmel.....
Elkezdek játszani most Pl az AC Black Flaget játszom és mikor játszok egy órát kb kikapcsol a gép és újrainditja magát.És mikor újraindul elkezdem játszani nem kell 5perc se és újra ezt csinálja......másnap akarok játszani rendesen birok egy órát és aztán ugyszintén újra indul...
Pls valaki hozzáértő segitsen.
Előre is köszönöm!!
ÜDV
0
0
0
0
cseszka avatar
Kisprobegt:Értem,köszönöm a választ,azért megpróbálom majd.
0
0
0
0
Kisprobegt avatar
Cseszka: Ha full HD monitor után nézed a HD-ready TV-t biztos rosszabbnak fogod találni. Annyi hogy a LED-es kontrasztosabb. De ha messzebbről nézed nem nagyon fogod látni a különbséget.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Ha volt valami cserélve benne, akkor a cserétől számítva meghosszabbodik a gari.
0
0
0
0
zsivko avatar
Bronson:A laptopban volt ez egyszer garanciálisan cserélve, de a laptop garanciája lejárt.
0
0
0
0
tomcsojn avatar
Sziasztok engem az érdekelne hogy mi a külömbség az Asrock 970 Extreme 3 És az Asrock 970 Extreme 3 R2.0 és az Asrock 970 Pro3 között? én ha midnen igaz sima asrock extreme 3mat veszek és érdekelne miben jobb a másik 2
0
0
0
0
cseszka avatar
Hali.Na az a hejzet alakult ki,h meghalt a tv-m,és most akarok venni másikat,egy 32" 80-82cm képátlós untig elég nekem,ledeset néztem,aminn már van HDMI csatlakozás is.Ami érdekel h a tv csak HD 1333*768 felbontásu,és ha azonn gammáznék néha,annak rosszab lenne a képminösége mint a jelenlegi nem ledes de FullHD lcd monitoromnak?
0
0
0
0
Bronson avatar
Farkas : 3éve nem volt kitakarítva?? 😲 akkor ne csodálkozz ha belül esetleg minden porcicás lesz! 😂
zsivko : ha még nincs egy éves akkor gondolom még garanciális,szerintem vidd vissza...
0
0
0
0
BFarkas avatar
bronson lehet ez lesz a hiba mert még nem volt és 3éves kösz a segitséget
0
0
0
0
zsivko avatar
Segítség kéne. Van egy 640GB-os 2,5" WD HDD , ami majdnem 1 éves, de durván bad sector-os lett. Csináltam rajta low level format-ot sikeresen, de ez a második vinyó ami ugyan az a laptopban csinálja ezt a hibát. A laptop végig asztalon van. Hol a baj?

Elöre is köszönöm.
0
0
0
0
Bronson avatar
Farkas : mikor takarítottad ki utoljára?

delveccio : én egyedül akit tudok itt az oldalon(biztos van más is) az Bybeni kolléga (bár ő inkább csak vízhűtéses vga-kban utaztik ezért lehet rossz a tippem...) esetleg kérdezz rá Megaistenre ő is lehet vágja a témát... vagy mathejocy ő nagy tuningos,lehet neki is van tapasztalatra e téren...😉
0
0
0
0
delveccio avatar
Sziasztok.

Lehet nem idevaló a kérdésem témája, de a megfelelő topikban alig alig van valami élet..

Van itt valaki, akinek vízhűtése van? Ha igen, mondana róla pár szót? Milyen márka/típus és mennyibe került?

Megéri-e? Jobb, mint a léghűtés?
0
0
0
0
BFarkas avatar
van laptop hütöm és régen nem csinálta ezt
0
0
0
0
PoPet avatar
HA ez a laptopod, akkor azért mert laptop.. 4 kupak a gép 4 sarka alá vagy veszel egy laptophűtőt..
0
0
0
0
BFarkas avatar
Help Játék közbe felmegy a procim 90 Fokra a VGA pedig 100 ra help http://kepfeltoltes.hu/view/131124/magas_www.kepfeltoltes.hu_.png
0
0
0
0
tametix avatar
[LINK]
Helló, szerintetek ez a táp jó lenne egy R9 270x mellé? 😀
0
0
0
0
Bronson avatar
erre nincs program ha jól tudom,én legalább is nem találkoztam még ilyennel,fórumokon is aki kérdezte senki nem tudott ilyet,szóval sanszos hogy nem létezik ilyen...

szerk. cooley megelőzött... 😀
0
0
0
0
Cooley avatar
galex: Miután a tápokban nagyon kevés prémium kivétellel nincs hőérzékelő, nem tudunk mondani.
0
0
0
0
Galex1995 avatar
Hello. Tud valaki mondani egy olyan programot amivel megnézhetem a tápom hőmérsékletét?
0
0
0
0
no avatar
[url]http://gepigeny.hu/profile.php?lookup=80229&sub=usercomp&comp=86267[/url]
Az volna a kérdésem, hogy a gépemnél megadott hardverek passzolnak-e egymáshoz? minden belemegy mindenbe? vagy esetleg van valami ami nem megy bele/nem illik bele valamibe?
illetve olvastam, hogy ezekhez a kártyákhoz adnak olyan kábelt amit a tápra kell kötni, a 7850 2GB változatot rátudom kötin erre atápra?
0
0
0
0
Bronson avatar
van egy nagyon egyszerű kis program a GPUZ.töltsd le,ingyenes és minden infót megkapsz a vgaról!
0
0
0
0
toopa avatar
jozsikabla12: Annak is 5.0 .
0
0
0
0
no avatar
Mivel ez a kezdők fóruma az lenne még a kérdésem, hogy ugye az Intel(R) HD Graphics 4000 az ún. integrált grafika. Csak mert elvileg van nekem még egy nvidia geforce 710m-em is. Annak milyen a shader modellje?
0
0
0
0
vasziliy avatar
Halihó😀 miért van az ,hogy a proci integrált karija össze van kötve a 6670 el crossfire módban. Mindenhol jelzi hogy működik,de viszont a gpu load csak a 6670 nél 99% a procié pedig 0?
0
0
0
0
toopa avatar
Megnéztem a géped adatlapját, utána már csak "kigugliztam" hogy a HD4000-es igp-ben milyen shader modell van. 😀
0
0
0
0
no avatar
Tényleg? 😀 Köszönöm szépen. Elmondanád kérlek, hogy ezt, hogy tudtad meg? 😀
0
0
0
0
toopa avatar
jozsikabla12: 5.0 a tiéd.
0
0
0
0
no avatar
Hogyan tudom meghatározni az ún. "pixel shader-verziómat"?
0
0
0
0
Bronson avatar
Az ajánlott márkákból válogass!PL: Chieftec,Corsair,FSP,Be Quiet!,Seasonic etc...
0
0
0
0
tametix avatar
A "minőségi" alatt kb miket érthetek?
0
0
0
0
Bronson avatar
Egy 500 wattos minőségi táp elég lesz!Innentől már csak a pénztárcádon múlik...
0
0
0
0
tametix avatar
Sziasztok. Azt szeretném kérdezni, hogy egy R9 270x vagy HD 7870-es videó kártyához milyen tápot vegyek, nem nagyon vagyok otthon a táp kérdésekben...? A mostanin nincsen 6pin-es csatlakozó....
0
0
0
0
madchief avatar
Krisztian5
Igen...sajnos
0
0
0
0
MariusTitus avatar