A-Villas-Boas : Kérdésre kérdés(bár nem illik) : 32 vagy 64 bites az oprendszered ? (ugyanis a 32 bites nem tud több ramot kezelni)
A dram frekvencia az jó,mivel 1333Mhz-s ramjaid vannak(669x2=1338~1333).
A virtuális memória az amit a windows állít be és alapból a fizikai ram max. másféleszerese szokott lenni.
Azt meg,hogy mi zabálja a ramot,a feladatkezelőben tudod megnézni
Sziasztok!
Az összes játék 15-20 perc után leáll, kidob az asztalra, de nem fagy le.
A gépem most lett újrahúzva, minden driver fönt van.
Szerintetek mi a baja?
szilvi96: Tápod romlott/romlik el, vidd szervizbe vagy vegyél újat.
Szerk: Most nézem milyen tápod van. Bameg örülj neki, hogy eddig bírta, és imádkozz...de véletlenül se kapcsolgasd, ha gépről vagy gyorsan húzd ki a falból, kár lenne azokért a hardverekért. 😕
Sziasztok.
Egy nagyon nagy gondba vagyok......
Valami probléma lépett fel a gépemmel.....
Elkezdek játszani most Pl az AC Black Flaget játszom és mikor játszok egy órát kb kikapcsol a gép és újrainditja magát.És mikor újraindul elkezdem játszani nem kell 5perc se és újra ezt csinálja......másnap akarok játszani rendesen birok egy órát és aztán ugyszintén újra indul...
Pls valaki hozzáértő segitsen.
Előre is köszönöm!!
ÜDV
Cseszka: Ha full HD monitor után nézed a HD-ready TV-t biztos rosszabbnak fogod találni. Annyi hogy a LED-es kontrasztosabb. De ha messzebbről nézed nem nagyon fogod látni a különbséget.
Sziasztok engem az érdekelne hogy mi a külömbség az Asrock 970 Extreme 3 És az Asrock 970 Extreme 3 R2.0 és az Asrock 970 Pro3 között? én ha midnen igaz sima asrock extreme 3mat veszek és érdekelne miben jobb a másik 2
Hali.Na az a hejzet alakult ki,h meghalt a tv-m,és most akarok venni másikat,egy 32" 80-82cm képátlós untig elég nekem,ledeset néztem,aminn már van HDMI csatlakozás is.Ami érdekel h a tv csak HD 1333*768 felbontásu,és ha azonn gammáznék néha,annak rosszab lenne a képminösége mint a jelenlegi nem ledes de FullHD lcd monitoromnak?
Farkas : 3éve nem volt kitakarítva?? 😲 akkor ne csodálkozz ha belül esetleg minden porcicás lesz! 😂
zsivko : ha még nincs egy éves akkor gondolom még garanciális,szerintem vidd vissza...
Segítség kéne. Van egy 640GB-os 2,5" WD HDD , ami majdnem 1 éves, de durván bad sector-os lett. Csináltam rajta low level format-ot sikeresen, de ez a második vinyó ami ugyan az a laptopban csinálja ezt a hibát. A laptop végig asztalon van. Hol a baj?
delveccio : én egyedül akit tudok itt az oldalon(biztos van más is) az Bybeni kolléga (bár ő inkább csak vízhűtéses vga-kban utaztik ezért lehet rossz a tippem...) esetleg kérdezz rá Megaistenre ő is lehet vágja a témát... vagy mathejocy ő nagy tuningos,lehet neki is van tapasztalatra e téren...😉
erre nincs program ha jól tudom,én legalább is nem találkoztam még ilyennel,fórumokon is aki kérdezte senki nem tudott ilyet,szóval sanszos hogy nem létezik ilyen...
[url]http://gepigeny.hu/profile.php?lookup=80229&sub=usercomp&comp=86267[/url]
Az volna a kérdésem, hogy a gépemnél megadott hardverek passzolnak-e egymáshoz? minden belemegy mindenbe? vagy esetleg van valami ami nem megy bele/nem illik bele valamibe?
illetve olvastam, hogy ezekhez a kártyákhoz adnak olyan kábelt amit a tápra kell kötni, a 7850 2GB változatot rátudom kötin erre atápra?
Mivel ez a kezdők fóruma az lenne még a kérdésem, hogy ugye az Intel(R) HD Graphics 4000 az ún. integrált grafika. Csak mert elvileg van nekem még egy nvidia geforce 710m-em is. Annak milyen a shader modellje?
Halihó😀 miért van az ,hogy a proci integrált karija össze van kötve a 6670 el crossfire módban. Mindenhol jelzi hogy működik,de viszont a gpu load csak a 6670 nél 99% a procié pedig 0?
Sziasztok. Azt szeretném kérdezni, hogy egy R9 270x vagy HD 7870-es videó kártyához milyen tápot vegyek, nem nagyon vagyok otthon a táp kérdésekben...? A mostanin nincsen 6pin-es csatlakozó....
Szerk.:Megoldottam! 😃
64 bites Windows 8.1 van a gépen
A dram frekvencia az jó,mivel 1333Mhz-s ramjaid vannak(669x2=1338~1333).
A virtuális memória az amit a windows állít be és alapból a fizikai ram max. másféleszerese szokott lenni.
Azt meg,hogy mi zabálja a ramot,a feladatkezelőben tudod megnézni
Mennyivel fogyasztana kevesebbet a Phenom 955be procim,ha 4bol csak 2magot kapcsolnak be?
Az összes játék 15-20 perc után leáll, kidob az asztalra, de nem fagy le.
A gépem most lett újrahúzva, minden driver fönt van.
Szerintetek mi a baja?
Két kérdésem lenne,egyik hogy mi zabálja ennyire a ramot,vagy miért csak 2,4 elérhető. A másik pedig,hogy mit jelent az,hogy a virtuális memória 8 GB?
Memóriahasználat 40 %
Teljes fizikai 4,00 GB
Elérhető fizikai 2,39 GB
Teljes virtuális 8,00 GB
Elérhető virtuális 6,17 GB
Ja és egy harmadik:
DRAM frekvencia 669,6 MHz
Ez miért ilyen alacsony? Lehetséges,hogy azért,mert 4x1 GB?
Szerk: Most nézem milyen tápod van. Bameg örülj neki, hogy eddig bírta, és imádkozz...de véletlenül se kapcsolgasd, ha gépről vagy gyorsan húzd ki a falból, kár lenne azokért a hardverekért. 😕
Egy nagyon nagy gondba vagyok......
Valami probléma lépett fel a gépemmel.....
Elkezdek játszani most Pl az AC Black Flaget játszom és mikor játszok egy órát kb kikapcsol a gép és újrainditja magát.És mikor újraindul elkezdem játszani nem kell 5perc se és újra ezt csinálja......másnap akarok játszani rendesen birok egy órát és aztán ugyszintén újra indul...
Pls valaki hozzáértő segitsen.
Előre is köszönöm!!
ÜDV
zsivko : ha még nincs egy éves akkor gondolom még garanciális,szerintem vidd vissza...
Elöre is köszönöm.
delveccio : én egyedül akit tudok itt az oldalon(biztos van más is) az Bybeni kolléga (bár ő inkább csak vízhűtéses vga-kban utaztik ezért lehet rossz a tippem...) esetleg kérdezz rá Megaistenre ő is lehet vágja a témát... vagy mathejocy ő nagy tuningos,lehet neki is van tapasztalatra e téren...😉
Lehet nem idevaló a kérdésem témája, de a megfelelő topikban alig alig van valami élet..
Van itt valaki, akinek vízhűtése van? Ha igen, mondana róla pár szót? Milyen márka/típus és mennyibe került?
Megéri-e? Jobb, mint a léghűtés?
Helló, szerintetek ez a táp jó lenne egy R9 270x mellé? 😀
szerk. cooley megelőzött... 😀
Az volna a kérdésem, hogy a gépemnél megadott hardverek passzolnak-e egymáshoz? minden belemegy mindenbe? vagy esetleg van valami ami nem megy bele/nem illik bele valamibe?
illetve olvastam, hogy ezekhez a kártyákhoz adnak olyan kábelt amit a tápra kell kötni, a 7850 2GB változatot rátudom kötin erre atápra?
Igen...sajnos