Hát másold rá a fájlokat amik a zipben vannak amit letöltöttél. Itt egy videó:
szerk:
Dobj egy képet amin látszik, hogy a uefiben mit ír milyen verzió van most neked fenn. Mert az előző képen meg 11.1-et látok te meg 11.4-re frissítettél elvileg.
Jah igen ezt elfelejtettem eztírja ki amikor megpróbálom.
Update: elnézést 3 fájl van abban exe-vel együtt,de eztírja ki.11.1-től fölfelé csak maga az exe fájl van ami windows alól is lehet telepíteni.
Nem tudom milyen exe nincs 10.5-ben mert ugyanúgy van exe benne mint a 11.4-ben. De egyébként pendrive-ra csomagold ki a 10.5 tartalmát és biosban utility->m-flashnél kattints az m-flashre utána válaszd a select one file to update bios-t és utána válaszd ki ami utána feljön(vlaszeg egy dolog lesz csak) és utána magát a bios fájlt. Itt van képekkel is angolul. Én is eztp róbáltam leírni bár, hogy konkrétan, hogy fog kinézni a dolog azt nem tudom mivel nincs msi uefi lapom:[LINK]
Van egy problémám 11.4-re felfrissítettem a BIOS-t,de valamiért nemjött össze és szeretném visszarakni 10.5-re csak az a baj,hogy ez nem olyan exe-s fájl amit MSI oldalán van csak 11.1-től fölfelé amit ezekkel visszatudom rakni.
elmúlt napokban vettem egy Asus M5A78L-MLX3 alaplapot.
beszereltem, bekötöttem, elindítom, pittyen egyet a speaker, majd kis idő múlva 3 rövidet.
bootol tovább, de már a BIOS-ba nem tudok belépni, mert nem reagál semelyik billentyűre.
bootol tovább, majd egyszer megáll, minden féle vackot kiír, hogy ez meg ez detektálva.
Aztán a végén hogy a rendszer 15 másodperc múlva leáll.
utána néztem a neten AMI BIOS van a lapon és a 3 pitty memória írási, olvasási hibára utal.
kipróbáltam másik slotba, másik modullal ugyan ez a baja.
esélyes h a lap hibás eredetileg? 1333Mhz Samsung mem-t raktam bele aminek szépen kellett volna muzsikálnia
Sziasztok.
Tegnap a földre esett szállítás közben a számítógépem, nehezen megtudtam javítani, mostmár megy rendesen, de a PCI VGA-m nem ad le képet, a gép elindul.. átkötöm alaplapira, minden tökéletes.
VGA nem volt rögzítve csavarral a szállításkor, és ugye a gép a földre esett, a VGA sérülhetett ? Esetleg a PCI port is ?
Sziasztok!
Mostanság egy érdekes gondom akadt a Chrome-mal. Ha nyitva van egy lap, majd mellette megnyitok egy újat, akkor az új lapon nem tudok sehova bejelentkezni. (Gépigény, FB, YT stb.) Ha bezárom az első lapot akkor se jó. Újra kell indítanom a böngészőt. Cserélni nem akarom, mert eléggé belaktam már, szóval ha valaki tud valamit mondani annak örülnék. 😀
galex: Nekem az alap 212 van, de nagyon jól teszi a dolgát. Nyári melegben a 3.9 Ghz-ig húzott Phenomom nem megy 52C° fölé. 😉
Hello. Valakinek van ilyen hűtője Cooler Master Hyper 212 EVO? Vélemények? Esetleg ez jó lenne a procimhoz. Gondolom halk mivel hogy csak 1600 a max fordulatszáma, de nem biztos hogy akkor elegendő hűtést biztosít. De ez a gyári hűtő elég idegesítő, mert nagyon hangos játék közben
Nézd meg a dvd íród pontos típusát. A gyártó honlapjáról leszeded a frissítést tartalmazó bin file-t, ami általában egy tömörített állomány (rar, zip). Kicsomagolod a programot és kiírod egy üres lemezre adatként, nem szabad mappába rakni, ill. a lemezen nem szabad másnak lenni. Telepíted!
Heló! Egyszerű kédés. Azt egy gépen meglehet nézni hogy a wifiről felcsatlakoztam és hogy a neten mit néztem illetve miket kerestem?! 😆 (ne goldolj rosszra)
Mert ugye az előbb említett gépröl van indítva a rooter. Vagy semmi köze a gépnek a roterhoz?!
Bocs de hülye vagyok a netes hardverokhoz.
Kösz előre is! (nem sürgős)
Demoz: Ha nem nő tovább, akkor nincs semmi baja a vinyónak, akármi okozhatott ilyen "problémát". Illetve ha tovább nő sem feltétlenül a vinyó a rossz. Lehet alaplapi gond, kábel hiba, de még akár szoftveres is.
Nálam volt egy vinyó 100/99%,HDD regennerator progit csináltam bootolhatót pendriverol,azt lefuttattam(idö igényes,160Gb vinyó majd egy óra volt....)de utánna 100/100% az állapota.Próbáld meg,de a legbiztosabb csakis ha ujat veszel,ezt megtarthatod "szemetesnek",olyan adatoknal,amiért nem kár ha elvesznek.
Van egy 15,4-es laptop, a régi MSI GE620-as szériából, adatai: inetl core 2 duo - 2x2.2GHz, 2gb ddr2 ram, 512-es 8600-as videokártya. 1 éve lett felújítva, és 30k az ára. Megéri, ugye? 😃
((Valaki nem tudna pontos típust mondani ehhez? köszönöm!))
GAMER2: Minőségileg jobb az aktív, ha nem érzékeled a villódzást, és nem fájdul meg tőle a fejed. Passzívnál nincs villódzás, nem fáj tőle a fejed, olcsóbb, kisebb mértékben csökkenti a fényerőt, 200Ft hozzá 1 szemüveg, amit nem kell tölteni, viszont egy bizonyos távolságon belül csíkozódik a kép, illetve egy bizonyos függőleges beesési szög alatt szétesik a 3D kép, és minimálisan, de torzulnak a színek. Én azt mondom, hogy próbáld ki az aktívokat, és ha nem zavar a villódzás, és nem fájdul meg tőle a fejed, akkor azt vedd (én a Samsungot ajánlom).
Segítségeteket kérném, méghozzá 3D okostévék terén. Ebben a témában nem vagyok valami figyelmes, úgyhogy kezdeném is ott, hogy nem tudom eldönteni melyik legyen: Aktív 3D vagy Passzív? Már nagyon sok helyen körbenéztem, ismerősöknél aktív van, sötétben hihetetlen élethű a 3D, de ahogy valami fény bejön a szemüvegbe a TV kijelzőjén kívül, egyből egy nagy maszlaggá válik az élmény.....Ezért is talán jobb lenne számomra a Passzív 3D megjelenítés. A méreteket már tudom nagyjából, legalább egy 46 colos kellene, de én körülbelül 50-55 colosra gondoltam, mivel elég nagy a nappalink 😀 A legfontosabb az ár, maximum 500-550K amit rá tudnék most szánni.
Eddig amiket nézegettem: Samsung UE55F7000
LG 55LM960V (nekem ez jön be a legjobban)
Sony Bravia KDL-46HX850
Samsung UE55D8000 3D
De ha ezeknél tudtok jobbat ajánlani, azt megköszönném! Kérem, csak olyan válaszoljon, aki konyít is valamit a témához 😀 Előre is köszönöm válaszaitok!
Ha a merevlemezed 2 vagy több particiora van felosztva(C:\,D:\,E:\...),akkor igen.A képeket,meg ami kell másold át a pl a D:\meghajtóra, vagy ha már ott vannak,nyugisan telepithetsz,mert a win telepitésnél megkérdi meik particiora akarod telepiteni,kiválasztod a C-t,formázod,ezzel törlödik minden adat rola,de csak a C meghajtorol,ha a többit nem formatálod akkor azonn megmaradnak az adatok.És kezdheted a telepitést.
Na meglett hogy mi a baja a gépnek. Valami kvára lefogja és csak az újra telepítés a megoldás. Na most a szüleim nem igazán szeretnék hogy a sok kép elmenyen róla 😆 Lehetséges valahogy úgy újrarakni hogy a képek meglegyenek bárhogyan. Gondolom valahova le kell menteni vagy ilyesmi :-(
Oké sikerült kösz! De most a drágának megint nem tetszik valami -_- egyszerre úgy döntött ez az aranyos hogy nem akar rendesen bebootolni... Bejön a Windows az ikonok betöltenek (lassabban mint álltalában) és onnantól semmkt sem tudok csinállni a drágával mert kattintok akkor kifagy az exploier.. Programot elinditani nem lehet csak manuálisan gombal kikapcsolni a gépet semmi mást... :-| Ez mi a f@szért van?! (már elnézést)
Szevasztok baj van ha lehetne minnél hamarabb válaszojn valaki és segítsen ha tud ):
Elkezdtem telepíteni egy Codot és véletlenül megszakítottam olyan 3%nál és megnéztem a c partíciót teleb@szta és alig lett rajta hely. Hogy a francba tudnál letörölni ami fel sincs rakva és mapája sincs de a helyet foglalja és sehol se találom ):
Sziasztok! A laptopomon nem jó sem a billentyűzet, sem a touchpad. Ezt írja ki: Az eszköz szoftverét nem lehet elindítani, mert ismert problémája van a Windows-zal. Új illesztőprogramért lépjen kapcsolatba a hardver szállítójával. (Kód: 48). A billentyűzethez nem találok semmit, a touchpad pedig el lett távolítva és most nem is látja a gép hogy van. Tud valaki segíteni?
Üdv! Kéne egy kis segítség ma kapcsoltam be a gépet és először csak villogott a kép utána kikapcsoltam és vissza akkor volt kép de kiirt valami olyant hogy overlock failure (nem biztos hogy pont így) és írta hogy F2-vel vissza lehet állítani alap állapotba. Vissza is állt alap állapotba mert 2.8 Ghz-re fel volt húzva a procim (q6600 2.4Ghz) de ezt a hibát hogy hogy most dobta elő amikor kb 4-5 hónapja így ment a proci?
galex: Cooler master 412-612 6-9 ezer körül vannak eléggé jól hűt nekem 412es van fx 6300-ason alap járat 16-17 celsius 80-90%-s megterhelésnél pedig 45fölé nem megy.
Fortune: szerintem CPU limit.. én legalább is erre gyanakodnék mert low-mediumon van az hogy a proci jobban dolgozik feljebb már a vidókártya dolgozik jobban ez szerintem megmagyarázza a + fps-t(elnézést ha rossz válasz lenne 😀 )
Sziasztok! Segítsetek nekem! Miért van az hogy játszok pl: Assassins Creed4-gyel és full lowon 800x600ban van 17 fps-em de high-on 1280x 1024/720-ban van 18 fps-em? Szóval ha valaki tud megoldást hogyan lehet azt megcsinálni hogy esetleg több fps-em legyen benne az segítsen! (ac összes része hasonlóan viselkedik és érdekes bf3 high-on elfut 1280x1024 ben 40 fps-el)
Konfigom:
x2 6000+ amd
sapphire hd 6670 1gb gddr5
4gb kingston 400 mhz ddr2 ram
asus m2n4-sli alaplap
ide hdd maxtor 40 gb for system
sata1 hdd samsung for documents 200gb
szerk:
Dobj egy képet amin látszik, hogy a uefiben mit ír milyen verzió van most neked fenn. Mert az előző képen meg 11.1-et látok te meg 11.4-re frissítettél elvileg.
Update: elnézést 3 fájl van abban exe-vel együtt,de eztírja ki.11.1-től fölfelé csak maga az exe fájl van ami windows alól is lehet telepíteni.
Van egy problémám 11.4-re felfrissítettem a BIOS-t,de valamiért nemjött össze és szeretném visszarakni 10.5-re csak az a baj,hogy ez nem olyan exe-s fájl amit MSI oldalán van csak 11.1-től fölfelé amit ezekkel visszatudom rakni.
Alaplapom MSI FM2-A55M-E33
beszereltem, bekötöttem, elindítom, pittyen egyet a speaker, majd kis idő múlva 3 rövidet.
bootol tovább, de már a BIOS-ba nem tudok belépni, mert nem reagál semelyik billentyűre.
bootol tovább, majd egyszer megáll, minden féle vackot kiír, hogy ez meg ez detektálva.
Aztán a végén hogy a rendszer 15 másodperc múlva leáll.
utána néztem a neten AMI BIOS van a lapon és a 3 pitty memória írási, olvasási hibára utal.
kipróbáltam másik slotba, másik modullal ugyan ez a baja.
esélyes h a lap hibás eredetileg? 1333Mhz Samsung mem-t raktam bele aminek szépen kellett volna muzsikálnia
Tegnap a földre esett szállítás közben a számítógépem, nehezen megtudtam javítani, mostmár megy rendesen, de a PCI VGA-m nem ad le képet, a gép elindul.. átkötöm alaplapira, minden tökéletes.
VGA nem volt rögzítve csavarral a szállításkor, és ugye a gép a földre esett, a VGA sérülhetett ? Esetleg a PCI port is ?
Mostanság egy érdekes gondom akadt a Chrome-mal. Ha nyitva van egy lap, majd mellette megnyitok egy újat, akkor az új lapon nem tudok sehova bejelentkezni. (Gépigény, FB, YT stb.) Ha bezárom az első lapot akkor se jó. Újra kell indítanom a böngészőt. Cserélni nem akarom, mert eléggé belaktam már, szóval ha valaki tud valamit mondani annak örülnék. 😀
galex: Nekem az alap 212 van, de nagyon jól teszi a dolgát. Nyári melegben a 3.9 Ghz-ig húzott Phenomom nem megy 52C° fölé. 😉
a vidkarit meg egy dvi/d-sub átalakítóval párosíthatod
Illetve ezt a VGA-t [url]http://t7.hu/0yyh[/url] rátudom kötni erre a monitorra? LG E1942C
Mert ugye az előbb említett gépröl van indítva a rooter. Vagy semmi köze a gépnek a roterhoz?!
Bocs de hülye vagyok a netes hardverokhoz.
Kösz előre is! (nem sürgős)
Kezdjek aggódni, és vegyek egy új vinyót, vagy nem lesz gond?
Van egy 15,4-es laptop, a régi MSI GE620-as szériából, adatai: inetl core 2 duo - 2x2.2GHz, 2gb ddr2 ram, 512-es 8600-as videokártya. 1 éve lett felújítva, és 30k az ára. Megéri, ugye? 😃
((Valaki nem tudna pontos típust mondani ehhez? köszönöm!))
Segítségeteket kérném, méghozzá 3D okostévék terén. Ebben a témában nem vagyok valami figyelmes, úgyhogy kezdeném is ott, hogy nem tudom eldönteni melyik legyen: Aktív 3D vagy Passzív? Már nagyon sok helyen körbenéztem, ismerősöknél aktív van, sötétben hihetetlen élethű a 3D, de ahogy valami fény bejön a szemüvegbe a TV kijelzőjén kívül, egyből egy nagy maszlaggá válik az élmény.....Ezért is talán jobb lenne számomra a Passzív 3D megjelenítés. A méreteket már tudom nagyjából, legalább egy 46 colos kellene, de én körülbelül 50-55 colosra gondoltam, mivel elég nagy a nappalink 😀 A legfontosabb az ár, maximum 500-550K amit rá tudnék most szánni.
Eddig amiket nézegettem: Samsung UE55F7000
LG 55LM960V (nekem ez jön be a legjobban)
Sony Bravia KDL-46HX850
Samsung UE55D8000 3D
De ha ezeknél tudtok jobbat ajánlani, azt megköszönném! Kérem, csak olyan válaszoljon, aki konyít is valamit a témához 😀 Előre is köszönöm válaszaitok!
Ez most teljesen komoly kérdés. Mert eddig csak vidékieket láttam, de nem akarok egy vagyont fizetni a házhozszállításért.
Elkezdtem telepíteni egy Codot és véletlenül megszakítottam olyan 3%nál és megnéztem a c partíciót teleb@szta és alig lett rajta hely. Hogy a francba tudnál letörölni ami fel sincs rakva és mapája sincs de a helyet foglalja és sehol se találom ):
Kösz előre is fontos lenne.
Melyik az jobb vga? DX et nem nézve 😃 HD4670 DDR3 vagy HD6670 DDR3? Vagy esetleg az egyik a másiknál mennyivel erősebb?
Konfigom:
x2 6000+ amd
sapphire hd 6670 1gb gddr5
4gb kingston 400 mhz ddr2 ram
asus m2n4-sli alaplap
ide hdd maxtor 40 gb for system
sata1 hdd samsung for documents 200gb