Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Nemrég elromlott a videókártyám, és most fogok újat venni, ezeket néztem ki eddig: HD5670, HD5750 1gb, és gtx460. Mindegyiket 10e körül árulják használtan. Na most a kérdésem az volna, hogy jók-e ezek a konfigomba, bírni fogja-e a procim és a tápom valamelyiket? Szvsz a gtx460 nagyon jó lenne, viszont 2x annyit fogyaszt, mint az ati kártyák (~150W)...
Előre is kösz a segítséget!
Ati radeon HD3650 512-mb-t érdemesebb venni vagy Nvidia 8600GT 256MB-ot?
HD3650-et 3500-ért tudok, 8600GT egy ezressel drágább általában.
Fenix: Na ja, de a 720p az 1280X720, míg a Full HD az 1920X1080 (1080p).
Akadályba estem srácok nem tudom eldönteni hogy MSI GTX770 Lightning Edition vagy EVGA GeForce GTX 770 SC ACX 2GB vidikártya legyen 😃 mind a kettő jól sikerült jól is húzható és nagyon bitangok 😃 szerintetek melyik a jó?? 😃
Olvastam hogy a msi gtx 760 sli-be is lehet kötni ez nekem megtetszett😀
De utána gondolkodtam hogy ahhoz alaplap gyenge😞
Úgy hogy maradtok gigánál.
De ha nem így van, akkor létszíves javítsatok ki!😀
Mert azt írja, hogy 600w kell minimum 😲
Előre is köszönöm a válaszaitokat!
GIGABYTE GV-N760OC-2GD (rev. 2.0) GTX760 2GB GDDR5 OC PCIE
MSI N760 TF 2GD5/OC GTX760 2GB GDDR5 PCIE
(árhoz képest megéri-e befektetni a 2sodikra?)
http://gepigeny.hu/profile.php?lookup=50762&sub=usercomp&comp=84818
(Az új gépbe még ezt tenném be ha bírja még.)
MSI N770 TF 4GD5/OC GTX770 4GB GDDR5 OC PCIE
1137MHz Core (Boost Clock:1198MHz) (OC mode)
Memory Clock Speed(MHz)7010
delveccio: Megéri majd hisz erősebbb lesz
Jó éccakát ! 😉
Konkrétan R9 290x jobb vétel mint a Titán, a többi Nvidia jobb teljesítményt nyújt, azonos áron.
Egyszóval a 680 kistestvérei, 770 meg egy tuningolt 680. 780 egy butított Titán... Titán egy butított Tesla ami nem is játékra való. 😲 😂
Synda: nem néztem semmit 😃 és gondoltam hogy nagy az eltérés de vannak napok mikor elmegyek én is kibulizom magam és fáradt vagyok másnap elnéztem egy számot és már írtam is mert hülye vagyok 😃 + 1 pöppet másnapos de "anutám" hús levese jó volt 😆
Msi 760 Hawk a legerősebb, ja olcsóbb mint a ref palit, 74k. 😜