Milyen processzort vegyek?
Egy kis instrukció mielőtt belevágnál:
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Már csak az alaplapon gondolkodok mert olyan kéne am3plusszos, amiben 4 memória foglalat van ! valaki tipp esetleg ? 😀
szerintem meg vegyél 4 giga memót többi mehet a CPU ra és akkor ott a 4 magos phenom II X4 955BE. Vagy használtan akkor keresel egy x2 es 560 at ami 4 magosítva van és akkor az gyorsabb is mint a 955.
Mivel gyorsabb? 200Mhz nem nagyon számít, azt 955-el is húzhatod simán.
Számítsd ki neked mi a legjobb, árilag és, hogy időben melyik éri meg jobban, sztem vedd meg a 8GB memóriát+Phenom II X2 560@ X4 B60 Pre-tested! vagy vehetsz 4 magosat AM3+-s lappal, és akkor nem lesz gondod a cserénél.
Nem tudom hogy most Phenom II X2 560-at vegyek és ha sikerü, akkor azt négymagosítani vagy inkább Phenom II x4 955-öt :S mert ha már 6 ezret megspórolok a CPU-n akkor lehet 8 GB ram lenne a gépbe..
És minek neked 8 Gb ram?
Szerintem meg inkább 4 mag mint a 2. A mai játékok jobban csipázzák a 4 et mint a 2 t ez bizonyított tény 😆. Hiába jó a 2 es akkor is inkább a 4. Jövőbiztosabb szerintem.
2-ből 4 magost csinálni ? valamit magában a hardverben kell barmolni, vagy szoftveresen működik ? mi ez az egész ? 😃
Az lenne a kérdésem, hogy egy AMD Phenom II X2 560 Black Edition-t ha négymagosítok lesz-e olyan erős mint egy Phenom II X4 955 Black Edition ? 😀
Meg ti melyiket javasoljátok ? Már csak azért is kérdem mert kedden veszek gépet ! 😀
Ha sikerül a magfeloldás, akkor még erősebb is lesz, mivel 100MHz-cel magasabb órajelen megy.
Meg ti melyiket javasoljátok ? Már csak azért is kérdem mert kedden veszek gépet ! 😀
AMD X4 955 BE 26k
Core i5 2500k 45k
Ezek talán a legjobbak az ár/érték kategóriában!
ASROCK N68-GE3 UCC
http://******/webshop/product/_asrock_n68_ge3_ucc/165525
csillag helyére ip on.hu
Szerintetek ez jó processzor?
AMD Phenom II X2 560 Black Edition 3.3 GHz
Ár nélkül nem lehet eldönteni, hogy jó vétel-e.
http://*****/webshop/product/_amd_phenom_ii_x2_560_3.30ghz_am3_box_black_edition/160575
a csillag helyére i pon.hu
szerintem ennyit megér.
Szerintetek ez jó processzor?
Ár nélkül nem lehet eldönteni, hogy jó vétel-e.
Ezt a hülyeséget foxbet. 😆 Kismillió oka lehet egy oprednszer leállásának, és ha egy azon fájl megnyitása okozta mindkét esetben az összeomlást, de a program jó, akkor a fájl szar. Arról nem is beszélve, hogy a catia-nak nem valami nagy az erőforrásigénye.
Én nem arra a kérdésre válaszoltam amire gondolsz hanem arra hogy kinek nem elég a 6 mag. Egyébként a saját szememmel láttam hogy amikor a programozo megnyitja a Catia modellező programnak az egyik fájlt ő mutatta is hogy 100%-os terhelés alatt van a az Intel xenon Quad-Core. utána a melletelévő másik gépen iy megmutatta amiben ugyan azok a hardverek voltak csak újab gép volt ott is 100%-os terhelésen ment.Az hogy olyan kicsia gépigénya az egy dolog itt minden attól függ hogy a modell amit megnyitól menyire bonyolult. Ha nem hiszed akkor majd ha nyilt nap lesz az audiban akkor menj be a szerszám gyárukba és ott nézd csak meg megálotd hogy megeszi azt a procit.
foxbet
Akkor ott valami gond van😃😃
itt nem lehet gopnd még az audiban használt Intel xenon Quad-Core-t is befagyasztotta ez a 2GB-os catia fájl windows xp 64 bit alatt.
mert Audiban V10-est kell használni, nem ilyen xenont! 😃😃
foxbet
itt nem lehet gopnd még az audiban használt Intel xenon Quad-Core-t is befagyasztotta ez a 2GB-os catia fájl windows xp 64 bit alatt.
az jóó?? bocs h ennyit kérdezek
Celeron/Pentium/Dual Core/Core 2 duo
esetleg: core 2 extreme és core 2 quad megy bele.
itt az alaplapom::
Kinek nem elég egy 6 magos processzor ? Ami még bele megy az am3as alaplapokba ?
Fateromnak megnyitott egy nagyobb 2Gb-os catia fájlt és befagyasztotta a procit .
egyébként faterom modellez.
amúgy amit én találtam az alapján nem. mert a scenic N egy PC típus nem egy alaplap típus.
amúgy a gépednél már most i3 van.....
hát azért gyári hűtővel szerintem elég vicces lenne az 5Ghz. Tudomásom szerint sokan szidják az AMD gyári hűtőjét. De egy jobb hűtővel nem lehetetlen ha azt mondják hogy elérhető😃
8magos fx hez már vízhütést adnak