XBox 360

Szerző: Keratesz, 2009. January 03., téma
Fórum » Konzol
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Csatesz avatar
Thomech írta:
Badboylol írta:
Thomech írta:
Hát most gazdagodtam egy nagyon szar tapasztalattal, vettem a KS be egy 60 GB Slim HDD hozzá tenném aranyáron 15E és akkor küldenek nekem egy szar gagyi tokot amibe még az xbox 360 sincs bele karcolva + nem eredeti microsoft os winyó van benne hanem csak egy sima 80 GB os laptop vinyó de mégis 51 GB ismer fel! Hát verjem beléjük a feléből össze tudtam volna ezt hozni! 😠 Ennyi pénzért már azt hittem eredetit küldenek!!! 😀 😞

Nem azért de ha mondjuk vettél volna egy 250eset abból is csak 225öt használhatnál! 😀

Szerintem te nem érted hogy mi a lényege annak amit írtam! 😆 😊

????
0
0
0
0
ceni98 avatar
Erik94 írta:
ceni98 írta:
enm szoktam multizni max gépen szóval nem nagyon érdekel ha nincs 😃

Akkor vegyél boxot és jtagoltasd
xboxsky-n rengeteg jtagos játék van gears of war 3 is
ha 1x lesz boxom (ps3 mellett tök jó lenne 😆😉 akkor ne tudjátok meg 😃 halo minden mértékben 😃
0
0
0
0
Thomech avatar
Badboylol írta:
Thomech írta:
Hát most gazdagodtam egy nagyon szar tapasztalattal, vettem a KS be egy 60 GB Slim HDD hozzá tenném aranyáron 15E és akkor küldenek nekem egy szar gagyi tokot amibe még az xbox 360 sincs bele karcolva + nem eredeti microsoft os winyó van benne hanem csak egy sima 80 GB os laptop vinyó de mégis 51 GB ismer fel! Hát verjem beléjük a feléből össze tudtam volna ezt hozni! 😠 Ennyi pénzért már azt hittem eredetit küldenek!!! 😀 😞

Nem azért de ha mondjuk vettél volna egy 250eset abból is csak 225öt használhatnál! 😀

Szerintem te nem érted hogy mi a lényege annak amit írtam! 😆 😊
0
0
0
0
Erik94 avatar
ceni98 írta:

Akkor vegyél boxot és jtagoltasd
xboxsky-n rengeteg jtagos játék van gears of war 3 is
0
0
0
0
Csatesz avatar
Thomech írta:

0
0
0
0
Thomech avatar
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok ide is beírom hátha érdekel valakit eladó xbox akit érdelel skype:jikonyhas7 email:jikonyhas7@gmail.com
0
0
0
0
ceni98 avatar
0
0
0
0
ceni98 avatar
nem is kéne xlive 😆 filózok 1 boxon 😃
0
0
0
0
Erik94 avatar
Az enm chip hanem jtagol-s ha azt akarod akkor összes jtagolt játék menni fog de akkor no xlive
0
0
0
0
ceni98 avatar
mivel nem nagyon ismerem a boxot ezért kérdem h melyiket érdemesebb venni? slim vagy a nagyobbat? és mennyi 1 olyan chipelés amit nem kell folyton cserélgetni a védelmek miatt?
0
0
0
0
greenmelon avatar
Thomech írta:
Nem dehogy, mivel én eredeti játék hívő vagyok! 😆 meg akkor ugrik a friss 1 éves garim!
Hát a laptop vinyó is egy kutya árba majdnem!
Úgy hogy akkor inkább veszek egy rendes 60GB os slim vinyót 14E ért! 😃
Azért köszi! 😀

Hát ha nincs RGH akkor csak a gyári vinyó a jó.
0
0
0
0
Thomech avatar
Nem dehogy, mivel én eredeti játék hívő vagyok! 😆 meg akkor ugrik a friss 1 éves garim!
Hát a laptop vinyó is egy kutya árba majdnem!
Úgy hogy akkor inkább veszek egy rendes 60GB os slim vinyót 14E ért! 😃
Azért köszi! 😀
0
0
0
0
greenmelon avatar
Thomech írta:
Sziasztok 😃
Valaki nem tud egy olyan oldalt ahol még lehet kapni 60 vagy 120GB Slim HDD és az ára nem az eget veri? Mert most vettem egy Slim ett a 4GB os verziót és nem akarom sokáig koptatni az olvasófejét! 😆 😀

Ha vinyóról akarod futtatni a játékokat akkor gondolom rakatsz a gépbe RGH-t is, ahhoz meg csak veszel egy gyári vinyókeretet használtan kb. 2k forintért, abba meg az RGH miatt belemegy akármilyen 2,5"-es laptopvinyó. 😀
0
0
0
0
Thomech avatar
Sziasztok 😃
Valaki nem tud egy olyan oldalt ahol még lehet kapni 60 vagy 120GB Slim HDD és az ára nem az eget veri? Mert most vettem egy Slim ett a 4GB os verziót és nem akarom sokáig koptatni az olvasófejét! 😆 😀
0
0
0
0
Erik94 avatar
Nekem van accom de érdekes hogy nem jó😲 Talán már régen voltam fenn😕Adtam volna pedig
0
0
0
0
molfer98 avatar
de nem tudok regisztrálni 😞
0
0
0
0
Erik94 avatar
Igen itt minden rajta van elvileg😉
0
0
0
0
molfer98 avatar
Valaki linkelne nekem egy oldalt ahol a skate 3 demóját le lehet szedni? 😀
0
0
0
0
greenmelon avatar
Mort2195 írta:
Valaki nem tudja, hogy Xbox 360-on lehet törtön játszani bármelyik játékkal? Multit is lehet törtön tolni?

Multizni lehet nem eredeti játékkal is, csak elvileg perceken belül bannolnak Live-ról.
0
0
0
0
molfer98 avatar
greenmelon írta:
dzsanni94 írta:
molfer98 írta:
greenmelon írta:
molfer98 írta:
greenmelon írta:
molfer98 írta:
4gb os slimen lehet úgy játszani (és hogy??) hogy a telefonom(Se xperia x8) memkarijára (8GB) teszem a játékot? 😀

Ha JTAG/RGH van a gépen, akkor tudsz. Egy USB-s kártyaolvasóval rádugod a boxra a memkártyát és onnan indítod, bár szinte biztosra veszem, hogy kártyáról szaggatni fog.
Sok sikert! 😉

És ha nem kártyaolvasóba teszem hanem magát a telót kötöm rá? 😀

Gondolom úgy is megy.

Aki meg nem tudja hogy kell játékot írni, nézzen leírást a neten, egyszerübb mint itt elmagyarázni.

Ha class 4es 8gbos kártyára felrakom a skate 3at az akadni fog? És elmegy Lt 2,0 alatt? 😀

nem muszáj a flash a meghajtóra ha Jtag/RGH van a gépen akkor egy külső HDD vagy egy pendrive elég hogy játszál.
nem fog egyébként akadni a skate3 ha kártyára rakod és igen elmegy 2.0 alatt nekem is elment😀

RGH vagy JTAG nélkül nem fog menni USB-röl, attól még, hogy a meghajtó flash-elve van.

És a slimen van RGH vagy jtag?? 😀
0
0
0
0
dzsanni94 avatar
robiiikaa írta:
Emberek!! Ha mondjuk van egy Xbox-om,és lusta vagyok dvd-t írni. Akkor rámásolhatom a pendrive-ra a játékot,és utána a hdd-re? Vagy úgy már nem megy?!

működne csak akkor jtag/Rgh-nak kell lennie a gépeden
0
0
0
0
robiiikaa avatar
Emberek!! Ha mondjuk van egy Xbox-om,és lusta vagyok dvd-t írni. Akkor rámásolhatom a pendrive-ra a játékot,és utána a hdd-re? Vagy úgy már nem megy?!
0
0
0
0
greenmelon avatar
dzsanni94 írta:
molfer98 írta:
greenmelon írta:
molfer98 írta:
greenmelon írta:
molfer98 írta:
4gb os slimen lehet úgy játszani (és hogy??) hogy a telefonom(Se xperia x8) memkarijára (8GB) teszem a játékot? 😀

Ha JTAG/RGH van a gépen, akkor tudsz. Egy USB-s kártyaolvasóval rádugod a boxra a memkártyát és onnan indítod, bár szinte biztosra veszem, hogy kártyáról szaggatni fog.
Sok sikert! 😉

Gondolom úgy is megy.

Aki meg nem tudja hogy kell játékot írni, nézzen leírást a neten, egyszerübb mint itt elmagyarázni.

Ha class 4es 8gbos kártyára felrakom a skate 3at az akadni fog? És elmegy Lt 2,0 alatt? 😀

nem muszáj a flash a meghajtóra ha Jtag/RGH van a gépen akkor egy külső HDD vagy egy pendrive elég hogy játszál.
nem fog egyébként akadni a skate3 ha kártyára rakod és igen elmegy 2.0 alatt nekem is elment😀

RGH vagy JTAG nélkül nem fog menni USB-röl, attól még, hogy a meghajtó flash-elve van.
0
0
0
0
dzsanni94 avatar
molfer98 írta:
greenmelon írta:
molfer98 írta:
greenmelon írta:
molfer98 írta:

Sok sikert! 😉

Gondolom úgy is megy.

0
0
0
0
greenmelon avatar
molfer98 írta:
greenmelon írta:
molfer98 írta:
greenmelon írta:
molfer98 írta:

Sok sikert! 😉

Gondolom úgy is megy.

C4-es kártyával garantáltan szaggatni fog. LT alatt továbbra sem fog menni, nem poénból írtam, hogy RGH vagy JTAG kell hozzá.
0
0
0
0
molfer98 avatar
greenmelon írta:
molfer98 írta:
greenmelon írta:
molfer98 írta:

Sok sikert! 😉

Gondolom úgy is megy.

0
0
0
0
greenmelon avatar
molfer98 írta:
greenmelon írta:
molfer98 írta:

Sok sikert! 😉

Gondolom úgy is megy.

0
0
0
0
robiiikaa avatar
Xbox 360-at vennék!! 25-30-40 ezer forint között!! Üzenetben kérek választ,ha valakinek van,vagy tud 😉
0
0
0
0
molfer98 avatar
BukoTt írta:
box-on lehet telóra menteni mentéseket vagy csak memó kártyára és pendrive-re?

Próbáld meg!!
0
0
0
0
Bukta avatar
0
0
0
0
molfer98 avatar
greenmelon írta:
molfer98 írta:

Sok sikert! 😉

0
0
0
0
becker0042 avatar
dzsanni94 írta:
becker0042 írta:
Valaki akinek van chipelt/flashelt Xbox360 - a rámírna szeretnék egyet - kettőt kérdezni, mivel most vettem boxot. 😀

nekem van boxom mi lenne a kérdés??

Az lenne a kérdésem, hogy hogy tudok játszani dvd - ről olyan játékkal amit úgy írok ki? Vagy, hogy tudom egyáltalán kiírni dvd re az Xbox - os játékot ha az nagyobb mint a dvd mérete? Valahogy a merevlemezére kell menteni?

Bocs, hogy ennyit kérdeztem csak még igen kezdő vagyok ebben a témában. :S
0
0
0
0
molfer98 avatar
És mégy 1 kérdés. Skate 3at sima noname íróval is ki lehet írni? 😀
0
0
0
0
Bukta avatar
0
0
0
0
greenmelon avatar
molfer98 írta:

Sok sikert! 😉
0
0
0
0
molfer98 avatar
0
0
0
0
zsolty87 avatar
Sziasztok.
Szerintetek egy X-Box 360 Arcade 1 éves alig használt, de tényleg alig használt, abszolut sérülés mentes (semmilyen használatból adódó nyom nem látszik rajta), 2 kontrollerrel (nem zsinóros), tavalyi flash-es, 10-12 írott játékkal mennyiért lehetne eladni?
0
0
0
0
Erik94 avatar
Jah majd jövőre világ vége után 😆
Ha hitachi lenne a xboxomban jó lenne de ott a usb azokról megy gyorsan szépen a game és csendes is
0
0
0
0
DCMAN avatar
na majd 1szer valamikor😆
0
0
0
0
Erik94 avatar
Az nagyon jó márka elvileg azzal még a legujabb gamek is mennek de kell a flash is neki ...
0
0
0
0
DCMAN avatar
az kemény😲 hitachi az jó márka?mert én csak behajtógépben láttam olyat😆
0
0
0
0
Erik94 avatar
1ről?Többről nem van
Hitachi
samsung
meg lite on aszem nekem ez van talán
0
0
0
0
DCMAN avatar
mi most 1ről beszélünk amugy?????😆
0
0
0
0
Erik94 avatar
Akus?az milyen 😆 Nekem samsung vagy milyen van de nem jó gyenge 😕
0
0
0
0
DCMAN avatar
passz..hitachi???😲 azt inkább kihagyom😆hitachit csak akus furoban láttam/használtam😆
0
0
0
0
Erik94 avatar
Hát igen amugy neked milyen meghajtód van benne?Hitachi?Az jó 😆
0
0
0
0
DCMAN avatar
az igaz mondjuk ...de majd meglátom majd ahogy hozza a sors😆