Konzolon valóban nem lehet, de emulátor által lehet elvileg patchelni. Amúgy minden ps1-es játéknak más és más a grafja. Pl. a Crash Bandicoot szériának egész jó volt. Nem olyan pixelhalmaz volt, mint jó néhány játék akkoriban. 😜 Mondjuk azok voltak a szép idők.
szten jó kis progi csak nekem nem kell 😃
am kiemelek valamit Playstation 1 és playstation 2 CD-s játékokat nem lehet patchetlni!
kicsit visszaolvastam az elejére....hát azt írták h ronda a grafika...sztem akk a grafikára is törekedtek de jobban az élményre
pl.:ratchet is nagyon jó game mégsincs egy olyan grafikája h aztamindenit
egyébként ebben az évben 10 éves a sorozat 😃
ceni98 írta:
pendriveot be kell dugni a psbe és meg kell patchelni a gamet mielőtt kiírod és mikor gamelsz benne kell lennie a pendrivnak és utána fel kell másolni a memkarira azt csumi 😃
Na erre én is kiváncsi vagyok,de nagyon....ha tudnál linket küldeni,és leírnád részletesen akkor nagyon megköszönném!!!
S ha netalán kell meghívó a torrantre,akkor küldjél légyszi! pls.
pendriveot be kell dugni a psbe és meg kell patchelni a gamet mielőtt kiírod és mikor gamelsz benne kell lennie a pendrivnak és utána fel kell másolni a memkarira azt csumi 😃
Nekem is kéne egy olyan program,mert a PS-em nincs ki chip-elve és kéne egy olyan progi,amelyikkel tudok játszani PS2-es játékokat a konzolomon,de mivel Romániába lakom (Csíkszeredába) és én nem tudok olyat aki ezt megoldaná!!!
Ha valaki tud valami megoldást a problémámra akkor megköszönném,de kúvára!!! 😆
a sport játékok felét adják ki azt csumi :S de a régi játékokkal el lehet lenni 😃 pl én a ratchet and clankel 25 órája játszok és még van 3 bolygó és az aranycsavarokat nem keresem meg 😆 szal van benne kihívás is meg minden 😃
legjobb game 😃
új avin 2 legjobb játék van a képen 😃
Jak and Daxter sorozat főhőse:Jak
és persze Ratchet 😀 (ez a hátterem is 😃😉
Jaj mekkora élmény volt ezen játszani 😆....nekem a PC és az új Konzolok,már nem azt a Feeling-et adják a játékokhoz sajna 😕 Kiváncsi vagyok egyáltalán játékot adnak-e ki erre a konzolra??? 😎
Lehet tuningolni PC-n a ps2-es játékok grafikáját!
Scaling: Állítsd Costum-ra ha azt a felbontást akarod használni amit lejjebb beállítottál (costum resolution). Ha 2x-6x-ra állítod akkor annyiszor fogja megszorozni a felbontási értékeket. Tehát ha egy játék gyári(native) felbontása 640x320 és a scaling-et 3x-ra állítod akkor a játék 1920x960 px felbontásba fog megjelenni (a gyári felbontása háromszorosa). Ha így növeled a játék felbontását akkor nem valószínű, hogy hiba lép fel.
Jelenleg a legtöbb játék és videokártya elbírja 2x vagy 3x átméretezést de attól feljebb nagy sebesség csökkenéssel jár a dolog.
hát igen a ps2 nagy élményeim voltak vele,dehát most hogy pc n is jáccok egyre nehezebben ülök le PS2 őzni SAJNOS😞 márcsak a graf végett is de ha haverok jönnek akkor aztán ......... húúú megy a PS2 én nagyon szeretem ,nagyon jó kis gép ,olcsó játékok vannak bele -ez az egyik előnye
én azt mondom hogy a ps2 messze elszányal a xybox360,Wii,meg a többi baromság mellett 😀 Forever PS2😃
szecskkaa: Hát eredetiről még nem hallottam,hogy jó lenne a PC hez de van utángyárott ami kontaktipilis a géppel.De van olyan megoldás is amikor a ps2 végből ráraknak egy USB-t és azt bedugod a gépbe és megy.
Én csak anyit tudok,hogy elég sok játék az XBOX360 kontrollerhez írtak😀
csaó!
van egy ps2-es kontrollerem
az volna a kérdésem hogy ha veszek egy adapter hozzá akkor tudok pc-s játékokat(legtöbbjüket) ps2-es kontrollerrel játsznai???
a választ előre is thx
Superlompos írta:
Mondjuk nekem megteszi az emulátor is. A monitort jobb nézni, mint a TV-t. Másrészt a kontroller sem jó annyira már. Néha érzékeli, néha meg nem. 😆
Ja már akinek a kettő külön van! nekem egy 80cm-es LG Full Hd lcd tv ém van és az nekem monitor és tv is egybe szóval attól függ kinek hogy van 😃
második az a kingdom hearts volt utána a ratchet 1 😃
most szedem a terminator redeption gamet... ha oylan mint amilyen a vidibe is adja akk le a kalappal 😆
God of War kicsit hasonlit a diablo hoz Nem?Csak itt már nem felülnézettből játszod én legalábbis igy láttam bár még nem játszottam vele csak videót láttam belőle és elég komolynak tűnt.
am kiemelek valamit
Playstation 1 és playstation 2 CD-s játékokat nem lehet patchetlni!
kicsit visszaolvastam az elejére....hát azt írták h ronda a grafika...sztem akk a grafikára is törekedtek de jobban az élményre
pl.:ratchet is nagyon jó game mégsincs egy olyan grafikája h aztamindenit
egyébként ebben az évben 10 éves a sorozat 😃
pendrivera ? és ugye chippelt ps2-n is megy ?
Na erre én is kiváncsi vagyok,de nagyon....ha tudnál linket küldeni,és leírnád részletesen akkor nagyon megköszönném!!!
S ha netalán kell meghívó a torrantre,akkor küldjél légyszi! pls.
pffúúú deathlordon láttam 1 progit ami soft mod és ingyenes
megvan a progi
FreeMcBoot
Bocsi h beleszólok, de legjobb tudomásom szerint ahhoz kell chip mert ki kell írni a progit és úgy lehet futtatni. (javítsatok ha tévedek)
megvan a progi
FreeMcBoot
Ha valaki tud valami megoldást a problémámra akkor megköszönném,de kúvára!!! 😆
melyik programmal kell ? és hogyan ? úgy hogy működön is !
legjobb game 😃
új avin 2 legjobb játék van a képen 😃
Jak and Daxter sorozat főhőse:Jak
és persze Ratchet 😀 (ez a hátterem is 😃😉
Scaling: Állítsd Costum-ra ha azt a felbontást akarod használni amit lejjebb beállítottál (costum resolution). Ha 2x-6x-ra állítod akkor annyiszor fogja megszorozni a felbontási értékeket. Tehát ha egy játék gyári(native) felbontása 640x320 és a scaling-et 3x-ra állítod akkor a játék 1920x960 px felbontásba fog megjelenni (a gyári felbontása háromszorosa). Ha így növeled a játék felbontását akkor nem valószínű, hogy hiba lép fel.
Jelenleg a legtöbb játék és videokártya elbírja 2x vagy 3x átméretezést de attól feljebb nagy sebesség csökkenéssel jár a dolog.
Forrás: [LINK]
én azt mondom hogy a ps2 messze elszányal a xybox360,Wii,meg a többi baromság mellett 😀 Forever PS2😃
Én csak anyit tudok,hogy elég sok játék az XBOX360 kontrollerhez írtak😀
Tudom elég fárasztó kérdés de nem tud valaki egy olyan megoldást amivel lehet nem eredeti játékot futtatni pendrive-ról (nem chippelt slim ps2-n)?
van egy ps2-es kontrollerem
az volna a kérdésem hogy ha veszek egy adapter hozzá akkor tudok pc-s játékokat(legtöbbjüket) ps2-es kontrollerrel játsznai???
a választ előre is thx
Mondjuk nekem megteszi az emulátor is. A monitort jobb nézni, mint a TV-t. Másrészt a kontroller sem jó annyira már. Néha érzékeli, néha meg nem. 😆
Jah és van rajta USB is 😃
kép: [LINK]
most szedem a terminator redeption gamet... ha oylan mint amilyen a vidibe is adja akk le a kalappal 😆
több értelmes game van psre mint pcre sztem 😀