Forma 1

Szerző: PrekopDavid1993, 2009. May 29., téma
Fórum » Sport
Minden, ami az F1-el kapcsolatos!
Esély latolgatások, tippek, kedvenc pilóták, videók, szabályok stb...
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
NTSC Jani avatar
Álmodik a nyomor sajnos.... 😕
0
0
0
0
Adam996 avatar
Jövőre biztos nem lesz ekkora Red Bull előny mert kitiltják a befújt diffúzort. 😃
0
0
0
0
ImAxRap avatar
Szerintem 2012-ben is Rb és Lekváren csata lesz az első dobogós helyért. Hajrá Vettel! 😀
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
kenedi:Milyen biztos szavak ezek..😃 De ezzel szemben szerintem ugyanúgy a Red Bull fog az elsők között lenni.😕 Lehet nem ekkora előnnyel, mint idén, de biztos benne lesznek az élmezőnyben...Mercedes...Hát nem tudom.😕😃 De ki tudja mit hoz a jövő...😃
0
0
0
0
kenedi98 avatar
Na mivan gyerekek,mindegy mit csináltok jövőévet elviszi a Mercedes-Csá
0
0
0
0
ImAxRap avatar
Végre Raikönnen is visszajött. Vettel mellett most neki fogok még szorítani, bár szerintem nem lesz dobogós, mert a renault sokat fog gyengülni a befújt difi tiltással.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Akkor is megnyerte volna a vb-t, ha Schumit nem bannolták volna.
0
0
0
0
Adam996 avatar
Aha akkor jól emlékeztem. 😃
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Igen. Villeneuve meg is nyerte végül a VB-t '97-ben
0
0
0
0
Adam996 avatar
Egyszer asszem 1997-ben Schumit kitiltották a VB-ből is mert neki ment talán Villeneuv-nak. 😃
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Én ugyan néztem, de nem nagyon emlékeztem rá. Az utóbbi egy-néhány évben töltöttem le fokozatosan a futamokat ebből a korszakból és csak akkor döbbentem rá, hogy milyen szuper versenyek voltak azok.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
98-ban volt a legendás ütközése Coultharddal. Na az kemény volt. 😆

1998, 1999, 2000 és 2001 volt a Schumacher-Hakkinen korszak. 😜 Akkoriban még nem kísértem figyelemmel az f1-et, de sok videót láttam. Akkor egész jó hangulata lehetett az F1-nek.

Barcelona lehet, hogy kikerül a versenynaptárból! 😜 Ennek én örülnék, mert nagyon rossz pálya.
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Schumacher nagy "esőmenő" volt 😀
0
0
0
0
Gerdzso avatar
a 98-as évad kemény volt de utánna hatalmas ferka előny... volt mikor már a 3. helyezettnek is kört adott... és az időmérőn is rendszerességgel ferka elsősor volt... és nem kis előnnyel... de lényegtelen... én csak azt remélem hogy jövőre látunk sok esős versenyt 😀
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Kétség kívül Kimi az egyik legjobb pilóta volt a versenyző közül anno, a vezetési stílusát nézve kiemelkedő volt, aki nézte a versenyeket régebben, tudja miről beszélek. Okozhat meglepetéseket akkor is, ha egy gyengébb istálló színeiben indul. Én örülök, hogy visszatér.
Most amúgy is egy sereg pilótának lejárt a szerződése, már önmagában az is izgalmas, hogy melyik versenyző melyik csapatnál indul.
Abban azonban megegyezhetünk, hogy az évad úgymond unalmas lesz, mert Vettel marad a Red Bull-nál, így borítékolható, hogy megint állandóan ő fog nyerni. Ez nem kimondottan gond, mert tényleg ügyes, csak így eléggé unalmasak a versenyek.
Most nyilvánvalóan nekem fogtok állni, hogy mikor Schumacher a toppon volt, ő is mindig nyert, viszont mindig voltak ellenfelei, akik mindultalan "megsanyargatták" őt, a győzelem mindig kihívás volt számára. Vettel esetében máshogy volt: már az első egynéhány körben akkora előnyre tett szert, hogy bebiztosította magának a győzelmet.
Bárcsak visszatérne egy olyan korszak, amikor pl. Schumacher és Hakkinen rivalizált egymással. Öröm volt nézni, ahogy egymást előzgették. Rengetegszer egy hajszál híján múlt, hogy ki ne essenek.
Ha valaki nem tudná miről beszélek, nézze meg az F1 '98-as évadát, ahol végülis Schumacher nem tudott bajnok lenni, viszont egy kegyetlenül izgalmas évad lett.
Lehet, hogy kicsit hosszú voltam, de azt hiszem, hogy nagyjából igazam van.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Szerintem nem fog nagy sok vizet zavarniazzal, hogy visszajött. Szerintem egy kicsit túllihegték a dolgot.
0
0
0
0
Gerdzso avatar
Szerintem kár hogy visszajött... és nem hiszem hogy nagy eredményeket fog elérni.. ő nem az a fajta versenyző aki igazán tudna fejleszteni egy autón... inkább az ha van jó autó akk jól nyomja... viszont összességébe sem bírom... a stílusa és amit a csapattal művelt(főleg a raliban) az kritikán aluli... amúgy azért érdekes lesz, mert ha a csapattársa megveri(elméletileg Petrov esetleg Sutil vagy az új srác) az nem kicsit lenne gáz... de majd meglátjuk... így láthatatlanban viszont azt mondom hogy RBR VB... és Kimi nem hozza azt majd amit MSC tudott hozni...

(versenyek feladása indok nélkül... nem jelent meg a versenyen mert nem volt kedve és hasonlók.. ez nem méltó egy versenyzőhöz...)
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
hector maio írta:
Én őrülök neki és annak is hogy a Renault-hoz megy és nem a Williamshoz. 😃

Hát jah...igazából sokkal előrébb így sincs! 😃 Az a kocsi még mindig kevés ahhoz, hogy az élmezőnyben végezhessen. 😃 De nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit fog alkotni😃
0
0
0
0
Adam996 avatar
Én őrülök neki és annak is hogy a Renault-hoz megy és nem a Williamshoz. 😃
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
RAIKKONEN IS BACK!😀 Egyik álmom valósult meg...😀😃 Kedvenc versenyzőm volt/és most is az...Ááááá nem bírom ki a 2012-es szezoniiig!😃 Ki mit szól hozzá amúgy, hogy visszatért?😀
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Ismerem az F1live-ot. szoktam írni néhány hírhez! 😀
0
0
0
0
Adam996 avatar
Én egyszer se olvastam hogy eső lesz F1-Live-ot olvasd az jó oldal. 😃

Lehet hogy jövőre az M1 közvetíteni fogja a szabadedzéseket is és Palik fog kommentálni. 😃😃
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Nem mindegyikre, de 6-7-re biztos. Nyílván olyan helyszínre nem mondták, ahol a sivatag közepén volt a heéyszín. 😆
0
0
0
0
Adam996 avatar
3 versenyen volt eső Hungaroring, Kanada, Silverstone de azért nem mindegyik versenyen mondták hogy lesz eső. 😃
0
0
0
0
Gerdzso avatar
Superlompos írta:
hector maio írta:
Épp az hogy esőre lehetett számítani. 😃

Mégis hol élsz? A Marson? 😆

Eddig egyszer nem jött be az idei évben ez.

hát igen... eddig egy csomó futamra mondták és 1 kivételével nem jött az eső 😀
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
hector maio írta:

Mégis hol élsz? A Marson? 😆

Eddig egyszer nem jött be az idei évben ez.
0
0
0
0
Gerdzso avatar
nem volt annyira rossz futam, csak az eső hiányzott... de Sutil szépen ment 😀 6. hely gratula! 😀
0
0
0
0
Adam996 avatar
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Elég gagyi volt. Eső sehol se volt, ahogy arra számítani lehetett.
0
0
0
0
Gerdzso avatar
oké köszi szépen! 😀 biztos elfelejtettem volna 😀
0
0
0
0
apetit1989 avatar
A műsor akkor kezdődik, maga a futam 17:00-kor.
0
0
0
0
Gerdzso avatar
remélem most tényleg lesz eső... amúgy nem tudja valaki hogy mikor kezdődik a közvetítés? O.o
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Minden hétvégén eljátszották ezt. Azt nem lett belőle semmi. Mondjuk nem ártana egy kis eső az utsóra.
0
0
0
0
Adam996 avatar
Lehet Brazíliában esni fog néztem Sao Paulóba időjárást. 😃
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Mondjuk én már futamok óta nem nézem.
0
0
0
0
Gerdzso avatar
Az 1 órás időmérő szerintem nagyon nem volt jó... a mostani q1-q2-q3-as rendszer ezerszer jobb! 😀
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
cseszka írta:
McLaren se volt valami erös,de most feljavult,de ez még mindig nm elég.Kár h nincs a régi idömérö.1 Óra és annyi kört mennek amennyit akarnak.Aki 1 óra alatt megfussa a legjobb kört azé a pole.És igy menne a sorrend.

Az az akármenyi, az 12 kör volt, a felvezetővel + levezetővel. 😀
0
0
0
0
Gerdzso avatar
látom sok itt a Vettel ellenes... na mind1... amúgy egyértelműen ezt is Vettel nyerte volna... de lényeg hogy Sutil 8. lett és hogy meg tudta szorongatni a Mercedes-t főleg Sumit 😀
0
0
0
0
cseszka avatar
McLaren se volt valami erös,de most feljavult,de ez még mindig nm elég.Kár h nincs a régi idömérö.1 Óra és annyi kört mennek amennyit akarnak.Aki 1 óra alatt megfussa a legjobb kört azé a pole.És igy menne a sorrend.
0
0
0
0
no avatar
Gyenge a Ferrari, majd jövőre. Vagy Lewis fog nyerni vagy a melegség 😀 De reméljük nem....
0
0
0
0
cseszka avatar
Még Alonso esetleg.Shumi nem a régi már,Massa meg szétvan kenödve mint valami massza miota valami szöget ütött a fejében.
0
0
0
0
no avatar
Hát erre az esély kb. 6.9 % 😀
0
0
0
0
Adam996 avatar
Nem Brazíliába ez lesz

1.Alonso
2.Massa
3.Schumacher 😃😃
0
0
0
0
banyai2000 avatar
Jobb lett volna ha Alonso nyer de mindegy mert vettel kiesett😂
0
0
0
0
no avatar
A Király nyert. 😀 L.H. brazíliában is nyerni fog!!! 2-3-4. hely ALO-BUT-WEB között fog eldőlni, Vettel kiesik. 😀
0
0
0
0
Adam996 avatar
A király? 😃 a király nost csak 2.lett 😃 (Alonso) 😃
0
0
0
0
no avatar
Hát ja, jó volt látni hogy a homi ki esett egyből. A Király meg meg is nyerte... 😀 (amúgy is megnyerte volna, szóval m1..)
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció