Most melyik játékkal játszol?

2008. May 24., téma
Fórum » Játékokról általában
Én most éppen a World in Conflict-tal! (Egyjátékosban)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
gyuri191 avatar
assassin s creed 4
hard reset redux
0
0
0
0
Ayistion avatar
Assassin's Creed Origins ✅, kicsit közben bővült a paletta, és már pörög a Need For Speed Heat, FIFA20 online season/my pro, Cuphead, Battlefield Bad Campany 2, DOOM Ethernal, Forza Horizon 4 online része, ezek mellett várat magára a Far Cry 5 befejezése, a csaj van hátra meg a father, utánna DLCk, aztán Far Cry New Dawn, Dark Souls 3 DLCk, GTA 5 story, meg már végig kellene játszanom a Minecraftot is. 😆 és akkor még ott van az Assassin's Creed Valhalla, amit még meg sem vettem, mert egyszerűen nem tudom mikor tudnék rá ennyi játék mellett időt szakítani. 😃 egy darabig el leszek szerintem. 😆
0
0
0
0
💬 3
gyuri191 avatar
@Ayistion: originst normalon toltad ki normal fokozat?
0
0
0
0
Ayistion avatar
@gyuri191: Igen, de op volt a karakterem, szóval nem volt para. Nem parryztem, csak dodgeoltam.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@Ayistion: ja értem 😃
0
0
0
0
gyuri191 avatar
bioshock 1 hardon baromi nehéz
0
0
0
0
bassus16 avatar
Assassin's Creed Odyssey
0
0
0
0
gyuri191 avatar
egy kérdés mennyi értelme van a new game plusoknak játékokban van ahol ad valami pluszt vagy csak ujra az egész kampány csak a megmaradt felszerelésedel?
0
0
0
0
💬 4
kmetovics avatar
@gyuri191: Nagyjából, amit leírtál, plusz még nehezebbek lesznek a gamek(plusz hp az enemynek, többet sebeznek, több loot stb)
Én még nem igazán csináltam NG+t nagyon egy játékban sem. Bár most kezdtem el nemrég ng+ban a bloodborne-t, mert kíváncsi voltam, h mennyivel nehezebb a sima ng-től.
Amúgy melyik játékról van szó, h elgondolkodtál ezen?
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: igazándibol az öszesen amibe beleteték mert van ahol pluszt ad hozzá de van ahol csak a cucaid maradnak meg

pl borderlands és dead space kitünö példa borderlandsbe megváltozik a játékmenet de dead space be csak cucaid maradnak meg ha jol tudom
0
0
0
0
no avatar
@gyuri191: Játéka válogatja.

Jellemzően new game + az előző végigjátszás során megszerzett cuccokkal megy tovább, de magasabb szinten / nehezebb ellenfelek ellen, így még jobb gear eshet az újrázás során.
Pl.: Mass Effect 1-3 esetében nekem tetszett ez a megoldás és végre nem szutyok fegyverekkel estél neki a galaxis megmentésének ismét, hanem top gearben, és a csapatot is fel tudtad egyből szerelni. Ugyanakkor kicsit hangulatromboló volt a ME:A esetében hogy ng+ esetében most érkeztünk az új galaxisba de a főhős már maxos Remnant VI-t küld az ellenre (Remnant VI sokkal később szerezhető csak meg a sztori szerint, ha jól emlékszem) e miatt ahol a gear megszerzése/összerakása is számít ott kicsit gáz hogy kezdésből már überf*sza esetleg spoileres gearben vagy.

Más kérdés, hogy egy világmegváltó kalandban nem egy szál tangában indul az épp elméjű ember...plusz van amikor a készítők is több ng+ -ra gondoltak egy kimaxoláshoz, mert egy végigjátszás alatt biztosan nem tudod az adott karaktert kimaxolni. Hogy ez mennyire fair vagy sem, azt mindenki döntse el maga.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@Palanova: igen pontosan egyetértek veled és köszönöm hogy válaszoltál
0
0
0
0
no avatar
World of Warcraft
Blazing Sails
Superliminal
0
0
0
0
💬 4
bukta2 avatar
@LordSzalko: A shadowland-et nyúzod szalki? Ha igen, milyen?
0
0
0
0
no avatar
@bukta2: Még jó 😃 Kegyetlen jól sikerült, BfA-hoz képest meg pláne, érthetőek a rekord eladások.
0
0
0
0
bukta2 avatar
@LordSzalko: Szerettem én is nagyon a wow ot, LK-t szénné játszottam anno...de azóta annyi minden változott hogy már nem térek vissza .. :/ pedig biztos jó... de csak annak lehet jó élmény aki érti is mi miért történt... én meg kb LK-val abba hagytam,persze mindenbe vissza lehet rázódni csak épp nincs hangulatom mindent megtanulni... munka mellett olyan játék kell amivel kikapcsolódhatok 😃 a wow kiszív az emberből mindent 😂
De a mai napig az egyik legjobb játéknak tartom,attól függetlenül hogy nem játszok már vele.
0
0
0
0
no avatar
@bukta2: Én Cata-ig függtem kegyetlenül, utána már a hanyag kiegek miatt alábbhagyott a lelkesedésem, persze az éppen aktuális endgame gear-t mindig farmoltuk csak már nem hajszoltuk annyira. De igazából ez a guild-en is meglátszott, hogy kezdenek hullani az emberek. Aztán most megint fellendülni látszik a téma.

Engem a grind az kikapcsol, időm meg rengeteg 😜
0
0
0
0
Kodi06 avatar
-assassin's creed origins
-warzone
-rdr 2
0
0
0
0
kmetovics avatar
Bloodborne (NG+, Moonlight Greatsword)
DOOM 2016
Far Cry 3
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Nem bírtam kivárni az R9-et, elkezdtem a Serious Samet a 1030al. 😊
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Amint minden meglesz:
Serious Sam 4
Grezzo 2
SA:MP, mivel nagyon lóg az újabb karantén lába
World War II Sniper (Call to Victory 😊 )
0
0
0
0
💬 6
no avatar
@SuperPuma: A jó kis SA:MP, rengeteget hülyültünk benne régen 😃
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@LordSzalko: Tavasszal nyomtuk a Speedzone szerón. Úgy is mindenki otthon volt bezárva. Telemoddoltuk kocsikkal, én rózsaszín kombi F Astrával mentem.
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
@SuperPuma: Kedvet kaptál te is a tegnapi után a grezzohoz? 😊
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@zsiroslangos: Anno nem voltam rá felkészülve. Azóta komoly mentális tréningen vettem részt
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
@SuperPuma: Kemény dió lesz a végefelé. 😀
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@zsiroslangos: Kiéget ez a játék. Instant kiátkozós, még maga a sátán sem ennyire gonosz
0
0
0
0
no avatar
Destiny 2
In Silence
Prodeus
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
CoD MW péntektől CoD BO CW
0
0
0
0
💬 3
BenjaminHun avatar
@Dooma: Te meg boronálj meg vess
0
0
0
0
Dooma avatar
@BenjaminHun: Úgy bizony da, meg szántok stb. 😎
0
0
0
0
bassus16 avatar
StarCraft II: Wings of Liberty
Assassin's Creed IV Black Flag
0
0
0
0
KrisztianRikardo avatar
Shadow of war Definite edition, Avangers, MK 11, Cod WW2. Cod BO3, Red Dead Redemption 2, Mafia III.
0
0
0
0
💬 2
Superman79 avatar
@KrisztianRikardo: Jól bevagy táblázva.
0
0
0
0
KrisztianRikardo avatar
@Superman79: Hát jah. De még a Jurassic World Evoltion, Mirrors Edge Catalyst elfelejtettem beirni
0
0
0
0
Ayistion avatar
AC Origins, ha az kész Doom, farcry, dark souls dara 😃
0
0
0
0
💬 5
kmetovics avatar
@Ayistion: Lassan én is elkezdem(sokadjára) valamelyik from software gamet.
0
0
0
0
Ayistion avatar
@kmetovics: Nekem ds remasterben meg ds2 sotfs-ben megvan minden achi, már csak a 3 van vissza, de az egy szenvedés lesz, bunkónál hagytam abba annó. (Nameless King) 😆
0
0
0
0
kmetovics avatar
@Ayistion: Na akkor sok sikert hozzá. Nekem ő az egyik kedvenc bossom, igaz szoktam nála szívni egy keveset 😆
Milyen builddel/fegyverrel nyomod?
0
0
0
0
Ayistion avatar
@kmetovics: Hát a fő abbahagyás az volt hogy xbox one 30 fps lock, és egy 60hzs monitorral nyomtam amin nem volt a legjobb úgy, de most nemrég upgradeltem egy 4K tv-re ami 100hz-s panellal fut, így pl az ac origins is olyan mint ha 60 fps lenne, szóval élvezetesebb lesz a ds3 is. 😃 katana dex buildel toltam végig mindet, egyszer a pyroval próbálkoztam de nem tetszett, katana meg két kézben, dodgeolva nekem bejön. Sokan szidják hogy jajj az op sz.r build, de nemtom, rosszul ugrálsz, akkor vége, kell a stamina managment. Én most az ac oroginst maxolom végigjátszás közben hogy meglegyen minden achivment mint odyssey-ben, de pl itt sem használom a pajzsot, nem tetszik ez a pajzsos hülyeség, én sebezni akarok. 😆
0
0
0
0
kmetovics avatar
@Ayistion: Én is kijátszottam már párszor katana builddel. Legfőkébb Chaos bladdel, meg Black bladdel. Majd nemsokára elkezdem a NG+-t Frayed bladdel, meg onikirivel felváltva. Kíváncsi vagyok erre a 2 fegyóra nagyon.
Amúgy azt énsem értem, h miért mondják rá, h OP build, amikor kb 0 poise-a van az embernek. meg nagyon kell tudni vele dodge-olni.
Bár nekem volt egy kevés poisom, mert én az Abyss watchers armorban nyomtam sisak nélkül. Nekem az az armor adja a legjobban az Artorias, meg a Fallen knight ruha mellett.
Ha a DS-re írtad, h nem szoktál pajzsot használni, abban énsem használtam még szinte soha, max a grass(vagy mi a neve), shieldet a stamina boost miatt, semmi másért.
0
0
0
0
Memento Mori avatar
The Division pörög néhány napja. Ez van csak a laposon. 😃
0
0
0
0
Superman79 avatar
Battlefield 3,4,1,5
Fifa 20
0
0
0
0
The_Teacher_Man avatar
@SuperPuma: *.* Mennyire imádtam anno...😃
0
0
0
0
susguy avatar
House Flipper
Tales From Off-Peak City Vol. 1
Outer Worlds
Grim Dawn
0
0
0
0
gyuri191 avatar
witcher 3 hardon nincs meditálás után élet regen 😀

bulletstorm hardon
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
ghostrunner, islanders, minecraft
0
0
0
0
no avatar
Visage
Stellaris
Until You Fall
Noita
Hell Let Loose
0
0
0
0
💬 12
bukta2 avatar
@LordSzalko: Ne hazudj! csak a Warframe megy!!!!!Spoiler!
😂😂😂😂😆
0
0
0
0
no avatar
@bukta2: A main címeket sosem említem, csak az ideigleneseket vagy amiket éppen újként játszok 😢
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@LordSzalko: warframezel én most kezdtem el 😃
0
0
0
0
no avatar
@gyuri191: Akkor neked még bőven van mit csinálni benne 😃
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@LordSzalko: hát igen ismerkedek vele
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@LordSzalko: mi a neved warframe-ban?
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@LordSzalko: oké 😃 sokat játszol vele vagy csak hébe hoba?
0
0
0
0
no avatar
@gyuri191: Néha többet, néha kevesebbet. De mindennap fellépek.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@LordSzalko: sokan játszanak vele?
0
0
0
0
no avatar
@gyuri191: Persze. Általában top 10-be van Steam-en.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@LordSzalko: igen azt látom hogy top 5 ben benne van mindig 😃
0
0
0
0
gyuri191 avatar
Valaki játszott már ki egy játékot hard fokozaton?
0
0
0
0
💬 32
Matt99 avatar
@gyuri191: Szerintem még nem történt ilyesmi, az emberek nem ilyen kemények.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@Matt99: áá dehogynem 😃
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
@gyuri191: ez most egy komoly kérdés?
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@MC MaRcI: érdekes senki nem kötött bele a kérdésbe hanem látták hogy csak kiváncsiságból kérdeztem meg de te egyböl belekötöttél nem értelek hogy miért kell nekem beszolnod mindig de ha neked ez jól esik hát hajrá
0
0
0
0
kmetovics avatar
@gyuri191: Előfordult már párszor. Pl a Tsushima-t is azon nyüstölöm most. Élvezet mondhatom 😆
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: hát azt eltudom képzelni 😃
0
0
0
0
kmetovics avatar
@gyuri191: Igazából csak annyi a bajom vele, h az ellenfelek vmi undorító módon trackelnek. Meg mintha jégen csúsznának úgy érnek el a támadásaikkal. Meg átvágnak egymáson, persze ilyenkor csak én kapom a sebzést.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: aha hát én sajnos ezt nemérzem át pedig átérezném csak nincs konzolom 😃
0
0
0
0
kmetovics avatar
@gyuri191: Ja meg még akartam írni az AC: Origins-t. Azt is hardon játszottam ki. Az is élmény volt 😆
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: na azt egyszer énis ki akarom vinni hardon
0
0
0
0
no avatar
@gyuri191: Nem egy játék az erősebb fokozatokkal oldja meg a magasabb újrajátszási faktort: magasabb fokozat, több xp, nagyobb kihívás.

AC-k, Mass Effectek is erre építettek és pl a Division 2 konkrétan normal-hard-challenge-heroic-legendary fokozatokra van osztva és heroic-ig bárki eljut, ha csak picit is ráfekszik a gearre, ahogy az Ace Combat 7 is hasonló elvet követ: magasabb fokozat, több xp, több MPR, több, drágább fejlesztés.
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
@gyuri191: Általában medium-easy fokozaton játszok. A call of duty szériát szoktam hardened-veteran fokozaton játszani, hogy ne egy húsvér t800-as legyek a pályán.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@zsiroslangos: hát igen 😃
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
@gyuri191: Bár a legnagyobb eredményem az hogy a "the getaway" nevű játékot úgy játszottam végig, hogy nem kaptam be egyetlen skulót sem.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@zsiroslangos: na azis szép gratulálok 😃
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@gyuri191: Titanfall 2 őt többször kinyomattam legnehezebb fokozaton 😀 Meg még mást is de most csak ez jutott eszembe.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@Warlordcommander: na az szép gratula hozzá 😃
0
0
0
0
reszler112233 avatar
@gyuri191: NFS Underground 2-t toltam egyszer végig hard-on, de legtöbbször azt is könnyű vagy közepes beállítással.
Illetve más játékot is max közepes beállítással játszom, de legtöbbet csak könnyűben.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@reszler112233: igen értem
0
0
0
0
botmunpls avatar
@gyuri191: Soha az életben szerintem. Talán az arkham széria valamelyik darabját a new game plus verzióban pár év után újrakezdtem, aztán beleuntam elég hamar. Én inkább a sztori miatt játszok játékokkal, a nehézségi fokozat nem ad élvezeti faktort. Coop játékokból mondjuk pl red alert 3 vagy c&c generals volt haverokkal hogy a legnehezebb gépek ellen mentünk közösen, ott úgy volt szórakoztató, de pl küldetésben a sztori módban ezeket is csak easy/normalban toltam.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@botmunpls: ja van hogy csak szivatás a hard fokozat
0
0
0
0
bassus16 avatar
@gyuri191: Sokszor csak a legnehezebb szinten tolok végig mindent. Az autósokat kivéve mert oda egy jó kormány kellene leginkább. Amúgy nagyon jó kihívás tud lenni néha pár játék és piszkosul élvezem így őket. 😀
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@bassus16: de gondolom baromira nehéz is föleg legnehezebben
0
0
0
0
bassus16 avatar
@gyuri191: Nagyon sok játék iszonyat szivatós nehezebb fokozatokon viszont egy ideje már nem tudom élvezni a buta ellenfeleket és ez némileg kompenzálja ezt.
Volt pár játék ami könnyeket csalt a szemembe főleg a Zombie Army Trilogy volt kecseg. :"D
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@bassus16: de végén mindig sikerült kivined igaz 😃
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@bassus16: ez a lényeg hogy nem adtad fel
0
0
0
0
PatkosXX avatar
@gyuri191: Természetesen, az összes Splinter Cell-t a legnehezebb fokozaton vittem ki már elsőre. Resident evil 4-5-öt is kivittem legnehezebben is, Star Wars force unleashedeket is... volt még pár játék amit hardon vittem, de nem emlékszem mik lehettek még.
Te?
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@PatkosXX: legelsö az a medal of honor alied assault volt 😃
0
0
0
0
TomSlier avatar
@gyuri191: Szinte csak hardon játszok. 10/8
0
0
0
0
gyuri191 avatar
volt valakinek olyan hogy beleölt egy játékba nagyon sok órát és utána törlödött valahogy a mentés akkor mit csinált utána egyböl volt ereje újrakezdeni azt a 20-30 órát újra tolni vagy inkább pár hónap múlva tért vissza arra az adott cimre??
0
0
0
0
💬 6
Scorn Face avatar
@gyuri191: Pár játéknál azt szoktam csinálni, mikor elérek egy magasabb szintet vagy több óra játék után nagyon jól állok, akkor az adott mentést kimásolom.
De ezt csak pár címnél csináltam idáig.
Javaslom próbáld ki.

Ha nagyon megfogott téged az a bizonyos játék, akkor simán eléred ismét azt az állapotot.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@Scorn Face: köszi a tippet 😃 és igen énis ezen a véleményen vagyok ha érdekel egy adott cim akkor úgyis nekiálsz újra
0
0
0
0
no avatar
@gyuri191: 20-30 óra nem sok az én véleményem szerint. Ennél többet is buktam már az Anno 2070-1800-ban mert nem figyeltem a népemre 😀

Ha érdekel a cím akkor nekiállsz egyből. Ha nem akkor minek játszol vele?

Ilyen nálam akkor szokott lenni ha EA állapottal játszok és a kövi patch wipe-ol mindent, de erről rendszerint tájékoztatnak előre a készítők, így nem ér meglepetésként, pl Subnautica Below Zero még mindig EA és a sztoriváltozások miatt 4-5 alkalommal végignyomtam ameddig elkészült az adott patchben, és igen 20 órákról beszélünk ebben az esetben
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@Palanova: igen jogos énis igy vagyok ha érdekel az adott játék akkor újra neki álsz 😃
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@gyuri191: Grid1-nél 11 óra után a semmiből corruptálódott a mentésem, kezdhettem előről 😀
No mans sky-ba beleöltem 80 órát, jött az első nagy patch, rip mentés, kezdhettem előről, és el is kezdtem.
Szintén no mans sky, 2. Játékban, jött egy nagyobb patch, elveszett az egész bázisom csak ami nálam volt maradt meg (szerencsére ez csak 55 óra után történt), inkább újra kezdtem 😀 Azóta pedig már megoldották hogy ha nagyobb patch jött nem törlődött semmi.
szerencsém hogy nagyon szeretem azt a játékot így mindig volt erőm újra nekiállni. 😀
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@Warlordcommander: hatalmas respect érte ha szereted a játékot játsz vele ne hagyd félbe mégha sajnos vannak ilyen balszerencsék akkor se 😃
0
0
0
0
bukta2 avatar
SCUM // Torchlight III // Maffia Definitive E. // Genshin Impact szerintem ebben az évben nem is kell már más játék, ezekkel vígan el leszek, és még jön a Cyberpunk 2077 is... még az csatlakozni fog a flottához és annyi szerintem az évre.
0
0
0
0
The_Teacher_Man avatar
Az élet nevű játékkal...
0
0
0
0
💬 5
no avatar
@The_Teacher_Man: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
no avatar
@The_Teacher_Man: De a grafika és a fizika ott van a szeren és még natív raytracing is jár mellé...csak a nehézségi fokozatot nem lehet állítani és eléggé soulslike.
0
0
0
0
The_Teacher_Man avatar
@Palanova: Már van ilyen is? Bészarás 😂😂
0
0
0
0
no avatar
Age of Empires III: Definitive Edition
Call of Duty: Black Ops Cold War
Left 4 Dead 2
Disco Elysium
0
0
0
0
no avatar
Baldur's Gate 3
Genshin Impact
They Are Billions
Rust
0
0
0
0
vyne avatar
Red dead 2 megint, vagy meg mindig csak mostmar minden maxon. 😃
0
0
0
0
kmetovics avatar
@gyuri191: Na már végeztél is a 3-mal vagy félbehagytad?
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: nem azt félbehagytam mert úgy döntötem hogy elöször a 2-nek állok neki hogy valamit értsek azért az elözményekböl utána jöhet a 3
0
0
0
0
Zsoltiv0 avatar
Shakes And Fidgetbe szoktam belépni mostanság..
0
0
0
0
SuperPuma avatar
ToCA 2. Jó kis túraautós játék lenne amúgy, de az a szimuláció katasztrófa. Egyszerűen nem érezni a csúszáshatárt sehogy sem. Mész és egyszer csak megtörténik az amúgy legváratlanabb pillanatokban.
0
0
0
0
no avatar
Mafia: Definitive Edition
Warzone
Hades
Medieval Dynasty
0
0
0
0
bukta2 avatar
Genshin Impact (PC/Tablet)
SCUM PC

Mind2 höz rohadt sok idő kell, tehát egyik nap csak az egyikkel tudok játszani 😃
Csodálom hogy a Genshin Impact et nem kapta fel a játék világ.... elképesztő egy játék! Pofám leszakad! 😲
0
0
0
0
Zsoltiv0 avatar
@The_Teacher_Man: Az nagyon király Game!
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció