Most melyik játékkal játszol?

2008. May 24., téma
Fórum » Játékokról általában
Én most éppen a World in Conflict-tal! (Egyjátékosban)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
ppista avatar
Anno 1404 Gold Edition
Fifa 20
0
0
0
0
no avatar
Curse of the Dead Gods
Conqueror's Blade
Space Engineers
Age of Empires II: Definitive Edition
Out of Space
0
0
0
0
DarkEvil avatar
Most a hétvégén kijátszottam (ÚJRA) a Resident Evil VII Biozhard-ot. Most neki vágok a Marvels Avangers-nak. Jah amugy mellékesen imádom a marvel hősöket 😆😆😆
0
0
0
0
susguy avatar
Genshin Impact
Factorio
Animal Crossing: New Horizons
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
Most nagyon ráfüggtem a Genhsin Impactra 😜 Már vagy egy hónapja szinte csak az megy. 3-an nyomatjuk így azért el lehet lenni.
0
0
0
0
💬 1
bukta2 avatar
@Warlordcommander: Ha van kivel játszani az úgy mindig jobb! 😉 nagyon jó kis játék lett!
0
0
0
0
TomSlier avatar
GTA V Online
MK 11
F1 2019
COD Warzone
0
0
0
0
💬 14
no avatar
@TomSlier: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
TomSlier avatar
MK 9-et rojtosra játszottuk anno a haverokkal 😆. Felállítottunk egy olyan egyéni időt amit azóta sem sikerült megdönteni. Expert tag team towert lenyomtuk haverral 15:39 alatt. Leggyorsabb meccs 39mp. Ráadásul buli végén ugrottunk át hozzám afterozni úgyhogy nem mondhatnám, hogy szomjasak voltunk. 😃
0
0
0
0
no avatar
@TomSlier: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
TomSlier avatar
Szép 😀. Nálam scorpion volt a favorit a 9-ben.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
Hatalmas Respect neked én sose voltam jó ezekben a bunyós játékokban bár nemis az én világom viszont gratulálok annak és nagyra becsülöm azt aki ilyen jó egy játékban
0
0
0
0
no avatar
@gyuri191: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
DarkEvil avatar
Ujabbakat miért nem probálod? Vannak jók.
0
0
0
0
no avatar
@DarkEvil: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
DarkEvil avatar
azt tudom hogy mortal fan vagy de más játékokra gondoltam
0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
gyuri191 avatar
na dying light és doom 2016 kötelezö 😃 alap ismeret nem csalódsz bennük

wolfiba hogy álsz?
0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
gyuri191 avatar
Háááá haladni kell nincs megálás a németek irtásával 😃
0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
DarkEvil avatar
A dying light annyi élvezhető hogy azt elmondani nem tudom. Azt jol megcsinaltak
0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
TomSlier avatar
Érdemes coop-ban kipróbálni. Mi haverral verettük végig, mai napig fent van a gépemen ha esetleg kedvünk támadna egy kis mészárláshoz.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
na a deus ex human revolution kivive most jön a folytatása a mankind divided kérdezi is a menüben hogy mutason elözményt hogy mitörtént elötte há mondom magamba minek hisz most vitem ki az elözményt 😃
0
0
0
0
💬 1
no avatar
0
0
0
0
gyuri191 avatar
köszi és bizony bár bánom hogy nincs ehez magyaritás mint az elöbbihez na de valahogy azért elboldogulok vele kezdö angolal 😃
0
0
0
0
Memento Mori avatar
Mostanában szinte csak red dead online van terítéken.
0
0
0
0
💬 2
Scorn Face avatar
@Memento Mori: Még mindig húzom a számat hogy feltegyem...
Pedig vannak ismerősök akik játsszák, sőt van köztük egy, aki megszállottan amolyan mániákus szinten 😃
0
0
0
0
Memento Mori avatar
@Scorn Face: Én a helyedben nem tökölnék és feltelepíteném. Lehet te is mániákus leszel. 😃 A meetinget elvitte a meló meg a korona, de ez is valami. 😉
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 1
gyuri191 avatar
Definition of insanity 😃 az örület definiciója irta vaas montenegro 😃
0
0
0
0
SuperPuma avatar
A GTA3 és LCS-t nyomtam ki még mielőtt eladtam a gépet. Most kocsit veszek, utána pedig amolyan "brand new low-cost challenge" féleségben összeépítünk gépet bagatel összegből, majd azzal GTA VC-VCS-SA
0
0
0
0
no avatar
Metro 2033/LL
The Shore
Age of Empires II: Definitive Edition
Fallout 4
Sven
0
0
0
0
💬 5
gyuri191 avatar
@LordSzalko: metro imádooooom 😃 és fallout 4 best ever game
0
0
0
0
no avatar
@gyuri191: Jó kis játékok bizony 😀
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@LordSzalko: az az érzés amikor egymás után tolod mind a 3 részt egymás után 2033 tol exodusig
0
0
0
0
no avatar
@gyuri191: Exodus-ból már csak a frissített kiadást viszem újra, addig gondoltam végig viszem újra az előtte lévő részeket 😃
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@LordSzalko: ja értem 😃 hát együt a ketö is hoszu kicsit
0
0
0
0
DarkEvil avatar
most ujra kezdtem a cod szériát végig viszem
0
0
0
0
💬 11
gyuri191 avatar
@DarkEvil: mármint egymás után az öszeset?

az jó hosszú lesz
0
0
0
0
kmetovics avatar
@gyuri191: Egy-egy rész 5-6 órás, szóval rövidebb idő alatt ki lehet tolni az egész szériat, mint pl egy hosszú openworld gamet.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: hát azis igaz😃 én pl most a deus exet human revolution-t tolom utána jön a mankind divided
0
0
0
0
kmetovics avatar
@gyuri191: Nekem azok kimaradtak. De egyszer csak sorra kerül majd. Most elvagyok az AC Valhallaval, meg 1-2 open world gammel.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: aha nálam mafia 3 után a kövi openworld a dying light lesz followingal együtt 3-jára 😃
0
0
0
0
DarkEvil avatar
@gyuri191: Hosszú jah de nem tudom melyik játékkal játszak
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@DarkEvil: hát azzal játszál amit szeretsz ha a codot szereted akor toljad neki ezerrel 😃
0
0
0
0
DarkEvil avatar
@gyuri191: Ez az hogy nagyon sok játékot végig toltam és nem tudom melyiket nyomjam ujra mert egyik jatek se volt olyan hogy meg fogjon
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@DarkEvil: ja hát igen a böség zavara nálam is szokot ilyen lenni hogy néha agyalnom kell hogy mit vigyek újra de általába azzal szoktam tolni újra amit már rég vittem ki
0
0
0
0
DarkEvil avatar
@gyuri191: mondjuk ez jó trükk
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@DarkEvil: évente kiviszem az öszes játékot amit szeretek
0
0
0
0
gyuri191 avatar
deus ex human revolution utána a folytatása a mankind divided

mafia 3
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
Microsoft flight simulator
Tomb raider 2013
0
0
0
0
gyuri191 avatar
quake 4-et és singularity-t kivittem most jön a timeshift

saints row 3 is kivive ahelyett pedig RAGE elsö része
0
0
0
0
💬 4
kmetovics avatar
@gyuri191: Rage nekem is sorra kerül hamarosan, utána meg jöhet a 2. rész. Na azt már nagyon várom. A képességek, meg a doom-os játékstílus miatt is nagyon bejön 😃
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: igen a Rage-t ma kezdtem el nagyon bejön viszont van olyan beállitás hogy textura részletesség az be meg ki lehet kapcsolni na azt kapcsold ki mert nem kezeli jól a motor azon kivül minden maxra mehet csak azt az egyet kapcsold ki
0
0
0
0
kmetovics avatar
@gyuri191: Ok. Köszi a tippet. Zabálja az fps-t vagy más gond van vele?
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: hát ja akadozva megy ha bevan kapcsolva kevesebb fps sokkal roszul kezeli a motor kikell kapcsolni és egyböl szuperül megy nem akad
0
0
0
0
ddkk22 avatar
Mount and Blade Warband - Viking Conquest Reforged Edition, meg néha The.Witcher 3 Wild Hunt Blood and Wine.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
SW jedi fallen order, genshin impact, townscaper
0
0
0
0
💬 3
gyuri191 avatar
@Warlordcommander: majd ha van kedved de lehet ismered de ha nem akkor ajánlom neked a timeshift nevü játékot mivel mondtad hogy szereted az fps shootereket szerintem nagyon jó kis játék én 2-szer toltam ki
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@gyuri191: Nem emlékszem hogy mondtam volna ilyet, de lecsekkolom a játékot mert még nem hallotam róla, köszi 😉
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@Warlordcommander: akor lehet félre olvastam mindegy azért ajánlom hátha tetszene
0
0
0
0
Pinceboy13 avatar
Cyberpunk és Hitman 3.
Most csak ez a kettő, minden más pihentetve.
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
Warframe
Black Desert Online
meg pár flash játék és GTA V
0
0
0
0
gyuri191 avatar
Kivittem a the darkness 2-t baromi jó game volt

most jön a quake 4
0
0
0
0
💬 2
kmetovics avatar
@gyuri191: Na grat. És nehéz volt a vége?
Amúgy gondolom a végén néztél, h "itt meg mi a jó fene történik", legalább is én igen 😆
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: hát én a végén azt választottam hogy jackie leugorjon az elmegyógyintézetröl aztán valami pokolban voltam mintha doom lett volna. victor kicsit szivatott de elsöre sikerült legyürni 😃

Normal fokon játszotam 😃
0
0
0
0
no avatar
Minecraft
GTA IV (Igazából újraviszem a szériát, csak éppen itt tartok)
EVERSPACE 2
0
0
0
0
💬 4
susguy avatar
@LordSzalko: VALAHASZÓKÖZ 2 mennyire jó, mennyire korlátozott a jelenlegi formában? Nagyon szemezgetek vele, de fosok hogy azelőtt elvesztené a varázsát számomra mielőtt minden tartalom megjelenne hozzá.
0
0
0
0
no avatar
@susguy: Speciel jól elszórakozok vele, legalábbis amit eddig bele tettem csekély 8 órát. De EA-hoz képest szerintem teljesen rendben van, tartalom szempontjából hogy mennyire korlátozott azt jelenleg nem tudom megmondani, de tudtommal elég hamar a végére lehet érni. Szóval szerintem várj vele akkor amíg kicsit kiteljesedik és hozzá csapnak még 6-8 extra rendszert.
0
0
0
0
susguy avatar
@LordSzalko: Értem, köszi a választ! Valószínűleg megveszem, viszont akkor megvárom amíg tartalmilag többet ajánl (vagy teljesen kész lesz).
0
0
0
0
no avatar
@susguy: Végül is jobb döntés, hogy most veszed meg, mire befejezik szerintem az ára is feljebb fog menni 😀
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
Cities skylines, genshin impact, cp 2077, nfs heat (de hogy ez mennyire egy rossz nfs 😀 kb shift óta egyel se játszottam, most mivel 0,8eur steamen a ea play gondoltam kipróbálom, egyszerűen nagyon rossz 😉 )
0
0
0
0
💬 1
gyuri191 avatar
@Warlordcommander: na ezért milyen szerencse hogy én nem nagyon vagyok oda az autós gamek-ért 😃 ezért nekem az nfs kimaradt max még régen ps1 a régi hot pursuit ment haverokkal de nagyon rég volt az már azóta max most wanted 2005 utána más autós nem fogott meg engem
0
0
0
0
gyuri191 avatar
The Darkness 2 nagyon fun játék most viszem elöször eddig bejön nagyon
0
0
0
0
💬 5
kmetovics avatar
@gyuri191: Húú én anno mennyit szívtam a végefelé. Szerintem elrontottam a skilleket, mert raktam össze vissza mindenre. Kevés(akkor még) angol tudás révén nem csoda 😆
Amúgy nem egy rossz game. 1-2-szer megéri kijátszani.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: Vége olyan nehéz ? na akkor felkel készülnöm 😃
0
0
0
0
kmetovics avatar
@gyuri191: Annyira nem nehéz, de azért meg tud szivatni.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: Köszi a figyelmeztetést akkor vigyázok 😃
0
0
0
0
gyuri191 avatar
COD MW3 Singleplayer

fallout 3
0
0
0
0
DarkEvil avatar
Assassins creed origins HUN, Gears 5
0
0
0
0
bukta2 avatar
Vörd of várkráft sádovlendsz
0
0
0
0
gyuri191 avatar
Painkiller a 2004-es

fallout 3
0
0
0
0
💬 8
kmetovics avatar
@gyuri191: Áhh Painkiller. 1. FPS gamem az 1. gépemen, meg úgy kb az 1. játékok között van, amit azon kitoltam 😃
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: és mai napig nagyon is jó 😃
0
0
0
0
kmetovics avatar
@gyuri191: Ennyi. Jöhetne belőle már új rész. A legutóbbi nem volt rossz, viszont ua-k a pályák, meg enemyk voltak, csak össze vissza. Volt benne egy új fegyver újításként, meg egy új főellenség, semmi több. A firewitchre azért kíváncsi vagyok, mert elvileg azt is azok készítik, akik ezt.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: Az Witchfire 😃 és azt a the astroneuts késziti unreal engine-be
0
0
0
0
bassus16 avatar
@gyuri191: Jó kis painkiller.
Terveztem mostanában elővenni. 😃
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@bassus16: pont e percben vittem ki lucifert megölni élvezetes volt mondthatom 😃
0
0
0
0
kmetovics avatar
@gyuri191: Ott sajnos csak pár halál után jöttem rá, h kell megölni.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: 5-6 szor énis kaptam töle az áldást de aztán jötem rá mitkel csinálni 😃
0
0
0
0
SuperPuma avatar
FEAR; FEAR Perseus Mandate; FEAR 2; FEAR3
0
0
0
0
💬 1
Scorn Face avatar
@SuperPuma: Az igen, mesterhármas.
Jó játékot 😉
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
Cities Skylines, PC building sim, Cyberpunk '77
0
0
0
0
bukta2 avatar
WoW Shadowlands, és most egy darabig ez is fog menni.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
fallout 3

Zombie Army 4 Dead War
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
Cyberpunk 2077
Halo master chief collection multi és az odst-t nyomatom éppen. Második kedvenc részem a reach után.
0
0
0
0
kmetovics avatar
COD: World at War
COD: Black Ops
0
0
0
0
Superman79 avatar
Mafia definitive edition. Elég jó, csak 1-1,5 óra alatt már 3 küldi is megvan. Kivancsi vagyok a storyra de nagyon.
0
0
0
0
reszler112233 avatar
Mivel az NFS MW-t kitoltam még karácsony első napján, áttértem az ETS2-re. No de szombaton nem eltört a kormányom gázpedálja alatt a rugó. Spoiler!
Már megrendelve hozzá a cseredarab.Hál istennek kapni külön és nem kell egyből több tíz ezret kidobni egy új pedálsorért.
De mivel a két ünnep közt nagy a hajsza, a bolt már ma írt, hogy emiatt csak január negyedikén kezdik kiküldeni a csomagokat, így addig az ETS2 pihen, mert olyannyira megszoktam már a kormányt vele, hogy nincs kedvem visszaállni billentyűzetre.
Így nekiugrottam a Need for Speed Underground 2-nek.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
HHMMM Stalker shadow of chernobyl mellék küldi ölj meg a bárban egy stalkert hát hogy a kinba öljem meg ha utána mindenki rám lö tiszta john wick lesz utána szará szednek valami tipp aszem valami ördög a neve a stalkernek ?
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció