Hello. Ismerősömnek van egy Dell Inspiron 3521 laptopja. Intel Core I3-3217U 1,8 GHz proci, 4 GB DDR3-as RAM, Intel HD 4000-es videokártya. Szóval akadozik nála az Assassin's Creed - Brotherhood tehát olyan 10-15 FPS full lowon is. Tényleg ilyen gyenge az a lapos vagy pedig valami driver hiba lehet, esetleg játék?
Sziasztok!
Volna egy olyan problémám,h eltört a laptopom, tudna valaki adni valamilyen tippet, hogy hogyan tudnám megcsinálni? Egyáltalán mit kell,h vegyek ahhoz,h meg tudjam csinálni? Típusa: Asus N55sf
Linkek a képekhez:
[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
nálunk vette srb-ban,csak h mennyivel kell neki megtoldani majd az ujat,nemtudom,bár azt se h mit akar hejette.Kár h nemtámogatja az AM3+ soketteket,mert jó lapja van.
--Szerk--
Nálatok bajmokon van valami nagyobb számtech bolt?CPU coolert akarok venni kb 5 pirosig,de ha 4 az sebaj.😆Tudsz valamit?Nelegyen magasabb mint 155mm
Én a Kupujem prodajemon néztem körül (én is ott seftelek 😆 ) van egy proci ott ugyan ilyen 60euróért,a lap meg nem tudom mennyi lehet,abból nem találtam itteni árat,de az is kb 50-60 euró...
Hali.Kolegám eladná a lapot meg a prociját,mennyit érhet?Lap:MSI 790FX-GD70,proci meg AMD Phenom II X2 550,unlockolt X4 B50-re,stabil is neki,csak ujitana.Ha lehet euroban mondjatok árat.Köszi.
nyozo: ha jackekkel van rákötve akkor a jobb click hanszoróra hangok/lejátszás fül és ott ahol ki lehet választani az alapértelmezett eszközöket, ott nem tudod kalibrálni 5.1re? és ott tesztelni is tudod windowson belül.
gisti: már pedig csak driverre tippelnék milyenekkel probáltad eddig?
Reincarnation: Nálam sima jack kábelekkel van rákötve a gépre de amúgy az a furcsa hogy powerdvd-vel az egyik sorozat ami elvileg 2.0-s frankón szól mindegyik hangszórón de az 5.1-es filmek meg nem szólnak rendesen
helló mindenki valaki tudna segíteni nekem abban hogy van egy 6870-em és majdnem minden game maxon megy de a call of dutik és a cs go egyszerűen el kezd szaggatni ha simán mászkálok nem szaggat de ha megmozdítom az egeret akkor le esik 0 ra az fps valakinek valami ötlet?drivereket már probáltam
Karmatronic: Az egy 4 pin-es tápkábel a CPU-hoz, lehet venni hozzá hosszabbítót. Csak írd be pl. az argep.hu-n hogy P4 hosszabbító, kiad jó néhány találatot, és nem egy nagy összeg.
nyozo: vlc-ben a hangeszközök /csatornákkal kell szorakozni ott probáld ki az összes lehetőséget, bal fölül hang fülön, ekkor szokott 5.1ben menni a hang nálam.
Üdv! Az lenne a gondom hogy vettem egy 5.1-es hangfalrendszert VLC media player-el akár zenét akár filmet nézek nem szól az összes hangszóró viszont ha youtube-on nézek valami akkor jó, a powerdvd-vel meg van olyan hogy a 2.0-ás filmek szólnak mindegyiken az 5.1-es filmeknél meg nem szól a mély de a zenénél szól mindegyik
Megaisten: kösz a segitséget, gépet hetente takaritom, de most az történt, hogy vártam, vártam és gondoltam leszedem róla az MP3-t mert zenét akartam hallgatni. amint kihúztam rögtön be is kapcsolt
de amúgy mivel a házban router van ezért én a wifit használom, azt szinte sohasem húzom ki...
na majd legközelebb mielőtt kikapcsolnám, lecsatlakoztatom az összes rákapcsolt hardvert a gépről és megnézzük van-e összefüggés
bayusz: Is-is de lehet hardveres dolog is. Mikor takaritodtad ki a gépet? Takaritsd ki és rakd ujra a op.rendszert igy egyszerübb és tiszta lesz a gép. Vannak már olyan virusok hogy beépülnek a oprendszerbe és ott csinálnak egy kis gubancot de a virus irtok se a malware progik nem ismerik fel.ezért jobb ujra rakni a rendszert.
sziasztok
az a problémám, hogy ha a gépet be akarom kapcsolni, akkor megnyomom a gombot és elkezd világitani mint mindig, de nem kapcsol be és kész, vége... utána lehet várni egy fél napot is akár, hogy bekapcsoljon vagy csak pár percet, mindig változik
mellesleg ez azóta van, amióta öcsém letöltött egy szép kis virust, lehet valami köze hozzá? már 4 virusirtót is letöltöttem, de semmit nem találtak
valami ötlet?
Hali. Most kaptam egy uj vezeték nélkuli billt egérrel, és olyan problémába ütköztem, hogy ha zenelejátszot inditok, akkor valamiért nem reagál a "vissza- és továbbléptetés" ( mert programot akar futtatni, ha pl winampon szeretném ezet végrehajtani.) Ötletek?
annyira nem zavar most már igy mert verzio adatok egyeznek stb.. megegyezik csak nem 13.12 ir ki,.. de azért kösz, nemtom még nem probáltam ki mit tud minél...
átirtam és jó mégis...😀 kösz...
letöröltem catalys-n belüli eltávolitással, azt ujra inditottam gépet, feltettem de ugyanugy 13.11-et ir ki 13.12 helyett, de a verzió egyezik stb.. ilesztőcsomag verzió stb cataly verzió... akkor ez bug akar lenni??😀
Mindig töröld le a leváltani kívánt drviert mielőtt felraknád az újat és eltávolítás tán a géped is indítsd újra. Szóval igen az a baj, hogy nem távolítottad el előtte a 13.11-et.
van egy kis gond feltettem legujabb 13.12-es amd drivert de 13.11-et ir ki catalys.. nem töröltem elözö bétát csupánfeltettem ezt.. ez baj vagy ez miat lehet?? attol még fent van jol ??
használtan csak olyat vegyél ami tökéletes állapotban van...szerintem ne kapkodd el,ebben az árban nem találtál mást?Mondjuk ha még csak 2.1-es de legyen minőségesebb pl.Altec Lansing,Creative vagy logitech?
Találtam használtan orion-t meg genius-t is orion 17k postával együtt van még rá fél év garancia (12.11.-e vásárlás) a genius 15k+postaköltség de annak a bekapcsoló gombjával gebasz van és csak a távirányítóról működik meg a 2 hátsó hangszóróról hiányzik a kábel
Nem kaptam telepítőlemezt, ezt maga a weboldal ajánlotta fel, hogy töltsem le! Felhúztam, és semmi változás, mintha egy kis késés és pontatlanság is lenne az egérmutató mozgásában! Azért az vicces, hogy egy gyenge 1000ft alatti egér jobban muzsikál, mint egy márkásabb, ezért is gondolom azt, hogy kötelező lenne ez a driver.
Szevasztok! Vettem egy új egeret(HP 5-button optical comfort mouse BR376AA), és olyan problémám van vele, hogy nem tudom feltelepíteni a driverét. Folyamatosan ezt a hibát dobja ki:
Enélkül a driver nélkül az egér érezhetően lassan mozog, így játékoknál teljesen fel kell húznom az érzékenységet, de például a Skyrimnél még úgy is lassú.
chrono02 ezt roszzul fogalmaztam meg. 😀 Bocsi beteg vagyok. Szóval azon lenne az op. rendszer (kb 50 gb-ra particionálva) és emellett még 4 meghajtó. (+ van egy 200 gb-s ide-m) magyarul raidben menne.
Egy 32-es vagy 64-es jobb lenne. Amúgy egy 500GB-s is sokat elbír, eddig nem sikerült még teljesen feltöltenem a sajátomat 😀 De ha csak OS-t raksz rá az az 500GB elég sok. Jobban jársz ha a másik mellé rakod be (ha lehetséges) és particionálva használod.
Sziasztok kezdő vagyok, annyit kérnék segítsetek! Sata vinyót vásárolnék, és nem tudom elég e a gépemnek (os-t raknám rá leginkább) az 500gb-os WD Blue 16mb/7200 fordulatos vinyó?? Légyszives segítsetek! Vagy kell a 32/64 mb-os? Vagy esetleg egy WD Black 10000/32mb 1 tb-os vinyó használtan 12 be?
Az lenne a kérdésem, hogyha veszek egy olyan alaplapot, amin 6 darab Sata III-as csatlakozó van, akkor az én Sata II-es HDD-m működni fog rajta? Csak mert nincs kedvem új merevlemezt venni emiatt..
azt kiderül
Volna egy olyan problémám,h eltört a laptopom, tudna valaki adni valamilyen tippet, hogy hogyan tudnám megcsinálni? Egyáltalán mit kell,h vegyek ahhoz,h meg tudjam csinálni? Típusa: Asus N55sf
Linkek a képekhez:
[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
--Szerk--
Nálatok bajmokon van valami nagyobb számtech bolt?CPU coolert akarok venni kb 5 pirosig,de ha 4 az sebaj.😆Tudsz valamit?Nelegyen magasabb mint 155mm
gisti: már pedig csak driverre tippelnék milyenekkel probáltad eddig?
ha csak 5.1 re rakom nekem sem, jó.
de amúgy mivel a házban router van ezért én a wifit használom, azt szinte sohasem húzom ki...
na majd legközelebb mielőtt kikapcsolnám, lecsatlakoztatom az összes rákapcsolt hardvert a gépről és megnézzük van-e összefüggés
az a problémám, hogy ha a gépet be akarom kapcsolni, akkor megnyomom a gombot és elkezd világitani mint mindig, de nem kapcsol be és kész, vége... utána lehet várni egy fél napot is akár, hogy bekapcsoljon vagy csak pár percet, mindig változik
mellesleg ez azóta van, amióta öcsém letöltött egy szép kis virust, lehet valami köze hozzá? már 4 virusirtót is letöltöttem, de semmit nem találtak
valami ötlet?
átirtam és jó mégis...😀 kösz...
[LINK]
Egyébként jól szuperál? Nem lett rosszabb tőle egy játék sem?
-Genius SW-HF5.1 5000
-Orion HT 550
Enélkül a driver nélkül az egér érezhetően lassan mozog, így játékoknál teljesen fel kell húznom az érzékenységet, de például a Skyrimnél még úgy is lassú.
Ferr! Működik!
Akor hát nem tudom nekem mindig szimpatikusabb volt az AMD még néznék javaslatokat :-)
[LINK]