Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hali!
Én most egy játékot keresek😃 Lehet, hogy nem ez a legjobb hely, de nem baj😀 Szóval elég régi ez a játék, kb 2002 körül játszottam vele😃 Ezért nem is emlékszem belőle sok mindenre.. Annyi beugrik, hogy stratégiai és inkább ilyen szörnyes.. Voltak benne olyan szörnyek, mint a gyűrűk urában az a sárkányszerű lény😃 Meg lándzsadobáló medvék vagy mik😀 Tudom, ez így elég kevés, de akinek beugrik valami, az írjon😀 Ja és még annyi, hogy szerintem minden pálya éjszakai volt. Előre is köszönöm😃 Csodálkoznék, ha valaki ennyiből rájönne😃
Nem a Stronghold Legends?Ez ugrott be most.Lehet,hogy nem is az.
Rise of Legends
Dark Planet
Hali!
Én most egy játékot keresek😃 Lehet, hogy nem ez a legjobb hely, de nem baj😀 Szóval elég régi ez a játék, kb 2002 körül játszottam vele😃 Ezért nem is emlékszem belőle sok mindenre.. Annyi beugrik, hogy stratégiai és inkább ilyen szörnyes.. Voltak benne olyan szörnyek, mint a gyűrűk urában az a sárkányszerű lény😃 Meg lándzsadobáló medvék vagy mik😀 Tudom, ez így elég kevés, de akinek beugrik valami, az írjon😀 Ja és még annyi, hogy szerintem minden pálya éjszakai volt. Előre is köszönöm😃 Csodálkoznék, ha valaki ennyiből rájönne😃
Warcraft 3 vagy a Warhammer,Starcraft 1
Earth 2150, 2160
Command & Conquer Generals
Act of War
World War 3 Black Gold
Age of Empire
Empire Earth
Rise of Nations
Metal Fatique
Supreme Commander
Valami autosat ha lehet ne foglaljon 10 GB-nél többet
Most már lehet RTS is és 20 GB is
Heroes in the Sky (mmo)
Secret Weapons Over Normandy
Crimson Skies
Star Wars Rogue Squadron
Wings of War
helikopteres:
Enemy Engaged 1-2
Comanche 4
mást nem igazán tudok.. :S
Colin Mcrae rally 2005
Half Life 2
Counter Strike Source
Need for Speed most wanted, carbon
Race 07
Mondanátok nekem olyan játékot ami elmegy a gépemen és marha jó a grafikája? 😀
Mind 1 h milyen a játék 😆 =)
Előre is köszi 😀
Nem szimulátorra gondolok hanem valami lövöldözősre 😆
Need for Speed Underground 1-2
Medal of Honor Allied Assault
DRIV3R
GTA: san andreas
Prince of persia
Fifa 2005
Far Cry
GTA: vice city
Call Of Duty 2
Unreal tournament.
ezek közül van amit nem tudom hogy visz e jól, de a legtöbbet igen
Kösz 😀
Medal of Honor Allied Assault
DRIV3R
GTA: san andreas
Prince of persia
Fifa 2005
Far Cry
GTA: vice city
Call Of Duty 2
Unreal tournament.
ezek közül van amit nem tudom hogy visz e jól, de a legtöbbet igen
Hali
Egy olyan játék kellene nekem, ami jól fut [LINK] a gépen. Főleg autósokat szeretem, de elvagyok mással is, persze ha bejön 😀
Counter strike 1.6
Kösz, hogy írtál, de azt mindennél jobban nem szeretem 😃
Hali
Egy olyan játék kellene nekem, ami jól fut [LINK] a gépen. Főleg autósokat szeretem, de elvagyok mással is, persze ha bejön 😀
Counter strike 1.6
Metro 2033, Crysis 2, Homefront
Tudom nem ebert kell ölni a legtöbbe de azért az is kell 😀
A Splinter Cell Conviction pont egy rövid játék kb 5-7 óra között mozog attól függ milyen ügyes vagy
akos: ArcaniA Gothic 4
Nekem nagyon-nagyon jó grafikájű gémeket mondjatok pls, ha lehet minél újabb
Ami nem kell: Witcher 2, Brink, Mafia 2, Gothic 4, Metro 2033, Crysis 2
AUTÓS NEM KELL!
hardX
A Just Cause 2 se rossz.
Valaki tud valami nagyon szép grafikájú új FPS-t ajánlani. (jó játékélménnyel és embereket kelljen ölni😀😉
akos: ArcaniA Gothic 4
Nekem nagyon-nagyon jó grafikájű gémeket mondjatok pls, ha lehet minél újabb
Ami nem kell: Witcher 2, Brink, Mafia 2, Gothic 4, Metro 2033, Crysis 2
AUTÓS NEM KELL!
akos328: STALKER COP, HIDDEN AND DANGEROUS 2, FEAR,
amúgy a COD-ot em értem miért írtad le hisz azt elméletileg senki se írta volna 😃 mivel nem felel meg az egyik kritériumnak mégpedig a hosszúságnak és így úgy tűnhet hogy a 4-5 óra hosszúnak számít nálad 😀
Mafia 1-2, CoD sorozatok kilőve, azokat kipörgettem már.
Köszönöm!😀
Medal of Honor részei
Far Cry 1-2
Operation FLashpoint Dragon Rising - Red River
Stalker Call of Pripyat
BF Bad Company 2
BF 2
BF 1942
Homefront
Metro 2033
Red Orchestra
Moto Racer 3
MX vs ATV Unleashed
MX vs ATV Refelex
Superbike 2000-2001
Superbike X
Superbike 2011
Superbike Riding Challange
Ducati World Champion
Jó lenne versenyzős és fps kardos előröl nézős játékok😆
FPS KARDOS:
háát ELDER SROLLS OBLIVION és a régebbi részek, más belső nézetes kardost én nem tudok... :S
versenyzős:
SIMULATOR:
RACE ON
STCC 02
GTR 2
F1 2002
ARCADE:
JUICED 1-2
Street Legal Racing Syndicate
Need for Speed részek
Grid
F1 2010
Insane
Re-volt
Motorm4x
Cabela's offroad Adventure 3
King of the Road
Spilt Second
Blur
Fuel
😀 van közte régi és új is egyaránt 😃
kosz 😃 es valami mas jo jatekot nem tudnal nekem ajanlnani (nem kifejezeten motorost) hanem valami jot ami lekot 😃
Ez így kicsit tág kifejezés még is milyet autósat vagy FPS-t? 😃
Mass Effect milyen játék?
RPG-TPS, az egyik legjobb game a Földön.
nekem kene valami jo grafikaju motoros jatek ( ha mar letezik ijen 😜) elore kosz 😃
szerk.: el is kezdtem tölteni a Dead Space 2-t.😀