Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
valószínűleg itt helyben a nyíradonyi számtech boltban, ahonnan a többi alkatrészem is van.
azt még hozzátenném, hogy tápot nem akarok cserélni semmiképp ! tehát olyan vga kell aminek elég ez amim most van.
kérdés még: gyártók közül, melyek felé érdemes nézelődni jelenleg ? egyik ismerősöm most az Asusnak szavaz, én tanácstalan vagyok ...
videokártyát szeretnék vásárolni. a keret 40 és 50k között van. maradnék az ATI-nál.
bombázzatok légyszi ! mostanában már nagyon lemaradtam vga ügyben, nem tudom mik a jók ...
És teljesítménybe se hozza amit kellene szerintem újra kell rakni a gépet.
pl.Shadow warrior ugyan olyan beálításokon amin volt a hd 4670-el csak 10fps-el megy jobban,de a crysis 2-eddig ment gamer-en 40-50fps-el most megy hardcore-on 90-110fps-el.(Gamer,Advanced,Hardcore a sorrend)
A processzorom lenne a gond vagy tényleg újra telepítés lenne a megoldás? Még annyit,hogy win8-at megérné fölrakni?
GTX660 kb 40%-al gyorsabb mint egy R7 260x, árban viszont csak 20% van köztük. Most jobban megéri a 660.
35k ért 260x, jóval, erősebb mint az általad linkeltek, milyen márka az a 400w táp?
FunkyVodka: ha nem raknál minden mondatod után smile-t akkor okosabbnak tűnnél 😆
Esetleg valakinek nem kell egy hd 4670-es vga? Kedden jön az új azt azért adom el. 😃
Ezek szerint a 7 éves unokaöcséd - már ha egyáltalán létezik - is okosabb nálad, mert rajtad már egy 5 szóból álló mondat is kifogott.
Ennyit a szövegértelmezésről... (próbáld meg értelmezni de ne úgy mint a "7 éves kis iskolás" elvégre te már 16 éves vagy az előző profilod szerint, ez szerint pedig 26 még pár hét és nyugdíjas leszel ezzel a tempóval)
Ha esetleg feldobnál egy képet az állításod szerint nem kitalált gépről ami 1:1-ben ki lett másolva Tekki profiljából mielőtt törölte, az sokat segítene a megítéléseden.
Xavi001: 10-12k között mozog használtan, 15k körül egy 5770 vagy 6770 jobb választás lehet.
Először is tanulj meg olvasni és értelmezni az adott szöveget! A barátomnak lesz az új kártya nem nekem ugyan is nem vagyok akkora fizetésben hogy ilyenek vegyek havonta. 😀 Mellesleg nem vagyok már kíváncsi a te kitalált hülyeségeidre már bocsánat de már fárasztó és idegesítő is. Amúgy meg szerintem több barátom van mint neked ja és tudd olyan barátok ezek akik szeretnek nem pedig olyanok akik nézik hogy milyen cuccaim vannak. 😀 Mellesleg nem őriztünk még egy libát hogy így beszélj velem de gondolom te is szökevény vagy (ha nem értenéd 😀 Nagy az isten állatkertje csak túl kicsi a kerítése) 😞. Na én a részemről nem kívánok veled vitatkozni de te mondjuk az unokaöcsém szintjére se érsz fel úgy hogy inkább hanyagollak. 😀 (7éves kis iskolás és tud olvasni + értelmezni is 😀 húúúhaaaa)
ASUS Radeon HD6670 1GB 128bit DDR5
molfer98: 35k környékén R7 260X 2GB (37k) de 45k-ért már van 7870 2GB és GTX660 2GB is.
Sziasztok azzal a kérdéssel fordulnék most hozzátok hogy szerintetek a barátom melyik videókártyát vegye meg (sajnos nem nvidia fan 😃😉 az egyik XFX R9-290A-ENFC R9 290 4GB GDDR5 a másik SAPPHIRE 21227-00-50G R9 290 4GB GDDR5 és végül EVGA 02G-P4-3771-KR GTX770 2GB GDDR5 (ezt már én mondtam neki csak kicsi rá az esély hogy ezt veszi 😃😉 úgy hogy szerintetek?? melyik mondjam neki?? 😃 és még valami mekkora táp kéne neki? 😃 😃
vélemény? megérné?
előre is kösz
http:// i p o n .hu/index.php?searchthis=Asus+GTX650TI-DC2O-1GD5+1GB+DDR5&where=shop
http:// i p o n .hu/webshop/product/asus_hd7770_2gd5_hd7770_2gb_gddr5_pcie_/240734
(szóközöket vegyétek ki)
vagy esetleg ebben a kb 35 ezres árban vmi más? 😀
és 400e-os tápom elbírná még?
70.000 ft-ból milyen vga-t vennétek? (Nvidia érdekel)
Jelenleg egy Asrock 960 gm gs3 fx lapba raknám, később pedig egy ASUS M5A97 R2.0 lapba.
Ha 6-8E között meg tudod venni használtan akkor megérheti, de nem tud dx 11-et szóval pár mai játék már nem indul el rajta és full hd hoz komolyabb gépigényű játékoknál erős kompromisszumokat kell majd kötni. Ha nem 1080p-ben játszol és elfogadhatók amit írtam akkor jó vétel lehet.
Az Ati HD4850 512Mb-ról mit gondtoltok?Jó kártya?Ezt venném most meg.
radeon hd7750 / geforce gtx650 / radeon hd7770
ezek tudod meg venni, teljesítmény sorrendben vannak feltűntetve.
Pcie 2.0 deszkába belmegy a 3.0 kártya, és semmi hátránnyal nem jár😉
Csak a procival nem vagyok tisztába... majd az okosabbak ezt megmondják : D
Esetleg ezekben gondolkozz:
Club 3D Radeon HD3450 512MB AGP 13.000.-
EVGA e-GeForce 6200 512MB AGP ez is kb 13.000.-
van nekem egy radeon 9600 -os videókártyám azt hiszem ddr2-es és ennél szeretnék jobbat vásárolni ami ténylegesen jobb, és olyan 40-50 ezer forint körül kéne mondani ami ugyan olyan foglalatú satöbbi satöbbi.. de ti ezeket jobban tudjátok.
Előre is köszönöm a segítséget
tvábbi jó böngészést - szép napot