Ajánljatok nekem egy játékot!

2009. March 02., téma
Fórum » Játékokról általában
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...

pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Liptik avatar
Liptik írta:
Nekem olyan játék kellene ami hasonlít az Assassin's Creed-re és a Prince of Persiára. És még mi van?

És velem mi lesz??
0
0
0
0
Mad Hatter avatar
imperiusrex: American Mcgees Alice 2 <-- ez tecceni fog !
0
0
0
0
Kalamona avatar
super mario 😀😀😀😀😀
0
0
0
0
ceni98 avatar
dmc sorozat és dynasty warriors 4 és 6 most hirtelen ennyi ugrik be pcre
0
0
0
0
Gerdzso avatar
imperiusrex:

Hellgate London
Borderlands 😃
0
0
0
0
imperiusrex avatar
ha lekötésről van szó akkor Assassin's Creed brotherhood 😀
de hogy megértsed a történetek , ahhoz az 1-et és a 2-t isd végig kell vinned 😀
nagyon , de nagyon jó játék 😆😆
csak ajánlani tudom 😆
ami azt illeti nekem is kellene egy jó kis hack & slash
valaki kérem tudna egyet ajánlani ???
0
0
0
0
Mad Hatter avatar
Ha valaki tudna esetleg valami olyan játékot ami leköt (nem csak addig míg végig tolom) az dobjon már rám 1 üzit!
A műfaj mind1 csak lekössön 😀
0
0
0
0
no avatar
ez nem pont ebbe a témába tartozik de nem találtam megfelelőt..
aza helyzet,h kb 8 éve konzolon játszom és non nem vágom mi hogy megy pc-n. most állok épp vissza a pc-s gamelésre. ezzel kapcsolatban az érdekelne,h az online játékokon, elsősorban pl Battlefield-ben hogy lehet magyar csapatokkal, emberkékkel játszani, azaz hogy kell egy egy ilyen szervert megtalálni és csatlakozni? köszi
0
0
0
0
Liptik avatar
Nekem olyan játék kellene ami hasonlít az Assassin's Creed-re és a Prince of Persiára. És még mi van?
0
0
0
0
Gerdzso avatar
Serlingsideus:
Far Cry 1-2
STALKER
Fear
Operation Flashpoint GOTY Edition
Operation Flashpoint Dragon Rising
Armed Assault
0
0
0
0
no avatar
Tudtok ajánlani nekem egy FPS játékot, amit elbír a veteránom? Valami jót, ne ilyen alsóbb ZS kategóriás játékot! Kösz!
Konfigom:
Intel Celeron D 335 2,8 Ghz
512 Mb RAM
Ati Radeon HD 3450 512Mb DDR2
0
0
0
0
Gerdzso avatar
Undisputed... talán van PC-re... de lehet hogy ez pankráció 😃
0
0
0
0
kl_akos avatar
Van olyan boxolós játék aminek jó a grafja és az irányítás is jó(nem egy WWE RAW-ra gondoltam)
0
0
0
0
Gerdzso avatar
GTRAKY: gondolom olyanra gondolsz mint a Carmageddon vagy a Crashday... szal itt a Crasher 2011 😃 gépigényét nem tudom 😃
0
0
0
0
GTRAKY avatar
valami pusztitos autos egybent aminek jo grafikaja van es ne keljen hozza maxon 4gb ram
0
0
0
0
szecskkaa avatar
köszi szépen Gerdzso
igen ilyen a karim
0
0
0
0
Gerdzso avatar
MC MaRcI: úgy emlékszem hogy lehet! de úgy is lehet játszani hogy egyik billentyűzettel jászik a másik pedig kontrollerrel...

szecskkaa:
autós:
Need for Speed Pro Street-ig szerintem bármi
Test Drive Unlimited
Juiced 1-2

tps:
Tomb Raider Underworld
Gears of War
Resident Evil 4
Dead Space
Max Payne 2
Dark Sector

Stratégia
Panzers Phase one-two
C&C Generals
Faces of War
Earth 2160

elméletileg mindegyik futni fog... mert ha jól néztem ilyen karid van:
0
0
0
0
szecskkaa avatar
Sziasztok!
milyen játékok futnának el a gépemen? (pl : autós, tps, stratégia)
a válaszokat előre is köszönöm
0
0
0
0
shghs123 avatar
Hello lehet hülyén hangzik de a tesom nézet valami mesét/filmet aszt hiszem a neve vami éron stone és abban játszót vami játékkal ha jól tudom valami hős születik és hogy olyan játék vagy hasonló létezik mert jól nézet ki abba a film/mesében?
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
azt akarom kérdezni hogy a street fighter 4el lehet e 2-n egymás ellen játszani ? és akkor ahhoz 2 dzsolysztik kell?
0
0
0
0
Gerdzso avatar
hardX: 😜 semmi gond! 😃 megesik 😉

Yhea:
Quake 2
Hidden and Dangerous 2
Operation Flashpoint Goty Edition
Soldier of Fortune 2
0
0
0
0
_AsheXp avatar
Gerdzso: Sry, a "nem"-et nem láttam 😃
0
0
0
0
no avatar
Yhea írta:
Sziasztok! azt szeretném megkérdezni hogy milyen FPS,játékokat ajánlotok az én gépemre?

Egy normális adatlap kitöltés jól jönne, de a játékokból amik futnak rajta, azokból itélve szerintem a hidden & dangerous 2 lazán elfutna rajta.
0
0
0
0
aaron_ avatar
Yhea írta:
Sziasztok! azt szeretném megkérdezni hogy milyen FPS,játékokat ajánlotok az én gépemre?

Először töltsd ki rendesen.
0
0
0
0
Yhea avatar
0
0
0
0
Gerdzso avatar
Gothic 4, Witcher 2, Two Worlds 2

Ja bocs most látom hogy MMO Laughing hard Mind1 ezeket is próbáld ki Smiley

nem ilyen fantázia világban játszódik

tehát nem ilyenekre gondoltam 😃 hanem ilyen kalózos... 2.vh-s... 1.vh-s.... vagy bármi hasonlóra 😃
0
0
0
0
akos328 avatar
NFS underground 2, Fifa 07. talána 08 is. Gothic 3, mafia 1, CoD2, Counter Strike 1.6, MUonline S4-S5, Moh:AA, más nem jut eszembe.
0
0
0
0
_AsheXp avatar
Gothic 4, Witcher 2, Two Worlds 2

Ja bocs most látom hogy MMO 😆 Mind1 ezeket is próbáld ki 😀
0
0
0
0
Gerdzso avatar
valaki tud olyan MMORPG-t mondani ami nem ilyen fantázia világban játszódik mint a CABAL,WOW stb....????
0
0
0
0
kl_akos avatar
akkor jó de mi lesz a GTA-val ?
0
0
0
0
Gerdzso avatar
kl_akos: részben sandbox 😀
0
0
0
0
kl_akos avatar
Köszi de az Avatar az sandbox ?A Prototype meg kilép amikor elkezdeném az új játékot van valakinek kedve GTA SA multiba tolni mert ha igen akk leszedem
0
0
0
0
Gerdzso avatar
kl_akos:
hát... nehéz... max:

The Gun
James Cameron's AVATAR THE GAME
Ultimate Spiderman
Minecraft
Just Cause 1-2
Driver 1-2-3-4
Prototype
Saints Row 2
APB Reloaded
Bully

Sandbox FPS-ek:
Far Cry 2
Stalker
Fallout 3
0
0
0
0
ricshard004 avatar
Akkor inkább már Just Cause 2
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
saints row mondjuk nem jó a fizikája de sandbox
0
0
0
0
kl_akos avatar
Kéne valami jó fizikaju game olyan mint a Mafia II de nem az és ha lehet legyen sandbox.Scarface,GTA sorozat,The Godfather I-II,AC részek,True Crime New York-Streets of L.A. meg a Mafia I-II ismerem.Valami ötlet ?Amúgy elég ha csak 1 jó sandbox
0
0
0
0
Gerdzso avatar
hardX: 😃 végülis a gépház ingyen volt 😆 szal azt most cserélem... ram meg egyenlőre bőven elég 4gb 😃
0
0
0
0
_AsheXp avatar
A hidden and dangeroues anno nekem is megvolt, hatalmas gém 😀 Egyedül az a pálya okozott fejtörést ami a romos város, (talán blade dancer lehet a pálya neve) előtt volt amikor az elején ilyen búvár vagy és egy erődbe kell betrörni na az szar volt eltévedtem 😃 És csak azért kéne az 2 alkatrész mert vinyót jobbat fogok venni, házam az már most jobb (már bocs 😀😉 alaplap nekem Z68-as kéne "k"-s proci mellé, RAM-ot meg vennék 8GB Vengeance-et 😀 Tápom meg jobb 😀
0
0
0
0
Gerdzso avatar
hardX: szóval a gép lényege kéne... értem én 😆 háát... most amiket játszok:
Hidden and Dangerous 2(megunhatatlan 😆😉 (2003)
Zelda link to the Past (nintendo emulátorral)

szal nem is értem minek ilyen gép... nem cserélünk? 😃
na jó azért szoktam BC2-zni meg néha WOT.... de ennyi... ja meg most próbálgatom az AOE Online-t 😃
0
0
0
0
_AsheXp avatar
Gerdzso: Ennyi erővel nekem is adhatod a géped, minek neked olyan jó ha nem játszol? 😆 Na jó vicceltem csak a proci meg a VGA kéne 😃
0
0
0
0
Gerdzso avatar
WackoSheep: én is így vagyok... most 400gb játék van a gépemen... de mindig félóráig agyalok hogy min játszak... 😃
0
0
0
0
Nari77 avatar
shghs123 írta:
am létezik olyan játék amin pc-n 2 en lehet játszani nem olyanokra gondolok mint a heroes hogy 1 kört te 1 kör a másik hanem hogy osztott kép vagy nem osztott kép 😆 ilyeneket tudnátok mondani? vagy például hogy mondjam olyan cooperativ mmokat ha van ilyen hogy neten rá kapcsolódok a tesómra és 2/3/4 en megyünk mmorpgk nem érdekelnek

Blur: autós játék, mindenféle poweruppokkal, nemrégi játék. Futna a gépeden maxon. Nagyon jó game, megunhatatlan, már kétszer végigvittem.

És ami a lényeg: osztott képernyőben is lehet játszani vele!
0
0
0
0
shghs123 avatar
am létezik olyan játék amin pc-n 2 en lehet játszani nem olyanokra gondolok mint a heroes hogy 1 kört te 1 kör a másik hanem hogy osztott kép vagy nem osztott kép 😆 ilyeneket tudnátok mondani? vagy például hogy mondjam olyan cooperativ mmokat ha van ilyen hogy neten rá kapcsolódok a tesómra és 2/3/4 en megyünk mmorpgk nem érdekelnek
0
0
0
0
Demoz avatar
Bicike írta:
Assassin's Creed 2

Ez mióta mmorpg és mióta magyar?😊

akos328: mmohut-on rengeteg jó game van, minden típusban (mmofps, mmorpg, autós mmo gamek).
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció