Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Nekem olyan játék kellene ami hasonlít az Assassin's Creed-re és a Prince of Persiára. És még mi van?
És velem mi lesz??
Hellgate London
Borderlands 😃
de hogy megértsed a történetek , ahhoz az 1-et és a 2-t isd végig kell vinned 😀
nagyon , de nagyon jó játék 😆😆
csak ajánlani tudom 😆
ami azt illeti nekem is kellene egy jó kis hack & slash
valaki kérem tudna egyet ajánlani ???
A műfaj mind1 csak lekössön 😀
aza helyzet,h kb 8 éve konzolon játszom és non nem vágom mi hogy megy pc-n. most állok épp vissza a pc-s gamelésre. ezzel kapcsolatban az érdekelne,h az online játékokon, elsősorban pl Battlefield-ben hogy lehet magyar csapatokkal, emberkékkel játszani, azaz hogy kell egy egy ilyen szervert megtalálni és csatlakozni? köszi
Far Cry 1-2
STALKER
Fear
Operation Flashpoint GOTY Edition
Operation Flashpoint Dragon Rising
Armed Assault
Konfigom:
Intel Celeron D 335 2,8 Ghz
512 Mb RAM
Ati Radeon HD 3450 512Mb DDR2
igen ilyen a karim
szecskkaa:
autós:
Need for Speed Pro Street-ig szerintem bármi
Test Drive Unlimited
Juiced 1-2
tps:
Tomb Raider Underworld
Gears of War
Resident Evil 4
Dead Space
Max Payne 2
Dark Sector
Stratégia
Panzers Phase one-two
C&C Generals
Faces of War
Earth 2160
elméletileg mindegyik futni fog... mert ha jól néztem ilyen karid van:
milyen játékok futnának el a gépemen? (pl : autós, tps, stratégia)
a válaszokat előre is köszönöm
Yhea:
Quake 2
Hidden and Dangerous 2
Operation Flashpoint Goty Edition
Soldier of Fortune 2
Sziasztok! azt szeretném megkérdezni hogy milyen FPS,játékokat ajánlotok az én gépemre?
Egy normális adatlap kitöltés jól jönne, de a játékokból amik futnak rajta, azokból itélve szerintem a hidden & dangerous 2 lazán elfutna rajta.
Sziasztok! azt szeretném megkérdezni hogy milyen FPS,játékokat ajánlotok az én gépemre?
Először töltsd ki rendesen.
Ja bocs most látom hogy MMO Laughing hard Mind1 ezeket is próbáld ki Smiley
tehát nem ilyenekre gondoltam 😃 hanem ilyen kalózos... 2.vh-s... 1.vh-s.... vagy bármi hasonlóra 😃
Ja bocs most látom hogy MMO 😆 Mind1 ezeket is próbáld ki 😀
hát... nehéz... max:
The Gun
James Cameron's AVATAR THE GAME
Ultimate Spiderman
Minecraft
Just Cause 1-2
Driver 1-2-3-4
Prototype
Saints Row 2
APB Reloaded
Bully
Sandbox FPS-ek:
Far Cry 2
Stalker
Fallout 3
Hidden and Dangerous 2(megunhatatlan 😆😉 (2003)
Zelda link to the Past (nintendo emulátorral)
szal nem is értem minek ilyen gép... nem cserélünk? 😃
na jó azért szoktam BC2-zni meg néha WOT.... de ennyi... ja meg most próbálgatom az AOE Online-t 😃
am létezik olyan játék amin pc-n 2 en lehet játszani nem olyanokra gondolok mint a heroes hogy 1 kört te 1 kör a másik hanem hogy osztott kép vagy nem osztott kép 😆 ilyeneket tudnátok mondani? vagy például hogy mondjam olyan cooperativ mmokat ha van ilyen hogy neten rá kapcsolódok a tesómra és 2/3/4 en megyünk mmorpgk nem érdekelnek
Blur: autós játék, mindenféle poweruppokkal, nemrégi játék. Futna a gépeden maxon. Nagyon jó game, megunhatatlan, már kétszer végigvittem.
És ami a lényeg: osztott képernyőben is lehet játszani vele!
Assassin's Creed 2
Ez mióta mmorpg és mióta magyar?😊
akos328: mmohut-on rengeteg jó game van, minden típusban (mmofps, mmorpg, autós mmo gamek).