Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Persze ha HD3650-ed van akkor fölösleges cserélni, a mostanid még picit jobb is. Nekem is az van
djwarp:Jó kis kártya,kolegám nemrég vett,és megven vele elégedve,de h te megeszel e???...azt nemtudom.Teljesitményben a 7770-7850 között van,ha teheted,és van annyi kereted,nézd meg a HD7870,R9 270X,vagy a GTX660Ti karikat mennyi,ezek erösebbek,valamivel drágábbak is,de késöbb még jóljöhet a bennük rejlö + a 7790-hez képest.
Szerintetek melyik jobb kártya? 😀
MSI GTX 650 Ti Boost
vagy
Sapphire Radeon R9 270X Dual-X 2GB?
Én még megfontolnám a gtx760-as is a helyedben, a hd7970-nél gyengébb ugyan de jóval olcsóbb is...
Én jelenleg a 7970 árkategóriájában 280x-et vagy gtx 770-et vennék.
A Radeon HD 7790 milyen?
[LINK]
Köszi, alap órajele a procimnak 3.3ghz de majd fel húzom vagy 4ghz ig 😃 van hozzá egy Cooler Master Hyper T4 majd az le hűti
[LINK]
otikee: Szerintem azt is bírná.
melyiket ajánlanátok ???nem nagyon értek hozzá azért kérdezem, és inkább játéknak használnám.köszi szépen
Aha értem, akkor elég lesz a 2gb , köszi szépen! Várok még a kártya vétellel nyárig hátha lejjebb kúsznak az árak addigra 😃
Később nem jönne jól az a 4gb memória ??😃 amilyen játékok fognak jönni idővel lehet kevés lesz a 2gb nem akarnék utána megint venni egyet 😃
Tervezek egy erősebb VGA-t 2014 nyár fele, igazából még olyan biztos konkrét elképzelésem nincs, de mindenképp ATI-t vennék, lehet addigra jön még újabb ....😀
ASUS R9270X 2GB GDDR5 (59eft)
SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 (65eft)
SAPPHIRE R9 270X 2GB GDDR5 Toxic Boost PICE (68eft)
Írtam árakat is viszonyítás kép, ez az utolsó Toxic valami alap tuningos 3 ventivel jól néz ki 😀 linket nem tudok mert valamiért nem jó lehet nem engedi....stb
Viszont mást nem újítanék, van hozzá FX-6100 procim, (többi a profilomban) sok helyen olvasom hogy ez kihatja az nem, igazából nem tudom min múlik a "hajtás" 😃 azért is érdeklődnék e felől hogy passzolna -e??
meg hogy min múlik ez a hajtás féleség....... most teszem fel ha egy i5 lenne benne akkor kb 5 fps el lenne több vagy nem vágom....
4-ből 3 HD7770-hez pl nem adnak.
Ez kell neked:
HD5770: 108W
C2D: 65W