Milyen processzort vegyek?
Egy kis instrukció mielőtt belevágnál:
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
tudom mondtad h nincs sok pénze de ennyit talán tud hozzá még szerezni 😃
ja evel én is tisztába vagyok,de a haveromnak nincs pénze jobra,úgy hogy ezek közül akkor a kettes a legjobb?
Én inkább ezt venném: AMD Phenom II X2 555. Van benne L3 cache ami játékoknál jól jön + lehet 4 magosítani megfelelő alaplappal. Ha sikerül a 4 magosítás akkor tulajdonképp egy AMD Phenom II X4 955 (B55) lesz a gépben 😀
csak halvány lila fingom nincs hogy kell többmagosítani...
ja evel én is tisztába vagyok,de a haveromnak nincs pénze jobra,úgy hogy ezek közül akkor a kettes a legjobb?
Én inkább ezt venném: AMD Phenom II X2 555. Van benne L3 cache ami játékoknál jól jön + lehet 4 magosítani megfelelő alaplappal. Ha sikerül a 4 magosítás akkor tulajdonképp egy AMD Phenom II X4 955 (B55) lesz a gépben 😀
1.Procesor AMD Athlon II X3 450 Triple Core, 3200MHz, socket AM3, BOX
335 lei
2.Procesor AMD Athlon II X3 460, 3400MHz, socket AM3, Box
385 lei
3.Procesor AMD Phenom II X2 555 Dual Core, 3200MHz, socket AM3, Box, Black Edition
390 lei
http://www.interstore.hu/e-shop/index.php
Én inenn vásároltam az fx 4100-at már bent is van a gépemben.
Na és tudsz róla valamit mondani bővebben? 😊
én is itt láttam az FX-6100at amit venni akarok, és innen is fogom megrendelni 😃 amúgy, hogy szuperál PÜben leírhatnád ha megkérhetlek 😀
hol írajam le?
Püben mi az fejtsd ki jobban nem értem.
én is itt láttam az FX-6100at amit venni akarok, és innen is fogom megrendelni 😃 amúgy, hogy szuperál PÜben leírhatnád ha megkérhetlek 😀
hol írajam le?
Püben mi az fejtsd ki jobban nem értem.
Én inenn vásároltam az fx 4100-at már bent is van a gépemben.
http://***. hu/webshop/product/_amd_fx_6100_3.30ghz_am3__box/188905
Szabad már venni FX-es procit? Nem lehet ennek is valami gondja, mint év elején az intelnek volt a sandy-vel? Vagy már kiforrott ez az új proci?
persze veheted nyugodtan (bár még csak netről lehet rendelni de az ára nem fog változni szerintem) meg hozzá egy alaplap 990es chipsettel és jó is vagy 😀😃 az FX4100 mindenképpen jó vétel 😀
Szabad már venni FX-es procit? Nem lehet ennek is valami gondja, mint év elején az intelnek volt a sandy-vel? Vagy már kiforrott ez az új proci?
Na és melyik lesz az FX-es procik közül egy szinten az i3-2100 és i5-2400 as intel procikkal?
lehet már tudni az árát ezeknek az FX 4100, 4120-as prociknak?
30eFt környéke.
Na és melyik lesz az FX-es procik közül egy szinten az i3-2100 és i5-2400 as intel procikkal?
lehet már tudni az árát ezeknek az FX 4100, 4120-as prociknak?
szerintem elég hamar fel fogják vinni majd az árakat, ha látják az eladók hogy mekkora az érdeklődés az FX procik iránt.
Felvigyék az árát, hogy aztán meg csökkenjen az érdeklődés? Ez butaság. 😀
már nekem is tuti h FX prockóm lesz, méghozzá az FX-6100 😀 csak remélem februárig nem változik az ára 😜
Én meg remélem, hogy decemberben már itt lesz Magyarországon, és 30 000 körül lesz az FX-4100, 40 000 körül lesz az FX-6100. 😆
De lehet, hogy elég lesz az FX-4100 is (egy HD6870 mellé 😀 )
amit én linkeltem srácok az magyar oldal, elég olcsón vannak az FX procik, durván 2000 forint a posta és házhoz viszik mi kell még? 😃
ha felmegy a HD6870 ára itt a webshopban november második hetéig (ami remélem nem fog) akkor megrendelem az FX6100at nehogy felmenjen az ára 😜
Én már biztos vagyok benne, hogy FX-et veszek, csak nem tudom, hogy melyiket.
Vagy az FX-6100-at vagy az FX4100-at. Ha az FX-4100-at veszem, akkor hamarabb lesz új monitorom és olcsóbban kijövök, de ha az FX-6100-at veszem, akkor meg később lesz monitor(3-5 hónap) és az egésszel drágábban jövök ki...szóval most van min gondolkodni. 😉
Egyébként mekkora lesz a különbség kb. FX-4100 és FX-6100 között, tudja valaki? 😂
ha felmegy a HD6870 ára itt a webshopban november második hetéig (ami remélem nem fog) akkor megrendelem az FX6100at nehogy felmenjen az ára 😜
Valaki tudja hogy mennyibe fo kb kerülni Mo.n az AMD FX-4100? Mert olyat tervezek venni 😀
innen rendelhetsz bulldózert😉 én is innen akarom
http://www.interstore. hu/e-shop/search?x=0&y=0&keyword=AMD%2BFX
((pont után töröld ki a szünetet)
Nagyon jó ára van 😲.Remélem én is ilyen jó áron tudom majd megszerezni 😃
Jól teljesít. Egy FX-4170 (30 körül lesz) megvert jó pár helyen egy 65.000-es i7-2600kt is! És egy FX-8150P 55 körül lesz, 2FPS-sel van lemaradva Full HD ban az i7-2600k-tól. Húzva megevri.
Az i7-2600K 70eFt, és a 8120 lesz 50-55 körül, a 8150 szerintem legalább 10eFt-tal drágább lesz. 😀
213HUF 1USD, azaz ~52eFt, amire rámegy az áfa és a kiskeri árrés, ami összesen kb +30%, ami ~68eFt, bár általában valamivel kevesebb szokott lenni, mert gondolom nem középárfolyamon váltanak a nagykereseknek. 😃 Szóval egy jó 63-65eFt lesz eleinte a 8150, erre a nyakamat ráteszem, és ~52-54eFt körül lesz a 20-as, de hamarosan úgyis meglátjuk. 😀
Jól teljesít. Egy FX-4170 (30 körül lesz) megvert jó pár helyen egy 65.000-es i7-2600kt is! És egy FX-8150P 55 körül lesz, 2FPS-sel van lemaradva Full HD ban az i7-2600k-tól. Húzva megevri.
Az i7-2600K 70eFt, és a 8120 lesz 50-55 körül, a 8150 szerintem legalább 10eFt-tal drágább lesz. 😀
Valaki tudja hogy mennyibe fo kb kerülni Mo.n az AMD FX-4100? Mert olyat tervezek venni 😀
innen rendelhetsz bulldózert😉 én is innen akarom
http://www.interstore. hu/e-shop/search?x=0&y=0&keyword=AMD%2BFX
((pont után töröld ki a szünetet)
Felső tápos ATX.😀
Synda:Akkor miért nem már eleve bullot raksz bele?
Még nem ért ide kb 2-3 hét,akkor lesz már itt is.
Tudod a bulldózer lassú 😂
Egyébként így kezdtem.😀
A gépet december elején akarom összeállítani, ja meg még mindenképp várok az árak miatt. Eléggé fent vannak, talán novemberben erősödik a ft, uh lehet prociba az Fx 4100 lesz!
Amd:
Asus M5A99X EVO///33k
AMD Phenom II X4 955 3.2Ghz Socket AM3///27k
4 GB DDR3 1600 MHz HyperX Kingston///7k
Chieftec CTG-450-80P///11k
Össz:78K
Alaplapba később rakhatsz bulldozert is.
Intel:
Intel Core i3-2100 3.1 GHz Socket 1155///28k
ASUS P8Z68-V LX///32k
4 GB DDR3 1600 MHz HyperX Kingston///7k
Chieftec CTG-450-80P///11k
Össz:78k
Ebbe meg pl i5 2500k-t rakhasz később.
Köszönöm a segítséget!!!!
Felső tápos ATX.😀
Synda:Akkor miért nem már eleve bullot raksz bele?
hali! gépemet szeretném felújítani a közelgő játékokhoz! ezekre gondoltam:
Alaplap: asrock 770 Extreme 3 /itt is elkelne a segítség, max 20e-ig!/
Ram: Kingmax DDR3 1333MHz 2x2GB
VGA: Sapphire HD6670 1GB DDR5
de sajnos proci + tápválasztásban tanácstalan vagyok. Táp legyen megbízható, max 2 vinyó, 1DVD meghajtó, meg 4 venti amit még hajTani fog. Proci mindenképp 4 magos legyen. Táp+CPU-ra szánt összeg 40e- max 45e HUF!!
ELŐRE IS KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET!😀
Mennyi a max keret mindenre?
Lassan itt a Bull,várd meg Fx 4100 eléggé jól árasított 😀
Alaplap, CPU, RAM, Táp kell még, a többit megvettem! max 75000 FT
Intel vagy Amd?
AMD!
de sajnos proci + tápválasztásban tanácstalan vagyok. Táp legyen megbízható, max 2 vinyó, 1DVD meghajtó, meg 4 venti amit még hajTani fog. Proci mindenképp 4 magos legyen. Táp+CPU-ra szánt összeg 40e- max 45e HUF!!
Mennyi a max keret mindenre?
Lassan itt a Bull,várd meg Fx 4100 eléggé jól árasított 😀
Alaplap, CPU, RAM, Táp kell még, a többit megvettem! max 75000 FT
Jó lenne tudni milyen házad van (alsó vagy felső tápos), mert akkor olyan tápot kell választani. aminek a kábelei elég hosszúak.
Jó lenne tudni milyen házad van (alsó vagy felső tápos), mert akkor olyan tápot kell választani. aminek a kábelei elég hosszúak.
Németbe 27k 😀
Már lehet előrendelni.
Na az igen jó ár 😉 Én majd részletre szeretném venni a Vga-val vinyóval Alaplappal Íróval együtt 😀