Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Menyire lenne jó a GTX650 mai játékokhoz?
A 2giga ram jó de csak 128bit jó lenne... de nem tudnál maxra állítani mindent hogy ne akadjon!
Nemis akarok.
Köszönöm a választ.
Érdekelne a véleményetek.
Mit gondoltok az ASUS Radeon HD7850 -ról? (2gb)
Elég-e a mai játékokra,esetleg a közeljövőben érkezőkre?
hali. milyen progival lehet kihajtani a vga-t??
Heaven 4.0. Valley 1.0 ezek szintetikus tesztek de érdemes megézni őket.
100% terhelést ahogy írták furmarkal és szerintem aida64el is meg lehet názni.
hmm. 99 fokos :|
az már nem egészséges, igaz? 😃
Tud valaki boltot ahol hazsnált kártyákat lehet venni bank kártyával?😃
És mondjuk ha kivennél pénzt? 😃
Ja csak az OC miatt kérdeztem! Mert mindenkinek ref-ek vannak összekötve!!!
azt hittem az OC-s verziokat nem lehet!
Na köszi a választ! 😃
össze lehet de az oc verzió felveszi a ref. órajelét magyarul fölös oc-t venni belőle.
azt hittem az OC-s verziokat nem lehet!
Na köszi a választ! 😃
Hali!!! lenne egy kérdésem (bocsi de hülye kérdés) nem értek ehhez!!!
Gigabyte GTX 780OC-t és EVGA GTX 780 SC ACX-et
SLI-be belehet öket kötni???
Természetesen össze lehet őket kötni... Nem kell hogy azonos gyártó kártyája legyen.
Attól függ melyik gépe, 955 megeszi reggelire a hd 5850 videjókártyát ! 😆
Hogy miért nem terhelődnek jobban a vga-k?
Ezzel a géppel vannak gondjaim: [url]http://gepigeny.hu/profile.php?lookup=23036&sub=usercomp&comp=69070[/url]
Gigabyte GTX 780OC-t és EVGA GTX 780 SC ACX-et
SLI-be belehet öket kötni???
Csak egy tapasztalati kérdés!
HD 4870 1Gb Toxic vagy BFG GTX 260 216 SP?
NAGYON alkalmi vétel lenne (mármint az ára)
Helósztok lenne egy kérdésem: Toshiba Tecra M5 be lehet videokártyát cserélni?
ha foglalatban van (mini PCIExpress) akkor bárhol találsz hozzá M-es azaz MOBILITY videókártyát!
nekem is van egy Nvidia 9300M Golden Sample, laptopomból lett kivéve...
És akkor mi lesz belőle GT210?? 😀
lassabb lesz egy kicsit de hát ilyen erős kártyáknál 2-300 MHz nem számít
Nem szoftveres a hiba,abban biztos lehetsz.Vagy a mem vagy a GPU órajelet nem bírja,amikor felvált 3D módba.
és mittudomén ha leveszem felére akkor is ? 😃
Szerintem csak szoftveres a gond
Adott egy Gigabyte GT640 2GB hibás videokártya. Olyan hibajelenséget produkál, hogy randomra fekete képernyő, majd kb 1-2 másodperc után vissza is jön a kép és ezt az üzenetet írja ki: „A(z) nvlddmkm képernyőillesztő nem reagált, és utána sikeresen helyreállt.” Játéknál pedig állandó jelleggel akadozik. Ezen kívül szép képet ad, nem csíkoz, netezni és filmet nézni tudok vele, garanciám már nincs rá így nem tudtam szervízbe vinni.
Pár ezer forintot kérnék érte, megegyezés szerint.
ha tényleg akkor lecserélem rá a mostanit
Sziasztok!
volna az én előző VGA-m egy GTX 260...
most vagy bedöglött a hőmérő vagy nemtudom de az új tulaja írja hogy 192 fok a GPU a PCB meg -93 fok...
sokan azt javasolják neki hogy frissítsen biost, elvileg az helyrerakja....
minden gondd nélkül kijátszotta a Metro 2033, Skyrim stb... csak Afterburnerrel feljebbhúzta a ventit, de ez így akkorsem maradhat..
Ötletek?
És úgy halottam hogy ilyen fokon már rég megfőne úgyhogy SZERINTEM ténleg vége a hőmérőnek.
beszarás...
BIOS update után frankón megy 😃
hőmérő működött csak "hülyén", most minden frankó
Ha semmi nem segít akkor halálán van a kártya...
Annak a kártyának 200W TDP-je van tehát 2x az már 400 W, Ha a procidat is belevesszük, már el is fogyott a szufla, nem hinném, hogy az a táp 500 W-nál többet tud...
Nagyon pengeélen menne a dolog...
Ha van keret 2 ilyen VGA-ra , akkor inkább vegyél egy jobb minőségű, erős tápot...
jahh gondoltam..így akkor egy CORSAIR Enthusiast Series TX850W v2-ben gondolkodom. az szerintem megfelelne erre a célra.
Nagyon pengeélen menne a dolog...
Ha van keret 2 ilyen VGA-ra , akkor inkább vegyél egy jobb minőségű, erős tápot...
Sziasztok!
most vagy bedöglött a hőmérő vagy nemtudom de az új tulaja írja hogy 192 fok a GPU a PCB meg -93 fok...
minden gondd nélkül kijátszotta a Metro 2033, Skyrim stb... csak Afterburnerrel feljebbhúzta a ventit, de ez így akkorsem maradhat..
Ötletek?
És úgy halottam hogy ilyen fokon már rég megfőne úgyhogy SZERINTEM ténleg vége a hőmérőnek.
Ötletek?
Választ előre is köszi 😃