Playstation 2 (PS2)

2010. December 20., téma
Fórum » Konzol
A Playstation 2 (PS2)-ről minden...
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
NTSC Jani avatar
Ne is akarj megszabadulni tőle. Nekem is megvan még a ps2-őm. Igaz egy kicsit kattog, de még működik!
0
0
0
0
ceni98 avatar
én nem szeretnék megvláni az enyémtől😀 ha lesz egyszer ps3mom akk se fogom 😀
0
0
0
0
robiiikaa avatar
Én már eladtam a PS2-őm 😃 Kaptam érte egy Ati Radeon HD2600 XT-t 😉 Jó kis üzlet volt 😃 Főleg,hogy a 2011 alatti gamek,vagy még a 2011-esek is lazán elmennek rajt normál minőségen. De azért idén is jön még ki 1-2 game,ami megy rajt 😉
0
0
0
0
ceni98 avatar
hát a kedvenceimet 😃 (az előző hszembe benne vannak már cask ettem 😃😉
0
0
0
0
ceni98 avatar
én kaja után bele szerkesztem 😀
nah szóval....
Ratchet and Clank összes rész
Gran Turismo 4
SOCOM II
Crash of the Titans
Black
Tekken 4-5
Naruto Ultimate Ninja 5
Sonic Unleashed
Call of Duty Finest Hour
Star Wars 3 és The Force Unleashed
Spyro sorozat
Sly sorozat
Legend of Kay
Batman Begins
Rogue Galaxy
meg még sorolhatnám jövőhétig 😃
0
0
0
0
FR3DDY avatar
Én az öcsém-el szoktam játszani 😃 a Multiplayer es gameekbe még a The Warriors-t szeretem 😜
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Killzone az nagyon állat játék. Főleg mikor egy képernyőn toljuk ketten. 😜
0
0
0
0
FR3DDY avatar
Az én kedvenc PS gamejeim : Crash (összes rész )
Def Jam :Fight For NY
SVR 2011
GT4
gladiator road to freedom
Black
Killzone
Star Wars : Episode III

és még van egy csomó 😃
0
0
0
0
ceni98 avatar
olyasmi 😀
te ezt nem lenne egyszerűbb xfirén megbeszélni?😆
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
A gladiátor az ilyen 4. rész akarna lenni?
0
0
0
0
ceni98 avatar
nah a GT-t abba hagytuk mert eltűnt a szellem autó és cask azt láttuk h position 2 van :S amúgy nagyon jó játék a ratchet 1-2-3 a gladiátor is nagyon jó DE furcsa a 3 utána
0
0
0
0
ceni98 avatar
hááááááááááááááát...igen de nem 100%ban
platform de maga a játékba vannak fegyverek űrhajós csetepaték stb
sztem próbáld ki és ítéld meg 😀
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Biztos, hogy egyszer ki fogom próbálni, csak az kérdés, hogy mikor. 😜 Hasonlít a Crash Bandicoot szériára?
0
0
0
0
ceni98 avatar
van benne valami :S remélem majd kipróbálod a ratchetet is 😀
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Egyelőre még csak tárolom őket. A távoli jövőre gondolok, mikor kijön az RPCS3, akkor lehet tolni ezeket pc-n. De ez még néhány év. Most azért töltöm pket, mert még van seed, míg később nem biztos, hogy lesz.
0
0
0
0
ceni98 avatar
jó kis gamek 😃
min akars vele játszani?
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Nem játszottam vele, csak letöltöttem. most ps3-as játékokat töltök. Eddig lent van: Tekken 6, Killzone 2, Gran Turismo 5, Uncharted 1. 😆
0
0
0
0
ceni98 avatar
nálam is ez van....hát vicces mert eltűnt a szellem autó sztóval...😆 viszont így nagyon jó játszani 😀 jobb mint a ratchet and clank 3 egyedül (pedig most toltom 4xre ezt a rsézt 😀 😃😉
amúgy h tetszik a ratchet 1?
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Ez igazán hangulatos lehet. 😀

Régebben apával a GT1-et toltuk PS1-en. Sajnos ma már erre nincs lehetőség, mer tnagyon sokat dolgozik, úgyhogy nincs ideje ilyenekkel foglalkozni. 😀
0
0
0
0
ceni98 avatar
nah apuval most nyomom a GT4et időmérőbe és nyerésre állok 😃 (Ford Focus 1:32.529)
mondta h van 18 köröm h megdöntsem a rekordját
1 perccel késöbb....
jöhetsz megdönteni az enyémet 😃
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Emulátoron lehet, TV-n nem tudom, hogy létezik-e ilyen kábel.
0
0
0
0
Sicu33 avatar
atomtuning írta:
Helló!
Azt szeretném megkérdezni, hogy a PS2-őn hogy lehet élesebb képet csinálni?Kell hozzá valamilyen kábel?Ha igen akkor annak mi a neve?Mert ahogy most játszok úgy nagyon csúnya a kép, pl.:a COD World at War Front Lines-be nem nagyon lehet látni a messzebb lévő katonákat.A választ küldjétek el PÜ-be.
Előre is köszönöm a válaszotokat!

Superlompos márt írt egy hasonlót,hogy lehet a képet javítani a PC-n!
olvass vissza!!!😀
0
0
0
0
no avatar
Helló!
Azt szeretném megkérdezni, hogy a PS2-őn hogy lehet élesebb képet csinálni?Kell hozzá valamilyen kábel?Ha igen akkor annak mi a neve?Mert ahogy most játszok úgy nagyon csúnya a kép, pl.:a COD World at War Front Lines-be nem nagyon lehet látni a messzebb lévő katonákat.A választ küldjétek el PÜ-be.
Előre is köszönöm a válaszotokat!
0
0
0
0
Macilaci235 avatar
egy kettő azért még drágább az átlagnál de megéri mert nagyon jó főleg ha ketten nyomjátok
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Senki se mondta, hogy meg kell unni egy konzolt. Csak ha nem buherálod meg, akkor venni kell hozzá játékokat. Bár mostanság nem kerülnek annyiba, mint régebben.
0
0
0
0
Macilaci235 avatar
én most kaptam csak két játékom van de már mindegyiket kitoltam és mégse untam meg, de sztem ez a game-n is múlik
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Előbb vagy utóbb minden jó véget ér. Mondjuk a PS2 már 12 éve van porondon. 2000-ben jelent meg Japánban, míg itt Európában 2001-ben. A PS1 nem volt ennyi ideig a felszínen, pedig nagyon sok jó game volt rá.
0
0
0
0
ceni98 avatar
lompi: nagyonnagyon helyes 😃 a legkedvencebb játékom 😃 am meszes ezt nem itt kéne
amúgy igen sajnos kezd elfelejtődni a ps2 de sztem itt még visszafogják sírni ezt a konzolot 😀 én 9 éve vártam a psre és meglett....remélem sose kell eladnom stb...
0
0
0
0
meszes17 avatar
meg a xbox 720😂
ps4vsxbox720!!!hol vagy?😂
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Ezen nincs mit csodálkozni, hiszen nemsokára jön a PS4.
0
0
0
0
bencc88 avatar
Kezdem azt tapasztalni hogy már nem nagyon foglalkoznak a PS2vel.Megszereztem az elmúlt napokban a Madden NFL 12-t meg a Fifa12-t és szinte semmi változatosság nincs benne a játékélmény az megvan azzal nincs gond,de grafikába semmit nem vettem észre o.O Esetleg eltudnám képzelni egy Black stílusú grafikával ezeket😀 Anno olvastam hogy elméletileg 2015ig van szerződése a EA Sportsnak Ps2höz,hát meglátjuk mi lesz😀
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Most töltöm az első részét! 😆
0
0
0
0
ceni98 avatar
van benne vmi 😀 hát...16:20kor kezdtem el a ratchet 3mat és most hagytam abba 😃 fürdés után megint nyomatom 😃
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Ami korábban jött ki 2001-ben, 2002-ben, 2003-ban azoknak ltalában kisebb gép kell, mint amelyik mostanában jött ki. De mondjuk az autós játékoknak van a legnagyobb szüksége a procira.
0
0
0
0
ceni98 avatar
van benne vmi :S mondjuk túl optimizálatlan az emu szal...
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
A Sony-nak nem érdeke az emu. Az emulátor a hiénáknak (akik letöltik a játékokat) lett kitalálva. Nagyon kevesen tolnak eredeti játékot emuval. Egyébként DVD-ről való játék lassabb töltést eredményez, mintha a vinyódon van a képfájl.
0
0
0
0
ceni98 avatar
a sony kidobna vmi emut ami visz mindent mivel a ps2re ninsc túl nagy kereset manapság 😀
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Nyilván van olyan, amit nem visz még sajnos. 😀

Egyáltalán nem azt mondom, hogy nincs varázsa a konzolnak, mert az nem lenne igaz. 😜
0
0
0
0
ceni98 avatar
1 kis story amire pontosan emlékszem
anno 2002be azaz a ratchet évében elmentünk az ismerősünkhöz akinek van ps2.nagyon unatkoztam erre behívott játszani....ekkor kiprübáltam a ratchet 1-et akkor 4 évesen csak dobozos játéknak hívtam mert sok volt benne a doboz amit össze lehetett törni stbstb... akkor már tudtam h lesz vmikor ps2-m valamikor....évente 1x elmentünk oda és mindig a ratchet újabb részeivel játszottam....2011 szeptember 24-én megkaptam az én drágaszágom 😃 azóta a ratchet sorozat meglévő tagjait végig játszottam nagy kedvencem szóval sztem a legjobb sorozat amivel eddig toltam (persze ez csak nekem) 😀 mindenkinek ajánlom majd olvashattok általam írt tesztet róla szóval majd betekinthettek a jtálék univerzumába 😀 amúgy lompi: szetm érdemes leülni néhány játék miatt amit nem visz a pcsx 2 😀
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Kényelmesebb bemountolni a képfájlt, mint odaülni a ps2 elé. Már elmúlt azaz idő, mikor kedvem van leülni elé. 😜
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Maradok az ingyenes útnál. 😜
0
0
0
0
ceni98 avatar
hát igen.....de mind1 is 😀 sztem megéri a konzolra beruházni mai napig 😀 eddig nem scalódtam benne 😀
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Tökéletes sose lesz egy emulátor se. Lesz mindig pár játék, ami nem fog menni vele soha.
0
0
0
0
ceni98 avatar
pár évig....a ps2 emu is 6 évig tartott de nem tökéletes még most se 😃
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Nincs, nem is lesz még pár évig.
0
0
0
0
no avatar
Valaki tud valami működő PS3-as emulátort PC-hez?
0
0
0
0
ceni98 avatar
akkor tudtak igazi játékot csinálni...a ratchet 1-2 már 80 órája kockaságra ítélt 😃
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció