Én már eladtam a PS2-őm 😃 Kaptam érte egy Ati Radeon HD2600 XT-t 😉 Jó kis üzlet volt 😃 Főleg,hogy a 2011 alatti gamek,vagy még a 2011-esek is lazán elmennek rajt normál minőségen. De azért idén is jön még ki 1-2 game,ami megy rajt 😉
én kaja után bele szerkesztem 😀
nah szóval....
Ratchet and Clank összes rész
Gran Turismo 4
SOCOM II
Crash of the Titans
Black
Tekken 4-5
Naruto Ultimate Ninja 5
Sonic Unleashed
Call of Duty Finest Hour
Star Wars 3 és The Force Unleashed
Spyro sorozat
Sly sorozat
Legend of Kay
Batman Begins
Rogue Galaxy
meg még sorolhatnám jövőhétig 😃
nah a GT-t abba hagytuk mert eltűnt a szellem autó és cask azt láttuk h position 2 van :S amúgy nagyon jó játék a ratchet 1-2-3 a gladiátor is nagyon jó DE furcsa a 3 utána
Egyelőre még csak tárolom őket. A távoli jövőre gondolok, mikor kijön az RPCS3, akkor lehet tolni ezeket pc-n. De ez még néhány év. Most azért töltöm pket, mert még van seed, míg később nem biztos, hogy lesz.
nálam is ez van....hát vicces mert eltűnt a szellem autó sztóval...😆 viszont így nagyon jó játszani 😀 jobb mint a ratchet and clank 3 egyedül (pedig most toltom 4xre ezt a rsézt 😀 😃😉
amúgy h tetszik a ratchet 1?
nah apuval most nyomom a GT4et időmérőbe és nyerésre állok 😃 (Ford Focus 1:32.529)
mondta h van 18 köröm h megdöntsem a rekordját
1 perccel késöbb....
jöhetsz megdönteni az enyémet 😃
atomtuning írta:
Helló!
Azt szeretném megkérdezni, hogy a PS2-őn hogy lehet élesebb képet csinálni?Kell hozzá valamilyen kábel?Ha igen akkor annak mi a neve?Mert ahogy most játszok úgy nagyon csúnya a kép, pl.:a COD World at War Front Lines-be nem nagyon lehet látni a messzebb lévő katonákat.A választ küldjétek el PÜ-be.
Előre is köszönöm a válaszotokat!
Superlompos márt írt egy hasonlót,hogy lehet a képet javítani a PC-n!
olvass vissza!!!😀
Helló!
Azt szeretném megkérdezni, hogy a PS2-őn hogy lehet élesebb képet csinálni?Kell hozzá valamilyen kábel?Ha igen akkor annak mi a neve?Mert ahogy most játszok úgy nagyon csúnya a kép, pl.:a COD World at War Front Lines-be nem nagyon lehet látni a messzebb lévő katonákat.A választ küldjétek el PÜ-be.
Senki se mondta, hogy meg kell unni egy konzolt. Csak ha nem buherálod meg, akkor venni kell hozzá játékokat. Bár mostanság nem kerülnek annyiba, mint régebben.
Előbb vagy utóbb minden jó véget ér. Mondjuk a PS2 már 12 éve van porondon. 2000-ben jelent meg Japánban, míg itt Európában 2001-ben. A PS1 nem volt ennyi ideig a felszínen, pedig nagyon sok jó game volt rá.
lompi: nagyonnagyon helyes 😃 a legkedvencebb játékom 😃 am meszes ezt nem itt kéne
amúgy igen sajnos kezd elfelejtődni a ps2 de sztem itt még visszafogják sírni ezt a konzolot 😀 én 9 éve vártam a psre és meglett....remélem sose kell eladnom stb...
Kezdem azt tapasztalni hogy már nem nagyon foglalkoznak a PS2vel.Megszereztem az elmúlt napokban a Madden NFL 12-t meg a Fifa12-t és szinte semmi változatosság nincs benne a játékélmény az megvan azzal nincs gond,de grafikába semmit nem vettem észre o.O Esetleg eltudnám képzelni egy Black stílusú grafikával ezeket😀 Anno olvastam hogy elméletileg 2015ig van szerződése a EA Sportsnak Ps2höz,hát meglátjuk mi lesz😀
Ami korábban jött ki 2001-ben, 2002-ben, 2003-ban azoknak ltalában kisebb gép kell, mint amelyik mostanában jött ki. De mondjuk az autós játékoknak van a legnagyobb szüksége a procira.
A Sony-nak nem érdeke az emu. Az emulátor a hiénáknak (akik letöltik a játékokat) lett kitalálva. Nagyon kevesen tolnak eredeti játékot emuval. Egyébként DVD-ről való játék lassabb töltést eredményez, mintha a vinyódon van a képfájl.
1 kis story amire pontosan emlékszem
anno 2002be azaz a ratchet évében elmentünk az ismerősünkhöz akinek van ps2.nagyon unatkoztam erre behívott játszani....ekkor kiprübáltam a ratchet 1-et akkor 4 évesen csak dobozos játéknak hívtam mert sok volt benne a doboz amit össze lehetett törni stbstb... akkor már tudtam h lesz vmikor ps2-m valamikor....évente 1x elmentünk oda és mindig a ratchet újabb részeivel játszottam....2011 szeptember 24-én megkaptam az én drágaszágom 😃 azóta a ratchet sorozat meglévő tagjait végig játszottam nagy kedvencem szóval sztem a legjobb sorozat amivel eddig toltam (persze ez csak nekem) 😀 mindenkinek ajánlom majd olvashattok általam írt tesztet róla szóval majd betekinthettek a jtálék univerzumába 😀 amúgy lompi: szetm érdemes leülni néhány játék miatt amit nem visz a pcsx 2 😀
nah szóval....
Ratchet and Clank összes rész
Gran Turismo 4
SOCOM II
Crash of the Titans
Black
Tekken 4-5
Naruto Ultimate Ninja 5
Sonic Unleashed
Call of Duty Finest Hour
Star Wars 3 és The Force Unleashed
Spyro sorozat
Sly sorozat
Legend of Kay
Batman Begins
Rogue Galaxy
meg még sorolhatnám jövőhétig 😃
Def Jam :Fight For NY
SVR 2011
GT4
gladiator road to freedom
Black
Killzone
Star Wars : Episode III
és még van egy csomó 😃
te ezt nem lenne egyszerűbb xfirén megbeszélni?😆
platform de maga a játékba vannak fegyverek űrhajós csetepaték stb
sztem próbáld ki és ítéld meg 😀
min akars vele játszani?
amúgy h tetszik a ratchet 1?
Régebben apával a GT1-et toltuk PS1-en. Sajnos ma már erre nincs lehetőség, mer tnagyon sokat dolgozik, úgyhogy nincs ideje ilyenekkel foglalkozni. 😀
mondta h van 18 köröm h megdöntsem a rekordját
1 perccel késöbb....
jöhetsz megdönteni az enyémet 😃
Helló!
Superlompos márt írt egy hasonlót,hogy lehet a képet javítani a PC-n!
olvass vissza!!!😀
amúgy igen sajnos kezd elfelejtődni a ps2 de sztem itt még visszafogják sírni ezt a konzolot 😀 én 9 éve vártam a psre és meglett....remélem sose kell eladnom stb...
ps4vsxbox720!!!hol vagy?😂
Egyáltalán nem azt mondom, hogy nincs varázsa a konzolnak, mert az nem lenne igaz. 😜
anno 2002be azaz a ratchet évében elmentünk az ismerősünkhöz akinek van ps2.nagyon unatkoztam erre behívott játszani....ekkor kiprübáltam a ratchet 1-et akkor 4 évesen csak dobozos játéknak hívtam mert sok volt benne a doboz amit össze lehetett törni stbstb... akkor már tudtam h lesz vmikor ps2-m valamikor....évente 1x elmentünk oda és mindig a ratchet újabb részeivel játszottam....2011 szeptember 24-én megkaptam az én drágaszágom 😃 azóta a ratchet sorozat meglévő tagjait végig játszottam nagy kedvencem szóval sztem a legjobb sorozat amivel eddig toltam (persze ez csak nekem) 😀 mindenkinek ajánlom majd olvashattok általam írt tesztet róla szóval majd betekinthettek a jtálék univerzumába 😀 amúgy lompi: szetm érdemes leülni néhány játék miatt amit nem visz a pcsx 2 😀