Eléggé alsó kategóriás belsővel rendelkezik ami nem feltétlen rossz de egy komolyabb fogyasztású gép alá én már nem raknám. Mindenesetre 10 ezret éppenséggel megér.
Raider 550/650W-ot próbálj meg inkább keresni.
winrar : miért baj az osztott ág...? a ctg másik hiányossága a már említett külső mellett is, hogy nagyon rövidek a kábelei... igazából nem rossz táp, de ezek miatt nem is ajánlom.
HakuDragon: Annyiért egy XFX TS/PRO 450 lenne a legjobb. Nem mondom, hogy a CTG-500 rossz lenne, de a sajátomat 12 117Ft-ért vettem (megnéztem a számlát 😃😉 2 éve PCX-en, annál többet nem ér az a táp. Halk és megbízható, de az osztott ág nekem nagyon nem jön be, illetve feketében szebb lenne.
Most kicsit odébb lesz, mert elkezdem nyáron a kresszt.
A jelenlegi konfigot pedig a 300as FSP is gond nélkül veszi.
Amúgy 15-18 közti összegre gondoltam ilyen téren, 450-550W közti teljesítménnyel.
FSP-re gondoltam mint alternatíva, illetve még kapni a CTG-500at a helyi boltban.
táp ami cm és nyugodt szivvel ajánlanék, az 19ezertől kezdődik, az alsó szériájukat nem igazán... ilyen szempontból szerintem hülyeség ezen a szinten a márkahűség. ha valami olcsót akarsz gépedhez ami kibír egy upgrade-et is, akkor evga 430, hexa 400+ vagy corsair vs450... de mennyit szánnál rá?
Nyílván... nem is egy R9 390-hez gondoltam. 😀
Na mind1, amit zsoltdeak linkelt arról mit gondolsz ? Utána olvasgattam egész jónak tűnik. 9500-ért ingyen házhoz szállítással.
gtx 650 meg hd7770 volt a legkomolyabb kártya amit tapasztalatoknál leírtak... 😊 azok alig fogyasztanak... nem azt mondom hogy ezekhez nem jó, csak kíváncsi lennék mennyi idő alatt vérezne el egy tényleg komolyabban fogyasztó rendszer alatt. az ilyen alap cuccokhoz mint említettem elmegy ez is, csak azért ajánlottam mást, hogy ne kelljen megint mások tápot venned ha újítasz...
gondolom akinél semmi baja nincs és remekül működik, az olyan rendszer mellett használja, ami totál alap, mint a tiéd. ha már költesz rá, akkor olyat vegyél, ami időtállóbb és egy jobb vga mellett is megállja a helyét. ezért ajánlottam mást, az a +2ezer nehogy már földhöz vágjon... 😊
Mindjárt gondoltam, hogy egyből le hulladékozzátok. 😀
Csak fura, hogy másnak remekül működik semmi gondja vele, ti meg egyből azt mondjátok, hogy hulladék...
De én is tisztában vagyok vele, hogy nem "szipiszupi" márka, de szinte egytől egyig mindenki meg volt vele elégedve.
Na de sebaj lehet rá áldozok annyit és veszek egy Corsair VS450-et! Szerk: Zsolt az nem tűnik rossz opciónak ennyiért, a mostani gépemhez kellene, de az se bánnám, ha már az újhoz is elég lenne. 😆
ez tényleg az 😆 nem fér bele jobb a keretbe? 11-12k körül van evga 430w, az ha újítasz is, maradhat... ha nem, akkor inkább ez, mint a HKC. bőven elég lesz.
Srácok mi a véleményetek erről a tápról ? Sok jót olvasni róla !
[LINK]
Lényegében érne már egy tápcsere és ezt találtam a legolcsóbb opciónak, mert kiszállítással és utánvéttel együtt 10 ropiból kijönnék és őszintén szólva ez a max, amit áldoznék rá.. 😀
Intel Core i5 3570K [~4.3GHz] + Cooler Master Hyper TX3 EVO
AMD Radeon R5 ES ~ 8GB (2x4GB) DDR3-1600 MHz CL9
SAPPHIRE R9 280X Dual-X OC 3GB GDDR5 384bit
Western Digital Red 2TB (WD20EFRX)
Ehhez keresek valami jó tápot. Ami legalább normál keretek között marad (max 15 rugó), mert van most egy régebbi táp,de elég hülye hangot kezd adni és olyan nagy,hogy nehezéknek jó lenne a méhbe..
Egy 500W-sat szeretnék minimum, hogy jó legyen későbbre is. 😀 Még ezt néztem még, kicsit nagyobb a hatásfoka: Enermax 500W NAXN Basic
Vagy maradjon a Corsair ? Köszi a segítséget! 😀
Köszi a segítséget!
Raider 550/650W-ot próbálj meg inkább keresni.
Én egy használt corsairt néztem ki 10e plusz postába.....
Akkor maga a táp, mint márka nem rossz?
20 ezerért FSP Raider 550W, Seasonic S12II 520W sokkal jobb vétel, vagy esetleg 23-24 ezerért az előbb említett tápok 650/620W-os változata.
Köszönöm
Viszont még VGA-t is cserélni akarok Spoiler!
Szóval annyira bőre nem is ereszthetem (Mivel nem ártana autóra is félre tenni)
A jelenlegi konfigot pedig a 300as FSP is gond nélkül veszi.
Amúgy 15-18 közti összegre gondoltam ilyen téren, 450-550W közti teljesítménnyel.
FSP-re gondoltam mint alternatíva, illetve még kapni a CTG-500at a helyi boltban.
Gondolkozom tápcserén, mert erősebb kártyához kevés lesz a jelenlegi Spoiler!
Ugyan más gyártó is szóba jöhet, de azért inkább a Cooler Master-t részesíteném előnyben Spoiler!
Minőséggel szoktak lenni komolyabb gondok, vagy egy közepes gépig vállalhatóak az 500W-os változatok?
Na mind1, amit zsoltdeak linkelt arról mit gondolsz ? Utána olvasgattam egész jónak tűnik. 9500-ért ingyen házhoz szállítással.
Csak fura, hogy másnak remekül működik semmi gondja vele, ti meg egyből azt mondjátok, hogy hulladék...
De én is tisztában vagyok vele, hogy nem "szipiszupi" márka, de szinte egytől egyig mindenki meg volt vele elégedve.
Na de sebaj lehet rá áldozok annyit és veszek egy Corsair VS450-et!
Szerk: Zsolt az nem tűnik rossz opciónak ennyiért, a mostani gépemhez kellene, de az se bánnám, ha már az újhoz is elég lenne. 😆
[LINK]
Utánanéztem, CWT beles de még a vállalható kategória.
De akár az is jó amit Bronson linkelt. HKC-tól legalábbis sokkal jobb vétel...
[LINK]
[LINK]
Lényegében érne már egy tápcsere és ezt találtam a legolcsóbb opciónak, mert kiszállítással és utánvéttel együtt 10 ropiból kijönnék és őszintén szólva ez a max, amit áldoznék rá.. 😀
AMD Athlon II X3 450BOX 3.2Ghz
MSI GTX 560 TI OC 2GB 256bit
4GB DDR2 Ram.
[LINK]
[LINK]
AMD Radeon R5 ES ~ 8GB (2x4GB) DDR3-1600 MHz CL9
SAPPHIRE R9 280X Dual-X OC 3GB GDDR5 384bit
Western Digital Red 2TB (WD20EFRX)
Ehhez keresek valami jó tápot. Ami legalább normál keretek között marad (max 15 rugó), mert van most egy régebbi táp,de elég hülye hangot kezd adni és olyan nagy,hogy nehezéknek jó lenne a méhbe..
Egynlőre ezt néztem: [LINK]
Vagy maradjon a Corsair ? Köszi a segítséget! 😀