Forma 1

Szerző: PrekopDavid1993, 2009. May 29., téma
Fórum » Sport
Minden, ami az F1-el kapcsolatos!
Esély latolgatások, tippek, kedvenc pilóták, videók, szabályok stb...
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Synda: Az a baj hogy igazad van most egy jó autót raktak Schumi alá ezért teljesít most ilyen jól.De vasárnap button nagyon jól vezet nagyon tud sporolni a gumival és nagyon stabil autó is a McLaren szóval Button fog nyerni Hamilton pedig második de Schumi befér a dobogó legaljára. 😆😆 😂
0
0
0
0
Hagrid avatar
DavidGuetta87 írta:
Kimi túl van becsülve... úgy mint Fettel... szerintem meg átlagos pilóta. De kinek mi 😃

Egyáltalán nincs túlbecsülve,ő egy nagyon jó versenyző(Kimi).
Mindenki hibázhat,az autó se volt a toppon, meg azt se felejtsük el hogy még bele kell rázódnia.
0
0
0
0
no avatar
cseszka: szép mi?? 😆😆😆
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
Kimi nincs túlbecsülve...Rossz volt az autó, ennyi.:| Ha Groesjan hozni tudja a 3. helyet, akkor Kimi is. Megesnek az ilyenek, majd talán holnap a versenyen lesz valami. Amúgy Vettel, (igen, V-vel) sezrintem idén nem fogja hozni az első helyeket. Igazából nem is érdekel, mert utálom...xD Go Kimi!
0
0
0
0
no avatar
Button a legjobb!! És vettel maradhatna ott ahol van 😆 Hajrá McLaren! 😉
0
0
0
0
no avatar
Kimi túl van becsülve... úgy mint Fettel... szerintem meg átlagos pilóta. De kinek mi 😃
0
0
0
0
cseszka avatar
Ja HAmi a king,de itt van Gosjean.😃Jól szerepelt a lótusz,kivéve kimti,de nem egy beállitásonn voltak.
0
0
0
0
no avatar
L. Hamilton a legjobb, kész ennyi... 😉 Nem szabad még el kiabálni, de jó lenne ha a Red Bull maradna ahol van, és a McLaren lenne elől, többi nem érdekel... 😆
0
0
0
0
Kornel77 avatar
cseszka írta:
Végre elkezdödött,remélem igy marad,a redbull most kicsit lemaradt,jólenne ha egy 10 utam ebben a sorrendben végzödne.Talán nemlesz idénn ekkora külömbség.Hamiltoné a ple,Button a második,viszont Vettel 7tizedet kapot HAmiltontol.Go McLaren!

M. Schumacher a legjobb 😀 
0
0
0
0
cseszka avatar
Végre elkezdödött,remélem igy marad,a redbull most kicsit lemaradt,jólenne ha egy 10 utam ebben a sorrendben végzödne.Talán nemlesz idénn ekkora külömbség.Hamiltoné a ple,Button a második,viszont Vettel 7tizedet kapot HAmiltontol.Go McLaren!
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Trükközések mindig is voltak.
0
0
0
0
DCMAN avatar
jaja szerintem is valahogy probálják irányitani a levegőt hátulra..
0
0
0
0
gregorpgm avatar
Egyébként ti mit szóltok a Red Bull féle "pilótahűtés"hez, az autó orrán?

https://www.carblog25.com/wp-content/uploads/2012/02/2012-Red-Bull-F1-1.jpg

Én nem igazán hiszem el nekik. Inkább egy F-csatornáról van itt szó...
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
A remény hal meg utoljára. De szerintem a Red Bullt idén se lesz könnyű dió.
0
0
0
0
DCMAN avatar
reméljük idén a lotus renault és a merci is ott lessz az élmezőny sarkában,és látunk jó kis csatákat és más arcokat is a dobogon
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Nem mindenkinek lehet jó autója. Főleg, hogy nem minden csapatnak van felesleg milliárdjai (Euro).
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
Sok remek versenyző van, aki jobb autót érdemelne maga alá!
0
0
0
0
banyai2000 avatar
jó tudom csak egy tipp volt
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
a tesztek nem mutatnak semmi részletes dolgot az éles verseny szempontjából, minden az éles futamon derül ki igazából.
0
0
0
0
banyai2000 avatar
jó csak hozzátettem ha így menne
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
A tesztek nem jók semmire. Schumacher is jól ment a tavalyi teszteken, de élesben egy hulladék volt az autó.
0
0
0
0
almos avatar
Hát a szezon előtti tesztekből messzemenő következtetéseket nem érdemes levonni,tavaly és előtte is a Red Bull ratyi volt a teszteken,aztán meg mi lett....
0
0
0
0
banyai2000 avatar
szerintem ha most így évelőtt az f1-ben Vettelnek lesz Raikonen személyében ellenfele ha Raikonen tartsa ezt a formát
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Szerintem elég csúnyák lettek az autók ezzel a frissítéssel.
0
0
0
0
Hagrid avatar
https://www.f1talks.pl/wp-content/gallery/caterham_ct01/caterham_ct01_11.jpg
Lotus orrkúp szemből,jól látszik milyen nagy "lépcső".

Oldalról is jól látható:
https://galeria.vezess.hu/files/255/050/000/50255/50255_391505_550x413.jpg
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
A mai világ ilyen. Pénz beszél, kutya ugat.
0
0
0
0
Gerdzso avatar
Sajnos Sutil ülés nélkül maradt :'( pedig szerintem nagyon jól ment, ezért utálom a sok fizetős versenyzőt(Senna,Mal stb)
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Williams, Toro rosso. Ezek lehetnek alternatívák egyelőre.
0
0
0
0
DCMAN avatar
sztem az lessz a céljük force india vagy ilyenek...
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Magukhoz képest valószínű. Már az is jó lenne nekik, ha 1-2 középcsapattal fel tudnák venni a kesztyűt.
0
0
0
0
DCMAN avatar
hát topcsapat biztos nem lessz de azért valamicskét csak javulnak
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Nagy előrelépésre nem kell számítani tőlük.
0
0
0
0
DCMAN avatar
remélem nem kapkodták el az auto tervezését és idén még jobbak lesznek bár tavaly a kiscsapatok között ez volt a legjobb
0
0
0
0
cseszka avatar
JA krokogyik.De amit én linkeltem valos,a Caterham autoját már hivatalosan is bemutatták.
[LINK]

[LINK]
0
0
0
0
DCMAN avatar
na teesék errül beszélek sok ilyen foto van fent a világhálon de eezek csak találgatások semmit több..,.am ez a kép gigalike!!!!
0
0
0
0
Hagrid avatar
https://img13.imageshack.us/img13/203/croczs.jpg
Itt az új caterham 😃
0
0
0
0
DCMAN avatar
a ferrarirol is elég furcsa képek voltak fent pl delfin alaku az orra a kocsinak meg stb...
0
0
0
0
cseszka avatar
Persze."f1-live.hu" én itt szoktam követni,ott is meg minden f1 oldalon fentvannak a képek.Az orra elég rút.😕
Bár annyira nem zavar,nem ennek a csapnak szurkolok.😆De lehet mind "ilyen" v hasonló lesz.
0
0
0
0
DCMAN avatar
ez tuti??biztos ilyen lessz??fb-n is csomo ilyet kiraknak de......ez nem FAKE?lehet hinni a képnek?
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Palik jó lenne, ha visszatérne. 😆
0
0
0
0
gregorpgm avatar
És végre megint az M1 fogja közvetíteni a futamokat! 😀 Ennek azért örülök, mert végre nem Czollner lesz a kommentátor. Az az ember akkora hülyeségeket beszélt a futamok alatt, hogy rossz volt hallgatni...
És van rá esély, hogy Palik visszatér! 😃 Ő is beszélt hülyeségeket, de ő legalább vicces volt. 😆
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Mindenesetre nem kell sokat várnunk a 2012-es szezonra. Március 18-án már kezdődik is a buli.
0
0
0
0
gregorpgm avatar
Amennyire tudom már nem tiltott a csapatutasítás. Bár én ennek nem örülök, mert a legrosszabb dolog, mikor nem hagyják versenyezni a pilótákat.

Amúgy ezt pár futammal ezelőtt nyilatkozták: "A Red Bull Racing vezetése nem zárja ki a csapatutasítás lehetőségét a szezon hátralévő három versenyén, hogy Mark Webber megszerezhesse a második helyet az egyéni pontversenyben... "

És nem is ezzel van a bajom, hanem azzal, hogy próbálták megetetni az embereket azzal, hogy elromlott a váltó, közben meg teljesen nyilvánvaló, hogy semmi baja nem volt és most még ráadásul tagadják is! A Ferrari legalább bevallotta, hogy csapatutasítás volt Hockenheimben tavaly. (Bár az sem tetszett, amikor ők csinálták, pedig Alonso a kedvencem.)
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Ezt nem kell annyira rossz néven venni. Egyértelmű, hogy szándékosan adta neki az első helyet. Láthattunk ilyesmit már nem egyszer. Teljesen látványosan mégsem engedheti maga elé a csapattársát, tiltja a szabályzat. Ez egy kis kapu, amit ki is használtak.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Az elég átlátszó volt, hogy a váltó nem jó. Akkor, hogy tudott leggyorsabb köröket futni? Az egész csak egy színház.
0
0
0
0
Adam996 avatar
gregorpgm írta:
Szerintem az nem csak Webber-en múlt, hogy ilyen rosszul teljesített. Gondoljunk csak bele, tavaly végig jobb volt, mint Vettel és az utolsó futamig vezette a tabellát. De mivel Vettel lett a vb. valószínűleg az ő autójára pakolták a fontosabb fejlesztéseket. Mert pár hónap alatt nem lesz valaki ennyivel rosszabb versenyző szerintem.

Amúgy ti mit gondoltok a Brazil GP-s Red Bull féle "jajj elromlott a váltóm, Webber nyert"-re? Szerintem egyértelmű, hogy csapatutasítás volt és a váltónak semmi baja nem volt.

Na igen ott a pont Vettelnek sokkal jobb autója van mint Webber-nek meg a Red Bull-nál csak addig van rend ameddig Vettel van elől. 😃
0
0
0
0
gregorpgm avatar
Szerintem az nem csak Webber-en múlt, hogy ilyen rosszul teljesített. Gondoljunk csak bele, tavaly végig jobb volt, mint Vettel és az utolsó futamig vezette a tabellát. De mivel Vettel lett a vb. valószínűleg az ő autójára pakolták a fontosabb fejlesztéseket. Mert pár hónap alatt nem lesz valaki ennyivel rosszabb versenyző szerintem.

Amúgy ti mit gondoltok a Brazil GP-s Red Bull féle "jajj elromlott a váltóm, Webber nyert"-re? Szerintem egyértelmű, hogy csapatutasítás volt és a váltónak semmi baja nem volt.
0
0
0
0
Gerdzso avatar
én annak örülnék ha Sutil maradna a Forma 1-ben... mert rossz nézni hogy a jó versenyzőknek a fizetős versenyzők miatt kell elmenniük.. és az olyanok miatt akiknek szerintem már nincs helyük az F1-ben(nem a kor miatt hanem ahogy versenyeznek) ilyenek például: Barichello, Massa, Webber... nem nyújtanak semmit... Massa még dobogóra se állt míg Alonso ment a Világbajnokság 2. helyéért... Webber meg nagyon elmaradt Vettel-től...
0
0
0
0
Adam996 avatar
Még hozzá Silverston-ban Alonso 20Mp-vel nyert. 😃
0
0
0
0
gregorpgm avatar
Ha csak abból indulunk ki, hogy idén azon az 1 versenyen, amin be volt tiltva a befújt diffúzor, a Ferrari nyert, akkor van okunk bizakodni. Félre ne értsen senki, én nem ellenszurkolok, csak sokkal jobban örülnék, ha fel tudná venni a versenyt 1-2 csapat a Red Bull-al. 😀
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció