Synda: Az a baj hogy igazad van most egy jó autót raktak Schumi alá ezért teljesít most ilyen jól.De vasárnap button nagyon jól vezet nagyon tud sporolni a gumival és nagyon stabil autó is a McLaren szóval Button fog nyerni Hamilton pedig második de Schumi befér a dobogó legaljára. 😆😆 😂
DavidGuetta87 írta:
Kimi túl van becsülve... úgy mint Fettel... szerintem meg átlagos pilóta. De kinek mi 😃
Egyáltalán nincs túlbecsülve,ő egy nagyon jó versenyző(Kimi).
Mindenki hibázhat,az autó se volt a toppon, meg azt se felejtsük el hogy még bele kell rázódnia.
Kimi nincs túlbecsülve...Rossz volt az autó, ennyi.:| Ha Groesjan hozni tudja a 3. helyet, akkor Kimi is. Megesnek az ilyenek, majd talán holnap a versenyen lesz valami. Amúgy Vettel, (igen, V-vel) sezrintem idén nem fogja hozni az első helyeket. Igazából nem is érdekel, mert utálom...xD Go Kimi!
L. Hamilton a legjobb, kész ennyi... 😉 Nem szabad még el kiabálni, de jó lenne ha a Red Bull maradna ahol van, és a McLaren lenne elől, többi nem érdekel... 😆
cseszka írta:
Végre elkezdödött,remélem igy marad,a redbull most kicsit lemaradt,jólenne ha egy 10 utam ebben a sorrendben végzödne.Talán nemlesz idénn ekkora külömbség.Hamiltoné a ple,Button a második,viszont Vettel 7tizedet kapot HAmiltontol.Go McLaren!
Végre elkezdödött,remélem igy marad,a redbull most kicsit lemaradt,jólenne ha egy 10 utam ebben a sorrendben végzödne.Talán nemlesz idénn ekkora külömbség.Hamiltoné a ple,Button a második,viszont Vettel 7tizedet kapot HAmiltontol.Go McLaren!
Hát a szezon előtti tesztekből messzemenő következtetéseket nem érdemes levonni,tavaly és előtte is a Red Bull ratyi volt a teszteken,aztán meg mi lett....
Persze."f1-live.hu" én itt szoktam követni,ott is meg minden f1 oldalon fentvannak a képek.Az orra elég rút.😕
Bár annyira nem zavar,nem ennek a csapnak szurkolok.😆De lehet mind "ilyen" v hasonló lesz.
És végre megint az M1 fogja közvetíteni a futamokat! 😀 Ennek azért örülök, mert végre nem Czollner lesz a kommentátor. Az az ember akkora hülyeségeket beszélt a futamok alatt, hogy rossz volt hallgatni...
És van rá esély, hogy Palik visszatér! 😃 Ő is beszélt hülyeségeket, de ő legalább vicces volt. 😆
Amennyire tudom már nem tiltott a csapatutasítás. Bár én ennek nem örülök, mert a legrosszabb dolog, mikor nem hagyják versenyezni a pilótákat.
Amúgy ezt pár futammal ezelőtt nyilatkozták: "A Red Bull Racing vezetése nem zárja ki a csapatutasítás lehetőségét a szezon hátralévő három versenyén, hogy Mark Webber megszerezhesse a második helyet az egyéni pontversenyben... "
És nem is ezzel van a bajom, hanem azzal, hogy próbálták megetetni az embereket azzal, hogy elromlott a váltó, közben meg teljesen nyilvánvaló, hogy semmi baja nem volt és most még ráadásul tagadják is! A Ferrari legalább bevallotta, hogy csapatutasítás volt Hockenheimben tavaly. (Bár az sem tetszett, amikor ők csinálták, pedig Alonso a kedvencem.)
Ezt nem kell annyira rossz néven venni. Egyértelmű, hogy szándékosan adta neki az első helyet. Láthattunk ilyesmit már nem egyszer. Teljesen látványosan mégsem engedheti maga elé a csapattársát, tiltja a szabályzat. Ez egy kis kapu, amit ki is használtak.
gregorpgm írta:
Szerintem az nem csak Webber-en múlt, hogy ilyen rosszul teljesített. Gondoljunk csak bele, tavaly végig jobb volt, mint Vettel és az utolsó futamig vezette a tabellát. De mivel Vettel lett a vb. valószínűleg az ő autójára pakolták a fontosabb fejlesztéseket. Mert pár hónap alatt nem lesz valaki ennyivel rosszabb versenyző szerintem.
Amúgy ti mit gondoltok a Brazil GP-s Red Bull féle "jajj elromlott a váltóm, Webber nyert"-re? Szerintem egyértelmű, hogy csapatutasítás volt és a váltónak semmi baja nem volt.
Na igen ott a pont Vettelnek sokkal jobb autója van mint Webber-nek meg a Red Bull-nál csak addig van rend ameddig Vettel van elől. 😃
Szerintem az nem csak Webber-en múlt, hogy ilyen rosszul teljesített. Gondoljunk csak bele, tavaly végig jobb volt, mint Vettel és az utolsó futamig vezette a tabellát. De mivel Vettel lett a vb. valószínűleg az ő autójára pakolták a fontosabb fejlesztéseket. Mert pár hónap alatt nem lesz valaki ennyivel rosszabb versenyző szerintem.
Amúgy ti mit gondoltok a Brazil GP-s Red Bull féle "jajj elromlott a váltóm, Webber nyert"-re? Szerintem egyértelmű, hogy csapatutasítás volt és a váltónak semmi baja nem volt.
én annak örülnék ha Sutil maradna a Forma 1-ben... mert rossz nézni hogy a jó versenyzőknek a fizetős versenyzők miatt kell elmenniük.. és az olyanok miatt akiknek szerintem már nincs helyük az F1-ben(nem a kor miatt hanem ahogy versenyeznek) ilyenek például: Barichello, Massa, Webber... nem nyújtanak semmit... Massa még dobogóra se állt míg Alonso ment a Világbajnokság 2. helyéért... Webber meg nagyon elmaradt Vettel-től...
Ha csak abból indulunk ki, hogy idén azon az 1 versenyen, amin be volt tiltva a befújt diffúzor, a Ferrari nyert, akkor van okunk bizakodni. Félre ne értsen senki, én nem ellenszurkolok, csak sokkal jobban örülnék, ha fel tudná venni a versenyt 1-2 csapat a Red Bull-al. 😀
Kimi túl van becsülve... úgy mint Fettel... szerintem meg átlagos pilóta. De kinek mi 😃
Egyáltalán nincs túlbecsülve,ő egy nagyon jó versenyző(Kimi).
Mindenki hibázhat,az autó se volt a toppon, meg azt se felejtsük el hogy még bele kell rázódnia.
M. Schumacher a legjobb 😀
Én nem igazán hiszem el nekik. Inkább egy F-csatornáról van itt szó...
Lotus orrkúp szemből,jól látszik milyen nagy "lépcső".
Oldalról is jól látható:
[LINK]
[LINK]
Itt az új caterham 😃
Bár annyira nem zavar,nem ennek a csapnak szurkolok.😆De lehet mind "ilyen" v hasonló lesz.
És van rá esély, hogy Palik visszatér! 😃 Ő is beszélt hülyeségeket, de ő legalább vicces volt. 😆
Amúgy ezt pár futammal ezelőtt nyilatkozták: "A Red Bull Racing vezetése nem zárja ki a csapatutasítás lehetőségét a szezon hátralévő három versenyén, hogy Mark Webber megszerezhesse a második helyet az egyéni pontversenyben... "
És nem is ezzel van a bajom, hanem azzal, hogy próbálták megetetni az embereket azzal, hogy elromlott a váltó, közben meg teljesen nyilvánvaló, hogy semmi baja nem volt és most még ráadásul tagadják is! A Ferrari legalább bevallotta, hogy csapatutasítás volt Hockenheimben tavaly. (Bár az sem tetszett, amikor ők csinálták, pedig Alonso a kedvencem.)
Na igen ott a pont Vettelnek sokkal jobb autója van mint Webber-nek meg a Red Bull-nál csak addig van rend ameddig Vettel van elől. 😃