Mindent az Androidról

Szerző: thug85, 2011. March 11., téma
Fórum » Szoftver
Nos a téma címe magáért beszél! Az Android, illetve az ezzel a rendszerrel szerelt készülékekkel kapcsolatos érdekességeket, élményeket, tapasztalatokat, híreket oszthatjátok itt meg egymással!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
apetit1989 avatar
Ha már másodszorra megy benne tönkre egy akksi, valószínűsíthető, hogy a telefonod rossz, nem pedig az elemek. Főleg, hogy az akksi fel is puffadt. A töltőt is meg kéne mérni, pontosan +5 voltot ad e a telefonnak.
0
0
0
0
niteforce avatar
Sziasztok!
Samsung Galaxy Ace telefonom van, és már megint rossz az akksija. Szervizben volt, előtte viszonylag jó volt, most viszont ahogy reggel lekapom töltőről, benyomok zenét, és mire beérek suliba már lemegy 10-05%, pedig ez fél-háromnegyed óra. Napközben kikapcsolom a netet ha nem használom, wifi, többi persze mindig ki van kapcsolva, fényerő 0, és pár perc netezésen kívül semmit nem csinálok. Így mire hazaérek, egy 6-7 óra után már 15% alatt van az akksi. Csináltam egy battery stat resetet, de most ez sem segített. A telefonban már amúgy a 2. akku van, ezt nyár végén vettem bele, rendes gyári, az előző felpuffadt, és már csak ilyen 5 percet bírt vele a teló.
Nem tudom mi lehet a baja, mert tényleg szolidan használom, nincs játék, nincs állandóan net...
0
0
0
0
Devis avatar
igen az lehet, hogy az android nem jól érzékeli
0
0
0
0
cseszka avatar
Halihó.Van nálam most egy HTC Wildfire tel,az a hibája,hogy hiába teszem rá a töltöt,fent jelzi az akuszintnél h tölti,meg a bal sarokban is villog a sárga fény h tölti,az aku valamiért nem veszi fel a töltést.12óra töltés utánn is azt irja h 4% akuszint csatlakoztassam a töltést.Az aku jó,lelett mérve.
Ez mien hiba?lehet softveres?arra gondolok,h rosszul látja az aku feszt,ezért kéri a töltést?
0
0
0
0
niteforce avatar
odinnal tudsz gyári romokat feltenni, a töbit azt SD kártyáról kell.
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Tudnátok nekem 1 olyan programot mondani amivel a telefonon tudom kicserélni a romot?
0
0
0
0
Feki1991 avatar
htcevo3d írta:
tudtok valami jo navigacios programot?de tenyleg jot,mert en mar probaltam a sygicet,igo-t,navigont,de nem tudtam eldonteni melyik a legjobb.nem vagyok ezekkel valah.kibekulve.meg a mai napig is a regi nokiamat hasznalom navigaciora,a garmint.szerintem annal jobb nincsen,csakhat szeretnem mar az uj telomon is kiprobalni valami jot.szerintetek melyik a legjobb?

a legjobb? szerintem a Google Maps...igaz, kell hozzá mobilnet előfizetés hogy 100%-osan kitudd használni de manapság már bagó pénzért lehet kapni (legalábbis nálunk)
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
sizz írta:
Androidra nem is fog érkezni Battlelog alkalmazás? 😲

Már vagy egy éve van😊
0
0
0
0
no avatar
hat nem hiszem,h.a teloval lenne a gond,leheth.valami nem tetszett neki a programon
0
0
0
0
The Emptiness avatar
niteforce írta:
Igazából a gyári romok szerintem mindegyik CM-nél gyorsabbak. Legalábbis nálam. CM-nél nem tudom bezárni normálisan az alkalmazásokat. Amik playen vannak feladatkezelők azok hulladékok. Ezen a telón pedig be kell zárni a nem szükséges cuccokat mert lassul. Mondjuk most halott telóval nem megyek semmire sem. Holnap elviszem szervizbe azt megcsinálják. Feltesznek egyet aztán használom azt, nem kell bonyolítani 😃

Eza baj az ace vel mert 1 normális stabil jol optimalizalt rom nincs rá :'( talan az x d a.com on van stabil hibátlan rá.

htcevo3d írta:
nekem a telefon erosseg nem problema,csak tenyleg jol navigaljon,jo legyen a keresoje,meg minden.de akkor megegyszer megprobalom az igo-t.eddig a navigon volt benne,mert az is garminos,csak valamiert sokszor nekem lefagyott,es semmit nem tudtam vele csinalni

Na akkor a telefon... vagy amit leszedtél hibás ha 1 ik sem akor... Nincs ötletem.
0
0
0
0
no avatar
nekem a telefon erosseg nem problema,csak tenyleg jol navigaljon,jo legyen a keresoje,meg minden.de akkor megegyszer megprobalom az igo-t.eddig a navigon volt benne,mert az is garminos,csak valamiert sokszor nekem lefagyott,es semmit nem tudtam vele csinalni
0
0
0
0
The Emptiness avatar
htcevo3d írta:
tudtok valami jo navigacios programot?de tenyleg jot,mert en mar probaltam a sygicet,igo-t,navigont,de nem tudtam eldonteni melyik a legjobb.nem vagyok ezekkel valah.kibekulve.meg a mai napig is a regi nokiamat hasznalom navigaciora,a garmint.szerintem annal jobb nincsen,csakhat szeretnem mar az uj telomon is kiprobalni valami jot.szerintetek melyik a legjobb?

Csak is az Igo 8 semmi mas torrentröl leszexed a magyart enyi!! Csak is az a 600 mhzn is elmegy.
0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
Bicike avatar
Az én problémámra senki sem tudja a választ?
0
0
0
0
sizzpreme avatar
Androidra nem is fog érkezni Battlelog alkalmazás? 😲
0
0
0
0
zsolty87 avatar
Kmisi99 írta:
beállítások wifi és hálózatok legalul mobilhálózatok ott kell.

Köszönöm. Esetleg tudnál válaszolni a "segítség, kezdő vagy" fórumba feltett kérdésemre is?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
beállítások wifi és hálózatok legalul mobilhálózatok ott kell.
0
0
0
0
zsolty87 avatar
Sziasztok. Sony Xperia U-ban hol lehet letiltani azt a funkciót, hogy a wifi-n kivül más módon is csatlakozzon az internetre?
0
0
0
0
niteforce avatar
Igazából a gyári romok szerintem mindegyik CM-nél gyorsabbak. Legalábbis nálam. CM-nél nem tudom bezárni normálisan az alkalmazásokat. Amik playen vannak feladatkezelők azok hulladékok. Ezen a telón pedig be kell zárni a nem szükséges cuccokat mert lassul. Mondjuk most halott telóval nem megyek semmire sem. Holnap elviszem szervizbe azt megcsinálják. Feltesznek egyet aztán használom azt, nem kell bonyolítani 😃
0
0
0
0
The Emptiness avatar
niteforce írta:
alex1997 írta:
niteforce írta:
Galaxy Ace-em van. De most CM9-el jo, sikerült feltenni 😆

Ace??? cm 9 grt hogy feltudtad rá varázsolni (:

van már cm10 is rá, csak az még bugos.
A Maclaw studio foglalkozik ezekkel a telefonokkal.

De a CM9 RC2-ben nincs hang, se csengőhang, se zene, úgyhogy visszaraktam egy gyárit, csak valami hulladékot sikerült leszedni, úgyhogy ez a teló életébe került 😃 Remélem egy JIG-el meg tudom csinálni.
Tudtok segíteni?
Nem csinál a telefon semmit, nem kapcsol be, download se jön be, recovery-sem. Viszont az Odin felismeri.

Na akkor (egybe ird) x d a.com on olyan 10 vagy még több teljesen stabil fullos mindwn félw rom.
0
0
0
0
Bicike avatar
Szerintetek erős egy ZTE Skate-nek a legfrissebb YouTube?
Amióta frissítettem, megnézek 4-5 videót és mindig leáll, már zavar nagyon, már leszedtem a frissítést, meg visszaraktam, de ugyanaz.

A frissítések nélküli YouTube meg valamikor bedobja, hogy probléma lépett fel, miközben néztem a vidit.
0
0
0
0
niteforce avatar
Hát kiírja hogy added meg detected. De egyébként semmi.
Ok megkérdezem ott is.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Az fura ha semmi életjel de az odin látja. Próbáld ki a PH hivatalos fórumán ott jobban fogják tudni.
0
0
0
0
niteforce avatar
alex1997 írta:
niteforce írta:

van már cm10 is rá, csak az még bugos.
A Maclaw studio foglalkozik ezekkel a telefonokkal.

De a CM9 RC2-ben nincs hang, se csengőhang, se zene, úgyhogy visszaraktam egy gyárit, csak valami hulladékot sikerült leszedni, úgyhogy ez a teló életébe került 😃 Remélem egy JIG-el meg tudom csinálni.
Tudtok segíteni?
Nem csinál a telefon semmit, nem kapcsol be, download se jön be, recovery-sem. Viszont az Odin felismeri.
0
0
0
0
The Emptiness avatar
niteforce írta:

0
0
0
0
niteforce avatar
0
0
0
0
The Emptiness avatar
niteforce írta:
ennél frissebb nem tudom hogy lehet, mert nincs frissítés 😃
Na de mindegy, úgyis most ki akartam próbálni az ICS-t, van új, úgyhogy azzal már jó lesz

Nekem is ez volt a baj (alap rom Galaxy S Plus)

És azt csináltam hogy alkalmazások kezelése és a frisítéseket letöröltem a market lett belőle és utána vissza rakta magától mire 2. ára fel mentem rá és azóta semmi baj nincs vele rendesen megy a Google Play

Amúgy milyen a telefonod?
0
0
0
0
SnileZ avatar
Ha megvásárolok egy alkalmazást telefonra, és mondjuk van egy tabletem ,arra is rárakhatom?
0
0
0
0
niteforce avatar
ennél frissebb nem tudom hogy lehet, mert nincs frissítés 😃
Na de mindegy, úgyis most ki akartam próbálni az ICS-t, van új, úgyhogy azzal már jó lesz
0
0
0
0
TuningWorld96 avatar
A képen egy Xperia S volt.
Mind1,nem gond,lényeg hogy a többi olyan. 😃
Kössz 😀
Egyébként próbáld meg hogy felraksz egy frissebb vagy egy másik Play-t,hátha jó lesz. 😉
0
0
0
0
niteforce avatar
htcevo3d írta:
szerintem a telefonnak kell egy bizonyos hely,h.tudjon mukodni.probalj meg letolteni olyyan programot,amivel automatikusan a kartyara menti a programokat

Samsung apps-ről tudok bármit egyébként, tehát szerintem a play-el van valami. Ez egy időjárás widget lenne, de már a melévő app-ek frissítéseit sem tudom feltenni emiatt a hiba miatt.

ProMaXus: lehet hogy másik telefonon volt mint a tied. Nem lehet ilyenekkel az értesítési sávot megváltoztatni.
0
0
0
0
TuningWorld96 avatar
Sziasztok!
Feltettem a Sony Xperia S GO Launcher EX Theme-t az X8-amra.
Tök jól működik gyors meg minden,csak azt a részt ahol van az akksijelző meg stb. ott a fenti sávot nem változtatta meg,pedig a képen úgy volt hogy az is megváltozik.
Ha valaki tud valami megoldást,hogy hogyan tudnám megcsinálni az legyen szíves írjon. 😀
A válaszokat előre is Köszönöm!
0
0
0
0
no avatar
szerintem a telefonnak kell egy bizonyos hely,h.tudjon mukodni.probalj meg letolteni olyyan programot,amivel automatikusan a kartyara menti a programokat
0
0
0
0
niteforce avatar
Sziasztok!
Az a baj hogy ha play-rol akarok valamit telepiteni akkor kiirja hogy nincs eleg tarhely. Pedig van tobb mint 45mega es a progi kb 7. A memoriakartyan is rengeteg hely van meg. Mit lehetne csinalni?
Koszi elore is 😃
0
0
0
0
no avatar
ez az,h.olyan nincsen.olyat talaltam,h.system/media/audio.es ott vannak a gyari csengohangok.csak az a baj,h.oda nem engem masolni semmit.gondolom azert nem,mert nincs rootolva a telefon.na de azert akkor nem is lehet rendesen csengohangokat beallitani?az hulyeseg lenne
0
0
0
0
dzsanni94 avatar
htcevo3d írta:
helotok.nekem egy olyan kerdesem lenne,h.van egy htc evo 3d-m,es az lenne a problema,h.csengohangnak beallitok egy mp3-at.addig nincs is vele gond,amig rakotom a gepre a telefonom,mert utanna visszaallitodnak a csengohangok a gyariakra.nincs rootolva a telefon.nem lehet,h.a telefon memoriaba kellene masolni a zeneket?mert nekem a memokartyan van,es gondolom az lehet a hiba,ha rakotom a gepre,akkor ugye az hasznalatban van.csak akkor a telefon memoriaba hova kellene?ezt sehol sem talalom.a segitseget nagyon megkoszonnem,mert mar unom,h.honapok ota allandoan alligatnom kell

Megpróbálhatod a telefonmemóriájára felrakni a zenéket keres egy olyan mappát hogy Music de lehet hogy ezt alaplból csinálja hogy visszaállítja magát de megpróbálhatod frissiteni a telefont
0
0
0
0
no avatar
helotok.nekem egy olyan kerdesem lenne,h.van egy htc evo 3d-m,es az lenne a problema,h.csengohangnak beallitok egy mp3-at.addig nincs is vele gond,amig rakotom a gepre a telefonom,mert utanna visszaallitodnak a csengohangok a gyariakra.nincs rootolva a telefon.nem lehet,h.a telefon memoriaba kellene masolni a zeneket?mert nekem a memokartyan van,es gondolom az lehet a hiba,ha rakotom a gepre,akkor ugye az hasznalatban van.csak akkor a telefon memoriaba hova kellene?ezt sehol sem talalom.a segitseget nagyon megkoszonnem,mert mar unom,h.honapok ota allandoan alligatnom kell
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
zsolty87 írta:
Sziasztok. Szerintetek 4-5 GB-s belső memória elég akkor ha csak pát progit meg zenét akarnék a telefonra rakni? Mert abban a telefonban nincs memóriakártya bővítési lehetőség, csak beépített memória van. Mekkora méretű átlagban egy androidos program?

Maguk az alkalmazások nem oda mennek ahova te másolgatni akarsz. Azoknak külön van memória.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok kérdésem a következő:
Huawei ideos S7 Slimen az androidot hogyan tudom frissíteni?
2.2.2 verzió jelenleg.
0
0
0
0
Bicike avatar
zsolty87 írta:
Sziasztok. Szerintetek 4-5 GB-s belső memória elég akkor ha csak pát progit meg zenét akarnék a telefonra rakni? Mert abban a telefonban nincs memóriakártya bővítési lehetőség, csak beépített memória van. Mekkora méretű átlagban egy androidos program?

Amire te szeretnéd, arra elég.
Átlagosan egy jó játék 9 MB, de akad 36 MB-os is, de az nem sok.
Alkalmazások meg max 4MB
0
0
0
0
zsolty87 avatar
0
0
0
0
TuningWorld96 avatar
Feldobta hogy Play-t telepíti? 😲
De jó neked. 😆
0
0
0
0
The Emptiness avatar
mlan0 írta:
De pedig én arra lépem 😆... és ha rendszer vissza állitást csinálok akkor mi lesz? elltünnek az adataim?

Igen a telepített alkalmazáasok de ha ki van a telefon rootolva akkor csinálj 1 beckup ot (a bekáp-ra gondoltam) 1 progivan és utána ristor.
0
0
0
0
mlan0 avatar
De pedig én arra lépem 😆... és ha rendszer vissza állitást csinálok akkor mi lesz? elltünnek az adataim?
0
0
0
0
The Emptiness avatar
mlan0 írta:
Nekem kérdezte amikor fel léptel 1-őszőt a Marketra hogy telepiti a Play áruházat erre én arra léptem hogy nem... ez baj? és ha igen akkor hogy lehet vissza csinálni

(szerintem nem lehet nem re menni)

Csinálj 1 rendszer vissza álítást más módot nem tudok (:
0
0
0
0
mlan0 avatar
Nekem kérdezte amikor fel léptel 1-őszőt a Marketra hogy telepiti a Play áruházat erre én arra léptem hogy nem... ez baj? és ha igen akkor hogy lehet vissza csinálni
0
0
0
0
TuningWorld96 avatar
Akkor...............

Kérdezd a gyártókat (: Vagy 1 térinformatikust

😆
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Akkor...............

Kérdezd a gyártókat (: Vagy 1 térinformatikust
0
0
0
0
The Emptiness avatar
ProMaXuS írta:
Sokszor felmentem már a Marketra és nem frissül,tehát nincs 2.1-re. De még most se vágom hogy haveromnak hogy van így is Play rajta. Megn nem is rootolta.

Gyári rom?
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció