Anime

Szerző: bulldog95, 2009. November 06., téma
Fórum » Film, sorozat
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
xoki avatar
Ja ezt láttam, érdemes megnézni mindenkinek 😀 abba biztos vagyok hogy van több otaku mert láttam sokat animés profilképpel, lehet hogy ritkán járnak fel szerintem, bár ki tudja...

Szerk1: most látom hogy van 2-3 ilyen ismerősőm itt, utolsó belépésük meg van egy hónap is kb. 😃

Szerk2: Rohadt jó lett az új fairy tail, már van horriblesubs verzió elég rég óta 😀
0
0
0
0
sudosu avatar
Hát lehet csak 4-en vagyunk otakuk egész gépigényen 😀.
Vagy valaki az és szégyelli. Nem értem miért. Lehet azért itt Magyarországon nem nagyon elfogadott ez a stílus csak néhány ezer ember számára.
Az a baj hogy nagy a tudatlanság, az animére még mindig nagyja a magyaroknak azt mondja hogy kínai mese. Ebből egyik sem igaz, de gondolom nem is kell magyaráznom itt senkinek miért. A másik sztereotípia az hogy az animéket egyenlővé teszik a Hentai-al.
Eszembe jutott hogy régebben írtam róla egy posztot a blogomba, amikor rátaláltam egy oktatófilm szerű dologra. [LINK]
0
0
0
0
xoki avatar
Most komolyan csak 4 en vagyunk ennél a témánál 😞 Pedig vártam még történeteket a ki hogyan lett otakuhoz 😃
0
0
0
0
bigbeagle01 avatar
noNameFPS: Hát ezekből én is maximum 480p-s verziót találtam, szerintem HD nem lett belőle kiadva sehol.
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Hát ha összeszámolom kb 500 epizód-nyi anime-t láttam, kicsit le vagyok maradva tőletek 😀
Bár nem mintha az számítana, hogy ki mennyit látott 😃 Max 26 részes anime volt amit megnéztem inkább a rövidebbeket preferálom.

Egyébként nem tudjátok, hogy a Hellsing (nem az ultimate) van -e HD verzióban? Mert sehol sem találok, persze lehet, hogy nincs hiszen 2001-es animéről van szó. Bár a Death Note-t is leakartam tölteni abból sem találtam HD-s verziót pedig az 2006 os anime arról kéne, hogy legyen szerintem.
0
0
0
0
sudosu avatar
Jó nem verseny 😀...
Egyébként szerintem az jobb ha több kisebb animét lát az ember. Így lehet művelődni 😆
Én nagyba nem is nagyon kezdtem bele egyetlen a Shaman King ami 6x részes.
0
0
0
0
xoki avatar
A nagy animéket nem számoltam bele mivel még nem értek a végére de ha beleszámolnám akkor nagyot ugrana az epizód szám az biztos, mert igen pl a one piece t láttam mind eddig szóval várom az újat mindig 😃

Na a myanimelistre lusta vagyok szóval bemásolom ide spoilerbe:

Spoiler!

Bleach
Yu yu hakusho
Fate/zero
fate/stay night
fate/kaleid
naruto
soul eater
fullmetal alchemist
angel beats!
death note
highschool d x d
highschool d x d new
fairy tail
sword art online
basilisk
code geass
tengen toppa gurrem lagann
ghost hunt
ghost in the shell
Steins;Gate
mirai nikki

+ naruto shippuuden (357), hunter x hunter(109), one piece(637), gintama(156 rész láttam eddig)

valamint elfen lied ből 5 részt láttam eddig ha azzl kész vagyok akkor jön a love-ru 😃
0
0
0
0
sudosu avatar
Igen noNameFPS viszont 😀 nekem az epizód szám akkor is több mint a One Piece 😆

Xoki egyébként én is szoktam használni, chat-ben élőbeszédben nem nagyon.
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Én nem nagyon szoktam használni ilyen kifejezéseket, mert a válasz úgy is az lenne "mi bajod?" Múltkor én is beregeltem erre a Myanimelist-re, csak nem volt kedvem összeállítani a listát, hogy miket láttam. Majd lehet sort keríttek rá, még úgysincsen olyan rengeteg anime amit bele kéne rakni. Visszatérve arra , hogy a 21 anime sok-e vagy kevés. Szerintem az nagyban függ attól, hogy milyen anime-t néztél, pl. ha megnézel egy One piece-t ami most tart kb 600 résznél (nem tudom pontosan) az idő alatt rengeteg 12 vagy 25 részes anime-t ki lehet végezni. Szóval nem nagyon számít a "mennyiség" 😃

Szerk. Megcsinaltam az anime list-et, szóval akit érdekel : [LINK]
0
0
0
0
xoki avatar
Hát gondolom ez az azért van mert irtam nem beszéltem 😃
Mondjuk lehet beszédes tipus lennék ha lenne a közelbe otaku ismerős...
Erről jut eszembe valakinek másnak is szokásává vált használni néha japán szavakat társalgásnál ? 😆 PL én akárkivel beszélek néha bedobok (irásba is chatnél) egy két japán kifejezést pl yare yare, baka, nande, yo stb 😆 😃

Lassan majd frissíteni kéne nekem is a myanimelistet ha már regisztráltam, még csak a "nagyobbakat" adtam a listához 😆
0
0
0
0
sudosu avatar
xoki: Még nem vagy valami beszédes típus 😃?
Többet írtál mint én.
Hát a 21 anime nem is sok nem is kevés 😀...
[LINK]
TV: 63, OVA: 8, Movies: 5, Spcl.: 19, Eps: 1,113, DL Eps: 0, Days: 17.49, Mean Score: 7.9, Score Dev.: 0.07

Én csak a következőket néztem meg többször:
-Sword Art Online kb 5-ször
-K-on két évad 2 alkalommal
-Steins;Gate 2-szer
0
0
0
0
xoki avatar
Na mivel épp most értem az elfen lied 3. részének végére a 4. előtt leirom én is 😃

Szerintem jó hosszú lesz, remélhetőleg érdekes is... 😃

Először is fontos megjegyezni hogy időpontokat nem nagyon tudok irni, szóval iskolához kötöm remélhetőleg Magyarországon is ugyanúgy vannak az iskolaévek mint itt 😃

Ötödikes voltam kb amikor abba hagytam a Pokemont, addig nagyon tetszett aztán unalmas lett ez volt az egyetlen ami ment sok csatornán. Nyilván akkor is a viasat vetitette a dragon ballt mint most, szóval másodiknak arra bukkantam rá, és az első résznél nézem hogy ez mi a fene, mi ez a rajzolás meg harc meg stb... Na inkább akkor ilyeneket nem is nézek (igen ez olyan mint sudosu esetében - intresting 😃😉
Kb általános iskola vége felé egy új kábel tv szolgáltató jelent meg a városba amit bevezetettünk, és itt volt animax is. Egy nap odakapcsoltam és épp a yu yu hakusho ment. Na mondom ez nem rossz, szóval megnéztem. Utána meg kezdődött a Bleach (ami nálam még mindig a toplistába van). Hatalmas meglepetés volt hogy milyen jó is lehet egy anime. Később még a narutot is láttam és épp egy filler résszel reklámozták ezért nagyon sokáig nem tetszett. Szóval az első kettőt igyekeztem minden nap megnézni. Kb fél évre rá a yu yu hakusho a végére ért, a bleach meg ekkor tartott olyan 100+ résznél, és eltünt az animax csatorna... Ekkor még nem volt internetem ami letöltésre is alkalmas lett volna nálam ezért, rohantam egy ismerőshöz hogy letöltsem a bleachet, és itt jött az a fordulat, hogy wtf nincs szinkron, hogy nézzem tovább?! Ekkor javasolták hogy hát biztos birom nézni felirattal, ha már annyira akarom akkor töltsem le úgy valahonnan. Na mondom angolul biztos nem lesz olyan rossz, a story érdekel, adtam neki egy esélyt. WTF ez meg milyen kinai nyelv?! Kb 10 rész után már észre se vettem hogy nem magyar szinkronos, meg hogy japán de nagyon zavart eleibe, nagyon halkan néztem 😃 Zenéket is érdekes volt hallgatni (itt fontos megjegyezni hogy én mai napig nem szeretek zenét hallgatni, japánból is csak azért tetszett/tetszik néhány, mert nem értem a szöveget - mert általában béna a szöveg minden zenénél sztem...) Miután megnéztem a végig a Bleachet, lényegében nem néztem semmi mást, hogy miért az rejtély nekem is... 😆 Középiskola vége felé lett megint animax (fogalmam sincs hogy miért vette ki, rakta vissza - most is úgy csinálta a szolgáltató - most meg teljesen megszűnt) szintén ugyanezeket vetitette mint eddig, innentől lényegében nyolctól késő estig az animax volt a programom. Lényegében innen indult el az hogy már a neten is keresgéltem wikipédiákban hogy mi ez a szubkultúra(persze akkor ezt még nem tudtam 😃 ). Amikor vége lett a középiskolának, nagyon nem tudtam mit csinálni, és itt indult el az, hogy mindenhova kérdéseket tettem fel hogy mit ajánlotok ami hasonlít a bleachre, yu yu hakushora, narutora (mindenhova oda irták a dragon ballt is 😆 ). Ekkor néztem meg, sorrendben: fate, soul eater, fullmetal alchemist, majd a sword art online, aztán meg amit birtam raktam be a utorrenbe 😃 Most a listám szerint 21 animét láttam, (+ ami folyamatba van még mindig - naruto shuippuuden stb) nem tudom hogy soknak számít vagy nem, de én minden animét legalább kétszer elejétől a végéig megnézek, ovákkal filmekkel együtt 😆 Szóval lényegében olyan 2 éve vagyok nagy otaku. 😀

Lehet kimaradt pár részlet, de igy is nagyon hosszú lett remélem valaki el is olvassa 😃
0
0
0
0
bigbeagle01 avatar
Ki hogy lett otaku?

Hmm, hát én SAO tájékán (~1,5 éve) kezdtem, mondván hogy kéne nézni valami sorozatfélét, és az osztályomban van egy animés gyerek aki ajánlotta nekem a SAO-t mondván, hogy új, és biztos érdekelne, ezért belekezdtem (akkor tarthatott olyan 8-10 résznél) és egészen megtetszett, így folyamatosan néztem hétről-hétre. Ezután próbáltam maradni ebben a kategóriában, így jött egy újabb ajánlat (Accel World) és azt is megnéztem. Meg persze a kisgyerekkori tipikus animék (Pokemon/Digimon...).
Ezekkel egyidőben elkezdtek érdekelni már az animékkel kapcsolatos zenék, ezért azokra is rákerestem.
Persze azóta már megnéztem egy pár animét, és a legtöbbjük tetszett is kevés kivétellel (bár lehet csak elfogult vagyok 😜 ).
És hát mostanában kezdtem újra neki az animézésnek, egy nagyobb kihagyás után.
És így utólagosan nagyon sajnálom, hogy eleinte a tömeganimék alapján ítéltem meg az egészet.

És hát így ennyi szerintem sűrítve.
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Ki hogy lett otaku?

Hát én nem olyan rég kezdtem el animeket nézni ( kb ez év elejétől ). Persze nem számolom a gyermekkori Pokémont, nagy kedvenc volt úgy 6 évesen 😃 Szóval a mostani téli szünetben volt sok szabad időm, azt volt, hogy már unatkoztam is. Egyik havernak mondtam, hogy nem tud-e valami jó filmet. Azt mondta, hogy inkább nézek anime-t, mondom miért ne mondj egyet. És akkor néztem meg az elsőt, ami a Blue Gender volt magyar szinkronnal.
Aztán innentől már beindult a gépezet, következett a Black Lagoon és az Elfen Lied ezeket még angol szinkronosan néztem, mert valami oknál fogva féltem a japátntól (fogalmam sincs miért). Utána rájöttem, hogy angol szinkronos animek között elég szűkös a választék meg sokat kell várni egy-egy szinkronra. Na és akkor mibaj lehet alapon megnéztem a Mirai Nikki-t. Első pár résznél kicsit furcsa volt a japán, de mire az anime végére értem teljesen megszoktam és meg is szerettem. Innentől már nem is nagyon emlékszem, hogy mit néztem talán a Hyakka Ryouran volt vagy a STEINS GATE már nem tudom pontosan, de a lényeg, hogy innentől már daráltam őket. volt, hogy egy nap alatt egy rövidebbet megnéztem ( 12-13 részes-t), a hosszabbak sem teltek 2-3 napnál többe (kb 25 részesek). Jelenleg a listámon 27 megnézett anime van, de ez elég gyorsan növekszik 😀 3 anime van amibe bele keztem és nem bírtam végig nézni mert egyszerűen nagyon nem jött be vagy unalmasnak találtam Spoiler!
Bakuretsu Tenshi,Highschool of the Dead,Mahou Shoujo Madoka Magica

Hát kb ennyi, én is várom szintén másoktól is a fogalmazást 😀
0
0
0
0
sudosu avatar
Nekem Death Note-al kapcsolatos iskolaélményem nincs, de egyik barátom mesélt róla hogy matek órán Death Note filmet nézték 😃... épp már nyári szünet előtti utsó matek óra volt.

Nah feldobok egy témát:

Ki hogy lett otaku?

Én köröbelül 1 és fél éve néztem meg életem legelső animéjét (Drangonball töredékeket leszámítva) a Sword Art Online-t. Nem is tudom miért esett már rá a választás, éppen nézegettem hogy milyet kellenne megnéznem és végül bejött ez a VRRMORPG-s stílus. Ennek előzménye az volt hogy egyik osztálytársam még odaadata az Osu! ritmusjátékot amelyet még ma is rengeteget játszok, az Osu!-t szerintem senkinek nem kell bemutatnom a kis közsségünkbe. Aki esetleg nem ismerné annak elmondom hogy e ritmusjáték tele van Japán zenékkel (JPOP,JROCK). A Japán zenéket először nagyon furcsának tartottam hiszen távol állt tőlem a stílus, de 1-2 heten belül már úgy beleszoktam hogy, elkezdtem imádni a zenéket. Ekkor még szó se volt hogy én animéket fogok nézni csak zenéket hallgatom. Ez még ma is valamennyire hatással van rám mert még mindig jobban szeretem az Ázsiai zenéket mint magát az animét. Még arra is emlékszem hogy Osu!-ba a Hisaka Youko-tól a Don't Say Lazy-t játszottam el legelőször (K-ON! S1 ED1). Na mindegy térjünk vissza szóval a SAO első része után konkrétan tátva maradt a szám. Olyan bűntudatom volt hogy a Dragonball alapján itéltem meg az egész stílust. Szóval egy hétvége alatt akkor még ha jól emlékszem 14 rész volt kész én megnéztem mind 😀. Utána már kerestem is a következőt az a Jormungand volt ami egy remek Akció anime, javaslom mindenkinek nézésre. Majd a Psycho Pass követte a sort ami szintén akkor jött abból megnéztem 4 részt igaz elég furcsa volt de utána már jó lett az is. Na ezután jött a fekete bárányom a Deadman Wonderland ami abszolút nem jött be, de nem csüggedtem 😜. Úristen miért írtam ennyit megint 😆. Érettségi előtt elég sok animét néztem meg tanulás helyett egy 24 részes anime megvolt max 2-3 nap alatt és a jelen hát most már nem nézek annyira sokat, kb 2 hete nem is néztem megint 😞. Várom a hosszú fogalmazásokat...

ui.:
Jézusom most néztem meg megint a médialejátszóm mennyi számot ír 😆
[img]https://dl.dropboxusercontent.com/u/67230333/yay!.png[/img]

Itt a teljes playlistem 1MB-s TXT fájlba...
[LINK]
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Death Note mekem is fönt van a TOPlistámon. Tényleg nagyon jó lett, bár látom nem csak én lepődtem meg a befejezésen.
Spoiler!
Azért több évnyi sikeres bujkálás után, csak így elbukni...

Emlékszem egyik magyarórán előadást kellett tartani, és én DN-t választottam. Elkezdtem mondani amit ilyenkor kell, és rövid idő után már arról ment a vita hogy ilyet nem lehet az életben. Aztán kiderült hogy fölösleges volt annyit készüljek mert alig egy kis töredékét mondtam csak el annak amit szerettem volna 😃
0
0
0
0
xoki avatar
noNameFPS: nálam az 10/10 es anime szóval minél előbb nézd meg 😃 Csak a vége nem tetszik annyira, ahhoz képest hogy miket csináltak az elején túl egyszerű elkapási módszer lett a végén...
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Nem is tudtam, hogy van Steins Gate film, majd meglesem.
Death note-al én még fordítva vagyok, filmet láttam animet meg nem. Valamikor meg kéne néznem azt is, úgyhogy nem mertem elolvasni a spoileres részt 😀
0
0
0
0
sudosu avatar
Khhmm spoiler alert...
Death Note anime versus Movie
Spoiler!

Szóval a film és az anime/manga között hatalmas különbségek vannak említek néhányat:

Anime:
-Az animében ugyebár Yagami Light még középiskolában találja meg a halállistát az udvaron.
-Near kapja el a fináléban Light-ot
-(Erre azért nem emlékszek biztosan) de Shiori-val nem volt olyan mély kapcsolata Light-nak ahogy a filmbe beállította

Film:
-Yagami Light egy kis üzlet vagy kocsma előtt találja meg a halállistát és ekkor már egyetemista
- L kapja el a fináléban Light-ot
- Shoori-t maga Light öli meg a DN használatával, és mély kapcsolatot ápolt vele.

Rettenetes hogy a két film 2 * 2 óra 10 perc és néhány nagyon fontos dolog kimaradt a történetből. Például Near abszolút nem is jelenik meg a 2 filmben. E két film kész szenvedés volt számomra, az animében sokkal jobban megvolt oldva a történet.
Jó értem az 35 rész volt de akkor is lehetett valami jobb is a filmből.
Igazából egy pozitívumot tudok elmondani: a szinkronszínész (magyar) munka nem volt olyan borzasztó, amire számítottam.
0
0
0
0
xoki avatar
sudosu: Death Note filmet nem láttam még, le van töltve, de úgy látszik akkor nem nagyon érdemes megnézni 😃 Bár számítottam arra hogy nem lehet valami jó mert belenéztem és hát néhány rész elég érdekesen van megcsinálva vagy hogy is mondjam...
0
0
0
0
bigbeagle01 avatar
Köszi, akkor szerintem a hétvégi mozi meg is van 😃
0
0
0
0
sudosu avatar
bigbeagle01:
Hogyne lenne érdemes megnézni 😀. Azért nem annyit kell tőle várni mint az Animétől.
A Visual Novel nagy kedvencem most olvasom másodjára, szóval lehet kicsit elfogult vagyok 😆
0
0
0
0
bigbeagle01 avatar
Valaki látta a Steins Gate filmet? Esetleg érdemes megnézni?
0
0
0
0
sudosu avatar
Én is kíváncsi leszek a Shingeki No Kyojin filmre, bár nem tudom ha olyan lesz mint a Death Note filmek akkor inkább nem kérek belőle 😀.
0
0
0
0
xoki avatar
Na erre kiváncsi leszek hogy mi lesz belőle: [LINK]
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Szerintem senkit nem zavar az off, mert rajtunk kívül más nem nagyon jár ide. Ts-ról még annyit, hogy nem kell aggódni a zaklatók végett ( ha jönnének is azok max a haverjaim, de tudok privát szobát csinálni szóval nem gond 😀 ) Majd még holnap megbeszéljük, azt adok PM-ben ts ip-t mindenkinek. Ha annyira ragaszkodtok, hogy ne legyen off akkor most én is abbahagyom, szóval, Off vége.
De azért zenét linkelek én is 😃
0
0
0
0
xoki avatar
sudosu: lol, már emlékszek 😃
Mondjuk az igaz hogy kocka haverokkal/barátokkal egész nap eltudnák beszélgetni akármikor....
na igen mondjuk iskolába beszéltem mindig a legkevesebbet, mert animés nem volt, kockából meg 1...

noNameFPS: itt nincs tesco 😆 😆
Ez igaz mondjuk lehet te szereted a sok duma részt az animéknél (vagy akárminél) de engem elaltat az ilyen 😕 Az egyetlen ami tetszett a sok dumával az a death note.

Na igen, hogy ne legyen off:

Ez egy rohadt jó ending:
0
0
0
0
sudosu avatar
noNameFPS:
Igazad van. Közös nevező szerintem azért már lenne 😀, akik idejárnak azért többnyire otakuk meg kockák is szóval no Problemo. Nekem Notebook-ba beépített mikrofon van, de van még egy headset-em is amit már több mint 5 éve vettem még 700FT-ért és tökéletes az is 😜...

De srácok tényleg nem kéne ennyire Offolni, igaz hogy én vagyok a tettes 😆. Aki akar jönni az döntse el hogy milyen időközönként akar összegyűlni és mikor 😀.
De ezt már privátba intézzétek hozzám. Ja és holnapi nap felkereslek privátba noNameFPS hogy mi a helyzet a TS-el, mert én is tudok egyet csak ott szerintem zaklatnának minket az Adminok....

SudoSu kiszáll
El Psy Congroo... Oyasumi
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Nem baj az ha valaki nem annyira beszédes, majd megtörik a jég. Idegen társaságban senki nem fog egyből szónokolni, de szerintem mindenki tudna azért mit mondani, főleg ha megvan a közös nevező ás szerintem nem lesz azt olyan nehéz megtalálni 😀

Mikrofon problémára meg annyi a megoldás, hogy Tesco és nem egész 1000ft -ért szerintem kapsz egy mikrofont. Persze ha minőségibett akarsz akkor mélyebben a zsebedbe kell nyúlni mert vannak baromira drágák is, de "olcsó Tesco-s" -al sincs semmi gond.

A Code Geass-ra visszatérve, nekem nem unalmas első 8 részt láttam, engem baromira lekötött. Persze mindenkinek más a véleménye.
0
0
0
0
sudosu avatar
Őőő az én voltam 😆. Emlékszek rá még Left 4 Dead 2-zni akartunk... Én csak olyan társaságba beszélek sokat ahol jól érzem magam, hidd el otthon én se sokat beszélek meg iskolában.
0
0
0
0
bigbeagle01 avatar
Mindenesetre, ha úgy alakul hogy lesz egy TS vagy más megoldás, akkor csatlakozhatok is éppen, ha nem zavarok, bár én se vagyok valami beszédes típus😀
0
0
0
0
xoki avatar
A code geass szerintem rettentő unalmas. Egyébként elmés mint a death note pl. Az első évadnak szerintem a második fele a tűrhető, nem unom már halálra magam rajta, a második meg szintén mint az első évad...

Nincs mikrofonom szóval nálam csak az irkálás marad, (gamer vagyok miért nincs? - valaki irta nem rég ezt nem tom ki már 😃 - mert nagyon szűkszavú vagyok, szóval utálok beszélgetni akárkivel 😆 - tipikus kocka jellem )
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Pontosan ugyan ezt akartam írni, csak meg előztél 😀 MAX 4-5 ember van itt aktív, de attól még nyugottan összegyűlhetünk TS-en.
0
0
0
0
bigbeagle01 avatar
sudosu: Így végignézve a topicot van 3 aktív tag, meg esetleg én aki most tértem vissza.
0
0
0
0
sudosu avatar
Hogy azért ne menjünk át annyira Off-ba 😀
Szóval Code Geass-t nem láttam, sőt még nem is hallottam róla. Ahogy nézegettem elkezdett érdekelni. Ja és már április van nemsokára kezdődik a Love Live School Idol Project 2. évadja. Nem tudom mennyire szeretitek az IDOL animéket, állítólag azt mondják hogy eléggé lányoknak való téma, közben pont Japánba a férfiak vannak megőrülve az Idol csapatokért, lásd AKB48, μ's, koreában T-ara, Girls Generation.

Na mindegy itt egy kis ízelítő 😜

Ja és van egy kicsit metal feeling is 😀 ezek is a Love Live idolcsapatnak a része:

bigbeagle01:
Hát aki akar jön a 3 ember közül is. Az is jó csak egyedül ne legyek 😆
0
0
0
0
xoki avatar
sudosu: nem is gondoltam arra hogy kioktatásnak szántad 😃 Szóval no problem 😃 Hát igen ez nem az az oldal, ha az lenne már raktam volna be hogy sztem ez az, ez nem, de igen ne menjünk el az anime témától túlságosan mert lassan offnak is számít majd 😃
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Ts-t preferálom 😀 Tudok szervert is ha kell.
0
0
0
0
sudosu avatar
Jó ne haragudj nem akartalak kioktatni 😀...
Áhá értem...
Na ezt majd egyszer megbeszélhetnénk, de itt fórumon azért nem tűrné a nyomdafestéket 😆. Egyébként tényleg nem is lenne hülyeség, ha mi otakuk összegyűlnénk időközönként TS-en vagy valami chat-en és lenne egy anime kör 😜. Ez most pattant ki a fejemből, mit szólnátok hozzá?
0
0
0
0
xoki avatar
sudosu: lehetséges nem tudom 😃 de én azokra gondoltam, ahol a képen nem csak nő van az irritál 😆
0
0
0
0
sudosu avatar
xoki: Szerintem te máshogy értelmezed a hentai-t 😃. Attól hogy van meztelenség az még mindig ecchi marad..
[LINK]
[LINK]

ui.: Jó most végignéztem 20 oldalt 😀 és láttam 5 elenyésző nem kívánatos képet. Hát mivel ez is az Anime genre része ezért találkozhatsz vele... Szerintem olyan oldal nincs ami 100% hentai mentes. De lehet nekem más az ingerküszöböm 😃
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Akkor most már az is megtudtam, hogy október, csak annyit tudtam, hogy idén valamikor. Addig meg nézek sok mást. Most kezdtem el a Code Geass-t, nem is tudom miért nem láttam eddig..
0
0
0
0
bigbeagle01 avatar
noNameFPS: A Psycho Pass 2. évadja az októberre van mondja jelenlegi állás szerint, tehár még arra is várni kell egy pár hónapot.
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Valóban várós az a SAO, de amit igazán várok az a Psycho Pass 2. évadja. Idén kéne elvileg jönnie, na meg ugyebár nem lenne rossz egy Shingeki no Kyojin (AoT) folytatás sem, de az még eléggé mesze van. 😀
0
0
0
0
bigbeagle01 avatar
Köszönöm neked is xoki.
Most hogy mondod, remélem nem lesz unalmas a SAO második évadja sem, bár jelenleg jobban örülnék egy High School D😆 folytatásnak 😃
0
0
0
0
xoki avatar
bigbeagle01: magyarul a naruto-kun csinálja majd ha úgy kell... és igen szombaton jön az új rész!
Most már csak a sao II - t várom türelmetlenül 😃

sudosu: thx, Most már nincs, tényleg csak ecchi, viszont volt egy kis időszak amikor telepakolták hentaival. Na mindegy... a lényeg hogy nekem vicces posztok kellenek 😃 Na már most az elsőnél tele van hentaival szintén 😃 A második elég jó, a 3. at nem nyitja meg valami bad gateway... Lényegében még mindig a funnymama a hentai mentesebb ezeke közül 😆
0
0
0
0
sudosu avatar
bigbeagle01:
Szerintem HoribbleSubs biztos fogja, mert eddig is ők fordították, magyar feliratozásról fogalmam sincs.
0
0
0
0
bigbeagle01 avatar
Azt véletlen nem tudjátok, hogy a Fairy Tail folytatását ki fogja most fordítani, mert ha jól emlékszem akkor talán már a héten esedékes lesz.
0
0
0
0
sudosu avatar
xoki: Nem tudom én még sose láttam Hentai képet funnymama-n esetleg csak ecchi-t, de azzal nincs probléma 😀. Azért itt néhány oldal:
[LINK]
[LINK]
[LINK] <--- na itt tényleg szokott lenni Hentai kép is, de azok is csak főként mangák szóval nem annyira gáz 😀.
0
0
0
0
xoki avatar
Valaki tud még olyan oldalt mint pl ez: [LINK] ?

Tehát ahol animés posztok vannak leginkább, ez az oldal nagyon jó volt csak kezd átmenni a vicc kategóriából a hentai ba lassan....
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció