Szevasztok!Még 1 kérdésem lenne!Melyikkel járok jobban? Chieftec 350W passzív tápegység OEM (GPS-350FB-101A Smart)
vagy
Gigabyte Superb 460W tápegység ( GE-R460-V1 )
vagy
Enermax CYCLOPS tápegység 405W
Melyik bírja jobban a strapát?
És az hogy ne hevüljön túl semmi!Mert olyan cuccokat vennék ami a gépem adataiban van!
Előre is köszi a választ!
Hy!Azt szeretném kérdezni hogy ezt a vidikarit elvinné a 300W-s tápegységem?
Gigabyte R455D3-512I HD4550 512MB DDR3 PCIExpress
Core2 írta:
OCZ StealthXStream 500W 15 ezer körül van. Azért ajánlom ezt, mert nekem is ilyen volt...és az OCZ megbízható, erős
Kell az én gépemhez 500W? Vagy csak ajánlott. Eddig egy 9600GT volt benn és 400W-os táp. A 4850-hez meg az ATI honlapján írják, hogy 450W kell. Meg hát a 400-assal nem is megy. Bár sok kacat van a gépben lehet tényleg jobb lenne egy 500W-os.
Ja a másik. Gondolom nem minden táp megy bele ebbe a házba ami nekem van. Hol tudok utánanézni, hogy milyet lehet beletenni?
Az a táp ami eddig volt, az tök zárt volt. Hátrafelé volt csak nyitott. Ezen meg a gép belseje felé van ventilátor.
Én is táp vásárlás előtt állok, mert videókártya csere volt. Codegen a házam, de attól még másféle táp is belemegy ugye? Sokan szidják a Codegent, meg persze lehet jó szar is, de nekem eddig minden gépemben az volt és még egy se ment tönkre. Egyik nekem 6 évet húzott le. Csak el lett adva.
10.000-15.000 között kellene nekem valami táp. Esetleg ha tudnátok mondani párat, megköszönném. Minél olcsóbbat ha lehet.
ezek a tápok nagyjából mind SLI ready-k...tehát nemkell ilyen apróságért aggódj...3 vga is mehet vele. Van rajta 6 és 8 tűs csatlakozó is...nemkell félni
egy corsair 550w os at akarok venni csak egyvalami miatt aggódom találtam egy leírást ami így szólt "Az egyetlen PCI Express szál többnyire elég szokott lenni" de az erősebb kártyáknak pl a 4870 2x 2gb nak nem két PCI express szál kell ?? vagy ha crossfireban van ahozis 2 ő kell nem?? mert direkt azért akarok ilyen erős tápot mert hogy majd később ne kelljen ujat venni ha veszek egy erősebb kártyát
Rhymrain írta:
Én most viszont beleszolnák ebbe ! 😀 nem szeretnék vitatkozni meg semmit de én nem ajánlanám a codegent legalábbis tapasztalatbol és pár ember véleményéből. nekem pl 2db tönkre ment 1 évet birtak és dobhattam őket ki azota nem veszek "NONAME" tápokat,amugy semmi bajom nincsen a codegenekkel.
Persze elkell találni. Lehet, hogy egy hibáz OCZ is tönkremegy 1 év után. Nekem a codegen 3 éves volt, amikor eladtam gépestől.
Én most viszont beleszolnák ebbe ! 😀 nem szeretnék vitatkozni meg semmit de én nem ajánlanám a codegent legalábbis tapasztalatbol és pár ember véleményéből. nekem pl 2db tönkre ment 1 évet birtak és dobhattam őket ki azota nem veszek "NONAME" tápokat,amugy semmi bajom nincsen a codegenekkel.
Ja most látom hogy ott van de vak vagyok 😆
én is most akarok egy corsair 550w os at venni csak egyvalami miatt aggódom találtam egy leírást amí így szólt "Az egyetlen PCI Express szál többnyire elég szokott lenni" de az erősebb kártyáknak pl a 4870 2x 2gb nak nem két PCI express szál kell ?? mert direkt azért akartam ilyen erős tápot mert hogy majd később ne kelljen ujat venni ha veszek egy erősebb kártyát
vagy
Gigabyte Superb 460W tápegység ( GE-R460-V1 )
vagy
Enermax CYCLOPS tápegység 405W
Melyik bírja jobban a strapát?
És az hogy ne hevüljön túl semmi!Mert olyan cuccokat vennék ami a gépem adataiban van!
Ez jó hozzá?
Akkor lehet elég csak ha nem kell neki tápcsati! De ajánlott egy 450W-os márkás táp!
tápcsati?Az meg mi?BOcs ha hülye a kérdés!
kevés a 300 w
És mekkora vinné el?
550w ez a biztos
Gigabyte R455D3-512I HD4550 512MB DDR3 PCIExpress
AMD Athlon 64 X2
DVD RW
500GB SATA
Integrált audió
ATI Radeon 3100.
És leakarom cserélni a kártyámat erre:
ATI RADEON 4850 1gb 700MHZ 1980MHZ és hallottam, hogy az a kari zabálja a WATTOT és milyet ájánlotok?
OCZ StealthXStream 500W 15 ezer körül van. Azért ajánlom ezt, mert nekem is ilyen volt...és az OCZ megbízható, erős
Kell az én gépemhez 500W? Vagy csak ajánlott. Eddig egy 9600GT volt benn és 400W-os táp. A 4850-hez meg az ATI honlapján írják, hogy 450W kell. Meg hát a 400-assal nem is megy. Bár sok kacat van a gépben lehet tényleg jobb lenne egy 500W-os.
Ja a másik. Gondolom nem minden táp megy bele ebbe a házba ami nekem van. Hol tudok utánanézni, hogy milyet lehet beletenni?
Az a táp ami eddig volt, az tök zárt volt. Hátrafelé volt csak nyitott. Ezen meg a gép belseje felé van ventilátor.
10.000-15.000 között kellene nekem valami táp. Esetleg ha tudnátok mondani párat, megköszönném. Minél olcsóbbat ha lehet.
vagy [url]http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=17611[/url]
Bár ennek van kapcsolója...de ez durva
elég neki a 450 W...főleg mert márkás táp
rendben, köszi a választ...
és 2 videó kártyához 2 kell nem?
Persze elkell találni. Lehet, hogy egy hibáz OCZ is tönkremegy 1 év után. Nekem a codegen 3 éves volt, amikor eladtam gépestől.
nVidia GeForce GTX260
4GB 800Mhz RAM
olcsó alaplap
ennek a gépnek mekkora táp kell? légyszi konkrét típust és gyártót mondjatok, ne olyat hogy pl 600W! kösz!
én is most akarok egy corsair 550w os at venni csak egyvalami miatt aggódom találtam egy leírást amí így szólt "Az egyetlen PCI Express szál többnyire elég szokott lenni" de az erősebb kártyáknak pl a 4870 2x 2gb nak nem két PCI express szál kell ?? mert direkt azért akartam ilyen erős tápot mert hogy majd később ne kelljen ujat venni ha veszek egy erősebb kártyát