Ajánljatok nekem egy játékot!

2009. March 02., téma
Fórum » Játékokról általában
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...

pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
ors11 avatar
ja nézzek gameplay-t elég faja..nem nagyon horror ( megjegyzem a horrorba csak azt nem szeretem,hogy ha hirtelen eléugrik eléd 5 centire egy Justin Bieber klón...na azt ki nem állhatom)
0
0
0
0
Gerdzso avatar
ors11: hát itt az este olyan hogy lámpa nélkül nem látsz semmit 😀 amúgy csak néha ijesztő de amúgy egy zseniális játék! 😀
0
0
0
0
ors11 avatar
kösz...megnézem,bár jobban szeretem a MW3-at meg a BF3-as stílusú: írtom a népet játékokat
0
0
0
0
Toma97 avatar
ors11 írta:
Toma97 írta:
ors11 írta:
Szerintetek a S.T.A.L.K.E.R. játékokat érdemes kipróbálni( 1 ránézésre nagyon jónak tűnik)
Tulajodnképpen úgy akadtam rá,hogy apám a S.T.A.L.K.E.R. filmről dumált( hogy régi,de nagyon jó) és azt akarom kérdezni hogy ez a flim alapján készült (mert sok közös van bennük)

Filmről nemtudok sokat,Játék szerintem jó bár a Clear Sky-al játszottam többen mondták jobb Call of prypiat és a Shadow Chernobil!

Ez horror vagy mi?....mert nállam a horror olyan,hogy este van,inkább nem jétszok most....Á DE INKÁBB MÉG IS s akkor...(bár igazából nm sok horrort bírok...sztem elég elfuseráltak egyesek)

Ez nem kifejezetten horror játék ,de valaki mondhatja róla.
Az időjárás változik szóval lesz este,reggel,eső
ha horrort akarsz ott Amnesia Dark Descent!
0
0
0
0
ors11 avatar
Toma97 írta:
ors11 írta:
Szerintetek a S.T.A.L.K.E.R. játékokat érdemes kipróbálni( 1 ránézésre nagyon jónak tűnik)
Tulajodnképpen úgy akadtam rá,hogy apám a S.T.A.L.K.E.R. filmről dumált( hogy régi,de nagyon jó) és azt akarom kérdezni hogy ez a flim alapján készült (mert sok közös van bennük)

Filmről nemtudok sokat,Játék szerintem jó bár a Clear Sky-al játszottam többen mondták jobb Call of prypiat és a Shadow Chernobil!

Ez horror vagy mi?....mert nállam a horror olyan,hogy este van,inkább nem jétszok most....Á DE INKÁBB MÉG IS s akkor...(bár igazából nm sok horrort bírok...sztem elég elfuseráltak egyesek)
0
0
0
0
Gerdzso avatar
ors11: szerintem zseniális játék! a hangulat meg maga a játékmenet egyszerűen nagyon ott van!
0
0
0
0
Toma97 avatar
ors11 írta:

0
0
0
0
ors11 avatar
0
0
0
0
scrawzz avatar
nekem stratégiai játékok közül az Age of Empires III és a két kiegészítője a kedvencem 😀 monjuk az már nem középkor inkább újkor de akkor is nagyon jó 😃
0
0
0
0
Toma97 avatar
mikrosuttii321 írta:
Toma:még az is 1 nagyon jó játék!😀én még most is nyomom!😉

Én is!😃
Amúgy grafikailag is jó!
0
0
0
0
Gerdzso avatar
NjoY: hát jelenkori nem igazán van... de 2.vh-s ból az Enigma Rising Tide vagy mit ajánlom 😀 itt lehet hajóval is menni, bár régi játék de nagyon jó 😀
0
0
0
0
Toma97 avatar
Stronghold crusade nem mai de szerintem eggyik legjobb stratégiai!
0
0
0
0
KalKriaf1509 avatar
Üdv!
Olyan stratégiai játék érdekelne ami az ókorba vagy netán a középkorba játszódik.(de lehet a warcrafthoz vagy az age of mythology-hoz hasonló is. Valalmint ha nem gond akkor többet is soroljatok fel)
0
0
0
0
NjoY avatar
Üdv... Ismer valaki tengeralattjárós játékokat? A Silent Hunter sorozatot leszámítva. Egy olyat keresek ami nagyjából a ma létező technológiát alkalmazza (nem 2. VH-s U-boatok)

előre is köszönöm 😀
0
0
0
0
klzstar avatar
krutka írta:
klz1997 írta:
Helló! kéne nekem valami jó dobos játék ami futna még a gépemen ha nincs az se baj csak gondoltam megkérdezem 😜P

Guitar Hero world tour

de szerintem videókártyát miatt problémák lennének.

Hadjuk.... 69% a minimális....
0
0
0
0
krutka avatar
klz1997 írta:
Helló! kéne nekem valami jó dobos játék ami futna még a gépemen ha nincs az se baj csak gondoltam megkérdezem 😜P

Guitar Hero world tour

de szerintem videókártyát miatt problémák lennének.
0
0
0
0
GTRAKY avatar
nekem olyan FPS kene aminek olyan az elmenye mint a Conternek de lehet ojan is ahol story van,csak tetszedjen es menjen kb. Mediumon a Delux gepemen
0
0
0
0
klzstar avatar
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
kijött az afterfall insanity nekem eddig nagyon tetszik
0
0
0
0
krutka avatar
kl_akos írta:
marci19970425 írta:
Tudnátok mondani valami jó FPS gamet ami annyira nem ismert de jó 😉 meg valami külső nézetes gyors kaszabolós gamet 😃 Meg valami jó stratégiai gamet 😆 Köszi 😃

Mount and Blade részek,Darksiders,Medieval II Total War,World in Conflict,Overlord I-Raising Hell-II

Minek van jobb multija Jedi Academy vagy Jedi Outcast II

Academy of course 😃
0
0
0
0
kl_akos avatar
marci19970425 írta:
Tudnátok mondani valami jó FPS gamet ami annyira nem ismert de jó 😉 meg valami külső nézetes gyors kaszabolós gamet 😃 Meg valami jó stratégiai gamet 😆 Köszi 😃

Mount and Blade részek,Darksiders,Medieval II Total War,World in Conflict,Overlord I-Raising Hell-II

Minek van jobb multija Jedi Academy vagy Jedi Outcast II
0
0
0
0
marci19970425 avatar
0
0
0
0
bigbeagle01 avatar
Gerdzso írta:
Sezx: nincs mit! 😀

bigbeagle01:
a gépeden szerintem minden elfut 😀

pár jó játék:
Dead Island
Killing Floor
STALKER széria
Metro 2033
F1 2011
GRID
Operation FLashpoint Red River
Armed Assault 2
Battlefield 3 (5-6 óra)
Oblvion
Skyrim
The Witcher 1-2
Hidden and Dangerous 2 ( ezt végig lehet vinni 4 óra alatt de eltarthat akár 16 óráig is 😀 ... játékstílustól függ)
Mass Effect 1-2
Alpha Protocol

ezeknek nagyon hosszú játékidejük van 😀 és mellette jó játékok is 😀

Nagyon szépen köszönöm😀
0
0
0
0
Gerdzso avatar
Sezx: nincs mit! 😀

bigbeagle01:
a gépeden szerintem minden elfut 😀

pár jó játék:
Dead Island
Killing Floor
STALKER széria
Metro 2033
F1 2011
GRID
Operation FLashpoint Red River
Armed Assault 2
Battlefield 3 (5-6 óra)
Oblvion
Skyrim
The Witcher 1-2
Hidden and Dangerous 2 ( ezt végig lehet vinni 4 óra alatt de eltarthat akár 16 óráig is 😀 ... játékstílustól függ)
Mass Effect 1-2
Alpha Protocol

ezeknek nagyon hosszú játékidejük van 😀 és mellette jó játékok is 😀
0
0
0
0
Drassler avatar
Ha van XBOX 360-od, akkor feltétlen próbáld ki a Forza 4-t, meglátod a grafikát, beszarsz 😃 de komolyan..tegnap este játszottam fele, áh..meg van olyan mód benne hogy, betudsz szállni 20 kocsiba, és áttudod nézni a motort mindent..😀
0
0
0
0
bigbeagle01 avatar
Nekem valami jó játék kéne ami sokáig le tudja kötni az embert és el fut a gépemen.
0
0
0
0
Sezx avatar
Köszi szépen ezt az amnesiát kipróbálom 😃 a többit már kitoltam 😆
0
0
0
0
Gerdzso avatar
Sezx:
Amnesia a legfélelmetesebb 😀

viszont ezek is jók:
Comdemned Criminal Origins
Doom 3
Fear
Resident Evil 1-2-3-4
Alone in The Dark 1-2-3-4-"5"
Obscure 1-2
Shellshock 2
0
0
0
0
Toma97 avatar
Amnesia Dark Descent,Penumbra
0
0
0
0
Sezx avatar
Valami jó horror játékot tudtok ajánlani?😃
0
0
0
0
krutka avatar
Nekem LAN-ra kellenének játékok. Az én gépemmel, meg haverékkal nincs gond, csak aki szervezi az egészet annak a gépe:

512 ram
2.0 ghz pentium 4
Fx 5200

erre mondjatok jó LAN gameket, stratégia, fps mind1 😃

csak ezeket ne: Warcraft 3, cod2, c&c, league of legends
0
0
0
0
Master Killer avatar
Akinek megvan a Dead Space 2 eredetibe, tudna egy kis infót adni a multijától? játékmódok stb.
0
0
0
0
cseszka avatar
Ok,kösz mindjárt nézek rola vidit.
0
0
0
0
madchief avatar
cseszka írta:
Tudtok valami ojan játékot ami a darksidersre hasonlit?Mész kaszálsz mindenkit,fejlödsz benne...meg azért ha lehet ne öreg gagyi legyen.😀

Torchlight
0
0
0
0
cseszka avatar
Tudtok valami ojan játékot ami a darksidersre hasonlit?Mész kaszálsz mindenkit,fejlödsz benne...meg azért ha lehet ne öreg gagyi legyen.😀
0
0
0
0
no avatar
Angol verzió és Itáliai is megy.
De a magyar nem.
0
0
0
0
davidegp9999 avatar
Föl se rakd azt a szar Metin-t. Úgy rossz ahogy van.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok

Nálatok meg a Meton2 win7 32 és 64biten?
Mert nálam megáll 33,3%-nál.
0
0
0
0
ceni98 avatar
Gerdzso írta:
ceni98: végülis NO BLOOD mód szinte majdnem az összes játékhoz van 😀 de amúgy olyan hogy nincs benne semmi vér és mellé még Sandbox játék olyan nem igazán... talán a Bully... de szerintem abba is van, de nem biztos 😀
köszi 😃 majd még kitalálom hogy leszedjem e 😃
de most majd lesz a batman arkham city
0
0
0
0
Gerdzso avatar
kl_akos írta:
ceni98 írta:
battlefield összes része (KIEMELTEN😜LAY4FREE)
Dc universe online

a PLAY4FREE-t kiprobalom a tobbi az nekem nem jon be.Amugy a BFBC 2-nek van tort multija ?

Nincs 😀
0
0
0
0
kl_akos avatar
ceni98 írta:
Dc universe online

a PLAY4FREE-t kiprobalom a tobbi az nekem nem jon be.Amugy a BFBC 2-nek van tort multija ?
0
0
0
0
Gerdzso avatar
ceni98: végülis NO BLOOD mód szinte majdnem az összes játékhoz van 😀 de amúgy olyan hogy nincs benne semmi vér és mellé még Sandbox játék olyan nem igazán... talán a Bully... de szerintem abba is van, de nem biztos 😀
0
0
0
0
Gerdzso avatar
MET4L:
World of Tanks
Combat Arms
Warrock
Operation 7
Soldier Front
Drift City
NFS World
Heat Online/LevelR
CrimeCraft
APB Reloaded
WarInc
Fifa Online 2
Age of Empire Online
Heroes in the Sky

most így hírtelen ezek jutnak az eszembe 😃
0
0
0
0
ceni98 avatar
ezeket mind kitoltam 😆
F*** YEAH 😆
de ha vna no blood mod akkor jó
0
0
0
0
Gerdzso avatar
ceni98: nem véres sandbox? háát ez tényleg nehéz feladat 😃 de taláán:

Spider-Man: Web of Shadows azt hiszem nincs benne vér 😀
talán az Oblivion is hasonló csak az belső nézetes és a középkorban játszódik. Ui.: a menüben ki lehet kapcsolni a vért

ha jól emlékszem a The Incredible Hulk nevű játékban sincs vér 😀
0
0
0
0
ceni98 avatar
Gerdzonak most feladom a matek leckét
olyan sandbox kéne ami nem véres és menne a gépemen (ha lowon az se baj)
0
0
0
0
ceni98 avatar
Dc universe online
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció