Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Szerintetek a S.T.A.L.K.E.R. játékokat érdemes kipróbálni( 1 ránézésre nagyon jónak tűnik)
Tulajodnképpen úgy akadtam rá,hogy apám a S.T.A.L.K.E.R. filmről dumált( hogy régi,de nagyon jó) és azt akarom kérdezni hogy ez a flim alapján készült (mert sok közös van bennük)
Filmről nemtudok sokat,Játék szerintem jó bár a Clear Sky-al játszottam többen mondták jobb Call of prypiat és a Shadow Chernobil!
Ez horror vagy mi?....mert nállam a horror olyan,hogy este van,inkább nem jétszok most....Á DE INKÁBB MÉG IS s akkor...(bár igazából nm sok horrort bírok...sztem elég elfuseráltak egyesek)
Ez nem kifejezetten horror játék ,de valaki mondhatja róla.
Az időjárás változik szóval lesz este,reggel,eső
ha horrort akarsz ott Amnesia Dark Descent!
Szerintetek a S.T.A.L.K.E.R. játékokat érdemes kipróbálni( 1 ránézésre nagyon jónak tűnik)
Tulajodnképpen úgy akadtam rá,hogy apám a S.T.A.L.K.E.R. filmről dumált( hogy régi,de nagyon jó) és azt akarom kérdezni hogy ez a flim alapján készült (mert sok közös van bennük)
Filmről nemtudok sokat,Játék szerintem jó bár a Clear Sky-al játszottam többen mondták jobb Call of prypiat és a Shadow Chernobil!
Ez horror vagy mi?....mert nállam a horror olyan,hogy este van,inkább nem jétszok most....Á DE INKÁBB MÉG IS s akkor...(bár igazából nm sok horrort bírok...sztem elég elfuseráltak egyesek)
Toma:még az is 1 nagyon jó játék!😀én még most is nyomom!😉
Én is!😃
Amúgy grafikailag is jó!
Olyan stratégiai játék érdekelne ami az ókorba vagy netán a középkorba játszódik.(de lehet a warcrafthoz vagy az age of mythology-hoz hasonló is. Valalmint ha nem gond akkor többet is soroljatok fel)
előre is köszönöm 😀
Helló! kéne nekem valami jó dobos játék ami futna még a gépemen ha nincs az se baj csak gondoltam megkérdezem 😜P
Guitar Hero world tour
de szerintem videókártyát miatt problémák lennének.
Hadjuk.... 69% a minimális....
Helló! kéne nekem valami jó dobos játék ami futna még a gépemen ha nincs az se baj csak gondoltam megkérdezem 😜P
Guitar Hero world tour
de szerintem videókártyát miatt problémák lennének.
Tudnátok mondani valami jó FPS gamet ami annyira nem ismert de jó 😉 meg valami külső nézetes gyors kaszabolós gamet 😃 Meg valami jó stratégiai gamet 😆 Köszi 😃
Mount and Blade részek,Darksiders,Medieval II Total War,World in Conflict,Overlord I-Raising Hell-II
Minek van jobb multija Jedi Academy vagy Jedi Outcast II
Academy of course 😃
Tudnátok mondani valami jó FPS gamet ami annyira nem ismert de jó 😉 meg valami külső nézetes gyors kaszabolós gamet 😃 Meg valami jó stratégiai gamet 😆 Köszi 😃
Mount and Blade részek,Darksiders,Medieval II Total War,World in Conflict,Overlord I-Raising Hell-II
Minek van jobb multija Jedi Academy vagy Jedi Outcast II
Sezx: nincs mit! 😀
bigbeagle01:
a gépeden szerintem minden elfut 😀
pár jó játék:
Dead Island
Killing Floor
STALKER széria
Metro 2033
F1 2011
GRID
Operation FLashpoint Red River
Armed Assault 2
Battlefield 3 (5-6 óra)
Oblvion
Skyrim
The Witcher 1-2
Hidden and Dangerous 2 ( ezt végig lehet vinni 4 óra alatt de eltarthat akár 16 óráig is 😀 ... játékstílustól függ)
Mass Effect 1-2
Alpha Protocol
ezeknek nagyon hosszú játékidejük van 😀 és mellette jó játékok is 😀
Nagyon szépen köszönöm😀
bigbeagle01:
a gépeden szerintem minden elfut 😀
pár jó játék:
Dead Island
Killing Floor
STALKER széria
Metro 2033
F1 2011
GRID
Operation FLashpoint Red River
Armed Assault 2
Battlefield 3 (5-6 óra)
Oblvion
Skyrim
The Witcher 1-2
Hidden and Dangerous 2 ( ezt végig lehet vinni 4 óra alatt de eltarthat akár 16 óráig is 😀 ... játékstílustól függ)
Mass Effect 1-2
Alpha Protocol
ezeknek nagyon hosszú játékidejük van 😀 és mellette jó játékok is 😀
Amnesia a legfélelmetesebb 😀
viszont ezek is jók:
Comdemned Criminal Origins
Doom 3
Fear
Resident Evil 1-2-3-4
Alone in The Dark 1-2-3-4-"5"
Obscure 1-2
Shellshock 2
512 ram
2.0 ghz pentium 4
Fx 5200
erre mondjatok jó LAN gameket, stratégia, fps mind1 😃
csak ezeket ne: Warcraft 3, cod2, c&c, league of legends
Tudtok valami ojan játékot ami a darksidersre hasonlit?Mész kaszálsz mindenkit,fejlödsz benne...meg azért ha lehet ne öreg gagyi legyen.😀
Torchlight
De a magyar nem.
Nálatok meg a Meton2 win7 32 és 64biten?
Mert nálam megáll 33,3%-nál.
ceni98: végülis NO BLOOD mód szinte majdnem az összes játékhoz van 😀 de amúgy olyan hogy nincs benne semmi vér és mellé még Sandbox játék olyan nem igazán... talán a Bully... de szerintem abba is van, de nem biztos 😀
de most majd lesz a batman arkham city
battlefield összes része (KIEMELTEN😜LAY4FREE)
Dc universe online
a PLAY4FREE-t kiprobalom a tobbi az nekem nem jon be.Amugy a BFBC 2-nek van tort multija ?
Nincs 😀
battlefield összes része (KIEMELTEN😜LAY4FREE)
Dc universe online
a PLAY4FREE-t kiprobalom a tobbi az nekem nem jon be.Amugy a BFBC 2-nek van tort multija ?
World of Tanks
Combat Arms
Warrock
Operation 7
Soldier Front
Drift City
NFS World
Heat Online/LevelR
CrimeCraft
APB Reloaded
WarInc
Fifa Online 2
Age of Empire Online
Heroes in the Sky
most így hírtelen ezek jutnak az eszembe 😃
F*** YEAH 😆
de ha vna no blood mod akkor jó
Spider-Man: Web of Shadows azt hiszem nincs benne vér 😀
talán az Oblivion is hasonló csak az belső nézetes és a középkorban játszódik. Ui.: a menüben ki lehet kapcsolni a vért
ha jól emlékszem a The Incredible Hulk nevű játékban sincs vér 😀
olyan sandbox kéne ami nem véres és menne a gépemen (ha lowon az se baj)
Dc universe online