Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
High beállításokkal 1080p-ben átlag 48FPS-t tud a 750Ti ezt 1,5-el szorozva 72FPS-re jön ki 720p felbontás mellett High beállításokkal ami kb reális.
Gépemhez léci!
HV Apron:VTX3D 5770 1GB GDDR5 12000Ft,
SAPPHIRE VAPOR-X HD 5770 1GB GDDR5 15000Ft
VTX3D Radeon 7750 1GB GDDR5 18000Ft
A 8800 GTS kártyám megadta magát. Érdemes lenne Váltanom NVIDIA Geforce 9400GT 1 gb kártyára?
Csak annyi hogy igazad van a tuninggal kapcsolatban.
De igazából nem látom értelmét tuningolni, már a létező összes tesztet végignéztem és nagyon szép FPS számmal futnának a játékok a procin meg a vga-n mindenféle húzás nélkül.
Ezért a pár ezerrel olcsóbb 3570-es lesz majd a gépben.
A tápról is csak csupa jót írnak a teszteken, és nem is sokkal drágább a Chieftec-nél, úgyhogy azt is megfogadtam. És köszi a választ.
Sapphire: http://www.p c x.hu/termek/sapphire-r9-270x-2g-ddr5-toxic-11217-02-40g-videokartya-45096
Asus: http://www.p c x.hu/termek/asus-r9-270x-2gb-ddr5-r9270x-dc2t-2gd5-videokartya-92937
Tudom most megcáfoltam a föntieket de ezen a Sapphire-on 3 venti van. Van másik amin 2 és az olcsóbb az ASUS nál de ez bikán néz ki 😃 Lényeg h ez a 2 egy árban van 😀
Keretem 290et és 780at nem engedi meg most, meg őszintén 100k fölé nem akarok menni.
280x és kielégitené igényeimet, sőt még talán egy 270x is.
Mostani kártyám se egy csúcs kártya és mégis olyan jól szolgállt idáig mindent elvitt közepes és high között élsimitás nélkül, de mostmár bármi előrelépés lenne.
Nagyon gondolkozom, hogy költsek e 85k-t 280x-re v. 50k-t 270x-re és amit megspóroltam azt In Real Life feléljem 😃
FSP Raider550es tápom van elég ez nekik?
Közel 1 hónapnyi adat-átnézegetés után összeállítottam egy gépet amit érdemes lenne megvenni.
-Core i5-3570K
-MSI-B75A-G43 Gaming
-Corsair Vengeance 8 GB Kit2 (1600MHz, CL9)
-Asus GTX-770
-Chieftec GPS-600A8 600W
Kérdeztem már itt hogy az i5-ös elég-e játékhoz, azt írtátok hogy igen, úgyhogy az i7-est kivettem a képzeletbeli konfigból és tettem bele a GTX660-as vga helyett egy 770-est.
Kérdés:
1. Elég erős-e az összes game-hez? És ha igen, max grafikán elmennének-e?
2. Az alaplap gyártói oldalán olvastam a támogatott cuccokat... és sem a memóriát nem találtam a listán, sem a videókarit, sem a tápot 😃 Ez most azt jelenti hogy csak hiányos a lista, vagy tényleg nem kompatibilisek a cuccok??? (Pl a listában Corsair ram egyáltalán nincs 😲 )