Ajánljatok nekem egy játékot!

2009. March 02., téma
Fórum » Játékokról általában
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...

pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Gerdzso avatar
looserking:
Quake 2 😀
Half Life 1
Hidden and Dangerous 2
0
0
0
0
FaLchioN avatar
FrostOff: Ha nálam ment, akk nálad is mennie kéne a CoD:Modern warfare 2-nek.
Talán még a 3 is menne
0
0
0
0
Gerdzso avatar
bukta2: grafika gagyi de a története az jó és van benne fejlődés, + tps
Alpha Protocol
0
0
0
0
FrostOff avatar
Hali mondjatok lécci 1-2 jó FPS game-t 😃

Intel Celeron 3300
2gp ddr1 ram
Ati 3450HD vidi kari
0
0
0
0
FaLchioN avatar
Nekem olyan game kéne amit lehet kontrollerrel játszani,egymás ellen,egy gépről.
Akármi jöhet,de inkább autós
Köszi!
0
0
0
0
Toma97 avatar
Hár szerintem ismered AC-sorozatot ,de abba történet és külsőnézetes akció

Brink szerintem nemrossz(előtte nézmeg 1 gameplayt)
Borderdlands fps fejlődös lövöldözős
The ElderScroll Skyrim:Tps,Fps,Fejlődös
hirtelen ennyi de ha eszembejut valami írok még!!!
0
0
0
0
bukta2 avatar
Egyszerűen már nemköt le szinte semmi,Néha WoW-ozok meg BAttlefield BC2 multi,és annyi... tud valaki valami olyan játékot mondani amileköti az embert?(szeretem a szép Grafikát) Valami jó Fejlődős Stratégiai,vagy valami jó Külső nézetes akció játék,jó történettel,vagy valami Animációs játék,jó élménnyel.Kösz előre is
0
0
0
0
Gerdzso avatar
BRUgamer:
WRC 2010
Richard Burns Rally
CMR 2005
XPAND Rally 1-2
0
0
0
0
BRUgamer avatar
valaki valamijen jo ralyis jatekot tud mondani ? (dirt reszekel jatszotam)
0
0
0
0
madchief avatar
Valaki valami STALKER, Metro 2033-hoz hasonlító játékot tudna mondani?
0
0
0
0
Master Killer avatar
dennis63: Egy nagyon jó horror TPS: Afterfall InSanity! 😉 (Dead Space-hez tudnám hasonlítani)
0
0
0
0
Gerdzso avatar
mrlife írta:
Crysis 1-et is végigtoltam csak elfelejtettem leírni, 2 meg élvezhetetlen annyira szaggat.. de megnézem az autósokat!

Igazából olyasmi játékot keresek régóta ami városi környezetben játszódik, nincs megszabva kit ölhetsz meg(tehát nem golyóállóak a civilek) és valamilyen beteg módon lehet írtani mindent ami mozog. ( Postal 2, GTA,Prototype feeling)

De érdekelnek még az olyan autós játékok ahol fel lehet fegyverezni a kocsikat. Az még jobb ha én szabom meg milyen fegyver legyen rajta 😀

Köszönöm szépen. 😀

Carmageddon 1-2-TDR2000
Just Cause 1-2
True Crime New York
Fallout 3
APB Reloaded (net kell hozzá és kb 4gb ram)
0
0
0
0
mrlife avatar
Crysis 1-et is végigtoltam csak elfelejtettem leírni, 2 meg élvezhetetlen annyira szaggat.. de megnézem az autósokat!

Igazából olyasmi játékot keresek régóta ami városi környezetben játszódik, nincs megszabva kit ölhetsz meg(tehát nem golyóállóak a civilek) és valamilyen beteg módon lehet írtani mindent ami mozog. ( Postal 2, GTA,Prototype feeling)

De érdekelnek még az olyan autós játékok ahol fel lehet fegyverezni a kocsikat. Az még jobb ha én szabom meg milyen fegyver legyen rajta 😀

Köszönöm szépen. 😀
0
0
0
0
ors11 avatar
Dög vagyok ezért csak ezek jutnak eszembe kapásból 😆 ezek autósok:
Insane 2,Ignite,Burnout Paradise az első kettő kéne max-on a Burnout meg mediumon asszem és még a Crysis 1 mediumon kb. és a Crysis 2 meg próbáld meg minimumon szerintem 15-20
FPS-el majd futnia kéne....most csak ezek jutnak hamar eszembe,mert dög vagyok gondolkodni,hogy mit nem írtál 😜
0
0
0
0
mrlife avatar
Ajánljatok nekem pár játékot ami leköt!
Gépem: Intel Celeron 2.66GHz , 1GB RAM, 512MB Geeforce 8400GS
Amikkel játszom/játszottam és eléggé lekötöttek:
-GTA San Andreas
-Driver részek
-The Godfather
-Black & White 1-2
-Mafia I
-WoW WOTLK
-NFS részek
-Punisher
-Blood Omen
-Call of Duty részek
-Trine
-Postal 2
-Blood Rayne 1-2
(mindenevő vagyok 😀 )
0
0
0
0
ceni98 avatar
hát nbem új de a republic commando
0
0
0
0
zsolty87 avatar
Sziasztok.
Tudtok nekem ajánlani olyan Star Wars-os játékot ami nem fizetős, viszont viszonylag újnak (2009 utáni) mondható?
0
0
0
0
ors11 avatar
Gerdzso írta:
ors11: Bloodrayne (azt hiszem)

Igen az...köszönöm 😆
0
0
0
0
Gerdzso avatar
ors11: Bloodrayne (azt hiszem)
0
0
0
0
ors11 avatar
Nekem lenne egy kérdésem....mejik az a jéték,amikor egy vámpír csajal vagyunk,és a nácikat kell megölnünk és van 2 ***a kardunk....nagyon érdekelne 😆 pls 😢
0
0
0
0
dennis63 avatar
nekem valami TPS-kéne, vagy RPG-kéne.valaki valami ötlet?
ezekkel toltam:
World of warcraft WOTLK
Dead Space
Prototype
Fable 1, 3
Gears of war
Full spectrum warrior sima, meg a ten hammers
0
0
0
0
madchief avatar
Valami STALKER-hez és Metro2033hoz hasonló játékot tudna valaki mondani?
0
0
0
0
Sicu33 avatar
atomtuning: Wheelman,GTA sorozat,Sainstr Row 3,Mafia 1-2,The Godfather 1-2
Ezeket tudom most így fejből😀
Remélem segítettem valamennyit😉
0
0
0
0
scrawzz avatar
Hanso: a procid 1 magos? :S ha igen akkor én csak a two worlds-öt ismerem...szerintem az menne, az én mostani gépemen is megy 😃
0
0
0
0
ors11 avatar
Nari77 írta:
ors11 írta:
lenne egy kérdésem a Team Fortress 2-ba csak online lehet menni,vagy nem?....

Szia, igen csak online. De ne csüggedj, a játék teljesen ingyenes és steamen keresztül letölthető! (a Steam is ingyenes)

evel nekem nincs is bajom,mert tudtam....hanem,a netem 128 kbit/sec-el megy és(mert hónap elején kapok pár GB-ot,de az 1-2 hét alatt el megy,akkor 43,2 Mbps download/ 5,76 Mbps upload s a maradék 128 Kbps)
ú hogy szar ügy...sztem akadna
0
0
0
0
Nari77 avatar
ors11 írta:

Szia, igen csak online. De ne csüggedj, a játék teljesen ingyenes és steamen keresztül letölthető! (a Steam is ingyenes)
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok! Kéne vm faxa RPG game ami elmenne a laptopomon .Fable kilőve
0
0
0
0
ors11 avatar
0
0
0
0
imperiusrex avatar
nagyon szivesen
bármikor 😉
0
0
0
0
scrawzz avatar
köszi a gyors választ 😀 tudtommal semmi nem maradt a gépemen a játékrból 😃
reinstall nincs ezekt írja:lejátszás eltávolítás weboldal kilépés (lehet hogy csak én vagyok hülye:S akkor bocsi😃 mert nem nagyon tom h mi a reinstall)

lool 😃 rámentem az eltávolításra és felrekta.... de mind1, most jó😃 köszi a segítséget😀
0
0
0
0
imperiusrex avatar
1. verzió próbáld meg a játék registry-ét is kitörölni a játék könyvtárából
2. verzió kattints a reinstall-ra ( nem uninstall, nem is install, hanem reinstall !!!!! )
0
0
0
0
scrawzz avatar
sziasztok!
bocs h ide írok, de nem találtam megfelelő topikot...és a játék adatlapjához nemiszem h gyakran írnának :S
szóval:letöltöttem újra az Age of Empires III-mat, mert régebben sokat játszottam vele és tetszett...ezt a verziót szedtem le:Age.Of.Empires.III.Hungarian.CLONECD-iMMXpC kicsomagoltam mind a 3 cd-t, berakom a fájlokat daemontoolsba, de nem a telepítés ablakot adja ki, hanem a lejátszást :S (olyan, mintha már fel lenne telpítve a játék...:/) tud valaki segíteni?előre is köszönöm a válaszokat 😀
0
0
0
0
no avatar
Lécci válaszoljatok a Saints Row 2-ősre!
Köszi!😀
Jaga:Area 51, Dead Space 1,2.Más olyan félős játékot nem tudok!Remélem tudtam segíteni
0
0
0
0
Jaga avatar
Sziasztok!
Valamilyen fosatós játék kellene, de olyan, amiben tényleg lehet fosni 😃 Olyasmi legyen, mint a FEAR csak ne legyen benne annyi katona...:/
0
0
0
0
Gerdzso avatar
Kmisi99: a COD7 közel sem CPU igényes 😀 próbáld meg inkább az IL2 új részét...
0
0
0
0
kl_akos avatar
Nekem vlm autos kene ami nem regebbi mint 2007,de minden amivel jaccotatok jo vagy nem teccet nm erdekel talan nekem tetszik majd
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Pl gtaiv vagy Cod7 de attól még nem kell írgy írni
0
0
0
0
no avatar
Szisztok!
Letöltöttem a Saints Row 2-őt de szaggatott.Nekem nagyon bejött az a stílus, hogy megcsináljuk az embert néger lehet, izmos, raszta meg stb.Lehet a városban mászkálni, embereknek mutogatni, ruhaboltokba, tetóboltokba bemenni kaját venni és megenni és még ilyen jó dolgok!Azt nagyon megköszönném ha tudnátok egy szinte Saints Row kopit ajánlani?Persze ami a legfontosabb, hogy menjen!
Előre is köszönöm szépen!
0
0
0
0
tibi a tibi avatar
Üdv, mondjatok valamilyen játékot ami menne a "Fostalicska" gépemen.... előre is köszi 😉
0
0
0
0
ors11 avatar
angol az meneget,aval nincs baj( annyira) 😆
0
0
0
0
Toma97 avatar
Gerdzso írta:
ja igen a Stalker-t érdemes felpatchelni! 😀 amúgy angol tudás szükséges hozzá, vagy a magyarosítás feltelepítése 😀

Énmég megvettem anno Magyar nyelvel😆
0
0
0
0
Gerdzso avatar
ja igen a Stalker-t érdemes felpatchelni! 😀 amúgy angol tudás szükséges hozzá, vagy a magyarosítás feltelepítése 😀
0
0
0
0
ors11 avatar
Én inkább egyikkel sem szeretnék találkozni....igazság szerint szerintem a STALKER csak elméletben jó...meg a story-ja,de nekem maga az amikor menni kell nagyon unalmasnak tűnik,viszont engem a film az érdekel,ha valaki megkapja írjon nekem pls. lehetőleg magyarul,mert oroszul vagy ukránul(mit tudom én) nm értek 😆 és a feliratot dög vagyok elolvasni
0
0
0
0
no avatar
Inkább egy Justin Bieber mint valamelyik gyökér villalakó.....műsorvezetővel karöltve...
0
0
0
0
Toma97 avatar
Na inkább olyan helyen tehetetlenség,meg nemtuodod honnan fog jönni,micsinálj vele
A Clear Sky-t abba keellet hagynom 1 bug miatt vagy mer béna voltam.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció