Hali!
Olyan próblémám lenne haveromnak h az írott játékot nem viszi csak fekete a kép pedig cshippelt
ezzel a progival írtam ki:
DVDDecrypter hun
Pedig múltkor kiírtam neki ugyanolyan formátumban és vitte😜
őőő nem éppen mindegy 😃
az NTSC és a PAL az a régió
ha 60 hz-es tvd van akk ne érdekeljen szedhetsz bármit ha 50 hzes akkor PAL
PAL = eu
NTSC = ázsia és usa 😀
Ha chippelve van akkor tökmindegy hogy ntsc vagy pal a játék.
A játékokat érdemes minőségi lemezre kiírni pl: TDK Maxell stb
a játékokat isoba töltöd le és ezeket nero-val vagy poweriso-val kiírod Max 4x-es sebességgel én 2x-en írom mert minél kisseb annál pontosabb
ui: És sztem jó vétel de te tudod (én mondjuk először alapgépet vettem és utána chippeltem)
Superlompos írta:
Mondjuk nekem nincs tapasztalatom nem eredeti játékok terén, mert nekem nincs megbuherálva a ps2-őm. 😕
Így több ötletem nincs.
LUZER írta:
az a neve hogy corrupt data file
valailyen fájlt a memókártyáról mikor ezt törlöm akk elindítom a játékot mire menteném el megint a memória kártyára kerül valahogy(idéztem)
Illjen problémám nekem is volt... nem tom mitől van 😕
valailyen fájlt a memókártyáról mikor ezt törlöm akk elindítom a játékot mire menteném el megint a memória kártyára kerül valahogy(idéztem)
Érdekes. Elvileg vinnie kéne az eredetieket is. Ilyenkor mondjuk az van, ha egy redeti san andreas mentésed van, akkor azt nem tudod felhasználni a nem eredeti változatnál.
Előszr meg kéne nézni, hogy mésiknél is ugyanezt csinálja-e. Ha igen, akkor halott a memóriakártya. Ha másik gépnél jó, akkor valami kontakt hiba lehet.
meg ha azt veszed már 12 éves konzol...nem fog világ megváltó grafikát adni....mind1 is a lényeg h a rajongók még fent tartják a ps2ben a lelket 😀 (amúgy kinek milyen ps2je van? nekem Slim 😃😉
hát a ps2 akk is jó ha régi...sajna a ps3 lezárta a korszakát DE attól még ha igazi pses vagy neked 1 érték míg a grafikusok (nem a rajzolók 😆😉 fikázzák h pff de szar grafika stbstb...azok vegyenek ps3mat...ennyi...
prince of persia the two thrones gépen megvan csak nem indul, akkor ps2-őn úgy van amikor kéken villog a penge akkor a kocka,háromszög,kör,ix-et kell nyomni mint a god of warban vagy csak egyet?
Olyan próblémám lenne haveromnak h az írott játékot nem viszi csak fekete a kép pedig cshippelt
ezzel a progival írtam ki:
DVDDecrypter hun
Pedig múltkor kiírtam neki ugyanolyan formátumban és vitte😜
pff amit utoljára írtál az a soft mod:S
az NTSC és a PAL az a régió
ha 60 hz-es tvd van akk ne érdekeljen szedhetsz bármit ha 50 hzes akkor PAL
PAL = eu
NTSC = ázsia és usa 😀
A játékokat érdemes minőségi lemezre kiírni pl: TDK Maxell stb
a játékokat isoba töltöd le és ezeket nero-val vagy poweriso-val kiírod Max 4x-es sebességgel én 2x-en írom mert minél kisseb annál pontosabb
ui: És sztem jó vétel de te tudod (én mondjuk először alapgépet vettem és utána chippeltem)
Mondjuk nekem nincs tapasztalatom nem eredeti játékok terén, mert nekem nincs megbuherálva a ps2-őm. 😕
Így több ötletem nincs.
Köszönöm így is a segítségeteket😉
Így több ötletem nincs.
Tudtok valamit memóriakártya próblémára?nem érzékeli😕
Fekete színű!
Valakinek van rózsaszínű ps2-je? 😆