Konzol vs. PC

Szerző: dave500, 2008. November 21., téma
Fórum » Konzol
Azért nyitottam ezt a topicot, hogy elmondhassa mindeki kinek mi a véleménye. Jó forumozást!

Üdv: Dave500
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
demi3223 avatar
De mi a neve proginak?
És csak ennyi kell hozzá vagy van valami más is?
0
0
0
0
FeRR avatar
De én az xboxról beszéltem, nem a PS3-ról😃
0
0
0
0
PrekopDavid1993 avatar
miaz hogy nincs net rajta ? x.D

hát alapból van csak bedugod a kábelt vagy ha rourter van akkor meg megkeresed a vezetnélküli kapcsolatott ps3on igy van !
0
0
0
0
FeRR avatar
De neki nincs is net rajta.😀
0
0
0
0
PrekopDavid1993 avatar
FeRR : azjó ha van sok gameje , de nem tud multyzni rőgtőn bannolják 😃 😆
0
0
0
0
FeRR avatar
Letöltöd, és egy bizonyos programmal kiírod! Haverom tudja a nevét! Neki is van egy Xbox360-ja, PS3-mon is játszottam, és az igaz, hogy jobb a grafika PS3-mon, de a játékélmény semmivel sem jobb! Ja, és haveromnak minden xboxos game-ja letöltött, tört. Körübelül most van neki 86 gameja boxra.
0
0
0
0
demi3223 avatar
Valaki eltudná nekem mondani h hogy kell x-box-re játékot írni meg minden hozzá kapcsolatos infót?
Köszönöm a segítséget.!
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
De Sega csinálta azt a hülye játékot 😆 csak ez jutot eszembe.. semmi nincs x D
0
0
0
0
PrekopDavid1993 avatar
Iron Man hát az hülye játék 😃
0
0
0
0
no avatar
jah láttam trailert + gameplay háát a graf. teljesen más.kb jah egy 2002-s játékkal ér fel 😆
0
0
0
0
sony a király? 😆 neharagudj de most eszembe jutott az Iron Man pc s változaa (mrt nemtom milyen a konzolos..) na, hogy az mekkore pocsék lett X DDD 2008as aztán grafika 2002 😜 olan grafikát reklámozta hogy húúú tök jó trailerek voltak ugycsilogot a páncél mint a zebu, eézrt leis szedtem nam it látok? pffff 😆😆😆
0
0
0
0
PrekopDavid1993 avatar
egy emberkétől már rendetltem egy gamet és zsír új és nagyon olcson adja 😜
de a tőbbit inkább karácsony szülinap....
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Ez is igaz ha jó sok pénzed van és meg tudod venni a játékokat akkor tényleg a ps3
0
0
0
0
PrekopDavid1993 avatar
oké teljesen igazad van !
De nekem minden számít és kész !
és inkább megveszem a játékokat !
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Ez már 5000x leírtad. Akkor nézzük miben jobb a box.
Olcsóbb.
Aki megveszi magasról tojik ré milyen a hardvere meg a szoftvere meg minden hülyesége. Mert csak játszani akar és arra tökéletes. Ha nincs pénze játékokra kiflashelheti.
0
0
0
0
PrekopDavid1993 avatar
sacpatrik : FUEL ? ps3ba nincsenek a fuelbe bugok !
de a grafika kvaszép !

FeRR : nem jó dőntés 😆

Nos nézzük csak miben jobb a playstation 3:

- jobb hardware.
- jobb software.
- Blue-Ray olvasó.
- beépített internet böngésző.
- szebb külső.
- kevesebbet eszi az áramot mint az Xbox360.
- nem melegedik gyorsan.
- bővíthető HDD akár SATA-s merevlemezzel.

és a gamek a exluziv címek is sokkal jobbak !

Ennyit erről a sony a király és mindig az is lesz.
amugy pc-n is jók a gamek nem mondtam hogyrosszak lennének dehogy de ha jó grafon akarsz gamezni akkor mindenképen ps3 már tapasztaltam !
0
0
0
0
FeRR avatar
Mondjuk, ha választaom kéne x360, és PS3 között, biztos, hogy az xbox360 lenne az.😀
0
0
0
0
KuTYanMajOM avatar
Hiába szép a konzol, pc akkor is szebb. Igaz, hogy elég erősnek kell lennie a masinának hogy minden fusson maxon, de akkor is szebb. 😃 Nekem minden játék jó pc-n. Gamepaddal, (ami nekem ugyanolyan, mint az x360, pontosan logitech chillstream, az újjabbik) és kormánnyal minden tökéletesen élvezhető PC-n.
0
0
0
0
én eljátszottam vele, de az biztos hogy hemzseg a bugoktól 😆 és még elis tudnék attól független, márcsak azért is mert nagyon vártam, és néhány bug nem retent el!! 😆😆
0
0
0
0
no avatar
LevisHamilton: csak mondom,hogy a FUEL egy nagy kalap SZAR!
Konzolon is meg PC-n is! 😃
0
0
0
0
gara66 avatar
konzolon a FIFA meg az NBA a nyerő!!
0
0
0
0
PrekopDavid1993 avatar
nekem minden game fekszik konzolon 😃 😜

sacpatrik : szép-szép , de FUEL még szebb.
0
0
0
0
no avatar
Ez a video akkoris odavág Xboxon!
http://www.youtube.com/watch?v=RM8qZs8OuOM&feature=related

Rohadt szép grafikája van!
Az egész játék telejsen élethű
0
0
0
0
FeRR avatar
Nekem is. Konzolon egy műfaj a nyerő, és azok a verekedős gémek.
0
0
0
0
Nekem meg PC-n minden jobb 😆😆
0
0
0
0
KuTYanMajOM avatar
Nekem azok is jobbak PC-n, mert van kormányom is, meg gamepad-om is. 😃
0
0
0
0
no avatar
én is ezt gondolom de viszont a verseny játékok konzolon jobbak 😃😃😃
0
0
0
0
KuTYanMajOM avatar
Szerintem minden PC-n előnyösebb, konzolon FPS-el játszani egy rémálom. Meg lehet szokni, de még úgy sem olyan mint pc-n. 😃
0
0
0
0
no avatar
ok én már írtam is h folytassuk onnan de megint eltértek a témától.szal akk szerintetek min mien játék jobb???
0
0
0
0
thug85 avatar
BiGame: Látod, hogy itt vagyok. Nem volt káromkodás, senki senkit nem küldött el az anyjába. Erre te engem felülbírálva szólsz, hogy töröljék a témát, mert téged idegesít!
Akkor ne lépj bele a fórumba. Vagy valaki fegyvert tart a fejedhez, hogy olvass el?
Ha engem idegesít, hogy ha neked valaki rosszat szól a gépednél, és te elküldöd a picsába, akkor én is szóljak Nruhtasnak, högy törölje?
Tudom, hogy admin szeretnél lenni, de nem vagy még az! Így az én jelenlétemben ne hozz helyettem döntéseket!

Témát ezzel lezártam! Aki ezután a téma tárgyától eltér, annak törlöm a hozzászólását!
0
0
0
0
BiGame avatar
ez meg engem idegesít, az utóbbi időben annyira nem írok témákhoz, olyat meg pláne nem szoktam írni, h értelmetlen, és tom, h más alkalmas ember is van erre!
0
0
0
0
KuTYanMajOM avatar
Nem téged hibáztatlak BiGame, de azzal, hogy minden témához odaírod hogy értelmetlen, semmit nem érsz el, csak a saját idődet pazarlod. Ha nruhtas úgy látja, hogy kell egy segítő, vagy valaki, akkor arra a posztra megfelelő embert kiválasztja, ami nem azt jelenti hogy csak te lehetsz az. Ezekkel nem állsz közelebb az admin jogosultsághoz.
0
0
0
0
BiGame avatar
csak ennyit? Tudod, h ennél a console vs pc-nél mennyit vitáztam? egyszerűen belefáradtam, annyi közöm, h idegesít, mostanába meg annyira nem írom, h értelmetlen, igazából elég rég mondtam egy témára, utoljára a lockerz-nél mondtam, term. h thugnak több joga van ehhez, tudom, de ha ezzel arra akarsz kijukadni, h én nem vagyok admin akkor azér is írom, hátha nő ezzel az esélyem, h admin legyek, bár tom ezzel hülyeséget mondtam😕!
0
0
0
0
no avatar
😆 ezt jól megmondtad 😆

akk vissza a témához. szentem a háborus játékok jobbak gépen mint konzolon.akk fogalkozzunk tovább ezzel kinek mi a véleménye 😆
0
0
0
0
KuTYanMajOM avatar
Na, én mindenesetre kiszálltam a vitából, tényleg térjünk vissza az eredeti témához, ez teljesen felesleges. Még én szégyellem magam hogy ilyennel leálltam vitázni mint ez az életképtelen emberképződmény. 😶
BiGame: Te minden témához csak azt tudod írni hogy értelmetlen, meg te már szóltál adminnak.. Mi közöd ehhez? Szvsz. thugnak millióval több joga van ehhez, mint neked. Kicsit unalmasak ezek a hozzászólások.
0
0
0
0
thug85 avatar
BiGame írta:
én javasoltam Nruhtas-nak, h törölje a témát, de még nemjelzett vissza!

Én meg javaslom neked, hogy foglalkozz azzal a témával mai téged érdekel!
Meg tudom állapítani, hogy mi az a határ, amíg ellehet engedni a történetet!
Jó volt, hogy itt voltál!
0
0
0
0
no avatar
am nekem meg a gépigény okozz függöséget vagyis nm ugy értem hanm amikor netezek akk szinte csak itt vok 😆
0
0
0
0
no avatar
jó igaz h vannak jó játékok de akkor is a valóvilág sokkal jobb 😆
0
0
0
0
KuTYanMajOM avatar
Persze hogy thugnak van igaza, felnőtt ember, és normálisan nőtt fel, nem úgy ,mint a kinyalt valagú lewishamiltonF1 és társai. 😉
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Hát ja már kezd eltérni a témától. Mert ez már függés vs normális élet.
Szerintem thugnak van igaza.
0
0
0
0
thug85 avatar
berki_zsolt írta:
Helyes thug!! De ne vidd túlzásba😆!!
Jah igen, mindjárt bannolva leszünk, mert még mindeig nem a témánál vagyunk!!!

Hát igen, ez már nem konzol vs. PC, hanem konzol vs. embertársi kapcsolatok!
Itt magyaráz nekem egy kis konzolon szocializálódott gyerek ahelyett, hogy lemenne focizni a haverjaival.
0
0
0
0
KuTYanMajOM avatar
LewisHamiltonF1 írta:
KuTYanMajOM : leszarom hogy nálad kizárt dolog de sok embernnél nem 😀
és thug85 : ahhoz nem kell kisgyernek lenni hogy koczkulj tőbb órát mert hallotam ismerősőm egy dvd kölcsönző-ben dolgozzik és annyit cod6ozott hogy már majdnem a bnője szakitott vele és már tőbb mint 30éves az illető , meg hát amugyis cod 6 multytt nem lehet megunni meg még elég sok gamet nem lehet megunni , cod 6 multy = Függöség 😀

Örülök , hogy számodra ez az élvezet, ha az életedet tönkre teheted 30 éves korodra azzal, hogy semmit nem csinálsz, csak otthon ülsz a tv előtt, és nyomkodod a gombokat mintha az életeden múlna. Az ilyen értelmiségszintű emberekről kellene csinálni egy külön műsört a discoverin. 😉
Ja és még annyit, hogy tényleg nem kell az ilyenhez kisgyereknek lenni, elég az is ha szimplán abnormális vagy. nem? 😃
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Helyes thug!! De ne vidd túlzásba😆!!
Jah igen, mindjárt bannolva leszünk, mert még mindeig nem a témánál vagyunk!!!
0
0
0
0
thug85 avatar
És szerinted az mentálisan egészséges ember aki annyit játszik, hogy a kapcsolata majdnem rámegy?
Egy egészséges felnőtt férfi nem fog napi szinten hosszú órákat gép előtt tölteni játékkal, hanem lemegy a haverjaival biliárdozni!
Ne verd magad kalandba! Ahogy elnézem te is ilyen leszel 30 éves korodra, mint az a szerencsétlen.
Ez a baj ezzel a korosztállyal! Megváltozott az értékrendetek.
Inkább menj vissza nyomd a PS3-at, én inkább lemegyek meló után megiszok egy sört a haverokkal.
0
0
0
0
Ferrari avatar
LewisHamiltonF1 írta:
és thug85 : ahhoz nem kell kisgyernek lenni hogy koczkulj tőbb órát mert hallotam ismerősőm egy dvd kölcsönző-ben dolgozzik és annyit cod6ozott hogy már majdnem a bnője szakitott vele és már tőbb mint 30éves az illető , meg hát amugyis cod 6 multytt nem lehet megunni meg még elég sok gamet nem lehet megunni , cod 6 multy = Függöség 😀

függőség azoknak akik nem tudnak mást csinálni az életbe csak gép vagy konzol előtt ülni, én jáccottam vele 1 kicsit, megúntam letöröltem. ugyan úgy van minden más gamel is....és ha választhatnék az között h pc-n vagy konzolok kockuljak vagy kimenjek haverokkal billiárdozni, cscsózni, bowlingozni stb tuti nem a kockulást választanám. Játszok olyankor mikkor nincs más elfoglaltságom vagy ha szar idő van kint....nyáron allig van bekapcsolva a gépem, olyankor inkább a psp-t használom de azt is elég ritkán....
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Engem már a számítógép nem is köt le! Mióta megjavult az internetem, már csak akkor kapcsolom be a gépet, amikor itt vagyok a gépigényen... Egyszer kétszer játszok hetente.......
0
0
0
0
PrekopDavid1993 avatar
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Mivel nem tudok biliárdozni inkább játszanék. De ha bownling ról van szó ismerősökkel. Azt imádom sokkal jobb mint a konzol vagy mint a gép.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció