hello
Tápot szeretnek vásárolni a következő géphez.
Mit ajánlotok
alaplap Gigabyte ga-970a -d3
proci AMD phenom 2 *4 965 am3
kártya sapphire hd 7770
és egy Kingston 120 as ssd
Előre is köszönöm a segitseget
még nincs konkrét terv,de igen legyen olyan erős hogy sli crossfire( persze lap csere után)ne okozzon gondot és ez elég jó árba van,persze csak bronze táp,de miért nem jók?
Köszönöm skacok a sok segítséget. Végül megfogadtam a tanácsokat és vettem egy FSP Raider 550W Silver tápegységet 2021-ig garanciával. 😉 Mindezt 15000 forintért.
Ja hát ezért kell utánanézni vagy megkérdezni.
Én úgy voltam, hogy lehetőleg Cooler Master legyen. G széria van minőségben és árban azon a szinten ami nekem kell. (Persze egy FSP-nek van jobb ár/érték arányú típusa ebben a kategóriában, de azt a pár ezer forintot nekem megéri az, hogy egységesebbnek hat a gép)
igazából most az hogy cm meg chieftech csak egy márka, nagyon kevés gyártó van, amelyiknek bátran lehet ajánlani bármelyik modelljét, tuti minőséget kapunk... a cm meg a chieftech alsó szériáit nem is szoktam ajánlani mondjuk. tehát ilyen szinten nem lehet leegyszerűsíteni. 😀
Az a baj, hogy általában mindenki egy darabot "erőltet".
Mindenkinek megvan az igaza, de mondjuk egy Cooler Mastert vagy Chiefteket sem kell feltétlen elvetni.
Mindenesetre legyen megbízható belű az a táp és legyen megfelelő a leadott teljesítménye. (Meg nyilván a hatásfok is, mert nem fűteni akarunk vele 😆😉
Egy olyan 7-8 táp mindig szóba jöhet. (Persze függ a pénztől is, de 15-20eFT között már azért akad jó pár megfelelő táp sok márkától) Abból már lehet válogatni.
Amúgy rossz tápot senki sem ajánlott, az már elég sok jó tipp.
Gondoltam e 3 linkelt tápegység közül valaki azt mondja valamwlyikre, hogy jó...De az egyik- másik oldalon más-más véleményt lehet olvasni....itt a Corsair-re valaki negatív véleményt mond, máshol jót írnak...ugyanez a helyzet a Super Flower-re, csak fordítva...
tomek1:
[LINK]
Itt részletes információt kaphatsz, illetve rákérdezhetsz, hogy a kinézett jó-e
A Cooler Master tápokra meg én külön rá is kérdeztem itt
CM-ből a G és a V(S) széria megbízható belet kapott. Azokat figyelembe veheted
Elite Power és B szériát kerülni kell messziről.
V szériából is többnyire jók vannak.
Hát itt már majdnem kivétel nélkül minőségi beles tápokat találunk ebben a szegmensben, inkább más tényezők kerülnek jobban előtérbe... ha olyan kell ami moduláris, egyben minőségi, akkor ez verhetetlen szinte, ráadásul olcsóbb is mint a kettő, amit linkeltél:
[LINK]
5év(!) garancia, moduláris, fekete flat kábelek, eco funkció, gold minősítés, mi kell még? 😃 vagy ezt ajánlom, vagy ha mindenképp a kettő közül, akkor az aurumot! nem azért mert a corsairnek bármi baja lenne, csak ott is igencsak vonzó az 5 év gari... 😊
Te mit gondolsz? Fsp Aurum 600W mondjuk vagy Corsair CS650W
[LINK]
[LINK]
Mindkettő megkapta a Gold minősítést, és én pl a corsair-t szívesebben választanám. Azt írják részben moduláris is. De vannak olyan emberek, akik felhangon képesek csak is az FSP felsőbbrendűségét hirdetni, miszerint normális belsőt csak az kapott, a többi meg sz*r. Utána olvastam ennek, és nekem az jött le, hogy az a többi gagyi belső, csak az olcsó tápoknál az, bár különben sem gondoltam, hogy egy minőségibb corsair sz*r lenne, csak mert nem Fsp. De azért biztos, ami biztos utána kell nézni mindennek 😃..
Tápot szeretnek vásárolni a következő géphez.
Mit ajánlotok
alaplap Gigabyte ga-970a -d3
proci AMD phenom 2 *4 965 am3
kártya sapphire hd 7770
és egy Kingston 120 as ssd
Előre is köszönöm a segitseget
[LINK]
5 év garancia, félmoduláris, pöpec. 😀
Ha sikerül a biznisz hétvégén akkor egy R9 280X, ha nem akkor majd jövőhéten egy R9 280X. 😉
Köszönöm a kérdésedet.
Jöhet a VGA. 😀
Spoiler!
Spoiler!
Csendes, és nem melegszik normálisan működik.
Amikor én vettem nekem azt mondták, hogy a rajzosat vegyem mert az jobb.
Hogy miért nem tudom, de utána olvastam fórumokon, és ott is azt írták.
Spoiler!
1. Thermaltake Hamburg 530W W0392RE
2. Corsair VS550 CP-9020050
Én úgy voltam, hogy lehetőleg Cooler Master legyen. G széria van minőségben és árban azon a szinten ami nekem kell. (Persze egy FSP-nek van jobb ár/érték arányú típusa ebben a kategóriában, de azt a pár ezer forintot nekem megéri az, hogy egységesebbnek hat a gép)
Mindenkinek megvan az igaza, de mondjuk egy Cooler Mastert vagy Chiefteket sem kell feltétlen elvetni.
Mindenesetre legyen megbízható belű az a táp és legyen megfelelő a leadott teljesítménye.
(Meg nyilván a hatásfok is, mert nem fűteni akarunk vele 😆😉
Egy olyan 7-8 táp mindig szóba jöhet. (Persze függ a pénztől is, de 15-20eFT között már azért akad jó pár megfelelő táp sok márkától) Abból már lehet válogatni.
Amúgy rossz tápot senki sem ajánlott, az már elég sok jó tipp.
[LINK]
Van itt egy harmadik versenyző is: Thermaltake Hamburg 530W W0392RE
[LINK]
Itt részletes információt kaphatsz, illetve rákérdezhetsz, hogy a kinézett jó-e
A Cooler Master tápokra meg én külön rá is kérdeztem itt
Elite Power és B szériát kerülni kell messziről.
V szériából is többnyire jók vannak.
https://www.pcx.hu/termek/corsair-550w-vs550-cp-9020050-eu-tapegyseg-116714
táppal ne spórolj pénzt!!!!
hát én ezt nem venném meg! inkább nézz pl : FSP, Cooler Master, Chieftec, Corsair
https://www.pcx.hu/termek/enermax-500w-naxn-basic-enp500agt-tapegyseg-041865
[LINK]
5év(!) garancia, moduláris, fekete flat kábelek, eco funkció, gold minősítés, mi kell még? 😃 vagy ezt ajánlom, vagy ha mindenképp a kettő közül, akkor az aurumot! nem azért mert a corsairnek bármi baja lenne, csak ott is igencsak vonzó az 5 év gari... 😊
2016. 03. 09. 20:18:10
Te mit gondolsz? Fsp Aurum 600W mondjuk vagy Corsair CS650W
[LINK]
[LINK]
Mindkettő megkapta a Gold minősítést, és én pl a corsair-t szívesebben választanám. Azt írják részben moduláris is. De vannak olyan emberek, akik felhangon képesek csak is az FSP felsőbbrendűségét hirdetni, miszerint normális belsőt csak az kapott, a többi meg sz*r. Utána olvastam ennek, és nekem az jött le, hogy az a többi gagyi belső, csak az olcsó tápoknál az, bár különben sem gondoltam, hogy egy minőségibb corsair sz*r lenne, csak mert nem Fsp. De azért biztos, ami biztos utána kell nézni mindennek 😃..