Milyen alaplapot vegyek?
Egy kis instrukció mielőtt belevágnál:
-Ha van előre kiszemelt alaplap de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha van előre kiszemelt alaplap de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Ha pedig igen, akkor ez: GIGABYTE GA-970A-DS3P ( 22K )
Utóbbi jó kis alaplap, igaz, hogy kiesik a keretből, de csak egy minimálisan, viszont jó hűtése van és tuning is megy vele szépen, egyszerűen.
kinéztem egy Phenom x2 560-as procit, amit lehetne 4 magosítani, de ha nem tudom, akkor nem veszem meg.
Friss bios van fent új a porcessor ès nem indul a gèp a processor ventilátora pörög de fekete kèpernyővan és nem indul! A régi processorral megy!!
Valaki valami???
utánanéztem mit tud, elég meggyőző, és nem is annyira drága
köszi mégegyszer srácok
GIGABYTE GA-H97-HD3
MSI H97 GUARD-PRO
MSI Z97 PC MATE
ASROCK Fatal1ty B85 Killer
köszönöm előre is, üdv
4590 lesz harveraproról
Akkor egy Gigabyte GA-Z97-HD3 alaplap + Intel Core i5-4460 processzor jó páros lehet.
Am mennyit szánsz összesen rá?
Gigabyteból van választék, olcsó z97-es lapokból.
De lehet hogy akar majd k-s procit a jövőben, és szerintem akkor inkább +7ezer, mint később +27ezer. De ha nem akar, akkor tényleg felesleges a z97.
Gigabyte z97p d3 és z97 hd3 között van valami különbség a több USB 3.0-n a DVI-n meg a (7.1en?) kívül?
Van. Minőségben. Mindenképp az ASUS M5A97 R2.0 vedd.
ASUS M5A97 LE R2.0 / ASUS M5A97 R2.0
Az asus m5a97 r2.0 válaszd, a másik nem valami minőségi lap.
Ne az alaplapon spórolj.
Pisces6661
Asus Z97-K alaplap 31ezer
Intel Core i5-4460 processzor 48ezer
Intel Core i5-4690 processzor 58ezer
Intel Core i7-4790 processzor 82ezer
Ha valamikor tuningolni akarsz (nem gyári hűtővel) akkor Intel Core i5-4690k processzor 63ezer
Intel Core i7-4790k processzor 90ezer
FX 6300 mellé alaplap ötleteket szeretnék kapni 😀 2 lapot néztem jelenleg.
asus m5a97 r2.0 25k
ASUS M5A78L-M LX3 13k
Tudom, hoyg a többség az r2.0 mellett voksolna, viszont ha nem szeretnem tuningolni, abban az esetben sem lenen jobb a másik a sporolás végett?
Igen megérné ,én is most váltottam(cseréltem) 8150/990FX ről I5 2500K/H67 (de hoz a srác egy P68/Z68/Z77-es lapot) és sokkal jobb az intel.
Legalább is játékokban.
Én a helyedben eladnám a kártyát és beruháznék egy új 970-re, pont x2 gyorsabb a jelenleginél. A régi eladásból bejött összeg kiegészítené az új árát. Mire vársz ? 😃
30 ezer-ig.
azt meg azért kérdeztem, hogy miért ilyen olcsó, mert tegnap amikor kérdeztem még 18 ezer volt és olcsóbb volt mint a h97es.
170 ért proci, 50-ért alaplap, 70 ért RAM? Ezek az árak honnan jöttek?
Kérdésedre visszatérve: Hogy-hogy miért ilyen olcsó? Attól félsz, hogy átvernének vele, vagy mi? Nézz meg egy 60.000 Ft-os, vagy drágább alaplapot, aztán majd látni fogod a különbséget. Ha új konfigot akarsz összerakni, és az elvárásaidnak megfelelő ez az alaplap (processzor foglalat, méret, csatlakozók stb.) akkor gondod nem lehet vele.
és a kérdésemre válaszoljatok légyszi
Igen, csak még nem éri meg szerintem.
sziasztok ez az alaplap miért ilyen olcsó?(a h97es drágább)
[LINK]