Most melyik játékkal játszol?

2008. May 24., téma
Fórum » Játékokról általában
Én most éppen a World in Conflict-tal! (Egyjátékosban)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Ironmask avatar
Splinter Cell:Blacklist majd utána a Conviction következik nosztalgiázok 😃
0
0
0
0
Ayistion avatar
Megjött az SSD és beüzemeltem, azt hiszem a CS:GO és a DS3 mellett lesz mivel elütnöm az időt, és ez még csak a kezdet, várom a leárazásokat. 😆
https://www.kepfeltoltes.eu/images/2021/05/18/427a.jpg
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
Metro exodus enhanced edition.
0
0
0
0
showtekk avatar
Szépen sorban az összes PS exkluziv ami az elmúlt 10évben kimaradt. 😜
0
0
0
0
💬 2
kmetovics avatar
@showtekk: Akkor lesz mit pótolnod. Jó szórakozást hozzájuk 😀
0
0
0
0
showtekk avatar
@kmetovics: Köszönöm! Last of us 1-2, Spidermannel végeztem, most a God of Warral és a Ghost of Tsushimával ismerkedem 😀 Engem alapból is mindig nagyon vonzottak az ilyen történet alapú játékok, túl is vagyok pár áll leesésen az biztos! 😆
0
0
0
0
gyuri191 avatar
ghost recon future soldier kivive

most jön a dark souls remaster 😃
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 2
gyuri191 avatar
dying lightal mivan hol tartasz?
0
0
0
0
gyuri191 avatar

ghost recon future soldier

shadow warrior 2013
0
0
0
0
💬 4
zsiroslangos avatar
@gyuri191: Számomra a Shadow warrior 2013 azon ritka rebootok közé tartozik, melyek saját véleményem szerint jobban sikerültek mint az eredeti. Jó játékot hozzá. 😀
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@zsiroslangos: Igen nagyon jó kis játék lett imádom köszönöm szépen 😃
0
0
0
0
kmetovics avatar
@gyuri191: Én már nem tudom, hányfél verziót szedtem le anno az avatarhoz, de sosem akart elindulni. Mindig bedobott valami hibát
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: irtam privátba
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Returnal (nem soká platina)
RE: Village
0
0
0
0
no avatar
Metro Exodus Enhanced Edition
Blightbound
Eco
Portal Reloaded
0
0
0
0
💬 2
susguy avatar
@LordSzalko: A Portal Reloaded féle mindfuck már nagyon hiányzott egy ideje, egész jóra sikerült. Bár egy 50-100 plusz pályának még örültem volna, de így sincs rá panasz 😆
0
0
0
0
no avatar
@susguy: Kellemesek az új pályák szerintem, a három portálos megoldással is egész jó dolgokat lehet összehozni 😃
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
Call of duty modern warfare 2 remastered.
0
0
0
0
Zgamer93 avatar
Life is Strange
Life is Strange: Before the Storm
0
0
0
0
D4G4D3K avatar
Battlefield hardline, (multi és single is), Fallout new vegas
0
0
0
0
xCube avatar
HALO 4

Igen, a HALO 3 után nem az ODST -t kezdtem el, mert sokkal jobban érdekelt, hogy hogyan folytatódik Master Chief John 117 és Cortana története. Már elsőre lerí a masszív különbség a Bungie és a 343 munkája között, amihez hozzá jön a korszakra jellemző "minden legyen epikus" mérce, ami egy részről jó, eyecandy szinten még ma is megállja a helyét, más részről tovább laposodik tőle az egész, amolyan "láttam már" módiban. Az első harcok a korábbi címekből szerzett tapasztalatokkal kimondottan élvezetesek, de amikor eljutunk a játékban arra a bizonyos pontra... . Kíváncsi leszek, hogy mennyire lesz elhúzva benne az új szál, remélem, hogy nem ezen bukik az eddigi pozitív véleményem.
0
0
0
0
no avatar
The Hunter Call of the wilde.Mivel nem nagyon találtam még olyat aki le tudna benne győzni, ezért favorit nálam.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
medal of honor warfighter story

Szerk: 5 óra alatt ki is pörgettem de jó volt 😃
0
0
0
0
bukta2 avatar
Ma ránézek az Insurgency Sandstorm-ra! Anno bejött! Remélem játszanak még vele! 😕
0
0
0
0
DarkEvil avatar
Nfs heat, Red Dead 2, We Heppy Few
0
0
0
0
Ironmask avatar
Watch Dogs: Legion (PS4)
0
0
0
0
💬 3
Arthur Morgan avatar
@Ironmask: Slim vagy PRO konzolon, ha szabad kérdeznem ? 😆
0
0
0
0
no avatar
@Arthur Morgan: Eszközök alapján Fat.
0
0
0
0
Ironmask avatar
@Arthur Morgan: Egy sima 500 gigás fat gépem van,de abból is a második kiadás 2020 februárjában vettem használtan 45000ft-ért 😃 és még működik szerencsére.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
Necrovision

Titanfall 2 story
0
0
0
0
💬 7
kmetovics avatar
@gyuri191: A Titanfallnak elég jó lett a story-ja, legalábbis nekem bejött.
Meg nem olyan hosszú, de nem is baj.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: igen ma kezdtem el baromi jó a gameplay pörgös mintha doom lenne 😃 imádom
0
0
0
0
kmetovics avatar
@gyuri191: Jaja. Óriás robotos DOOM 😀
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: Pontosan imádom 😃
0
0
0
0
no avatar
@gyuri191: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
Én is már minden lehetséges módon kivittem, minden nehézségen, plusz egy nekiülésre is, úgy 3,5 óra volt. 😀 De jöhetne már a 3.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@Warlordcommander: hát igen egy 3.rész nagyon jó lenne
0
0
0
0
gyuri191 avatar
Köszi tegnap beletoltam 4 órát márcsak 4 pálya maradt normálon viszem
0
0
0
0
Zgamer93 avatar
The division 2
Ghost recon wildlands
Cyberpunk 2077
0
0
0
0
💬 1
gyuri191 avatar
@Zgamer93: wildlands az jóféle én 3 hete vittem ki kb és imádtam ja és offline vittem botokal és ugyis jóvolt
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
Nier replicant, aven colony, stellaris
0
0
0
0
no avatar
NARAKA: BLADEPOINT
NieR Replicant ver.1.22474487139...
Diablo II: Resurrected
0
0
0
0
Ayistion avatar
Dark Souls 3, újra belekezdtem, de most már PC-n 60FPS-el, magyarul. 😃
0
0
0
0
💬 7
kmetovics avatar
@Ayistion: Én is azon agyalok(egyre többször) így egy kis demon souls videók után, h ki kéne megint játszani, csak most az undead legion fegyverével.
Te amúgy játszottál már a demon souls-zal? Mert nekem az totál kimaradt eddig ps3-5 hiányában.
0
0
0
0
Ayistion avatar
@kmetovics: Sosem volt ps-em, meg nem is lesz, így kimaradt a ds atyja, de nekem tökéletesen megfelel a ds. Nem fejeztem be teljesen xboxon mert a f.szára húzott a 30fps, főleg hogy nagyobb bossfightokban annyi sem volt, vagy területen, de most kipörgetem katana builddel.
0
0
0
0
kmetovics avatar
@Ayistion: Értem. Nekem is csak ps4-em van, de az is csak sima verzió. Hát igen számít azért az fps ilyen gamekben is, főleg a bossoknál.
A demon soulsal amúgy elég szép munkát végztek a srácok grafikailag, meg animációk terén. Le a kalappal. Kár, h nem adják ki pc-re is.
0
0
0
0
Ayistion avatar
@kmetovics: DS Remasterrel is nagyon szép munkát végeztek szerintem. Abban a részben különösebben szerintem egyik bossal sem szívtam, még Manussal meg Artoriassal sem. 😃
0
0
0
0
Techhrxxl avatar
@Ayistion: Én is 1-2 hónapja toltam végig. Igaz Namless Kingtől el engedtem a Boss-okat. 😶 Be kéne már fejeznem nekem is, de hát.. Kegyetlen 😂
0
0
0
0
Ayistion avatar
@Techhrxxl: Nekem a DS Remaster all bossrun volt, minden achivment meglett, DS2SoTFS-ben is all boss run, minden achivmentel, szóval ennél is az a cél. Várom már hogy agyrákot kapjak a ringed city dlctől. 😃
0
0
0
0
Techhrxxl avatar
@Ayistion: Na hát az is egy borzalom volt, boss-rol nem is beszélve. Jól mondod agy rákot tud okozni 😂 😂
0
0
0
0
PatkosXX avatar
Crash of the Titans (Crash Bandicootból kifog rajtam mind a 4 😆😉
Cyberpunk 2077
Forza Horizon 4
Gardenscapes
Homescapes
Horizon Zero Dawn

Amihez épp kedvem van ezek közül, de jó ha 1-2 hetente elindítom pár percre, max 1-2 órára.
0
0
0
0
ichigo23619 avatar
Diablo II: Resurrected Alpha
Cyberpunk 2077
Genshin Impact
konzolon meg Ghost of Tsushima.
0
0
0
0
💬 2
Warlordcommander avatar
@ichigo23619: A genshin impact jó is, én már február óta nyomatom. 😀 A cyberpunkot miatta nem sikerült befejeznem még 😀
0
0
0
0
bukta2 avatar
@Warlordcommander: Én kegyetlenül vártam a Genshin Impact-et anno! Azt amikor megjelent épp egy másik játékra voltam ráfüggve (SCUM) És egyszerűen a feledésbe is merült nálam a Genshin... pedig nagyon jó játék lett az biztos! De mindig volt egy másik játék a képbe ami miatt nem játszottam vele 😃
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
Euro truck simulator-Iberia
0
0
0
0
no avatar
Hobo: Tough Life
Diablo II: Resurrected
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
Assetto Corsa Competizione
Spoiler!
Amúgy a F@szommal😂
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
Left 4 Dead 2 - Crash Bandicoot: The Return of Dr. Cortex
0
0
0
0
gyuri191 avatar
star wars the force unleashed ultimate sith edition

fear 2
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@gyuri191: Fear 2 az menci, anno rongyosra függtük a multi részét 😃
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@LordSzalko: ja én most fogom meglepö módon de elöször kivinni a single-t
0
0
0
0
no avatar
Heroes of Might & Magic széria
Stellaris
Pummel Party
0
0
0
0
💬 2
Warlordcommander avatar
@LordSzalko: Melyik heroes? Én most a 4-et nyomatom, egyik kedvenc részem, főleg azért mert abban lehet több hőst vinni egy csapatban, na meg a zenéje valami elképesztő, plusz grafikára is az egyik legjobban bejövős.
0
0
0
0
no avatar
@Warlordcommander: Első résznél tartok jelenleg, kampányokat viszem végig 😃 Nekem a 3 és az 5 a kedvencem a szériából.
0
0
0
0
kmetovics avatar
Batman: Arkham Asylum
Wolfenstein: The Old Blood
0
0
0
0
💬 3
gyuri191 avatar
@kmetovics: frankfurter=HOT DOG 😃
0
0
0
0
kmetovics avatar
@gyuri191: Oks. Majd észben tartom, hogy ha valaki kínálgat vele 😆
0
0
0
0
reszler112233 avatar
Need for Speed Most Wanted (2005), és Euro Truck Simulator 2
0
0
0
0
Ironmask avatar
Blasphemous jó kis hack n slash
0
0
0
0
gyuri191 avatar
ghost recon wildlands is kivive igy jön a dying light 😃
0
0
0
0
💬 3
no avatar
0
0
0
0
gyuri191 avatar
köszi de én azt a story után hagyom és felfejlödve fogok neki állni majd a hellraidnek 😃
0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
gyuri191 avatar
értem 😃 amugy hol tartasz benne?
0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
gyuri191 avatar
hát igen tartalom az van benne
0
0
0
0
gyuri191 avatar
resident evil 3 remake
0
0
0
0
💬 10
Warlordcommander avatar
@gyuri191: A re2 remake-et lejátszottam, nem volt rossz, ez is lett olyan jó? Még nem vettem meg, de gondolkodtam rajta, azért érdekelne.
0
0
0
0
szhusi avatar
@Warlordcommander: ha az tetszett akkor ez is fog szerintem, kicsit rövidebb annyi.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@Warlordcommander: hát amint kivittem megirom mert én ma fogom elkezdeni 😃 de ja ha a resi 2 tetszet ezis fog
0
0
0
0
PatkosXX avatar
@Warlordcommander: Rossznak nem mondanám, de a 2 szintjét nem üti meg. Ha olcsón hozzájutsz (20 euró körül), akkor megérheti.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@PatkosXX: Teljes áron nem is tervezem megvenni, annyira nem vagyok nagy resi fan, de a 2 tetszett. Azt szintén 20 euró körül szereztem be egy steam leárazáson, de ha ez tényleg rövidebb akkor még várok vele.
0
0
0
0
PatkosXX avatar
@Warlordcommander: Ha jól rémlik én 20 euróért vettem a 3-at is, annyit még talán megér, bár nekem csak kb feleannyira jött be, mint a 2 remakeje. Azért így is végigjátszottam 3x. 😆 Mondjuk én nagy resi fan vagyok. 😃
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@Warlordcommander: a 3.rész 6 óra alatt kipörgethetö normalon
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@Warlordcommander: Na szia kivittem és azt mondom ha szereted a zombis és nem agyatlan hentelös hanem a jókis túlélö horror játékokat akkor mindenképp ajánlom nagyon jól összevan rakva a story és nagyon hangulatos a játékmenet is és az irányitás is tökéletes én egy bugal nem találkoztam a játékban és ez manapság nagyon ritka egy hátránya van csak az hogy rövid 5-6 óra alatt kivihetö de az az 5-6 óra nagyon élvezetes szerintem akciósan mindenképp megéri megvenni 😃
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@gyuri191: Köszi az infót, most éppen le is van árazva steamen, de szerintem majd a summer salen beszerzem mert jövő héten jön a nier replicant, és nem lenne rá időm, hiába 5-6 óra. Bár nekem mondjuk nem számít ha olyan rövid mert az pont az a hosszúság amit szeretek egy single játékban.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@Warlordcommander: Nincsmit 😃
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
Nálam még mindig a number one. 😎
0
0
0
0
💬 3
no avatar
@zsiroslangos: Szét függtem anno 😆
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
@LordSzalko: Én is. Haverokkal is király volt. Egyszer megoróbáltam apámmal is. Mikorra elmondtam neki hogy melyik gombbal mit csinál addigra szét is lőtte a bázisunkat. 😆
0
0
0
0
kmetovics avatar
@zsiroslangos: Ezt énis szétfüggtem anno 😃 Imádtam. Amikor a tankom full OP volt, az volt a legjobb része. Csak egy idő után olyan gyorsak lettek az ellenséges tankok, h sokszor bedarálták a "sasomat".
0
0
0
0
no avatar
Dark Messiah of Might & Magic
Deadside
Control
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@LordSzalko: Dark Messiah of Might & Magic - régi szép emlékek: fizika, kardkovácsolás és a multimókák
0
0
0
0
Scorn Face avatar
Hexen: Beyond Heretic (felmódolva kicsit) aztán majd a Hexen II. és a Heretic.
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
plants vs zombies battle for neighborville
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció