@kmetovics: Köszönöm! Last of us 1-2, Spidermannel végeztem, most a God of Warral és a Ghost of Tsushimával ismerkedem 😀 Engem alapból is mindig nagyon vonzottak az ilyen történet alapú játékok, túl is vagyok pár áll leesésen az biztos! 😆
@gyuri191: Számomra a Shadow warrior 2013 azon ritka rebootok közé tartozik, melyek saját véleményem szerint jobban sikerültek mint az eredeti. Jó játékot hozzá. 😀
@LordSzalko: A Portal Reloaded féle mindfuck már nagyon hiányzott egy ideje, egész jóra sikerült. Bár egy 50-100 plusz pályának még örültem volna, de így sincs rá panasz 😆
Igen, a HALO 3 után nem az ODST -t kezdtem el, mert sokkal jobban érdekelt, hogy hogyan folytatódik Master Chief John 117 és Cortana története. Már elsőre lerí a masszív különbség a Bungie és a 343 munkája között, amihez hozzá jön a korszakra jellemző "minden legyen epikus" mérce, ami egy részről jó, eyecandy szinten még ma is megállja a helyét, más részről tovább laposodik tőle az egész, amolyan "láttam már" módiban. Az első harcok a korábbi címekből szerzett tapasztalatokkal kimondottan élvezetesek, de amikor eljutunk a játékban arra a bizonyos pontra... . Kíváncsi leszek, hogy mennyire lesz elhúzva benne az új szál, remélem, hogy nem ezen bukik az eddigi pozitív véleményem.
@Arthur Morgan: Egy sima 500 gigás fat gépem van,de abból is a második kiadás 2020 februárjában vettem használtan 45000ft-ért 😃 és még működik szerencsére.
@Ayistion: Én is azon agyalok(egyre többször) így egy kis demon souls videók után, h ki kéne megint játszani, csak most az undead legion fegyverével.
Te amúgy játszottál már a demon souls-zal? Mert nekem az totál kimaradt eddig ps3-5 hiányában.
@kmetovics: Sosem volt ps-em, meg nem is lesz, így kimaradt a ds atyja, de nekem tökéletesen megfelel a ds. Nem fejeztem be teljesen xboxon mert a f.szára húzott a 30fps, főleg hogy nagyobb bossfightokban annyi sem volt, vagy területen, de most kipörgetem katana builddel.
@Ayistion: Értem. Nekem is csak ps4-em van, de az is csak sima verzió. Hát igen számít azért az fps ilyen gamekben is, főleg a bossoknál.
A demon soulsal amúgy elég szép munkát végztek a srácok grafikailag, meg animációk terén. Le a kalappal. Kár, h nem adják ki pc-re is.
@kmetovics: DS Remasterrel is nagyon szép munkát végeztek szerintem. Abban a részben különösebben szerintem egyik bossal sem szívtam, még Manussal meg Artoriassal sem. 😃
@Techhrxxl: Nekem a DS Remaster all bossrun volt, minden achivment meglett, DS2SoTFS-ben is all boss run, minden achivmentel, szóval ennél is az a cél. Várom már hogy agyrákot kapjak a ringed city dlctől. 😃
@Warlordcommander: Én kegyetlenül vártam a Genshin Impact-et anno! Azt amikor megjelent épp egy másik játékra voltam ráfüggve (SCUM) És egyszerűen a feledésbe is merült nálam a Genshin... pedig nagyon jó játék lett az biztos! De mindig volt egy másik játék a képbe ami miatt nem játszottam vele 😃
@LordSzalko: Melyik heroes? Én most a 4-et nyomatom, egyik kedvenc részem, főleg azért mert abban lehet több hőst vinni egy csapatban, na meg a zenéje valami elképesztő, plusz grafikára is az egyik legjobban bejövős.
@PatkosXX: Teljes áron nem is tervezem megvenni, annyira nem vagyok nagy resi fan, de a 2 tetszett. Azt szintén 20 euró körül szereztem be egy steam leárazáson, de ha ez tényleg rövidebb akkor még várok vele.
@Warlordcommander: Ha jól rémlik én 20 euróért vettem a 3-at is, annyit még talán megér, bár nekem csak kb feleannyira jött be, mint a 2 remakeje. Azért így is végigjátszottam 3x. 😆 Mondjuk én nagy resi fan vagyok. 😃
@Warlordcommander: Na szia kivittem és azt mondom ha szereted a zombis és nem agyatlan hentelös hanem a jókis túlélö horror játékokat akkor mindenképp ajánlom nagyon jól összevan rakva a story és nagyon hangulatos a játékmenet is és az irányitás is tökéletes én egy bugal nem találkoztam a játékban és ez manapság nagyon ritka egy hátránya van csak az hogy rövid 5-6 óra alatt kivihetö de az az 5-6 óra nagyon élvezetes szerintem akciósan mindenképp megéri megvenni 😃
@gyuri191: Köszi az infót, most éppen le is van árazva steamen, de szerintem majd a summer salen beszerzem mert jövő héten jön a nier replicant, és nem lenne rá időm, hiába 5-6 óra. Bár nekem mondjuk nem számít ha olyan rövid mert az pont az a hosszúság amit szeretek egy single játékban.
@LordSzalko: Én is. Haverokkal is király volt. Egyszer megoróbáltam apámmal is. Mikorra elmondtam neki hogy melyik gombbal mit csinál addigra szét is lőtte a bázisunkat. 😆
@zsiroslangos: Ezt énis szétfüggtem anno 😃 Imádtam. Amikor a tankom full OP volt, az volt a legjobb része. Csak egy idő után olyan gyorsak lettek az ellenséges tankok, h sokszor bedarálták a "sasomat".
most jön a dark souls remaster 😃
ghost recon future soldier
shadow warrior 2013
RE: Village
Blightbound
Eco
Portal Reloaded
Life is Strange: Before the Storm
Igen, a HALO 3 után nem az ODST -t kezdtem el, mert sokkal jobban érdekelt, hogy hogyan folytatódik Master Chief John 117 és Cortana története. Már elsőre lerí a masszív különbség a Bungie és a 343 munkája között, amihez hozzá jön a korszakra jellemző "minden legyen epikus" mérce, ami egy részről jó, eyecandy szinten még ma is megállja a helyét, más részről tovább laposodik tőle az egész, amolyan "láttam már" módiban. Az első harcok a korábbi címekből szerzett tapasztalatokkal kimondottan élvezetesek, de amikor eljutunk a játékban arra a bizonyos pontra... . Kíváncsi leszek, hogy mennyire lesz elhúzva benne az új szál, remélem, hogy nem ezen bukik az eddigi pozitív véleményem.
https://gepigeny.hu/jatek/vanquish
Szerk: 5 óra alatt ki is pörgettem de jó volt 😃
Titanfall 2 story
Meg nem olyan hosszú, de nem is baj.
Ghost recon wildlands
Cyberpunk 2077
NieR Replicant ver.1.22474487139...
Diablo II: Resurrected
Te amúgy játszottál már a demon souls-zal? Mert nekem az totál kimaradt eddig ps3-5 hiányában.
A demon soulsal amúgy elég szép munkát végztek a srácok grafikailag, meg animációk terén. Le a kalappal. Kár, h nem adják ki pc-re is.
Cyberpunk 2077
Forza Horizon 4
Gardenscapes
Homescapes
Horizon Zero Dawn
Amihez épp kedvem van ezek közül, de jó ha 1-2 hetente elindítom pár percre, max 1-2 órára.
Cyberpunk 2077
Genshin Impact
konzolon meg Ghost of Tsushima.
Diablo II: Resurrected
Spoiler!
fear 2
Stellaris
Pummel Party
Wolfenstein: The Old Blood
Deadside
Control