Shatterline tesztelésben részsesültem és egy kurva jó multiplayer fps játék. Wargaming új játéka még semmit nem tudni róla. Videót sem szabad közzé tenni.
@kmetovics: köszi és 32 óránál tartok plusz otvan még a 3 dlc meg fö küldiböl 2 db de az öszes cucot öszegyüjtöttem amit lehetet meg öszes melék küldit
@gyuri191: Én most kezdtem el az 1.rész felújított változatát. Hát mit ne mondjak, jó munkát végeztek a srácok 😀 Nagyon szép lett a grafikája. Az optimalizálás is 10/10. A versenyzős részig jutottam el. Játszottam vele vagy 1,5 órát, szóval még nem annyira sokat haladtam vele. De eddig nagyon adja az élmény. A zene is visszahozza az eredeti hangulatát 😃 Kicsit talán az fura vagy inkább nehéz, h jó sok gombra kell odafigyelni. Szenvedtem is az elején, mire mindent úgy be bírtam állítani, h kézreálljon 😆
@gyuri191: Na meglett elsőre a verseny. Hát tényleg sokkal könnyebb volt. Pár motor berobbant. Az tetszett. Az eredeti gameben mindig vagy 5-6-ra lett meg.
Volt, hogy kedvenc zenét hallgattam a Mortal Kombat X mellé is (ezt pl. fel is vettem videóra), de hallgattam már zenét Forza-hoz vagy Rocket League -hoz is.
Most a hétvégén kijátszottam (ÚJRA) a Resident Evil VII Biozhard-ot. Most neki vágok a Marvels Avangers-nak. Jah amugy mellékesen imádom a marvel hősöket 😆😆😆
MK 9-et rojtosra játszottuk anno a haverokkal 😆. Felállítottunk egy olyan egyéni időt amit azóta sem sikerült megdönteni. Expert tag team towert lenyomtuk haverral 15:39 alatt. Leggyorsabb meccs 39mp. Ráadásul buli végén ugrottunk át hozzám afterozni úgyhogy nem mondhatnám, hogy szomjasak voltunk. 😃
Hatalmas Respect neked én sose voltam jó ezekben a bunyós játékokban bár nemis az én világom viszont gratulálok annak és nagyra becsülöm azt aki ilyen jó egy játékban
na a deus ex human revolution kivive most jön a folytatása a mankind divided kérdezi is a menüben hogy mutason elözményt hogy mitörtént elötte há mondom magamba minek hisz most vitem ki az elözményt 😃
@Memento Mori: Még mindig húzom a számat hogy feltegyem...
Pedig vannak ismerősök akik játsszák, sőt van köztük egy, aki megszállottan amolyan mániákus szinten 😃
A GTA3 és LCS-t nyomtam ki még mielőtt eladtam a gépet. Most kocsit veszek, utána pedig amolyan "brand new low-cost challenge" féleségben összeépítünk gépet bagatel összegből, majd azzal GTA VC-VCS-SA
@KrisztianRikardo: ja hát igen a böség zavara nálam is szokot ilyen lenni hogy néha agyalnom kell hogy mit vigyek újra de általába azzal szoktam tolni újra amit már rég vittem ki
@gyuri191: Rage nekem is sorra kerül hamarosan, utána meg jöhet a 2. rész. Na azt már nagyon várom. A képességek, meg a doom-os játékstílus miatt is nagyon bejön 😃
@kmetovics: igen a Rage-t ma kezdtem el nagyon bejön viszont van olyan beállitás hogy textura részletesség az be meg ki lehet kapcsolni na azt kapcsold ki mert nem kezeli jól a motor azon kivül minden maxra mehet csak azt az egyet kapcsold ki
@Warlordcommander: majd ha van kedved de lehet ismered de ha nem akkor ajánlom neked a timeshift nevü játékot mivel mondtad hogy szereted az fps shootereket szerintem nagyon jó kis játék én 2-szer toltam ki
@kmetovics: hát én a végén azt választottam hogy jackie leugorjon az elmegyógyintézetröl aztán valami pokolban voltam mintha doom lett volna. victor kicsit szivatott de elsöre sikerült legyürni 😃
@LordSzalko: VALAHASZÓKÖZ 2 mennyire jó, mennyire korlátozott a jelenlegi formában? Nagyon szemezgetek vele, de fosok hogy azelőtt elvesztené a varázsát számomra mielőtt minden tartalom megjelenne hozzá.
@susguy: Speciel jól elszórakozok vele, legalábbis amit eddig bele tettem csekély 8 órát. De EA-hoz képest szerintem teljesen rendben van, tartalom szempontjából hogy mennyire korlátozott azt jelenleg nem tudom megmondani, de tudtommal elég hamar a végére lehet érni. Szóval szerintem várj vele akkor amíg kicsit kiteljesedik és hozzá csapnak még 6-8 extra rendszert.
Cities skylines, genshin impact, cp 2077, nfs heat (de hogy ez mennyire egy rossz nfs 😀 kb shift óta egyel se játszottam, most mivel 0,8eur steamen a ea play gondoltam kipróbálom, egyszerűen nagyon rossz 😉 )
@Warlordcommander: na ezért milyen szerencse hogy én nem nagyon vagyok oda az autós gamek-ért 😃 ezért nekem az nfs kimaradt max még régen ps1 a régi hot pursuit ment haverokkal de nagyon rég volt az már azóta max most wanted 2005 utána más autós nem fogott meg engem
@gyuri191: Húú én anno mennyit szívtam a végefelé. Szerintem elrontottam a skilleket, mert raktam össze vissza mindenre. Kevés(akkor még) angol tudás révén nem csoda 😆
Amúgy nem egy rossz game. 1-2-szer megéri kijátszani.
Multi: Killing Floor 2 haverokkal, meg a Remnant (most ingyenes PS Plus-al)
Felkészül: Miles Morales
Fifa 20
Conqueror's Blade
Space Engineers
Age of Empires II: Definitive Edition
Out of Space
Factorio
Animal Crossing: New Horizons
MK 11
F1 2019
COD Warzone
wolfiba hogy álsz?
Pedig vannak ismerősök akik játsszák, sőt van köztük egy, aki megszállottan amolyan mániákus szinten 😃
The Shore
Age of Empires II: Definitive Edition
Fallout 4
Sven
az jó hosszú lesz
mafia 3
Tomb raider 2013
saints row 3 is kivive ahelyett pedig RAGE elsö része
saints row 3
Most csak ez a kettő, minden más pihentetve.
Black Desert Online
meg pár flash játék és GTA V
most jön a quake 4
Amúgy gondolom a végén néztél, h "itt meg mi a jó fene történik", legalább is én igen 😆
Normal fokon játszotam 😃
GTA IV (Igazából újraviszem a szériát, csak éppen itt tartok)
EVERSPACE 2
Amúgy nem egy rossz game. 1-2-szer megéri kijátszani.
fallout 3