ntgloc2 írta:
Most visszaolvasva kicsit elkezdtem parázni😕
Elég valami az ufo-król, minden hangra összerezdülök.
hát akkor kellemes estéket :S esténként amikor kimész a wc-re, szerinted hány szellem mellett mész el? 😀 attól hogy valamit nem látsz, nem jelenti hogy nincs ott.... szal nem kell parázni 😃
ez hülyeség nincsenek szellemek 😃
Ez a te véleményed, más lehet hisz benne!
Én mondjuk pont nem!😆
ntgloc2 írta:
hát akkor kellemes estéket :S esténként amikor kimész a wc-re, szerinted hány szellem mellett mész el? 😀 attól hogy valamit nem látsz, nem jelenti hogy nincs ott.... szal nem kell parázni 😃
Kmisi99 írta:
azt hiszed olyan vicces mert a filmekben azt látod de nagy valószínűséggel te azok közé tartoznál akik átváltoznának kicsi az esélye a túlélésnek!
Jól mondod, amíg nem történik meg addig mindenkinek nagy a szája, nem mondom, hogy engem nem tudnának elkapni😆 de akkor is, azt nem tudja előre az ember, hogy fog viselkedni olyan helyzetben!
Amúgy it mindenki fél a sötétben, hogy ilyeneket írtok?😆
Az Alien filmektől mostmár én is félek, emlékszem hogy olyan 6-7 éves lehettem, megvolt az Alien videókazettán, naponta legalább egyszer megnéztem a Ragadozó 2-vel eggyütt😆, és közbe mondtam hogy de szuper, meg milyen véres minden, abszolut nem féltem nem is álmodtam semit, mostmeg a FEAR-től is rémálmaim vannak😆
Ha valakinek Uri Geller meg magyarázhatatlan rejtély akkor elmondom: Kicsit takarja a kanalat, és nyomja is hogy görbüljön miközben "simogassa" 😆 Tesóm is elgörbitett majd eltört egy kanalat, de ő a végén már forgatta össze visssza hátha letörik 😃
Én attól szoktam parázni ha megnézem az ALIEN valamelyik részét és sötétbe kimek WC re majd mikor jövök be és megfordulok az ajtóban már szinte érzem hogy egy arctámadó ugrani akar 😆
a FEAR-rel játszottam mostanában a tegnapelőtt pedig vele álmodtam, nagyon ijesztő volt, ott volt Alma meg Fettel, aztán meg nemtom mi de az biztos h mire felébredtem csupa viz voltam az izzadságtól😆
ntgloc2 írta:
Én úgy bekockultam az Assasin's Creedtől, hogy már azzal álmodok, tegnap os az volt hogy felvett Ezio, kiképezett, és átkellet volna ugranom egy másik házra, de én leestem, és meghótam :S
én emléxem mikor ovis voltam volt egy oan álmom amit naon nemszeretem és töbször viszatért nemtom h miért egyszerüen nemtudom az volt kb h én anno 4-6 év körül sétáltam szülökkel rokonokkal majd vmi kocsma fele mentünk azt onan kijövet iszonyu magas lépcsöröl kelet volna leugranom ahonan nemmertem mikor leugrotam egyszere felkeltem ( annyit tudni kel h tériszonyom van 😆 )
Nekem egyszer az történt h valami retteneteset álmodtam, hirtelen felkeltem de nem emlékeztem mi volt az, vc-re kellett mennem és vizelés után kezet mostam, és belenéztem a tükörbe, amit akkor láttam az rettenetes volt(most jön az h mindenki vár valami túlvilágit😆😉 egy 3-4 centis pók volt a törött kulcscsontomon levő kötésen, elkeztdtem csapkodni meg minden, utánna még egy tiz percig kerestem a pókot h tényleg le tudtame rázni magamról😆
Én egyszer azt álmondtam/ébren voltam nem tudom, hogy kimentem éjszaka a wc-re és amikor elhaladtam nagymamám szobája előtt egy árnyat láttam mellette(gyors visszaszaladtam) az a durva, hogy ez a dédnagyim halála után kb. egy évvel volt és nagymamám aznap este vele álmodott...
huu nekem is eszembe jutott egy ilyen rémálmos film..tudjátok van az a PARANORMAL ACTIVITY.. az engem régen kikészitet aza film..egyfolytaba vele álmodtam,de emlékszek h történt velem 1 esett h nagyon kellet hugyoznom és megáltam a kukoricás mellet és ott volt egy villanykaró és véletlen ráhugyoztam és a környékben elment az árom...ettöl nagyon megilyedtem 😞
nekem van egy bizonyos álom ami sokszor visszatért már és annyira félek tőle, hogy mindig lemegyek álmomban a nappaliba és ott pánikolok (múlt idő lemaradt), de sose emlékeztem semmire, néha egy pillanatra beugrik valami, de mielőtt feltudnám fogni, elfelejtem. szerencsére már egy jó ideje nem volt 😃
szerintem az is megmagyarázhatattlan hogy másik olyanokat írtak a chatbe hogy:
-1 óra 4000 2óra 8000 WTF???😆
meg olyan is volt hogy idézem:
Hol lehet harisnyát venni?😕
Nekem olyan volt,hogy hangyákkal álmodtam aztán annyira besz@rtam tőlük,hogy leestem az ágyról és ordítottam hogy hangyák!!!!!!! De pedig nem félek tőlük,de a pókoktól igen😃
thug85 írta:
Kollégiumban meg állítólag oroszul beszélt álmában, pedig nem is tud oroszul!😆
Én egyszer olyat láttam (személyesen), hogy Erdélyben voltunk cserkészekkel kirándulni és a 4. éjszakán (3:00 kor) átmentünk az egyik kiskunhalasi őrs sátorába (felakartuk kelteni őket mert őrködni kellet) és nem hisiztek el mit láttunk:
Két gyerek ÁLMÁBAN BESZÉLT egymással érthetetlen nyelven, és még hangsúlyozva is beszéltek 😲
thug85 írta:
Én egyszer véresre fejeltem a ruhásszekrényemet egy hasonló szitu miatt!😆
A szekrény az ágyam mellett volt! Azt álmodtam, hogy dobálnak kővel, és az egyik éppen a fejem felé jön! Hirtelen lerántottam a fejemet ami azt eredményezte, hogy kajakra oldalba fejeltem a szekrényt!😆
Hasonló velem is történt 😃 Csak én azt álmondtam hogy állok egyerdőben és megláttam valami alakot, el akartam kezdeni futni jobbra és az ágyon is a fejemet balról jobbra akartam fordítani és lefejeltem a falat 😃 Nem tom érthető e 😆
sztem am az ilyen ufo-s cuccokban van valami igazság
pl 51 körzet is van a nevada sivatagban és senki nem tudja mi a xart csinálnak ott meg ugye azok a relytéjes földönkivüli fényképek amik a 60-as évekböl valoak meg stb.
valamit sumákolnak az biztos
Én már ölni is akartam álmomban!😆 Azt álmodtam hogy valaki megölte egy hozzátartozóm és tudtam az álomban hogy ki volt és hogy hol! Erre én a ruhásszekrényben kezdtem el keresni egy kést hogy megöljem😆
A szekrény az ágyam mellett volt! Azt álmodtam, hogy dobálnak kővel, és az egyik éppen a fejem felé jön! Hirtelen lerántottam a fejemet ami azt eredményezte, hogy kajakra oldalba fejeltem a szekrényt!😆
Hihetetlen az is hogy az agynak milyen gyors a feldolgozó képessége! Történt egyszer az velem hogy ezt álmodom
Túrázunk valahol valami hegységben és megcsúszok a következő pillanatban felébredek és lecsúsztam az ágyból pontosan amikor felébredtem!
Olyat már én is hallottam h álmába vki idegen nyelven kezdett el beszélni. Egy orvos is mondta h mikor műtöttek egy embert, az egész műtét alatt folyékonyan beszélt angolul, de mikor felébret kiderült h soha az életben nem tanult angolt 😆
A nővérem volt alvajáró még régebben! Volt olyan, hogy éjjel felkelt, végigment a házon és mindenhol felkapcsolta a világítást, aztán visszafeküdt aludni!
ilyen alvajárás/alva beszélés velem is sokszor van!😆
Tavaly volt hogy este közepén elkezdem testvéreméknél
- hol vagyok?
testváremék válasza
- pesten!
én erred
-de hoool?
😆
😆 velem még ilyen nem volt
bár olyan volt 1szer hogy felkelek éjfélkor(alvajártam) és átmegyek anyáékhoz hogy anya!csinálsz nekem olyan izét...tudod amit reggel szoktam inni!
anya kérdezi kakaót?
Az igen....
De hát éjfél van
Tényleg????😆
erről ANYÁÉK TÁJÉKOZTATTAK reggel
+volt 1 olyan kiskoromba hogy este nagyon megakartam inni 1 rostost,de reggelre eltűnt😆
Minimal1993 írta:
Megmagyarázhatatlan rejtély:
Ez velem történt meg..otthon
Pontos idő: 23:14 perc..siiri csend a szobában épp kezdődött volna nemsoká a Family Guy, és hirtelen..BASSZUS HOL A TÁVIRÁNYITÓÓÓ nagy pánik tört ki kerestem kerstem de azárt rájöttem: végig a kezemben volt..
hát igen gyerekek vannak ám ilyesztő dolgok a világon...mindig nézz MAGAD MÖGÉ..kitudja hol a távirányitó..
Velem meg olyan történt hogy mentem haza este edzésről és a telefonommal világítottam az utat mert biciklivel voltam és egyszer csak eszembe jutott, hogy hol a telefonom. Nem találtam a zsebemben és már elindultam visszafele amikor ránéztem a kezemre és ott világított a kezembe a telefonom 😆 😆
madchief írta:
😆 próbáljátok ki az amnesia the dark descentet!én nem meren!😆
Láttam 1 progit pira***ub-on ami olyan hogy ha fülhallgatval hallgatod akkor rád jön az az érzés
pl.:van olyan hogy részeg beszívott és ha azt választod és meghallgatod akkor úgy viselkedsz stb...
nagyon durva azt sem merem kipróbálni 😆
Idoser a neve 😆
Én próbáltam a Quick Happy-t, ami annyit tesz h elkezdesz tőle nevetni csak úgy. Miután végighallgattam tényleg elkezdtem nevetni, de nem tudom h miért 😆
A Lamb of God a legbrutálisabb állítólag. Kiszáll a testedből a lelked állítólag ha végighallgatod, bár ebben már nem hiszek 😆
Jah és ebben van a Barna hang is, ami a belekben olyan frekvenciát idéz elő, h beszarsz tőle 😆😆
De csak minőségi fülessel működik 😆
Láttam 1 progit pira***ub-on ami olyan hogy ha fülhallgatval hallgatod akkor rád jön az az érzés
pl.:van olyan hogy részeg beszívott és ha azt választod és meghallgatod akkor úgy viselkedsz stb...
Ez a te véleményed, más lehet hisz benne!
Én mondjuk pont nem!😆
Nem lenne belőletek jó éjjeliőr!😀
De annak általában van zseblámpája!😆 Meg attól is függ, hogy milyen telepen vagy épületben vagy akárhol kell lenni!😃
Én inkább valami telepen lennék mint házban 😃 Itt van egy nagy gyár na abba nem lennék az őr hejében 😆 sztem befosnék 😆
Nem lenne belőletek jó éjjeliőr!😀
De annak általában van zseblámpája!😆 Meg attól is függ, hogy milyen telepen vagy épületben vagy akárhol kell lenni!😃
azt hiszed olyan vicces mert a filmekben azt látod de nagy valószínűséggel te azok közé tartoznál akik átváltoznának kicsi az esélye a túlélésnek!
Jól mondod, amíg nem történik meg addig mindenkinek nagy a szája, nem mondom, hogy engem nem tudnának elkapni😆 de akkor is, azt nem tudja előre az ember, hogy fog viselkedni olyan helyzetben!
Amúgy it mindenki fél a sötétben, hogy ilyeneket írtok?😆
Miért van az hogy minden egyes nap pontosan hajnali 3:45-kor felkelek?😆
Lehet azért, mert nyáron mindig akkor kelek? vagy csak vmi felébreszt?😆
Ja, meg miért van az hogy nappal elég egy pohár narancslé, este meg vagy 50 liter se lenne elég, ez akkor van, amikor este felkelek 😃
Ja, meg van az a daganatos hirdetés itt az oldalon, ahol az a szőke ürge feszít, egyik keze nagyobb mint a másik ez miért van?😆
én emléxem mikor ovis voltam volt egy oan álmom amit naon nemszeretem és töbször viszatért nemtom h miért egyszerüen nemtudom az volt kb h én anno 4-6 év körül sétáltam szülökkel rokonokkal majd vmi kocsma fele mentünk azt onan kijövet iszonyu magas lépcsöröl kelet volna leugranom ahonan nemmertem mikor leugrotam egyszere felkeltem ( annyit tudni kel h tériszonyom van 😆 )
-1 óra 4000 2óra 8000 WTF???😆
meg olyan is volt hogy idézem:
Hol lehet harisnyát venni?😕
Én egyszer olyat láttam (személyesen), hogy Erdélyben voltunk cserkészekkel kirándulni és a 4. éjszakán (3:00 kor) átmentünk az egyik kiskunhalasi őrs sátorába (felakartuk kelteni őket mert őrködni kellet) és nem hisiztek el mit láttunk:
Két gyerek ÁLMÁBAN BESZÉLT egymással érthetetlen nyelven, és még hangsúlyozva is beszéltek 😲
Hasonló velem is történt 😃 Csak én azt álmondtam hogy állok egyerdőben és megláttam valami alakot, el akartam kezdeni futni jobbra és az ágyon is a fejemet balról jobbra akartam fordítani és lefejeltem a falat 😃 Nem tom érthető e 😆
pl 51 körzet is van a nevada sivatagban és senki nem tudja mi a xart csinálnak ott meg ugye azok a relytéjes földönkivüli fényképek amik a 60-as évekböl valoak meg stb.
valamit sumákolnak az biztos
Álomból már sokszor riadtam fel...pl.: a klasszikus a zuhanás...
Túrázunk valahol valami hegységben és megcsúszok a következő pillanatban felébredek és lecsúsztam az ágyból pontosan amikor felébredtem!
Nekem olyan volt hogy emeletes a házunk és én a felső szinten alszom...na reggel a nappaliban a kanapén ébredtem...ami a földszinten van...😆
Tavaly volt hogy este közepén elkezdem testvéreméknél
- hol vagyok?
testváremék válasza
- pesten!
én erred
-de hoool?
😆
bár olyan volt 1szer hogy felkelek éjfélkor(alvajártam) és átmegyek anyáékhoz hogy anya!csinálsz nekem olyan izét...tudod amit reggel szoktam inni!
anya kérdezi kakaót?
Az igen....
De hát éjfél van
Tényleg????😆
erről ANYÁÉK TÁJÉKOZTATTAK reggel
+volt 1 olyan kiskoromba hogy este nagyon megakartam inni 1 rostost,de reggelre eltűnt😆
Megmagyarázhatatlan rejtély:
Ez velem történt meg..otthon
Pontos idő: 23:14 perc..siiri csend a szobában épp kezdődött volna nemsoká a Family Guy, és hirtelen..BASSZUS HOL A TÁVIRÁNYITÓÓÓ nagy pánik tört ki kerestem kerstem de azárt rájöttem: végig a kezemben volt..
hát igen gyerekek vannak ám ilyesztő dolgok a világon...mindig nézz MAGAD MÖGÉ..kitudja hol a távirányitó..
Velem meg olyan történt hogy mentem haza este edzésről és a telefonommal világítottam az utat mert biciklivel voltam és egyszer csak eszembe jutott, hogy hol a telefonom. Nem találtam a zsebemben és már elindultam visszafele amikor ránéztem a kezemre és ott világított a kezembe a telefonom 😆 😆
Idoser a neve 😆
Én próbáltam a Quick Happy-t, ami annyit tesz h elkezdesz tőle nevetni csak úgy. Miután végighallgattam tényleg elkezdtem nevetni, de nem tudom h miért 😆
A Lamb of God a legbrutálisabb állítólag. Kiszáll a testedből a lelked állítólag ha végighallgatod, bár ebben már nem hiszek 😆
Jah és ebben van a Barna hang is, ami a belekben olyan frekvenciát idéz elő, h beszarsz tőle 😆😆
De csak minőségi fülessel működik 😆