Ajánljatok nekem egy játékot!

2009. March 02., téma
Fórum » Játékokról általában
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...

pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Obscuritas ez milyen game?
0
0
0
0
Rocky Balboa avatar
Bioritmus:

5. GTA5
4. Dying ight
3. Witcher3
2.Assassin's Creed Syndicate
1. Batman: Arkham Knight
0
0
0
0
Bioritmus avatar
sziasztok. eléggé furcsa kéréssel fordulok felétek (bár lehet hogy valakinek nem lesz az) szóval szeretnék csak a legjobb játékokkal játszani, viszont én nagyon sok játékot tartok jónak kb el sem férne a gépemen plusz azért szeretnék több véleményt is olvasni hogy ki szerint melyik játékokat éri meg megvenni illetve letölteni. Szóval a kérdésem: leírnátok nekem hogy szerintetek mik voltak a 2015-ös év legjobb játékai (top 3 vagy top5) ? 😃
Illetve hogy a Battlefield 4 vagy valamelyik CoD a jobb? és ha a CoD akkor melyik? 😃
Előre is köszi a válaszokat
0
0
0
0
Rocky Balboa avatar
phoenixfire Köszi, de már mindet kivittem.
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
Rocky Balboa Tomb Raider, Splinter Cell.
0
0
0
0
Rocky Balboa avatar
Tudtok nekem ajánlani játékokat a következő kritériumokkal?

Akció, Kaland, Lopakodó, fps, Beat 'em up,

Az nem baj ha nincs meg mindegyik tulajdonság az adott játékban, ami még fontos PC-re kell nem baj ha régi.
0
0
0
0
McFly36 avatar
Lionheads lehúzta a rolót.. 😢
0
0
0
0
kenyerlangoss avatar
Már az összes játékot végigvitted/kipróbáltad amit itt felsoroltak neked?
0
0
0
0
Screamer avatar
Személyesen nem probáltam de hallottam róla esetleg egy probát megér: Velvet Assassin
0
0
0
0
Rocky Balboa avatar
Tudtok nekem ajánlani játékokat a következő kritériumokkal?

Akció, Kaland, Lopakodó, fps, Beat 'em up,

Az nem baj ha nincs meg mindegyik tulajdonság az adott játékban, ami még fontos PC-re kell nem baj ha régi.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok! Megköszönném ha ajánlanátok normális játékokat a konfigomra, igazából a lényeg hogy élvezhető legyen, nincs nagy kikötés, amiket pl eddig szerettem stílusban az új játékok közül nem tetszik.
Egyetlen feltétel ne legyen régi játék.
0
0
0
0
MariusHuN avatar
street fighter

Dead or alive

mortal kombat

naruto ultimate ninja storm 3 ,4

dragon ball xenoverse
0
0
0
0
Barnika97 avatar
Tudtok nekem mondani The Last Of Us és Beyond Two Souls féle játékokat?
0
0
0
0
Payphoner avatar
Köszi, csak en inkább mélységi játékokra gondolom, mint a soma, Bioshock, Firewatch, stb
0
0
0
0
Payphoner avatar
Tudnátok még olyan játékokat ajánlani amit az előbb említett kérdésemben tettel fel? A Soma nagyon érdekelne de sajnos már túl nagy a gépigénye. Nem is tudom pontosan milyen játékra gondolok, az sem gond ha sok az akció benne de az is jó ha sokat kell gondolkodni. A lényeg hogy hogy a története legyen nagyjo jó és izgulni kelljen mi lesz, ne legyen az első perctől egyértelmű hogy mi fog történni a végén. Ami még bajos hogy örülnek ha lenne hozzá valami magyar felírat... Nagyon szépen köszönöm 😀
0
0
0
0
no avatar
Automobilista ez ma jelent meg nézzétek meg milyen játék, elég nagy gépigényű.
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
Robin Nagyban ajánlom a SOMA-t. Ez egy horror játék, de inkább csak atmoszférikusan, nincsenek benne jumpscare-ek. Viszont olyan kérdéseket feszeget hogy uh... Mikor végeztem vele kb 3 percig csak ültem és gondolkodtam a történteken...

És a már lejjebb említett Telltale játékokat is tudom ajánlani, nekem a Borderlands-es volt a kedvencem 😀
0
0
0
0
sunray20 avatar
Robin😆: Szerintem a legelgondolkodtatóbb játékok azok, amelyekben kevés az interakció, ezért a történeten, karaktereken, stb. kívül nem kell semmivel sem foglalkoznod. Ezért tudom javasolni a telltale féle játékokat. A személyes kedvencem ezen a téren pedig egyértelműen a Life is Strange. Eszméletlen komoly társadalomkritikával, szereplőgárdával és történettel van megáldva, ami szinte biztos, hogy el fog gondolkodtatni. 😉
0
0
0
0
Payphoner avatar
Graffiti2 Azt mar vegig vittem, en valami elvontabb játékra gondolok, akar valami betegebb játékra
0
0
0
0
Graffiti2 avatar
Robin: Mafia...... kétség kívül ezt tudom ajánlani. Főleg az utolsó mondat az, ami nagyon elgondolkodtatja az embert. 😀 Magyar felirat nincs hozzá, de ha letöltesz egy magyarosítást, akkor lesz. 😃
0
0
0
0
Payphoner avatar
Tudnatok nekem ajánlani valami elgondolkodtató játékot? Aminek a története elgondolkodtat stb, lehet olyan is ami akció de lehet olyan is amiben nincs sok interakció. Mint pl a firewatch, csak legyen hozzá magyar felírat 😀
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
Undertale, BioShock-széria, GTA -széria, Unravel, de gyakorlatilag bármit megpróbálhatsz a konfigoddal a régebbi játékok közül, de jó néhány új is futna.
0
0
0
0
NagatoKun avatar
Tudtok játékokat mondani ami elmegy a gépemen? Bármilyen tipusú játék jöhet 😀
0
0
0
0
IgnisDestroyer avatar
Valaki ajánlana nekem egy játékot? Autós, horror, lövöldözős jöhet.
0
0
0
0
Krissz avatar
Nincsmit! 😀
Spoiler!
Megvan lvl 11 CS:GO ban :3 de még mindig csak silver 2 😞 3 rol visszadobott 😞
0
0
0
0
Krissz avatar
TerrorDom: A Hearthstone tuti menne, COD ból a régi részek, simán, LOL is. Nincs mit.
Arno: Okés, nm ! 😀

CS:GO meg faxom bele, kalyakra. Mikor én vettem akkor 11euro volt, azóta meg már miota megvan 3x volt leárazva, 5 eurora, meg hasonlo árakra, 😠 fene egye meg 😃D
0
0
0
0
Dooma avatar
Valaki valamit? 😀 Steam-en leárazások vannak és hát, hátha megtetszik valami.
Jelenleg ezekkel játszom:
Ets2 - Ats Mp
CS GO
WoT
FS15
(de van ArmaII Pack, Operation Flashpoint DR- RD, Payday) csak ezekkel nem játszom.
0
0
0
0
TerrorDom avatar
Nem hinném, hogy egy ilyen régi gép futtatná azokat a játékokat, de azért köszönöm.
0
0
0
0
Krissz avatar
domi2001:
- talán The Walking Dead droidra, nemrossz játék, PC re is van ugye.
- Zombie Tsunami
- Angry Birds: Star Wars
- Star Wars

TerrorDom:
- CS:GO
- Call of Duty
- Battlefield
- NFS Most Wanted (2012) ha elmegy
- Hearthstone
- League of Legends
- The Forest
- Rocket League

Arno:
- Star Wars
- Dragon Age
- Fallout
- Mass Effect
- Final Fantasy
- The Witcher
- Tomb Raider
- Diablo
- Star Craft
- Hearthstone
- Crusader Kings
- Undertale
- XCOM
- Biosshock
- Borderlands
-
- ARK: Survival Evoled
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
Köszi! Tud még valaki (lehetőleg nem portot)?
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
Olyan játékot keresek, ami bár androidos, elmenne PC-s játéknak is.
0
0
0
0
TerrorDom avatar
Hey!

Tudtok mondani multiplayeres játékokat az Atom P4 PC-re?
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
Arno Dorian Skyrim, Two Worlds 2, Kingdom of Amalur: Reckoning, Gothic 3, Fable 3, Borderlands 2
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
Ryuk Orcs must die-t ajánlanám figyelmedbe, szerintem tetszeni fog... 😀
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok
Szeretném kicsit le cserélni a gépen lévő játékokat
Per pillanat ezekkel játszom

Titan Quest
Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2
Dungeon Siege 2
Spellforce - Platinum Edition
Heroes of Might and Magic 3 Complete
SW BattleFront II

Várom az ajánlatokat
Előre is köszönöm üdv Tomy
0
0
0
0
kenyerlangoss avatar
Éljen a google 😂
[LINK]
0
0
0
0
Krissz avatar
Azt énis ajánlom, nem gagyi, és vicces is. 😀
Első és második rész ami jó, csak.
0
0
0
0
Bukta avatar
10 évesnek és sokat olvasni? Hát én nekem most a pokoli szomszédok jut eszembe. Vicces, logikai és van magyarul is.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!Olyan játékot keresek pc-re 10 évesnek amiben sokat kell olvasni(magyarul)
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció