András egy emeletes ház 20. emeletén lakik. Mikor lefelé megy mindig liftel közlekedik, felfele viszont lépcsőn, kivéve ha esik az eső, mert akkor szintén liftezik. Miért?
azért lépcsőzik hogy fogyjon
ha eső van akkor azért liftezik felfele mert megázik
András egy emeletes ház 20. emeletén lakik. Mikor lefelé megy mindig liftel közlekedik, felfele viszont lépcsőn, kivéve ha esik az eső, mert akkor szintén liftezik. Miért?
Felfelé nincs lift?😆...Szerintem kondizik és azért lépcsőzik felfelé(Hacsak nem hülye,mint én 😆 )Lehet hogy mert ha felmegy elfárad,és mivel esik az eső fél hogy megfázik 😆
Catcho olvasd el még 1x a feladványt. mikor esik az eső akkor liftezik felfele.
giga nem. Inkább kicsit a szereplőn gondolkozzatok.
maniacc írta:
Szerintem túl okos vagy ilyen fajta feladatokhoz 😜😂 de nem ez a megoldás.
pedig van egy ilyen megoldás is..... én így olvastam egyszer és én is néztem mondom de hülye vagyok, úgy látszik akkor itt nem az a megolás
hát esőben a liftbe nem esik be az eső
tuti hogy valami esővel kapcsolatos a dolog 😃
Hát pedig ez a józan paraszti ész. A tetőről annyian nem mennek le, mert kevesen laknak fenn. Viszont lentről sokan mennek fel, mert 20 emeleten sok a lakás! Gondolom a férfi nem szeret szoroskodni a liftben. Amikor esik az eső akkor pedig azért használ liftet, mert akkor sokan a lakásukban tartózkodnak és nem mozdulnak ki! Ez vagy egy kétértelmű feladvány, vagy én vagyok túl okos hozzá😆
Ez talán egyszerűbb! Akár kis gondolkodás és rá is jöhetsz pár kérdés után. Esetleg ha ismeri valaki ne árulja el a megfelytést. köszönöm.
ÚJ FELADVÁNY
jöhet a kövi erre én is beszállok 😆 szerencsére volt 1 kis iylesmi tapasztalatom ilyen nyomozós (csi interaktív kiállíítás 😜) de enm akkora szal 😆várjuk 😃
Igaz, hogy nehezebb feladvány de nem lehetetlen kitalálni, kis kreatívitás kell hozzá. Az első feladvány se volt könnyű még is meg lett fejtve. Minnél többen kérdeznek annál egyszerűbb, de mivel itt most 2-3an kérdezgetnek így nem egyszerű.
Megoldás:
Jancsi régen vak volt, visszanyerte látását és amikor utaztak a vonaton akkor Juliska kiment a kabinból mikor Jancsi aludt. A vonat egy alagútban volt mikor Jancsi felébredt és nem látott semmit a sötétségtől és azt hitte, hogy ismét elvesztette a látását, ezért öngyilkos lett.
ezeknek a kitalálós izéknak annyit értelme van hogy az usa feltalálta a xyzzs-t és oda lett a pénz. Kié volt a pénz? Hát a magyar charls simonyié aki fizetett egy űrutazásért
erre lehet kérdezni egy szótrányi dolgot.... kicsit egyszerűbbet is lehetne....
ott fekszik egy ember 2 napja mi lett vele?
meghalt? nem csak józanodik... nem értem ezeket a logikákat de ha nektek jó.....
Vonatoztak? Repülőben voltak? Buszon utaztak?
IGEN, NEM, NEM
Jancsi és Juliska a hosszú, de sikeres kezelés után, úgy döntöttek elutaznak. Juliska eltűnik egy kis időre mikor Jancsi alszik, de mire visszaér már holtan találja. Mi történt?
Összefoglalás
Tudjuk, hogy Jancsi nem a betegségben halt meg hanem öngyilkos lett. A sztoriban nincs egy 3. szereplő, és az egész utazás közben történt egy vonaton. Tudjuk, hogy Jancsi régebben fogyatékkal eggyütt élt és ebből úgymond kigyogyult. Kérdés még, hogy mi volt ez a fogyaték és miért lett öngyilkos.
Azér egy kis felvilágosítást adhatnál, mer meghalt, 1000-dologra lehet gondolni, vmi nyomot találtak, ugyan úgy volt az ágyba, vagy csaj véres, esetleg öngyilkos lett?
András menő deszkás csávó, és mindig felugrál a lépcsőkön, kivéve mikor esik, mert akkor csúsznak?😂
😆😆😆
Mozgássérült András?
jaja felfele húzza maga után a tolószéket 😆
tasiadam
nem, mert nem kövér. nem akar se fogyni, se erősödni.
ezt mostmár énsem értem.
nem, mert nem kövér. nem akar se fogyni, se erősödni.
Kövér emberről van szó?
nem
Mongoosewow
nem
Olvassátok el még1x. giga már jó helyen keresgél.
azért lépcsőzik hogy fogyjon
ha eső van akkor azért liftezik felfele mert megázik
nem
Mongoosewow
nem
Olvassátok el még1x. giga már jó helyen keresgél.
Nem mondhatni. Nem megfelelő hozzá a fizikuma.
Sportemberről van szó?
Igen! Annyiban, hogy ha esik, nála van az esernyő, ez a lényeg.
Lefelé mindig liftezik, fel csak akkor ha esik.
Most költözött be a házba és felfelé a lépcsőn hordja fel a cuccait?
És ha esik az eső? ez sem stimm 😆
az esőnek köze van hozzá?
És ha esik az eső? ez sem stimm 😆
Amikor lefele megy siet valahova?
becsukni az ablakot 😆
giga nem. Inkább kicsit a szereplőn gondolkozzatok.
Szerintem túl okos vagy ilyen fajta feladatokhoz 😜😂 de nem ez a megoldás.
pedig van egy ilyen megoldás is..... én így olvastam egyszer és én is néztem mondom de hülye vagyok, úgy látszik akkor itt nem az a megolás
hát esőben a liftbe nem esik be az eső
tuti hogy valami esővel kapcsolatos a dolog 😃
tasiadam tied se stimmel.
ha nincs eső nem siet az eserőnyért.
Nem, ennek nagyon nincs értelme.
Kicsit gondolkozzatok, túl bonyolítjátok.
Igen, fontos
Megoldás:
Jancsi régen vak volt, visszanyerte látását és amikor utaztak a vonaton akkor Juliska kiment a kabinból mikor Jancsi aludt. A vonat egy alagútban volt mikor Jancsi felébredt és nem látott semmit a sötétségtől és azt hitte, hogy ismét elvesztette a látását, ezért öngyilkos lett.
erre lehet kérdezni egy szótrányi dolgot.... kicsit egyszerűbbet is lehetne....
ott fekszik egy ember 2 napja mi lett vele?
meghalt? nem csak józanodik... nem értem ezeket a logikákat de ha nektek jó.....
Azon kívül, hogy kicsit véres lett a kabin, nem
Nem volt Jancsinak klausztrofóbiája?
Nem, teljesen más
NEM
Vonatoztak? Repülőben voltak? Buszon utaztak?
IGEN, NEM, NEM
Jancsi és Juliska a hosszú, de sikeres kezelés után, úgy döntöttek elutaznak. Juliska eltűnik egy kis időre mikor Jancsi alszik, de mire visszaér már holtan találja. Mi történt?
Összefoglalás
Tudjuk, hogy Jancsi nem a betegségben halt meg hanem öngyilkos lett. A sztoriban nincs egy 3. szereplő, és az egész utazás közben történt egy vonaton. Tudjuk, hogy Jancsi régebben fogyatékkal eggyütt élt és ebből úgymond kigyogyult. Kérdés még, hogy mi volt ez a fogyaték és miért lett öngyilkos.
NEM
vérbe feküdt?
IGEN
Rákos volt?
NEM
Esetleg Juliska gyógyszerért ment?
NEM
HELP: "utazás közben történt az egész"
Nem, de így nem is fogsz közelebb kerülni a megfejtéshez.
A kezelés alatt elvonókúrát értesz?
Nem. Igazából ez nem is betegség, régen fogyatékkal eggyütt élt.
esetleg öngyilkos lett?
IGEN
kikéne deríteni miért, hol, mikor, mi volt a "betegsége"