Megjegyzések az aktuális szavazáshoz

2011. March 14., téma
Fórum » Az oldalról
Megjegyzések az aktuális szavazáshoz. Bármi hozzáfűznivalótok lenne, akkor itt megtehetitek.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
vaszkobalazs avatar
Pc-vel élvezetesebb a játékok szerintem...😃
0
0
0
0
sudosu avatar
Igazából igazatok van egy PC sokkal több mindenre jobb 😀. Csak a néhány konzolos címért érdemes megvenni a PS4-et vagy X One-t.
0
0
0
0
Sicu33 avatar
PC,XBox360 párti vagyok 😀 mind a kettővel megvagyok elégedve 😀
0
0
0
0
Kokoakos avatar
Nincs rá mani 😆 ,meg xbox one nem lett jó, ps4 nem chippeltethető 😃 PC FOREVER!😃
0
0
0
0
Feriboy avatar
Szerintem a PC-vel jár jobban mindenki, grafikailag is és nem beszélve a többi dologról amire lehet használni egy PC-t...
0
0
0
0
no avatar
PC-sek hozzátok klaviatúrát..... szétverjük a konzolokon!😃
0
0
0
0
ExtazYexe avatar
Már vettem egy PS3-at, de van egy jó kis gépem 😃
0
0
0
0
Bukta avatar
Ajax: Pont ugyan így vagyok vele én is 😃
csak én nem 3-5 év hanem 2-3 😀
0
0
0
0
Ajax avatar
Tervezek... de a megvalósítás majd csak egy jó 3-5 év múlva lesz. 😃
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
Szerintem a PC-vel sokkal jobban jár mindenki. Mire kell konzol? Egy PS4-es árából egy jó gépet vehetsz és azon nem csak játszani lehet.
Saját vélemény!
0
0
0
0
sudosu avatar
Vennék én konzolt, csak még várni kell vele 1-2 évet. Úgyis rengeteg Hardware-beli javítás lesz az évek során! Meg hát TV is kellene hozzá. Ha veszek akkor majd PS4-et.
0
0
0
0
mtrelax avatar
Csak és kizárólag PC!!! 😃
0
0
0
0
humagyar avatar
Egy 2 év múlva tervezek...
0
0
0
0
Ero-sennin avatar
Volt TV-m csak elromlott, aztán nemvolt sokáig, utána lett kb. egy akkora TV-m mint a gépem monitorja, aztán az túl kicsi volt ezért eladtuk, és a gépembe tedtünk egy kártyát, amivel rákapcsolhatok a TV csatornákra, de mivel a Disney csatornát,csak akkor nézem, ha tényleg nincs jobb dolgom, a Minimaxot főőőőőleg nem nézem, és mivel nincsen Digin-k ezért még Cartoon Networkot se nézhetek, pedig azt mondjuk egyszer-egyszer hiányoltam.....és így nem nézek TV-t.. csak akkor amikor vacsizni vagyok és anyumék néznek TV-, de csak ilyenkor. Inkább sorozatokat nézek a gépemen.... vagy ha megakarok nézni valamit ami megy a TV-be vagy valami ilyesmi , akkor azt beteszem... Szabadon választhatok, nem kell azt nézzem amit sugároznak.
0
0
0
0
Balathruin avatar
Ha lenne TV akkor se nézném sokat. 😃
0
0
0
0
sirwagner avatar
Discovery-t azt is angolul.
0
0
0
0
Kicsi_Joe avatar
én cak a comedy t nézem😃
0
0
0
0
Lionblade2 avatar
Csakis monitorként jó a tv 😃
0
0
0
0
Kemedy avatar
Comedy Central néha. Az a jó más nem nagyon (néha az É-N Budapest)
0
0
0
0
mtthw avatar
Dóra a felfedező! Minden mennyiségben! 😶
0
0
0
0
no avatar
Főleg a Discovery channelt azon is az autókereskedőket meg a licitvadászokat szoktam nézni 😀
0
0
0
0
Ermac avatar
Csak meccset nézek rajta!
0
0
0
0
SpeeddyDoubleD avatar
Én soha nem nézek TV-t. .-.
0
0
0
0
alikape1 avatar
Én alapból keveset nézek tv-t,nemhogy monitornak használjam😃 Kivakítana esténként
0
0
0
0
MacTavish9999 avatar
Én csak a barátok köztöt nézem, de azt is ritkán!
0
0
0
0
Bicike avatar
Fizika nélkül nem működne az élet. Mindenben van valami fizika.

I'm sorry for blaming you for everything I just couldn't do and I've hurt myself by hurting you.
0
0
0
0
Davezorrr avatar
Phoenix8: Majd visszasírja ezeket az éveket amikor a legnagyobb gond az volt h holnap dogát írunk 😀
0
0
0
0
fr0sty8 avatar
majd 10év múlva kiváncsi leszek hogy mit mondasz.. 😃 lehet hogy most kéne tanulni nemde?😃
0
0
0
0
no avatar
Az kéne még nekem a 4 év mellé még plusz annyi vagy 2-3 öngyilkos is lennék 😆! Elég ez a 4 is bőven. Egyetemmel se megyek sokra. Ugyan úgy mehetek a Mc Donalds-ba pultosnak akkor nem mindegy 😆? Hol érdekel engem a fizikából az egyenletesen mozgó felfelé hajítás vagy mi a jóélet? Mire megyek vele? Minek tanuljam meg ha az életbe nem fogom többet használni és 1 hónap múlva a nevére sem emlékszem? (mint most 😃😉
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Ilyen hozzáállással szerintem nem is tervezi.
0
0
0
0
griff55 avatar
Slenderman így nem fogsz egyetemre menni 😃
0
0
0
0
tive avatar
Leginkább a Licitvadászok és az Állítólag (Discovery Channel) sorozatok tetszenek. Ezeket szoktam néha megnézni.
0
0
0
0
no avatar
Elég szubjektív valamikor igen valamikor nem de az is van hogy 1x de sokáig(3órás film) vagy be se kapcsolom 😃
0
0
0
0
no avatar
Én szinte soha nem nézek tv-t... tele van reklámmal, egy csomó gyökér műsorral ami nem érdekel, és jó filmek is csak ritkán mennek.
0
0
0
0
no avatar
Havonta 2x bekapcsolom akkoris talán 1-2 órára 😆 😆 rádugom a tv-re a telóm aztán hallgatok zenét,vagyha anyámék nincsenek itthon akkor mindig megy.....nemtudok ugy meglenni egyedül hogy ne menne a tv..DE A GÉP AZ ELSŐ 😆 😆 😆 😆 😆
0
0
0
0
Zsolttt1 avatar
Elég gyakran nézem, mit tagadjam! : D
0
0
0
0
Davezorrr avatar
Monitornak szoktam használni.Kezdő weblapszerkesztő lévén.A TV-n van az oldal amit csinálok,monitoron pedig a kód amit irok,így egy f5 után meg is tudom nézni h mit rontottam el a css-ben 😆 meg jobb is nagyobban látni + gépről értelemszerűen azon nézem a filmeket.Antenna,beltéri nincs is rákötve csak + még a ps3.
0
0
0
0
no avatar
Szarka Bence: Én meg soha sem tanulok 😆 6-7-8 órám van, amikor hazajövök hol nem szarom le hogy mi lesz holnap 😆? Elég az a napi több óra unatkozás is suliba nem kell még plusz itthon. Ma is 8 volt olyan rohadt fáradt voltam hazajöttem egyből elaludtam azt most ébredtem fel 😆. Elég szünetbe tanulni ha lesz valami doga vagy valami szar azt bőven meg van a 2-es vagy 3-as
0
0
0
0
19ati93 avatar
azt én is megteszem a SKY-ról, de rákötöm a tv-re és mindjárt jobb az élmény 😆
https://i.imgur.com/bXzLgJT.jpg na meg a PL is így megy,DIGI híján...
0
0
0
0
sudosu avatar
Én abszolút nem nézek tv-t régen a Forma 1 miatt kapcsoltam be, de most már azt is SKY Sports F1-en nézem streamről!
0
0
0
0
no avatar
Én gyakran szoktam tv-t nézni,főleg mikor tanulok. 😆 De én nem tudom miért de nekem kell hogy menjen a tv miközben tanulok mert kell a háttér zaj, de ha nem megy a tv akkor vagy bealszom tanulás közben, vagy hamar abbahagyom.
Meg hát nem lehet egész nap a gép előtt ülni 😃
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Nincs TV a szobámban. 😆 Viszont van....

https://www.kephost.com/images4/2013/10/31/a1_2013_10_31_lotyeo8o8d.jpg
0
0
0
0
Kelori avatar
Csak néha! Vagyis hetente max 1-szer de van hogy mg ritkábban. Nagyon nem tud lekötni 😃
0
0
0
0
19ati93 avatar
Monitornak használom?😆😆😆 ez vicc de komolyan 😆 4.lehetőségnek egy ilyet 😆 nam1 van benne valami na de akkor is..😆 én nézek elég sokszor tv-t,de csak sport,vagy filmek,ill érdekesség amik mennek a Historyn,Viasat Exploreren,Discoveryn,stb
TV-t meg tv nézésre használom,de monitornak is szóval 1ide 1oda szavazat 😜
0
0
0
0
Bicike avatar
Én se nézek TV-t vagy 2 éve, mert azóta nincsen Discovery, régen csak azt néztem. Mostanában csakk meccset nézek, mást nem, meg a The Voice U.S.-t, de azt nem TV-ben.

I'm sorry for blaming you for everything I just couldn't do and I've hurt myself by hurting you.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció