Szerintem a PC-vel sokkal jobban jár mindenki. Mire kell konzol? Egy PS4-es árából egy jó gépet vehetsz és azon nem csak játszani lehet.
Saját vélemény!
Vennék én konzolt, csak még várni kell vele 1-2 évet. Úgyis rengeteg Hardware-beli javítás lesz az évek során! Meg hát TV is kellene hozzá. Ha veszek akkor majd PS4-et.
Volt TV-m csak elromlott, aztán nemvolt sokáig, utána lett kb. egy akkora TV-m mint a gépem monitorja, aztán az túl kicsi volt ezért eladtuk, és a gépembe tedtünk egy kártyát, amivel rákapcsolhatok a TV csatornákra, de mivel a Disney csatornát,csak akkor nézem, ha tényleg nincs jobb dolgom, a Minimaxot főőőőőleg nem nézem, és mivel nincsen Digin-k ezért még Cartoon Networkot se nézhetek, pedig azt mondjuk egyszer-egyszer hiányoltam.....és így nem nézek TV-t.. csak akkor amikor vacsizni vagyok és anyumék néznek TV-, de csak ilyenkor. Inkább sorozatokat nézek a gépemen.... vagy ha megakarok nézni valamit ami megy a TV-be vagy valami ilyesmi , akkor azt beteszem... Szabadon választhatok, nem kell azt nézzem amit sugároznak.
Az kéne még nekem a 4 év mellé még plusz annyi vagy 2-3 öngyilkos is lennék 😆! Elég ez a 4 is bőven. Egyetemmel se megyek sokra. Ugyan úgy mehetek a Mc Donalds-ba pultosnak akkor nem mindegy 😆? Hol érdekel engem a fizikából az egyenletesen mozgó felfelé hajítás vagy mi a jóélet? Mire megyek vele? Minek tanuljam meg ha az életbe nem fogom többet használni és 1 hónap múlva a nevére sem emlékszem? (mint most 😃😉
Havonta 2x bekapcsolom akkoris talán 1-2 órára 😆 😆 rádugom a tv-re a telóm aztán hallgatok zenét,vagyha anyámék nincsenek itthon akkor mindig megy.....nemtudok ugy meglenni egyedül hogy ne menne a tv..DE A GÉP AZ ELSŐ 😆 😆 😆 😆 😆
Monitornak szoktam használni.Kezdő weblapszerkesztő lévén.A TV-n van az oldal amit csinálok,monitoron pedig a kód amit irok,így egy f5 után meg is tudom nézni h mit rontottam el a css-ben 😆 meg jobb is nagyobban látni + gépről értelemszerűen azon nézem a filmeket.Antenna,beltéri nincs is rákötve csak + még a ps3.
Szarka Bence: Én meg soha sem tanulok 😆 6-7-8 órám van, amikor hazajövök hol nem szarom le hogy mi lesz holnap 😆? Elég az a napi több óra unatkozás is suliba nem kell még plusz itthon. Ma is 8 volt olyan rohadt fáradt voltam hazajöttem egyből elaludtam azt most ébredtem fel 😆. Elég szünetbe tanulni ha lesz valami doga vagy valami szar azt bőven meg van a 2-es vagy 3-as
Én gyakran szoktam tv-t nézni,főleg mikor tanulok. 😆 De én nem tudom miért de nekem kell hogy menjen a tv miközben tanulok mert kell a háttér zaj, de ha nem megy a tv akkor vagy bealszom tanulás közben, vagy hamar abbahagyom.
Meg hát nem lehet egész nap a gép előtt ülni 😃
Monitornak használom?😆😆😆 ez vicc de komolyan 😆 4.lehetőségnek egy ilyet 😆 nam1 van benne valami na de akkor is..😆 én nézek elég sokszor tv-t,de csak sport,vagy filmek,ill érdekesség amik mennek a Historyn,Viasat Exploreren,Discoveryn,stb
TV-t meg tv nézésre használom,de monitornak is szóval 1ide 1oda szavazat 😜
Én se nézek TV-t vagy 2 éve, mert azóta nincsen Discovery, régen csak azt néztem. Mostanában csakk meccset nézek, mást nem, meg a The Voice U.S.-t, de azt nem TV-ben.
I'm sorry for blaming you for everything I just couldn't do and I've hurt myself by hurting you.
csak én nem 3-5 év hanem 2-3 😀
Saját vélemény!
I'm sorry for blaming you for everything I just couldn't do and I've hurt myself by hurting you.
Meg hát nem lehet egész nap a gép előtt ülni 😃
TV-t meg tv nézésre használom,de monitornak is szóval 1ide 1oda szavazat 😜