Tamas_patrik: Ha nem emelsz feszültséget, a gépben nem károsodhat semmilyen komponens a tuningnak tulajdoníthatóan még hosszútávon sem. A lényeg, hogy a beállítások módosítása után is beton stabil maradjon rendszer. Memória és processzor stabilitásának vizsgálatára a Linx nevű programot ajánlom futtatni, legalább 10 körig, memória limit nélkül.
Másik dolog, ha az FSB-t piszkálod, a RAM órajele is minden esetben módosul. Ha jól értem, a 200 MHz-es FSB-t 240-re lőtted be, ami az osztó visszaállítása nélkül a memória órajelét is rendesen megdobhatta (mondjuk 800-ról 960 MHz-re). Ezt a CPU-Z Memory fülén tudod ellenőrizni.
Vissza vittem a boltba az egeret és ott egyből müködik. Ugyan az a OP rendszer, frissitések be vannak kapcsolva, de nálam mégse talál illesztőprogramot... 😠
niteforce: hát,elég sok hülyeség van az Androiddal,meg főleg hogy kevés ideig támogatnak egy telefont a frissítéssel.
Iphone,nem tudom,nekem azokból egyik se tetszik. Néztem Windows Phone-t is,az eléggé tetszett meg nem is fagyott.
Kössz a válaszodat,majd meglátom mi lesz. 😀
sziasztok!
szükségem lenne egy kis segitségre egy olyan személytől aki ténylegesen nagyon vágja témát. kb 1-1,5 hete tettem egy kisérletet egy kis proci tuningra..teljesen kezdő vagyok a témában! A bios-ban állitotam csak a frekvenciát,a szorzohoz,a feszultséghez illletve a ramm orajeléhez nem nyultam! Azóta is tökéletesen mukődik kb napi 10-orat hasznalom,játékok,nett stb..ma tettem egy kis tesztett az orthos nevű programmal...10 perc 100% processzor hasznalatt utan beállt kb átlagos 55 fokra a cpu,a hutöje gyári 2500-2600-at forog max terhelés mellet,ez mellet a gépben plussz kettő hütö van még,a feszültség pedig 1,23 volt a cpu-z szerint! a procim egy intel dualcore e5300 2.6ghz-ez van 20% overclockal 3.12ghz-re rakva! az everest szerint is ilyesmi feszülséget mér,mint a cpu-z! a kérdés igazabol az lenne ezzel a konfiggal hagyhatom igy a gépet károsodás nélkül vagy sem??attol felek nehogy valami elfüstöljon rajta ézert irtam ide nektek😀 a gép paraméterei:
Cpu😃ualcore e5300 20%overclock 3,12ghz
Ram:2*2gb A_DATA ddr2 800(400mhz) eszt irja az everest
Táp:400W chiefest
Vga:Ati RADEON HD3850 512 mb,pci-e,256 bit
HDD: 80gb western digital
160gb samsung
Bocsi a helyesírásért!válaszotokat előre is köszi!😀😉
Ilyen az android. Forintot nem ér az egész rendszer, ugyanolyan lassú tud lenni egy 10. Ezer forintos telefonon mint egy 100 ezer forintoson. Ahogy teheted, vegyél egy iphone-t, azzal tuti nem lesz ilyen gondod soha. Nem fagy le, nem lassul le, nem gondolkozik percekig, nem csinál idióta hibákat, meg sorolhatnám még.
Nekem 3 év alatt 4 androidos telefonom volt, egyik sem volt jó. Nálam a mostani az utolsó, én nem vagyok hajlandó tovább szenvedni az androiddal. Van amikor nem tudok hívni, meg hiába van mobilnetem, nem is lassú, egyszerűen a menetrend alkalmazás nem tölti be, csak ha ki-be kapcsolom az adatkapcsolatot. Mondták, hogy ez típushiba, lesz rá szoftverfrissítés. Azóta volt 2, egyik sem oldotta meg. Ja, frissítés. Az 1 éves telefonomon Android 4.1 van, és nem kapja meg a 4.2-t sem... Pl az iphone 4S esetében (3 éves telefon) iOS5-el jött ki, megkapta a 6-ot, a 7-et, és még a 8-at is meg fogja kapni. Vagyis 4 évig támogatják a telefonokat
Sziasztok én egy olyan kérdést szeretnék fel tenni hogy hogyan tudom a az asztali pc-met ki monitorozni a laptopom képernyőjére vagy hogy lehetséges-e monitorként használni egy laptopot egy asztali géphez?
Vettem egy vezetéknélküli egeret, amit nem hajlandó felismerni a windows. Akármelyik usb csatira dugom az adaptert nem csinál semmit. Annyit ír, hogy nem sikerült telepiteni. Az eszközkezelőben 2 USB device-t jelez felkiálltó jellel. De hiába frissitem netről, rendszermeghajtóról sehogy se ismeri fel. Gyártó oldalán meg nincs usb illesztő.
Sziasztok!
Miért nem indul el a Google Play?
Mikor rámegyek az ikonjára behozza,aztán rá fél másodperce kidob belőle. Akárhányszor nyitnám meg,ugyanez van. Kipróbáltam több Play-t is,de sajnos egyik se volt jó.
A készülék Newman N2 és ma frissítettem Android 4.1.1-re. 4.0.3.-on simán ment a Play,ezen nem tudom,mi lehet. Viszont még a legelején 4.1.1 volt rajta és akkor még működött.
Milyen oprendszert használsz?Mert win 8 van nekem,de abban nem találtam,de win7 meg Xp annó használtam.Nyisd meg a control panelt,és ott a keresöbe ird be h rendszer visszaállitás,ha magyar az oprendszered,ha angol,akkor angolul,találatoknál megnyitod.Onnantol nemlehet elrontani.Vissza állitja a fájlokat egy elözö mentésre,amit utánna telepitettél,azok elvesznek,kivéve zenék,képek...Majd ujra indl a gép.
Helló!
Egy érdekes problémám lenne.
Miközben a Dirt-et telepítettem áram szünet volt (igen nem eredeti)
JÓ kapcsolom be a gépet rakom be DemonToolsba hogy telepitem ujra.
Na a francokat. A gép úgy érzékeli hogy fel van rakva miközben egy db fájl sincs róla csak a telepítő.
Ha pedig le akarom törölni A telepítés elindul vagyis mégsem mert a csík nem akar megmoccanni. Ha pedig a Játék indítására megyek azt irja hogy a Dirt.axe nem található próbálja később.
Ne haragudjatok, sokat vesződtem vele, több oldalt is átnéztem és ez volt az "utolsó remény". Nem szeretem ha a géppel nem stimmel valami, még akkor sem ha minimális baja van.Nem egy erős gép, de megbecsülöm.
Jogos, nem tudhatja mindenki mi lehet a probléma.
Köszönöm a választ, megértettem mi a baja és mi a teendő.
Azt hinné az ember, hogy legalább egy ember van fenn ezen az oldalon aki tudna segíteni a problémájába, de neeem, hogyan lenne?! Röhej, és ez már a sokadik eset..Végül is ez egy fórum nem? Na mindegy.
Nos a gépemben alapjáraton egy 40 GB-os SATA winyó helyezkedett el viszont a mai nap folyamán kaptam egy 80 gb-ost.(Ez egy régebbi mint a SATA)Sokat kallódtam vele, folyton újraindult a gép.Aztán Bios-ba állítottam a Boot hardver Drives-en belül azt,hogy melyik winyó legyen az első és a második.Ekkor ugyanúgy kiírt pár dolgot majd kérte, hogy nyomjam meg az F1-et a folytatáshoz.(Tudni illik a winyó behelyezés elött még nem kért ilyeneket, mikor elöször beraktam akkor is ezt írta, de ha megnyomtam újraindult mindig) most viszont tovább ment.El is indult minden rendben.
Viszont egy programmal szoktam nézni a winyók állapotát.(HD Tune) És ez a program az új winyóra a következőt hozta ki.:
Hali. Szeretnék venni egy SSD-t szimplán csak a rendszernek. Erre megfelelne egy Sata 3-as 120 GB-s Kingston SSD, aminek az írási/olvasási sebessége 450 MB/s? 😃
Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem, hogy ami most van originen ez a game time-s akció ez úgy van, hogy letöltöm a játékot és csak 48 óráig tudok vele játszani utána már csak akkor ha megveszem vagy utána is lehet vele játszani?
Másik dolog, ha az FSB-t piszkálod, a RAM órajele is minden esetben módosul. Ha jól értem, a 200 MHz-es FSB-t 240-re lőtted be, ami az osztó visszaállítása nélkül a memória órajelét is rendesen megdobhatta (mondjuk 800-ról 960 MHz-re). Ezt a CPU-Z Memory fülén tudod ellenőrizni.
Nálam meg csak az iphone játszik 😀
Iphone,nem tudom,nekem azokból egyik se tetszik. Néztem Windows Phone-t is,az eléggé tetszett meg nem is fagyott.
Kössz a válaszodat,majd meglátom mi lesz. 😀
szükségem lenne egy kis segitségre egy olyan személytől aki ténylegesen nagyon vágja témát. kb 1-1,5 hete tettem egy kisérletet egy kis proci tuningra..teljesen kezdő vagyok a témában! A bios-ban állitotam csak a frekvenciát,a szorzohoz,a feszultséghez illletve a ramm orajeléhez nem nyultam! Azóta is tökéletesen mukődik kb napi 10-orat hasznalom,játékok,nett stb..ma tettem egy kis tesztett az orthos nevű programmal...10 perc 100% processzor hasznalatt utan beállt kb átlagos 55 fokra a cpu,a hutöje gyári 2500-2600-at forog max terhelés mellet,ez mellet a gépben plussz kettő hütö van még,a feszültség pedig 1,23 volt a cpu-z szerint! a procim egy intel dualcore e5300 2.6ghz-ez van 20% overclockal 3.12ghz-re rakva! az everest szerint is ilyesmi feszülséget mér,mint a cpu-z! a kérdés igazabol az lenne ezzel a konfiggal hagyhatom igy a gépet károsodás nélkül vagy sem??attol felek nehogy valami elfüstöljon rajta ézert irtam ide nektek😀 a gép paraméterei:
Cpu😃ualcore e5300 20%overclock 3,12ghz
Ram:2*2gb A_DATA ddr2 800(400mhz) eszt irja az everest
Táp:400W chiefest
Vga:Ati RADEON HD3850 512 mb,pci-e,256 bit
HDD: 80gb western digital
160gb samsung
Bocsi a helyesírásért!válaszotokat előre is köszi!😀😉
Nekem 3 év alatt 4 androidos telefonom volt, egyik sem volt jó. Nálam a mostani az utolsó, én nem vagyok hajlandó tovább szenvedni az androiddal. Van amikor nem tudok hívni, meg hiába van mobilnetem, nem is lassú, egyszerűen a menetrend alkalmazás nem tölti be, csak ha ki-be kapcsolom az adatkapcsolatot. Mondták, hogy ez típushiba, lesz rá szoftverfrissítés. Azóta volt 2, egyik sem oldotta meg. Ja, frissítés. Az 1 éves telefonomon Android 4.1 van, és nem kapja meg a 4.2-t sem... Pl az iphone 4S esetében (3 éves telefon) iOS5-el jött ki, megkapta a 6-ot, a 7-et, és még a 8-at is meg fogja kapni. Vagyis 4 évig támogatják a telefonokat
Vettem egy vezetéknélküli egeret, amit nem hajlandó felismerni a windows. Akármelyik usb csatira dugom az adaptert nem csinál semmit. Annyit ír, hogy nem sikerült telepiteni. Az eszközkezelőben 2 USB device-t jelez felkiálltó jellel. De hiába frissitem netről, rendszermeghajtóról sehogy se ismeri fel. Gyártó oldalán meg nincs usb illesztő.
Miért nem indul el a Google Play?
Mikor rámegyek az ikonjára behozza,aztán rá fél másodperce kidob belőle. Akárhányszor nyitnám meg,ugyanez van. Kipróbáltam több Play-t is,de sajnos egyik se volt jó.
A készülék Newman N2 és ma frissítettem Android 4.1.1-re. 4.0.3.-on simán ment a Play,ezen nem tudom,mi lehet. Viszont még a legelején 4.1.1 volt rajta és akkor még működött.
Még mindig nincs megoldás arra, hogy arra a telóra amin iOS7 van valahogy vissza lehessen rakni a 6-ot?
Üdv!
Ha van a gépbe 2Gb RAM meg az integrált videókártyának is annyi akkor melyik Windows kell, a 32bit-es vagy a 64bit-es?
looserking: próbálj meg másik telepítőt szerintem
de ezt milyen útvonalon érem el? Mert még sosemc csináltam 😳
Egy érdekes problémám lenne.
Miközben a Dirt-et telepítettem áram szünet volt (igen nem eredeti)
JÓ kapcsolom be a gépet rakom be DemonToolsba hogy telepitem ujra.
Na a francokat. A gép úgy érzékeli hogy fel van rakva miközben egy db fájl sincs róla csak a telepítő.
Ha pedig le akarom törölni A telepítés elindul vagyis mégsem mert a csík nem akar megmoccanni. Ha pedig a Játék indítására megyek azt irja hogy a Dirt.axe nem található próbálja később.
Köszönöm előre is!!!
Ne haragudjatok, sokat vesződtem vele, több oldalt is átnéztem és ez volt az "utolsó remény". Nem szeretem ha a géppel nem stimmel valami, még akkor sem ha minimális baja van.Nem egy erős gép, de megbecsülöm.
Jogos, nem tudhatja mindenki mi lehet a probléma.
Köszönöm a választ, megértettem mi a baja és mi a teendő.
Spoiler!
A segítségeteket szeretném kérni!!!!!
Nos a gépemben alapjáraton egy 40 GB-os SATA winyó helyezkedett el viszont a mai nap folyamán kaptam egy 80 gb-ost.(Ez egy régebbi mint a SATA)Sokat kallódtam vele, folyton újraindult a gép.Aztán Bios-ba állítottam a Boot hardver Drives-en belül azt,hogy melyik winyó legyen az első és a második.Ekkor ugyanúgy kiírt pár dolgot majd kérte, hogy nyomjam meg az F1-et a folytatáshoz.(Tudni illik a winyó behelyezés elött még nem kért ilyeneket, mikor elöször beraktam akkor is ezt írta, de ha megnyomtam újraindult mindig) most viszont tovább ment.El is indult minden rendben.
Viszont egy programmal szoktam nézni a winyók állapotát.(HD Tune) És ez a program az új winyóra a következőt hozta ki.:
[LINK]
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [LINK]
Mi lehet a gond srácok?
AKI TUDJA LEGYEN SZÍVES SEGÍTSEN,KÖSZÖNÖM!
Úgy van, hogy leszeded és ez első indítás után van 48 órád játszani vele.
Ha az letelik már nem játszhatsz vele csak ha meg vetted.