Milyen processzort vegyek?
Egy kis instrukció mielőtt belevágnál:
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hardver aprón lehet kapni tesztelt 4 magosithatókat.
ez a proci jó gamelésre
AMD Athlon II 620 X4 AM3 Box
ne azt nézzük, hogy van jobb meg rosszabb,hanem hogy jó vagy nem 😆 mert hiaba tanacsoltok jobbat...nincs pénz 😃
Szerintem hasonló árban kapsz 4 magosítható Phenom II-est ,garanciával. 😉
Lehet hogy fellehet oldani, lehet hogy nem. Elégé lutri.
ez a proci jó gamelésre
ne azt nézzük, hogy van jobb meg rosszabb,hanem hogy jó vagy nem 😆 mert hiaba tanacsoltok jobbat...nincs pénz 😃
Szerintem hasonló árban kapsz 4 magosítható Phenom II-est ,garanciával. 😉
ez a proci jó gamelésre
Relatívan minden processzor jó jártéra ...
szerintem nagyon kicsi lehet h lesz, de az sehol nem lesz feltüntetve.
én ugy olvastam valahol ha persze igaz lehet hinni a cikknek hogy 95w-rol 77 re csökken a fogyasztás
[LINK]
hát most 58 igen mivel, gyenge a forint, gyenge egész európa, gyenge az egész világ stb stb 😃
32 helyett 28nm-ek lesznek, erősebb igp, és valszeg (legalábbis szerintem) nagyobb tuning potenciál
na akor jól tudtam...+alacsonyabb fogyasztás még igaz?és ezekhez milyen lap jó?s2011-es?
32 helyett 28nm-ek lesznek, erősebb igp, és valszeg (legalábbis szerintem) nagyobb tuning potenciál
egyébként i pon, a qua
ha jól emlékszem vmikor tavasz környékén, de nem biztos
én most szinte biztos h nem venném meg, vennék egy jó lapot, és várnék az ivy-ig
Játékokban azért f***án elveri a 2500K. Jobb hűtő - magasabb fesz - magasabb órajel. Régen rossz, ha úgy szál versenybe, h húzva van.
igy van+1 én is i5 2500K-t fogok venni az most a BEST BUY
a Bulldozerek alapból inkább professzionális felhasználásnál teljesítenek jól.
Kis érdekesség, hogy ez a proci fizikailag 2 magos, vagyis 2 bulldozer egység van benne, ami egyenként 2 mag, de valójában 2 magos...
FX 4100 - 3.6 Ghz
i5 2500K - 3.3 Ghz
...mégis sz***á veri a 2500K. Nem jelent semmit. Ha újan kéne választani kettő közül akkor 955 BE már csak az ára miatt is, de mivel megvan az Intel, felesleges váltani.
ez stimmel-->>>> Ha újan kéne választani kettő közül akkor 955 BE már csak az ára miatt is,de azért nem verri szará az i5 az uj fx-et ha van egy pöpec hütő az amd procin akor felveszi a kesztyüt
i5 2500K - 3.3 Ghz
...mégis sz***á veri a 2500K. Nem jelent semmit. Ha újan kéne választani kettő közül akkor 955 BE már csak az ára miatt is, de mivel megvan az Intel, felesleges váltani.
uj---->4x3.2 alaporajelen ..jó hütővel kis tuningal 4x3.7 tényleg nem éri meg váltani😂
Megérné lecserélni a mostanit?
szerintem meg mivel BE-s ezért ha veszel egy jó hütőt hozzá lehet huzzni szépen a procit.nekem is majdnem ugyan ilyen van csak az enyém 965 BE anyi a különbség gyári hütövel 3.8-ig birja..
Persze alaplap csere és ram csere is lenne.
Köszönöm előre is a segítséget.
Ha van használtan, akkor kb. 25-ért lehet megszerezni. (Q8400)
Az E7600 hol kerül 40-be? 😆
Sehol..
https://gepigeny.hu/webaruhaz/product.php?id=252
Kicsit kevesebb..de benne van a 40K keretbe 😃D
ja De 4Magosra gondoltam😊
Hát oké..nem írtad 😉 Én meg nem néztem meg a géped 😀
Sehol..
ja De 4Magosra gondoltam😊
Sehol..
40K-ból milyen proci jön ki amit az alaplap is támogat?
Gigabyte EP43-UD3L
Előre is köszönöm😀
Core 2 Duo E 7600
E7400-ast váltsam E7600-ra?😲
De az is 2magos nem?😊
40K-ból milyen proci jön ki amit az alaplap is támogat?
Gigabyte EP43-UD3L
Előre is köszönöm😀
Core 2 Duo E 7600
Gigabyte EP43-UD3L
Előre is köszönöm😀
ok köszi az infokat!! sztem akor visszatérek az intelesek közé..már csak az a kérdés hogy:
intel core i5 2500K durván~60.000ft
intel core i72600Kdurván~80.000ft
na most:a különbség 20.000ft durván.....kérdés---->>>:ez a 20 ezer forintnyi különbség megérzödik pl játékoknál vagy csak azért több 20 ezerrel az i7 mert ő az i7 és kész.vagy azért 1-2 dologban jobb mint az i5?
Játékra felesleges 80e-s procit venni. Sőt, én kipróbálnám a mostani Phenom-oddal is. Full hd, midnen maxon, lehet, hogy nem lesz olyan kevés az.