Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Ezt a videokártyát néztem ki Sapphire Radeon R7 260X 1GB GDDR5 OC. És az lenne a kérdésem érdemes e ebből a 2gb-s verziót venni ? És mennyivel tud többet a 2 gb-s ?
köszi
Nah majd megkérem hogy nézze meg milyen márkájú.
Alaplap: Asus M2V
Proci: AMD Athlon 64 X2 5000+
ram: 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM
Táp: 350 wattos (nem tudta megmondani hirtelen milyen márkájú)
Ebbe a gépbe keresek vga-t, ötletek? (a "vegyél másik gépet ez egy fos" és társai kíméljenek, nem az enyém a gép, csak a probléma)
Intel Celeron D 347, 3066 MHz
Gigabyte GA-G31M-ES2C v1
2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM
A válaszokat előre is köszönöm😀
u.i.: játékra kéne a vga, hangkártyát is szeretne bele, arra is megköszönném a tippeket😀
Gondolkodtam,hogy a minialkalmazásokat lecserélem ilyenre:
De nem tudom honnan lehet ilyeneket leszedni még a nevét sem tudom mik ezek talán téma vagy a rosebb tudja.
Játékra használom a gépet ez eggyértelmű.
Ez a hibaüzenet és jobb oldalon látszik,hogy nem jelzi ki a procit.
És itt sem jelzi ki.
http://www.legitreviews.com/msi-radeon-r9-270-gaming-oc-sapphire-dual-x-r9-270-oc-video-card-review_128803/11
george19: Tudom, hogy az a leghalkabb de attól még ez a hűtés komolyabb hűtés és VRM is komolyabb és komolyabban is van hűtve. De teljesítményre valóban elég hasonlóak.
És még valami, ez az amit szeretnél ugye venni;
R9 270X Toxic 2gb
[url]http://www.amazon.de/Sapphire-270X-Toxic-Grafikkarte-GDDR5/dp/B00FOQZZ6Y/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1396080758&sr=8-1&keywords=R9+270X+Toxic+4GB[/url]
Ez pedig egy 4Gb-os példány, és viszont még olcsóbb is ez a 4gb-os
R9 270X 4gb
[url]http://www.amazon.de/SAPPHIRE-4096MB-GDDR5-PCI-E-DVI-I/dp/B00FOR0086/ref=sr_1_fkmr0_1?ie=UTF8&qid=1396080758&sr=8-1-fkmr0&keywords=R9+270X+Toxic+4GB[/url]
Javíts ki ha tévednék,de nem érné meg jobban a 4gb-os hosszabb távon mint a 2gb-os toxic?
És mind ez még olcsóbb is.
Asus P8H77-V -LE Proci: Core i5 -3570K Ram: Corsair Vengeance 4x4 GB 1600MHz