Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
és valami jó autost?😀
Colin McRae Rally Sorozat +Dirt1,2,3
GRID
NFS
rFactor
F1
Amd a6 3400m
Hd6650
4 giga ram
Milyet ajánlotok?? Cod4 highon? Akadásmentesen!?
Simán😉
Hd6650
4 giga ram
Milyet ajánlotok?? Cod4 highon? Akadásmentesen!?
Hali.
: SKYRIM -hez hasonló (nem WOW) játékot tudnátok ajánlani valami kisebb gépigénnyel?Videokártyára gondolok.Gainward 8500GT-m van.
Köszi előre is.
Hy😲
Például The Elder Scrolls IV Oblivion , Neverwinter Nights 1-2 most így zek jutnak eszembe.
The Elder Scrolls V: SKYRIM -hez hasonló (nem WOW) játékot tudnátok ajánlani valami kisebb gépigénnyel?Videokártyára gondolok.Gainward 8500GT-m van.
Köszi előre is.
Hy😲
Am K3nzor kössz a gyors választ, a Skyrim-en agyalok már rég, de a belső nézet nem tetszett, de ha van külső, akkor ki is próbálom.
A witcher lett volna am a favorit, egész jónak tűnik.
Viszont még egy kérdés kíváncsiságból. Vannak jó sci-fi prg-k a Mass Effect-en kívül? (+ a SW játékokon kívül persze)
help pls😢
Valaki tudna mondani egy fantasy rpg-t? Ha lehet, egy külső nézetes orkos, elfes, sárkányos, kardozós. 😃 Szóval hasonló, mint a Dragon Age, csak másik. 😃
Vagy akár mondhatjuk Offline WoW-nak. 😃 (Ha lehet, legyen ***a grafikája 😀😉
Előre köszi
diablo 3
Az még ki se jött😃
nekem TPS, vagy RPG kellne 2008-2011 között.ha valaki mondana valamit nagyon megköszönném.😀
Mafia 2
The Godfather 2😀
sziasztok nekem mar megint kene valami offroad-os jatek mind1 motoral vagy autoval (inkab autoval ) szoval ha letezik ijen pls 😀
Dirt 1-2-3
Fuel(Motoros)
Pure(Quad-os)
Master Rally
4x4 Hummer
(Hirtelen ennyi)😀
A lényeg hónapokig el lehessen vele lenni, és ne a jövőben játszódjon.
szaisztok valami jo jatekot tudtok mondani amivel ki tudom probalni a kormanyomat ? ha lehet ne utcai versenyzos legyen 😀 kosz
Race Driver GRiD
DiRT 1-2-3
GTR 2
GTR Evo
Race 07
Richard Burns Rally
Toca 3
NFS Shift 1-2
Tud valaki mondani kardozós nem túl véres kaland vagy akció játékot?(64 mb-os videokártyához szoval alacsony gepigényüt.)
help😢
mount and blade, mount and blade warband
help😢
Sziasztok most kaptam router es szeretnem boviteni a letoltolistamat ugyhogy leci mondjatok valami jot ami elfut a laptopomon es szerintetek meg nem ismerem kosz
ors11: nem nagyon szoktam ajalgatni de azert probald meg ezeket: need for speed pro street,collin Mcrae Dirt(1),Fifa 10,Grid,Flight simulator 2004 (nem a legjobb) most enyi patant ki de elenorizd tes hogy dutnanak-e neked 😜
Red Farction:Guerrilla,Red Faction:Armageddon,Overlord I-II,NFS World,Tom Clancy's H.A.W.X.,Battle vs. Chess,Street Fighter IV,Darksiders
ors11: nem nagyon szoktam ajalgatni de azert probald meg ezeket: need for speed pro street,collin Mcrae Dirt(1),Fifa 10,Grid,Flight simulator 2004 (nem a legjobb) most enyi patant ki de elenorizd tes hogy dutnanak-e neked 😜
Killing Floor
Sziasztok ! Nekem egy olyan játék kéne hogy pl :. Grafika olyan legyen mint Dirt2 vagy ilyesmi ( az az jó grafikáju legyen ), izgalmas, lövöldözös / horror is lehet, / szörnyes /
Aliens VS Predator 2010
SAW:The videogame
Left 4 Dead 2
Dead Island
COD 7,8
Battlefield 3
Medal Of Honor 2010
Ajánljatok nekem valami jó akciójátékot valamint horror/szörnyes gamét 😃
SAW: The videogame
Dead Space
Dead Island
Left 4 Dead 1-2,
F.E.A.R. részek
Prototype
Nekem kene valami coopban jatszhato game amit nem kell megvenni(horror jatekok nem erdekelnek)
ArmA II
Operation Flashpoint: Red River
Obscure: The Aftermath
Portal 2
Armed Assault
Red Alert 3
Red Faction: Armageddon
Renegade Ops
Team Fortress 2 Arcade
Asteroids
Test Drive Unlimited 2
The First Templar
Two Worlds
Two Worlds 2
Nekem kene valami coopban jatszhato game amit nem kell megvenni(horror jatekok nem erdekelnek)
S.W.A.T 4
Azzal jatszottam de az egesz ugy ahogy van nem tetszik
S.W.A.T 4
akkor még a M.A.G.
Infamous 1,2
Resistance 1,2,3
Ratchet And Clank : all 4 one
Killzone 2,3
Ratchet And Clank : crack time
Socom: Special Forces
Time Crisis: Razing Storm
Folklore
White Knight Chronicles 1,2
Heavy Rain
Ridge Racer 7
és a BUZZ!
Ezek csak PS3 ra vannak
Ajánljatok nekem tizenhárom PS3 exkluziv játékot! 😃 (remélem így érthetőbb)
Ja😆 akkor miért nem római számmal írtad?😃
Hát nem tudom és PC-n játszottam vele de nem az igazi😕
Hátha konzolon jobb😉
Ajánljatok nekem tizenhárom játékot PS3-ra 😃
F1 2011
God of war részek
GTA részek
Mortal Kombat 9
Just Cause 2
L.A. Noire
Forza 4
Dead Space
Battlefield 3
Medal Of Honor 2010
JTamas:
Alpha Protocol
World of Tanks
STALKER széria
Dead Island
Borderlands
Need for Speed Pro Street
Jagged Allliance 2 (1.13-as grafikus patchel)
Just Cause 2😀
Alpha Protocol
World of Tanks
STALKER széria
Dead Island
Borderlands
Need for Speed Pro Street
Jagged Allliance 2 (1.13-as grafikus patchel)
Örülnék ha tudnátok ajánlani valami jó játékot ami hosszabb időre is letud kötni és jól elfutna a gépemen.
Iron-Man 1,2 😃
Az Iron Man 2 ki se jött még😃