Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
szerk.: PHn van fent 2 db HD6870 22, 23 ezerbe. 20 plusz postában kijönnél, esetleg ha le engedik 19 re akkor 21 (azért számolom 2 ezerrel a postát mert annál nem drágább (amúgy olyan 1400Ft))
szerintetek megéri venni egy 5770 15eft ért ?? ennek a tesztnek lehet hinni?
ezzel a gépel menne
CPU:AMD A8 3872k 3.0GHz
Ram:Kingston 4gb 1866
VGA:5770
szeretnék egy kis segítséget kérni új videokártyát szeretnék venni a mostani integrált ATI Radeon HD 4200 helyet és az lenne a kérdésem hogy milyent érdemes venni kb 20000 ft körül amivel már lehet játszani is nem lényeg a nagyon magas felbontás és még azt szeretném megkérdezni hogy az ajánlott kártyához milyen táp kellene
a választ előre is köszönöm
[LINK]
A 2gb meg bőven elég, felesleges a 4gb-os
Szerintem inkább ez , pár 100 forint az eltérés . Viszont ez igen erős !
[LINK]
Régebben én is gondolkodtam rajta, hogy vennnék egy olyan kártyát, de nekem akkor azt ajánlották, hogy inkább válasszam a HD 7790-et, mivel nem sokkal drágább (1-2 ezer Ft-tal ) viszont lényegesen erősebb, nem csak a 7770-hez képest, hanem a zöld oldali vetélytársánál is.
Hibátlan állapotban egy kicsit megkell takarítani 😀
S a generáció mit tesz ez esetben? Tudom, mit jelent maga a fogalom de egyik ismerősöm azt mondja nem éri meg lecserélni régebbi generációsra, hiába erősebb. Tehát akkor most lecseréljem-e vagy sem? A jövőben egy 750k vagy egy fx6300 hajtaná.
Az lenne a kérdésem, hogy megérné-e lecserélnem a 6870-em egy 5870-re?
Melyik a jobb?