Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Memória: A-DATA 8192MB DDR3 2000MHz CL9 KIT AX3U2000GC4G9B-2G
Videókártya: SAPPHIRE HD 7770 GHz EDITION 1GB GDDR5
Alaplap: ASROCK FM2A75 Pro4
Merevlemez: SEAGATE 500GB 7200rpm 16MB SATA2 ST3500418AS
Tápegység: THERMALTAKE Hamburg 530W
Monitor: PHILIPS V-line 226V3LSB25 21,5" LED monitor
Sziasztok! A kérdésem a következő lenne! 1920X1080-as felbontáson játszok "SAPPHIRE HD 7770 GHz EDITION 1GB GDDR5" videokártyával. GPU-órajel 1110mhz memoria 1300mhz! Szeretnék kisebb anyagi ráforditással, több teljesitményt elérni igy mégegy HD7770-est venni mellé! Elég szép eredményeket hozz "Crossfire"-ba! Érdemessebb azonos gyártóban gondolkodni vagy mindegy milyen HD7770-est veszek mellé? Hűtés szempontból stb. Nem a gyári értékeken pörög a kártyám, hanem húzva van! Természetesen használtban gondolkodok. Újonnan 24 ezerért van, 15 ezerért ki lehet fogni használba! Mi a véleményetek érdemes ötlet?
[LINK]
Amúgy én is erre gondoltam , hogy amíg nem zavaró, fölöslegesen nem intézkedek. 😃
De ha egyszer előfordult , valószínű hibás, igaz ?:\
a mai nap kb 2 hónap után black screenezett (először) a videó kártyám :\
kérdés: mivel olvastam hogy az én kártyám esetében ez lehet probléma, mit gondoltok máris adjam be gariztatni? vagy várjak még hogy milyen gyakran fordul elő?
Kb. 6-7 óra üzemidő után jött elő , pont egy youtube videó megnyitásának pillanatában.
Lehet valami illesztőprogram is a hiba forrása?
Válaszokat/tanácsokat előre is köszönöm.
[LINK]
Viszont a gigára 3év a garancia,mig a saphire-ra csak 2.
Ez most a 7950 utódja?[LINK]Mert árban kb ottvan.
[url]http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1160&pid=1744&psn=&lid=1&leg=0[/url]
[url]http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1160&pid=1487&psn=&lid=1&leg=0[/url]
[LINK]
Ref modell elvileg 599dollár, Asus Matrix 750.😠
Nem tudja véletlenül valaki, hogy körülbelül mennyiért lehet majd megvenni itthon a Radeon R9-290X videókártyát??😀
[LINK]
Bios csere sem ártana.😆
[url]http://www.techpowerup.com/vgabios/index.php?architecture=ATI&manufacturer=&model=HD+7950&interface=&memType=GDDR5&memSize=3072[/url]
Ez tetszik a legjobban.
[LINK]
ASUS R9 280X-DC2-3GD5 baráti áron nyitott, 88k olcsóbb mint a 7970.😀
ha original a wined akkor letudod szedni ingyen okt17től.