Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
nem vga hiba, én is néha látom őket én is így hajtom a vgamat.
AMD FX-8350 4GHz AM3+ (46633 Ft)
Corsair 2x8GB DDR3 1866MHz CMZ16GX3M2A1866C9 Vengeance XMP memória (48837 Ft)
ASUS Sabertooth 990FX R2.0 (40624 Ft)
CORSAIR HX SERIES 850W POWER SUPPLY MODULAR 80+ GOLD (43849 Ft)
Cooler Master Hyper 212 EVO RR-212E-16PK-R1 processzor hũtő (8001 Ft)
Meg majd lenne egy Sapphire Toxic R9 280x (kb 100000 Ft)
Válaszokat előre is köszönöm!
vagy én pl cipőnél jártam igy adidas 20 ezer ft volt levált a talpa 1 hónap után visszavittem felküldték pestre bevizsgálásra visszaküldték ezzel a üzenetel a "gyerek" vízen járt vele!
sport cipőről van szó egyébként de már eleve meglepődtem azon hogy vízen is tudok járni😀
Nike adidas cucok sokszor 3-4 ezer ft al is olcsóbb😃
Meg kaja chips is olcsobb véleményem szerint😀
kaizinger: Tessék: [LINK] 😀
"Információink szerint a Square Enix a kiadott játékaiban továbbra is építeni szeretne a TressFX-re, de a legújabb CryEngine-be és a Frostbite 3-ba is bekerült a támogatás." 😉
Bitang jól mutat rajta az a hűtő. 😃
itt érhető el a 290x
Itt egy teszt [LINK] Igaz nem pont azt tesztelik, de mivel új ezért érdemes megnézni. Alul a kis fülön kiválasztod a játékot, és megnézed h mennyire gyorsabb az adott két kártya. Elviekben nem sok kül. van köztük.
788 MHz a gpu / memo 4008 MHz / sharder 1576 MHz
értelem szerűen a 788 a gpu óra jel így azt kell oda írnod.
A TressFX, ami nem "stress fx" meg egy Compute Shader, ami lényegében annyit tesz, hogy csak DX11-es játékokba lehet belerakni, és miután AMD-s cucc, csak Gaming Evolved játékok kaphatják meg. És mint mondtam fél éve került piacra a technológia. Kérdem én, jelent már meg azóta akár egyetlen AMD partnerprogramos DX11-es játék is, mióta létezik a TressFX? Nem bizony. Akkor mégis mi a f@szomba tették volna bele? 😀
Én azt megértem de most az amd részéről ez mekkora marketing átverés volt új technologia ilyen lesz amd-ken a játék már a Tomb Raider is használni fogja!
Aztán ez a 1 játékot kiadták vele és sok esettben a stress fx még bugos is! és azota se hír róla se semmi kiváncsi leszek hogy más játékba is belefogják-e rakni vagy ez is feledésbe merül!
Mármint néhány játéknál jobban le van terhelve így sokkal rosszabbul megy, mint kéne. PL az AC3. Az én kártyámnál van vagy 10-15FPS, de egy másikon egy 4850-esen meg 40. Ez csak egy játék, de többnél is így van.
Azért gondolom bukásnak a stress fx-et mert oké kiadták hogy van ilyen de a Tomb Raideren kivül láttál ilyet?😀!
Egyébként úgy nézz ki az Rszéria amdből kicsikét hibás televan egy csomo forúm hogy nem indul a alaplapit használja a gép és nem tudja benyomni sehogy a kártyát és egy csomo ment vissza garanciába:/
A TressFX meg miért lenne bukás? Minden téren fejlődik a grafika és az animációk, miért ne fejlődhetne a haj is? És nem feltétlenül csak azt kell nézni, hogy most mit tud a TressFX, hanem azt, hogy végre megindult ebben az irányban is a fejlődés, és hoz ez még komolyabb megoldásokat is a jövőben.
A Mantle meg ha az AMD ígéretei szerint fog működni, akkor nagyon is jó dolog lehet még belőle! Vagy ha közvetlen a Mantle nem is lesz sikeres, mert az AMD megtartja magának, legalább arra jó lesz, hogy kicsit ösztönözze a DX és az OpenGL fejlődését. Nem kell mindig mindennek a közvetlen hasznát nézni! Hol tartana a világ, ha minden, először haszontalannak vagy kis hasznú találmánynak tűnő dolgot azonnal kukáztak volna?
micro szaggatás eddig se volt ilyen gondom most miért lenne?😀
készülhet mantle támogatásal amikor full fölös paraszt vakitás a amd részéről annyi az egész hogy majd arra optimalizálják és 30 helyet lesz majd 40 fps nv meg erőbe befogja hozni
kb 12-15 ezer ft szokott lenni a vilany számla😀 annyira azért nem fogyasztanak ezek a müszaki cikkek olyan sokat😀!azt a g-sync-et mi magyarok nem fogjuk soha az életben kihasználni esetleg megvenni egyrészt hátráltatná csak a kártyát ez is!
30 ezer ft-ért használtan meg kapok egy videófelvevőt most nem jut eszembe mi a neve hirtelen valami portable😆! a lényeg hogy minden videós ezt használja mert nagyon jó😀!
És ez a Mantle is lehet egy nagy bukás akár csak stress fx menyien vettek akkor amd-t mert beharangozták hogy a tomb raiderben már lesz ilyen és azota egy játékot nem láttam ami használta volna ezt😃